SvD > Ekonomi

Friday, 01 July, 04:34

SvD - 18 feb 16 kl. 18:50

Gotlandsbolaget in i skärgårdstrafiken – köper ut riskkapitalistGotlandsbolaget går in i Stockholms skärgårdstrafik. Riskkapitalisten Mikael Fahlander har sålt sin andel i den lilla uppstickaren TRSM Group 1 AB som oväntat vann skärgårdsupphandlingen..
Läs mer på SvD
Läs mer om:
Stockholms, Mikael Fahlander, TRSM Group, AB

Dela artikeln

81 Delningar
| Dela


Liknande nyheter

Taggar: Gotlandsbolagetin i , skärgårdstrafiken, köperut , riskkapitalist

Fler nyheter från SvD

SvD - 15 minuter sedan

Tokyobörsen fortsätter uppåt

Tokyobörsen fortsatte sin uppgång vid öppning på fredagen då oron över den ekonomiska effekten från Storbritanniens utträde ur EU fortsatte att minska..

SvD - 5 timmar sedan

USA: Norgwegianbolag nekas flygtillstånd

Norwegian brittiska dotterbolag får inte ett nytt tillfälligt flygtillstånd i USA enligt ett beslut av det amerikanska transportdepartementet, rapporterar Dagens Næringsliv..

SvD - 5 timmar sedan

Så ska fler "enkla" jobb skapas

Svenskt Näringsliv föreslår flera nya sätt för att få fler personer in på arbetsmarknad..

SvD - 9 timmar sedan

LO: Överskottsmålet olämpligt i Sveriges läge

Sju partier har kommit överens­ om ett sänkt överskottsmål. Men målet är inte lämpligt i Sveriges nuvarande läge och regeringen bör fortsätta att ha underskott under en period, ­skriver LO-ekonomerna Ola ­Pettersson och Åsa-Pia Järliden Bergström..

SvD - 13 timmar sedan

Östling: Trump större hot än brexit

Brexit kanske var nödvändigt för att vi skulle väckas ur populistiska rosendrömmar. Det menar Leif Östling, ny ordförande i Svenskt Näringsliv. Han tror att brexitfrossan går över men i stället väntar värre utmaningar i höst med det amerikanska valet..

SvD - 14 timmar sedan

Öppnar handelskontor i Saudiarabien

Regeringen vill förbättra möjligheterna för svensk export till Saudiarabien och öppnar ett handelssekreterarkontor i staden Riyadh, skriver regeringen i ett pressmeddelande..

SvD - 16 timmar sedan

Mäklarsamfundets vd: Finns skäl att misstänka bankkartell

Nu går Mäklarsamfundets vd Ingrid Eiken ut och varnar för kartellbildning mellan bankerna. Enligt mäklarna är det tvärstopp i amorteringsfri utlåning till nyproduktion..

SvD - 16 timmar sedan

Blocken eniga om nytt överskottsmål och skuldankare

Överskottsmålet sänks till 0,33 procent och ett skuldankare på 35 procent införs. Det säger utredningens ordförande Jens Henriksson på en presskonferens. Alla partier förutom Sverigedemokraterna står bakom beslutet..

SvD - 18 timmar sedan

Junis elpriser högre än i fjol

Snittpriset på el under juni månad beräknas bli 31 öre per kilowattimme, vilket är mer än dubbelt så mycket som under juni förra året..

SvD - 17 timmar sedan

Guardian ber sina läsare om pengar efter brexit

Den brittiska tidningen The Guardian hade över 17 miljoner besök på sin sajt dagen efter den omtumlande folkomröstningen. Nu efterfrågar tidningens chefredaktör Katharine Viner att de som läste om brexit och gillade bevakningen ska stödja tidningen ekonomiskt i efterhand..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.