Sydsvenskan > Utrikes

Thursday, 22 August, 09:54

Sydsvenskan - 18 feb 16 kl. 04:00

Öppen spis och tjänstefolkFörra året vid denna tid höll vi på att svettas bort. Flera veckor i rad hade det varit över 40 grader varmt i Rio. Förvisso bor vi nära havet och om kvällarna sveper en svalkande bris in, men den är inte tillräcklig. AC-aggregaten måste stå på för fullt dygnet runt. Det blev en hemsk elräkning.
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Rio, Brasilien, Tim, Friluftsfrämjandet, Scouterna

Dela artikeln

106 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Öppen, spisoch , tjänstefolk

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 15 minuter sedan

SCB: 6,9 procent arbetslösa

I juli var 390 000 personer arbetslösa, vilket motsvarar en arbetslöshet på 6,9 procent. Det är en ökning med 51 000 personer eller 0,9 procentenheter jämfört med motsvarande månad 2018, enligt Statistiska centralbyrån (SCB). Sysselsättningen har minska.

Sydsvenskan - 30 minuter sedan

Fyra spelbolag åker på böter

Fyra spelbolag bötfälls för att ha erbjudit vadhållning på matcher med minderåriga spelare, enligt beslut av Spelinspektionen. Högst böter får Snabbare, 9,5 miljoner kronor. Come On får böta sex miljoner kronor medan Hajper och Legolas tvingas böta 4,5.

Sydsvenskan - 30 minuter sedan

”I chatten träder inte bara kött och blod utan även drypande ångest fram”

Marika Rasmusson skriver om samtalen med stödsökande..

Sydsvenskan - 30 minuter sedan

United i möte med Twitter om rasism

Flera engelska fotbollsspelare har på sistone utsatts för rasism på sociala medier. Därför har nu klubben Manchester United, tillsammans med antirasismorganisationen Kick it out, bestämt träff med representanter från Twitter. "Vi vet att vi måste göra m.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Fortsatt kämpigt för Oscar Properties

Finansiellt pressade bostadsbyggaren Oscar Properties redovisar en rörelseförlust på 17 miljoner kronor för andra kvartalet. Under samma period i fjol blev det en vinst på 43 miljoner kronor. Omsättningen mer än halverades till 334 miljoner kronor (751).

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Eminems bolag stämmer Spotify

Rapstjärnan Eminems musikförlag Eight Mile Style har stämt Spotify för upphovsrättsbrott. Enligt stämningen erbjuder musiktjänsten hundratals av Eminems låtar för lyssning utan att ha rätt till det, skriver The Hollywood Reporter. Trots att stjärnans lå.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Indonesien släcker ner internet

Indonesien har stängt av tillgången till internet på östra Papua för att hindra provocerande inlägg i sociala medier från att orsaka nya oroligheter. – Det här är ett försök att stoppa falska rykten och viktigast av allt, hindra människor från att dela.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Förskollärare i Lund slog barn – omplaceras

Omplacerad efter slag barn som vägrat ta på sig ytterkläderna..

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Ytterligare två anhållna i Malmö för sprängning i Köpenhamn

Männen anhölls under onsdagen..

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Iran visar upp nytt luftvärnssystem

Iran har avtäckt sitt nya egentillverkade mobila robotsystem Bavar 373, rapporterar landets statliga medier. Systemet har beskrivits som en konkurrent till det ryska luftförsvarssystemet S-300. President Hassan Rohani medverkade vid en avtäckningsceremo.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.