Affärsvärlden > Ekonomi

Saturday, 02 July, 05:46

Affärsvärlden - 17 feb 16 kl. 09:46

Chefsstrateg: Tre tecken på att Wall Street inte har bottnatNicholas Colas, chefsstrateg på Convergex, räknar med att de amerikanska börserna faller mer innan det blir bättre, skriver CNBC..
Läs mer på Affärsvärlden
Läs mer om:
Wall Street, Colas, Convergex, CNBC

Dela artikeln

3 Delningar
| Dela


Liknande nyheter

Taggar: Chefsstrateg, Tre, teckenpå att , Wall, Streetinte har , bottnat
Opinionen.se - 25 jan 13 kl. 08:33

Nu vänder det! Här är tre starka tecken

"Vi har bottnat", säger Investors ordförande Jacob Wallenberg i Davos. Här är tre tecken på en vändning i världsekonomin..

Affärsvärlden - 06 aug 12 kl. 13:11

Tre saker som talar för en börsuppgång

Investeraren och bloggaren Cullen Roche som ligger bakom sajten Pragmatic Capitalism har listat tre tecken som talar för en kommande börsuppgång i USA..

SvD - 02 jun 12 kl. 16:26

Tre tecken på att cykeln är stulen

Så vet du om säljaren är ärlig..

P3 - 12 nov 14 kl. 14:50

Lista: Tre tecken på att din kompis kan ha ortorexi

Är du orolig att du eller någon i din närhet ligger i riskzonen för ortorexi? Här är tendenser att titta efter..

Sydsvenskan - 04 maj 15 kl. 04:00

Tre tecken på ljusare tider

Enligt socialnämndens prognos ser det ljusare ut för Lund de närmaste åren. Främst är det jobben som blir fler..

UNT - 2 timmar sedan

Tre döda i strider i Libyen

Tre libyska soldater har dödats och mer än 30 har skadats i häftiga strider under fredagen, då IS-krigare drevs ut ur ett bostadsområde i den libyska staden Sirte..

VA - 06 jul 11 kl. 07:55

Svag handel på Wall Street

6 juli Aktiekurserna föll dock temporärt efter att Moody's sänkt Portugals kreditbetyg till skräpstatus, Ba2, med negativa utsikter. Vid stängning var Dow Jones ned 0,1 procent till noteringen 12.570.

BT - 08 aug 11 kl. 16:02

Börsfall på Wall Street

USA-börserna föll direkt när handeln på Wall Street i New York öppnade i dag.Dow Jones industriindex backade med nära 2,0 procent och Nasdaqs kompositindex med 3,4 procent. Bank of America rasade med sju procent i den inledande handeln och Caterpillar med 4,1 procent.

VA - 24 mar 11 kl. 15:57

Svag öppning på Wall Street

24 mars Övervägande positiv makrostatistik bidrog till det positiva sentimentet. Fokus riktas även mot Bryssel, där EU:s ledare möts för att bland annat hitta en lösning på de skuldberg som tynger vissa medlemsländer. Vid 15.

VA - 29 jun 11 kl. 06:48

Uppåt på Wall Street inför Greklandsomröstning

29 juni Börserna i USA steg på tisdagen. Medieuppgifter om att de tyska bankerna i princip accepterat att följa ett franskt förslag om att rulla över innehav av grekiska statspapper bidrog till det positiva börshumöret. Vid stängning var Dow Jones upp 1,2 procent till noteringen 12.

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - 14 timmar sedan

Oljebråket hindrar produktion

Energijättarna Exxon Mobil och BP är oense om hur oljeproduktionen i Azerbajdzjan ska gå till och har för tillfället stoppat det som tidigare kallats "århundrades kontrakt", enligt tre källor till Reuters..

Affärsvärlden - 14 timmar sedan

Källor: Egna slutsatser bakom FI:s utspel om Nordea

De uttalanden som Finansinspektionens ledning gjort om Nordea bygger inte på någon analys av myndighetens experter. Dessa hade så sent som för två veckor sedan kommit fram till att banken saknar upp till 75 miljarder kronor - men har nu körts över av FI:s chefer. Det uppger källor för SvD Näringsliv, enligt tidningens nätupplaga..

Affärsvärlden - 14 timmar sedan

Rekordmånga bostadsrätter såldes ifjol

Under 2015 såldes rekordmånga bostadsrätter i Sverige, 107.802 stycken, till ett sammanlagt värde av 218 miljarder kronor. Under 2014 var motsvarande värde omkring 180 miljarder kronor, vilket innebär en uppgång på 21 procent..

Affärsvärlden - 14 timmar sedan

New York: Lugn start väntar

De ledande USA-terminerna pekar på att Wall Street går en lugn handelsstart till mötes, efter breda uppgångar under de senaste tre sessionerna..

Affärsvärlden - 15 timmar sedan

Oljepriset sjunker under 50-dollarstrecket

Brent-oljan har på fredagen sjunkit under 50 dollarstrecket, trots stigande börser. Priserna faller därmed tillbaka från att tidigare i veckan ha stigit med stöd av generellt minskad Brexit-oro och amerikansk oljelagerdata som visade på sjunkande lager..

Affärsvärlden - 15 timmar sedan

Storbritannien överger mål om budgetöverskott

Storbritanniens finansminister George Osborne meddelade på fredagen att målet om att uppnå ett budgetöverskott år 2020 överges med anledning av de sannolika ekonomiska effekterna av utfallet i förra veckans folkomröstning om EU-medlemskapet, det rapporterar Dow Jones Newswires..

Affärsvärlden - 15 timmar sedan

Färre europeiska bolag bland världens största

Europeiska storföretag har ett större problem att brottas med än konsekvenserna av Brexit, hävdar Economist..

Affärsvärlden - 15 timmar sedan

Sagax förvärvar fastighet i Finland

Fastighetsbolaget Sagax har i dag förvärvat en fastighet i Seinäjoki, Finland. Anskaffningskostnaden uppgår till totalt motsvarande 117 miljoner kronor inklusive en utbyggnad av 6.000 kvadratmeter lagerlokaler på fastigheten, vilken beräknas vara slutförd under första kvartalet 2017, det framgår av ett pressmeddelande..

Affärsvärlden - 15 timmar sedan

Bank of England planerar sänkning av kapitalkrav

Bank of England planerar att sänka bankernas kapitalkrav inom kort för att ge bankerna mer flexibilitet i kölvattnet av effekterna från britternas val att lämna EU. Det uppger källor med insyn för Bloomberg..

Affärsvärlden - 16 timmar sedan

EU förlänger sanktioner mot Ryssland

EU har beslutat att förlänga de bredare ekonomiska sanktionerna mot Ryssland, som upprättades med hänvisning till landets agerande i Ukraina-konflikten, till den 31 januari 2017. Det rapporterar Dow Jones Newswires..Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.