E24 > Ekonomi

Wednesday, 22 February, 20:49

E24 - 18 feb 16 kl. 21:00

Experter dömer ut skyhög fondavgift: ”Brutalt”Flera fondexperter har reagerat på SvD:s artikel om Söderberg & Partners Trygghet 75 och särskilt fondens höga avgift. – Det är en brutal avgift, säger Avanzas sparekonom Claes Hemberg..
Läs mer på E24
Läs mer om:
SvD, Söderberg, Trygghet, Avanzas, Claes Hemberg

Dela artikeln

160 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Experter, dömerut , skyhög, fondavgift, Brutalt

Fler nyheter från E24

E24 - 2 timmar sedan

Riksgälden drar i lånenödbromsen

Riksgälden drar i nödbromsen. Landet Sverige behöver inte låna lika mycket som planerat. Förklaringen är givetvis den starka svenska ekonomin men det är inte hela sanningen.

E24 - 3 timmar sedan

IMF: Portugal måste städa upp i bankerna

De portugisiska bankernas kapitalbuffertar är inte tillräckligt stora för att hantera alla problemlån som bankerna har, varnar Internationella valutafonden (IMF)..

E24 - 7 timmar sedan

EU-varning för svensk obalans

EU-kommissionen oroas fortsatt över svenskarnas skuldsättning i årets genomgång av medlemsländernas ekonomier..

E24 - 12 timmar sedan

Inget skadeståndskrav mot Wolf och Sundström

Storbanken Swedbanks styrelse har beslutat att inte väcka tala mot bankens före detta vd Michael Wolf och den tidigare styrelseordföranden Anders Sundström, skriver storbanken i ett pressmeddelande..

E24 - 15 timmar sedan

Dags för Tesla att visa korten

I dag presenterar den amerikanska elbilstillverkaren Tesla och vd:n Elon Musk företagets bokslut för 2016..

E24 - 17 timmar sedan

PTS: Flest klagar på nummerstrul

Det folk klagade mest på mest hos Post- och telestyrelsen förra året var svårigheter i samband med att ett telefonnummer skulle flyttas till en ny operatör..

E24 - 23 timmar sedan

Jätteökning av dyra lån – nu granskar FI bankerna

Småbanker som Collector och Resurs Bank skickar in mängder av ansökningar om betalningsförelägganden till Kronofogden. Finansinspektionen är bekymrad – och granskar kreditprövningen hos banker och kreditbolag. – Vi vill inte se att man ger lån till konsumenter som inte kan betala, säger Per Nordkvist på Finansinspektionen..

E24 - Igår: 18:00

Damberg: Postnords ledning måste bättra sig

Postnord kan komma att delas i två bolag, enligt Näringsminister Mikael Damberg. Samtidigt ställer han höga krav på företagsledningen att redovisa kvalitetsförbättringar. .

E24 - Igår: 16:31

Allras vd: Inget osäkert värde i fonderna

Allras vd Alexander Ernstberger tillbakavisar SvD:s uppgifter från förra veckan att värdet på de så kallade warranter som bolagets fonder investerat i skulle ha ett osäkert värde. − Värdepapperen har nu sålts och genererade en mycket god avkastning för Allras sparare, säger Alexander Ernstberger..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.