SvD > Ekonomi

Thursday, 30 March, 04:43

SvD - 18 feb 16 kl. 18:50

Gotlandsbolaget in i skärgårdstrafiken – köper ut riskkapitalistGotlandsbolaget går in i Stockholms skärgårdstrafik. Riskkapitalisten Mikael Fahlander har sålt sin andel i den lilla uppstickaren TRSM Group 1 AB som oväntat vann skärgårdsupphandlingen..
Läs mer på SvD
Läs mer om:
Stockholms, Mikael Fahlander, TRSM Group, AB

Dela artikeln

81 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Gotlandsbolagetin i , skärgårdstrafiken, köperut , riskkapitalist

Fler nyheter från SvD

SvD - 5 timmar sedan

Trumpcare kan få ny chans

SvD - 5 timmar sedan

Bredbandsbolag i USA får sälja användaruppgifter

Kongressen i USA har beslutat att låta amerikanska bredbandsbolag samla in användares uppgifter på nätet och sälja vidare. Under sina sista månader införde Obama en regel mot företagens spridning av personliga uppgifter. Med kongressbeslutet väntas Trump nu upphäva den..

SvD - 7 timmar sedan

LRF: Dom om bombmurkla bör följas

Skogsägare ska få ersättning om de inte kan avverka sin skog på grund av den fridlysta svampen bombmurkla. Men LRF är oroat över att EU-direktiv kan trassla till frågan..

SvD - 8 timmar sedan

Ryanair: Riskerar stå utan förbindelser med Europa

En del flygbolag kan drabbas hårt efter att Storbritannien nu formellt lämnat in sin ansökan att lämna EU. Lågkostnadsbolaget Ryanair varnar för att en lösning måste till redan om ett år annars kan det bli kraftiga försämringar för resenärerna..

SvD - 8 timmar sedan

Pressad Persson måste leverera: ”Nog inte nöjd själv”

Klädjätten H&M fortsätter sin ökenvandring på Stockholmsbörsen. Det senaste året har aktien rasat över 11 procent, jämfört med index som gått upp 17. Stödet för vd:n Karl-Johan Persson kan stå på spel om han inte levererar ett hoppfullt resultat i Q1-rapporten på torsdagen, enligt experter..

SvD - 11 timmar sedan

Fraktmarknadens kris hotar svensk export

Svenska exportföretagare har drabbats av plötsliga problem att få iväg sitt gods med containerfrakt. Orsaken är att världens containertrafik stöps om den 1 april. Då blir fyra allianser mellan de största rederierna till tre.

SvD - 13 timmar sedan

Hagströmer om HQ:s trading: ”En cancer”

HQ Banks tradingverksamhet var en cancer, som åt upp firman inifrån. Det säger finansmannen Sven Hagströmer, som grundade HQ tillsammans med Mats Qviberg. På onsdagen mötte han för andra gången på ett år sin tidigare parhäst i rättssalen..

SvD - 13 timmar sedan

Ekholms budskap till aktieägarna: ”Tagit första steget”

För första gången träffar Börje Ekholm aktieägarna i rollen som vd och koncernchef för Ericsson. Han är trygg med den räddningsplan han nu har lagt fram. – Ericsson är ett väldigt bra bolag, säger Börje Ekholm..

SvD - 15 timmar sedan

Historisk vaktavlösning i finansfamiljerna

Det pågår en historisk generationsväxling nu i några av Sveriges mest kända finansfamiljer. Gustaf Douglas, Fredrik Lundberg och Melker Schörling är några av dem som är på väg att lämna över till döttrar och söner. Tillsammans har finansfamiljerna ägande i bolag värda över 900 miljarder kronor på Stockholmsbörsen.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.