E24 > Ekonomi

Tuesday, 24 January, 14:05

E24 - 18 feb 16 kl. 21:00

Experter dömer ut skyhög fondavgift: ”Brutalt”Flera fondexperter har reagerat på SvD:s artikel om Söderberg & Partners Trygghet 75 och särskilt fondens höga avgift. – Det är en brutal avgift, säger Avanzas sparekonom Claes Hemberg..
Läs mer på E24
Läs mer om:
SvD, Söderberg, Trygghet, Avanzas, Claes Hemberg

Dela artikeln

160 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Experter, dömerut , skyhög, fondavgift, Brutalt

Fler nyheter från E24

E24 - 15 minuter sedan

Bättre vinst för Kimberly-Clark – höjer utdelning

Den amerikanska konsumentvarujätten Kimberly-Clarks resultat för det fjärde kvartalet översteg analytikernas förväntningar och bolaget höjer nu sin utdelning. Det framgår av bokslutsrapporten..

E24 - 30 minuter sedan

Analytiker: Volvo kan bli en vinnare i elbilsracet

Kinesiska elbilar kommer att vara en vanlig syn i Europa inom några få år. Det spår den tyska fordonsanalytikern professor Ferdinand Dudenhöffer. Han menar att Kina-ägda Volvo har en guldsits..

E24 - 1 timme sedan

Alibaba vinst klådde analytikernas förväntningar

Den kinesiska e-handelsjätten Alibaba, som är listad i New York, rapporterade på tisdagen såväl omsättning som resultat som översteg analytikernas förväntningar..

E24 - 2 timmar sedan

EU-kommissionen väntas godkänna SCA-förvärv

EU-kommissionen kommer med stor sannolikhet att godkänna SCA:s förvärv av det tyska medicinteknikbolaget BSN..

E24 - 3 timmar sedan

Trump har lämnat över golfbanor i Skottland

USA:s president Donald Trump har lämnat ifrån sig kontrollen över de bolag som är kopplade till hans två golfbanor i Skottland. De äldsta sönerna Donald Jr och Eric har tagit över ledningen. .

E24 - 3 timmar sedan

Oväntat svagt tyskt index

Markits inköpschefsindex för Tyskland, EU:s största ekonomi, sjönk lite mer än väntat i januari, tyngt av en oväntat svag utveckling för delindex för tjänstesektorn..

E24 - 4 timmar sedan

Här är börsens vinnare och förlorare hittills i år

Börsåret har just inletts men det går redan att kora vinnare och förlorare efter första månaden, som snart är till ända. Fastighetssektorns känslighet inför ränteförändringar är ett skäl till att några av årets börsförlorare, hittills, återfinns i fastighetsbranschen. .

E24 - 5 timmar sedan

Rådgivning i gråzonen undslipper FI:s regler

Flera nya fintech-bolag står inte under Finansinspektionens tillsyn. Anledningen är att råd bara kräver tillstånd om de är personliga och avser specifika finansiella instrument. Finansinspektionen har uppmärksammat en gränsdragningsproblematik på marknaden.

E24 - 5 timmar sedan

Experterna: Så måste Fingerprint hantera krisen

Stora värden står på spel för krisande Fingerprint Cards efter att styrelseledamoten Lars Söderfjell och tidigare vd:n Johan Carlström anhållits misstänkta för marknadsmissbruk. – Just nu är det svårt att förknippa Fingerprint med annat än skumraskaffärer, säger Anders Wennerstrand på pr-byrån Westander. .

E24 - 5 timmar sedan

Pokémon Go släppt i Sydkorea efter krigsförsening

Ett halvår efter resten av världen har Pokémon Go nu släppts i spelgalna Sydkorea. Spelet försenades av säkerhetshänsyn med rötter i Koreakriget..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.