SvD > Ekonomi

Friday, 24 February, 06:54

SvD - 18 feb 16 kl. 19:59

Bo Lundgren: Kampanj mot SundströmDen förre Moderatledaren och tillträdande ordföranden för Sparbankernas Riksförbund, Bo Lundgren, rycker ut till försvar för Anders Sundström. Kritiken mot Swedbanks ordförande överdriven, anser han. – Ibland får man för sig att vissa medier har en kampanj mot personen, säger Bo Lundgren till Sveriges Radio..
Läs mer på SvD
Läs mer om:
Lundgren, Sundström, Moderatledaren, Sparbankernas Riksförbund, Anders Sundström, Swedbanks, Bo Lundgren, Sveriges Radio

Dela artikeln

2 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Bo Lundgren, Kampanjmot , Sundström
SmålandsPosten - 09 apr 14 kl. 07:44

Stefan Sundström behövs

Nog. Nu är det nog. Ni slet allt i stycken.

SR - 18 feb 16 kl. 16:19

Bo Lundgren: En kampanj mot Sundström

Bo Lundgren, tillträdande ordförande för Sparbankernas Riksförbund, ger Swedbanks ifrågasatte styrelseordförande Anders Sundström sitt stöd. Lundgren menar att det framför allt är olika medier som försöker få Sundström avsatt efter att bankens vd Michael Wolf hastigt fick sparken i förra veckan..

DI - 17 feb 16 kl. 21:01

Bo Lundgren: ”Sundström är en bra ordförande”

Bo Lundgren, som inom kort blir ordförande för sparbankenas intresseorganisation, uttrycker ett starkt stöd för Swedbanks ordförande Anders Sundström.”Jag har personligen stort förtroende för honom som ordförande”, säger han..

Affärsvärlden - 18 feb 16 kl. 07:51

Bo Lundgren ger stöd till Anders Sundström

Bo Lundgren, som inom kort blir ordförande för sparbankernas intresseorganisation uttrycker starkt stöd för Swedbanks styrelseordförande Anders Sundström..

Trelleborgs Allehanda - 09 apr 14 kl. 10:43

Sundström vill rycka upp rötterna

Punkarna har blivit medelålders. Stefan Sundström ser med oro hur vännerna blir tröttare och börjar räkna på räntan. Nu vill han måla fan på väggen för en publik som likt honom själv börjat bli lite för bekväm.

Kristianstadsbladet - 09 apr 14 kl. 10:43

Sundström vill rycka upp rötterna

Punkarna har blivit medelålders. Stefan Sundström ser med oro hur vännerna blir tröttare och börjar räkna på räntan. Nu vill han måla fan på väggen för en publik som likt honom själv börjat bli lite för bekväm.

Supermiljöbloggen - 21 okt 14 kl. 07:50

Stefan Sundström: ”Vi måste bli schysstare mot havet”

Ett samtal om fisk, spöknät och recept. Och om att vi gräver upp en massa saker ur jorden som gör att hela balansen kukar ur. Det händer att nät driver iväg och ingen någonsin får tag på dem igen, men näten fortsätter att fånga fisk.

YLE - 09 sep 16 kl. 15:53

Sundströms firade 50 med en smäll

Familjeföretaget Sundströms i Pedersöre firade 50-års jubileum med att spränga ett nytt krossfält inför publik. Sundström Ab Oy har i 50 års tid jobbat med jordbyggnad, spårläggning, asfaltering och täckdikning. Jubileumet firades på fredagen med öppet hus på Långmossvägen i Lepplax där det bjöds på kaffe, tårta och korv.

HBL - 25 apr 13 kl. 10:30

Stafett Sundström försvarade landet

Vid vägskälet till Fallvägen i Sjundeå blev det plötsligt allvar. Kaj Sundström fick slå soldatgossemanövern ur hågen och i stället som stafett hjälpa till att mobilisera Finlands armé.Detaljerna från den gången i juni 1941 sitter i.

BLT - 19 feb 11 kl. 07:00

Werup och Lundgren tillsammans

Jazzpianisten och kompositören Jan Lundgren tog emot Region Blekinges Kulturpris 2010 av Markus Alexandersson, ordförande i Region Blekinges Kulturnämnd. Priset består av 40 000 kronor och ett verk från en blekingsk konstnär. Jan Lundgren och Jacques Werup - Tillsammans
Ronneby Kulturcentrum lördagen 12 februari kl 17.

Fler nyheter från SvD

SvD - 10 timmar sedan

Snart rekordbilligt flyga till USA – men i mindre plan

Norwegian drar igång flygningar till USA med mindre plan och lovar dra ned kostnaden rejält. De billigaste biljetterna ska inte kosta mer än 650 kronor enkel resa. Fast då hamnar man på en mindre flygplats och får nöja sig med enkel komfort..

SvD - 10 timmar sedan

Så undviker du att bli lurad när du väljer fonder

Dolda avgifter, dålig avkastning och förlorade pengar. Riskerna är stora för den som väljer fel fond för sitt pensionssparande. SvD har samlat nio punkter som du bör ha koll på som aktiv sparare.

SvD - 14 timmar sedan

Tidigare IMF-chef fälld för förskingring

Rodrigo Rato, som tidigare varit chef för Internationella valutafonden och ekonomiminister i Spanien, har mot sitt nekande dömts till 4,5 års fängelse..

SvD - 14 timmar sedan

Personerna bakom Allra verkar sakna omdöme

Från toppskikt till säljavdelning. Och med hjälp av den stabila PPM-stämpeln har man invaggat kunderna i trygghet. Att rekrytera en ny ordförande, efter att Ebba Lindsö hastigt tackat för sig, lär inte räcka för att återfå förtroendet..

SvD - 17 timmar sedan

Regeringen analyserar sympatistrejker

Arbetsgivarna har länge krävt en lagändring av strejkrätten. Nu ger regeringen Medlingsinstitutet i uppdrag att kartlägga förekomsten av så kallade sympatistrejker..

SvD - 17 timmar sedan

Pensionsbolag flyttar Allra-sparare – till dyrare fonder

Movestic har släckt ned Allras fonder och flyttat spararnas pengar till pensionsbolagets egna fonder – där avgiften är ännu högre än i Allras fonder. Men de skyhöga avgifterna är man tyst om i informationen till kunderna. .

SvD - 18 timmar sedan

Alla får rätt till snabbare bredband

Minimikravet på bredbandshastigheten som alla svenskar har rätt att kräva måste höjas. Dagens nivå på 1 Mbit/s är helt otillräcklig, enligt digitaliseringsminister Peter Eriksson (MP) som gett Post- och telestyrelsen (PTS) i uppdrag att ta fram en ny nivå och beräkna vad höjningen kommer att kosta..

SvD - 21 timmar sedan

Börsen stiger med Ericsson som draglok

Stockholmsbörsens stiger i förmiddagshandeln med telekomtillverkaren Ericsson som draglok..

SvD - 19 timmar sedan

”Mängder av kloka alternativ till höghastighetståg”

Ingen av Trafikverkets analyser talar för höghastighetstågen. Den sammanvägda bedömningen att investeringen är olönsam består också. Det skriver Andreas Bergström, vice vd för tankesmedjan Fores, i en replik.

SvD - 20 timmar sedan

Nya bankkrav väntas öka bolånekostnaderna

Storbankerna måste emittera nya obligationer för 500 miljarder kronor på fem år, enligt Riksgälden..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.