Affärsvärlden > Ekonomi

Thursday, 23 March, 23:10

Affärsvärlden - 17 feb 16 kl. 09:46

Chefsstrateg: Tre tecken på att Wall Street inte har bottnatNicholas Colas, chefsstrateg på Convergex, räknar med att de amerikanska börserna faller mer innan det blir bättre, skriver CNBC..
Läs mer på Affärsvärlden
Läs mer om:
Wall Street, Colas, Convergex, CNBC

Dela artikeln

3 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Chefsstrateg, Tre, teckenpå att , Wall, Streetinte har , bottnat
Opinionen.se - 25 jan 13 kl. 08:33

Nu vänder det! Här är tre starka tecken

"Vi har bottnat", säger Investors ordförande Jacob Wallenberg i Davos. Här är tre tecken på en vändning i världsekonomin..

Affärsvärlden - 06 aug 12 kl. 13:11

Tre saker som talar för en börsuppgång

Investeraren och bloggaren Cullen Roche som ligger bakom sajten Pragmatic Capitalism har listat tre tecken som talar för en kommande börsuppgång i USA..

SvD - 02 jun 12 kl. 16:26

Tre tecken på att cykeln är stulen

Så vet du om säljaren är ärlig..

P3 - 12 nov 14 kl. 14:50

Lista: Tre tecken på att din kompis kan ha ortorexi

Är du orolig att du eller någon i din närhet ligger i riskzonen för ortorexi? Här är tendenser att titta efter..

Sydsvenskan - 04 maj 15 kl. 04:00

Tre tecken på ljusare tider

Enligt socialnämndens prognos ser det ljusare ut för Lund de närmaste åren. Främst är det jobben som blir fler..

VA - 06 jul 11 kl. 07:55

Svag handel på Wall Street

6 juli Aktiekurserna föll dock temporärt efter att Moody's sänkt Portugals kreditbetyg till skräpstatus, Ba2, med negativa utsikter. Vid stängning var Dow Jones ned 0,1 procent till noteringen 12.570.

BT - 08 aug 11 kl. 16:02

Börsfall på Wall Street

USA-börserna föll direkt när handeln på Wall Street i New York öppnade i dag.Dow Jones industriindex backade med nära 2,0 procent och Nasdaqs kompositindex med 3,4 procent. Bank of America rasade med sju procent i den inledande handeln och Caterpillar med 4,1 procent.

DI - 27 aug 16 kl. 10:10

Chefsstrateg varnar för tre datum

Sandy Jadeja, teknisk analytiker och chefsstrateg på Core Spreads, har fått rätt om flera nedgångar de senaste åren. Nu höjer han ett varningens finger för tre datum under hösten. Det skriver Business Insider..

VA - 24 mar 11 kl. 15:57

Svag öppning på Wall Street

24 mars Övervägande positiv makrostatistik bidrog till det positiva sentimentet. Fokus riktas även mot Bryssel, där EU:s ledare möts för att bland annat hitta en lösning på de skuldberg som tynger vissa medlemsländer. Vid 15.

VA - 29 jun 11 kl. 06:48

Uppåt på Wall Street inför Greklandsomröstning

29 juni Börserna i USA steg på tisdagen. Medieuppgifter om att de tyska bankerna i princip accepterat att följa ett franskt förslag om att rulla över innehav av grekiska statspapper bidrog till det positiva börshumöret. Vid stängning var Dow Jones upp 1,2 procent till noteringen 12.

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - 1 timme sedan

Marcus Palm är årets bolagsjurist 2017

För att kunna ta hem utmärkelsen Årets Bolagsjurist krävs att man kan bemästra både juridiken och ha en djup förståelse för affärer. Chefsjuristen Marcus Palm på Välinge möter kriterierna – och vinner Årets Bolagsjurist 2017..

Affärsvärlden - 1 timme sedan

Rickard Dahlgren är Årets Rising Star 2017

Årets Rising Star är en nybakad kategori under Året Bolagsjurist. Den första personen att vinna priset är Rickard Dahlgren, ÅF..

Affärsvärlden - 1 timme sedan

Niclas Nelson vann Årets Deal 2017

Niclas Nelsson var den trygga bolagsjurist som tog Gränges igenom storförvärvet av amerikanska Noranda. Bedriften gör att han vinner Årets Deal 2017..

Affärsvärlden - 6 timmar sedan

Kronan faller mot dollarn

Dollarn handlas netto omkring oförändrat jämfört med svensk stängning på torsdagen med marknadens fokus på den stundande omröstningen om att riva upp "Obamacare", eller Affordable Care Act..

Affärsvärlden - 6 timmar sedan

SEB: Så stora blir årets löneökningar

Årets avtalsrörelse väntas landa på löneökningar nära 2,5 procent per år. Det säger SEB:s prognoschef Håkan Frisén i ett kundbrev..

Affärsvärlden - 7 timmar sedan

Blankarna minska positioner i Fingerprint Cards

Flera blankningsaktörer har minskat sina positioner i Fingerprint Cards. Det framgår av torsdagens blankningslista från ägardatatjänsten Holdings baserat på information från Finansinspektionen..

Affärsvärlden - 7 timmar sedan

Fler arbetslösa än väntat i USA

Betydligt fler ansökte om arbetslöshetsunderstöd förra veckan, jämfört med veckan före..

Affärsvärlden - 8 timmar sedan

Husförsäljningen i USA ökade mer än väntat

Försäljningen av nya enfamiljshus i USA steg 6,1 procent i februari jämfört med månaden före, till en säsongsjusterad årstakt på 592.000 enheter, visar statistik från handelsdepartementet..

Affärsvärlden - 8 timmar sedan

Fast Partner hyr ut till H&M i Frihamnen

Fastighetsbolaget Fast Partner har tecknat ett tioårigt hyresavtal med H&M omfattande totalt drygt 3.300 kvadratmeter till ett sammantaget hyresvärde om 110 miljoner kronor i Frihamnen i Stockholm..

Affärsvärlden - 8 timmar sedan

Ford spår lägre vinst

Amerikanska biljätten Ford spår att justerad vinst per aktie hamnar i intervallet 30-35 cent för det första kvartalet. Analytikerna hade i snitt räknat med 47 cent per aktie för nämnd period. Det rapporterar Bloomberg News..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.