Affärsvärlden > Ekonomi

Tuesday, 21 February, 06:11

Affärsvärlden - 17 feb 16 kl. 09:46

Chefsstrateg: Tre tecken på att Wall Street inte har bottnatNicholas Colas, chefsstrateg på Convergex, räknar med att de amerikanska börserna faller mer innan det blir bättre, skriver CNBC..
Läs mer på Affärsvärlden
Läs mer om:
Wall Street, Colas, Convergex, CNBC

Dela artikeln

3 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Chefsstrateg, Tre, teckenpå att , Wall, Streetinte har , bottnat
Opinionen.se - 25 jan 13 kl. 08:33

Nu vänder det! Här är tre starka tecken

"Vi har bottnat", säger Investors ordförande Jacob Wallenberg i Davos. Här är tre tecken på en vändning i världsekonomin..

Affärsvärlden - 06 aug 12 kl. 13:11

Tre saker som talar för en börsuppgång

Investeraren och bloggaren Cullen Roche som ligger bakom sajten Pragmatic Capitalism har listat tre tecken som talar för en kommande börsuppgång i USA..

SvD - 02 jun 12 kl. 16:26

Tre tecken på att cykeln är stulen

Så vet du om säljaren är ärlig..

P3 - 12 nov 14 kl. 14:50

Lista: Tre tecken på att din kompis kan ha ortorexi

Är du orolig att du eller någon i din närhet ligger i riskzonen för ortorexi? Här är tendenser att titta efter..

Sydsvenskan - 04 maj 15 kl. 04:00

Tre tecken på ljusare tider

Enligt socialnämndens prognos ser det ljusare ut för Lund de närmaste åren. Främst är det jobben som blir fler..

VA - 06 jul 11 kl. 07:55

Svag handel på Wall Street

6 juli Aktiekurserna föll dock temporärt efter att Moody's sänkt Portugals kreditbetyg till skräpstatus, Ba2, med negativa utsikter. Vid stängning var Dow Jones ned 0,1 procent till noteringen 12.570.

BT - 08 aug 11 kl. 16:02

Börsfall på Wall Street

USA-börserna föll direkt när handeln på Wall Street i New York öppnade i dag.Dow Jones industriindex backade med nära 2,0 procent och Nasdaqs kompositindex med 3,4 procent. Bank of America rasade med sju procent i den inledande handeln och Caterpillar med 4,1 procent.

DI - 27 aug 16 kl. 10:10

Chefsstrateg varnar för tre datum

Sandy Jadeja, teknisk analytiker och chefsstrateg på Core Spreads, har fått rätt om flera nedgångar de senaste åren. Nu höjer han ett varningens finger för tre datum under hösten. Det skriver Business Insider..

VA - 24 mar 11 kl. 15:57

Svag öppning på Wall Street

24 mars Övervägande positiv makrostatistik bidrog till det positiva sentimentet. Fokus riktas även mot Bryssel, där EU:s ledare möts för att bland annat hitta en lösning på de skuldberg som tynger vissa medlemsländer. Vid 15.

VA - 29 jun 11 kl. 06:48

Uppåt på Wall Street inför Greklandsomröstning

29 juni Börserna i USA steg på tisdagen. Medieuppgifter om att de tyska bankerna i princip accepterat att följa ett franskt förslag om att rulla över innehav av grekiska statspapper bidrog till det positiva börshumöret. Vid stängning var Dow Jones upp 1,2 procent till noteringen 12.

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - 13 timmar sedan

Bakslag mot svensk vindkraft

Utbyggnaden av vindkraft väntas halveras under åren 2017-2020 jämfört med den föregående treårsperioden, enligt branschorganisationen Svensk vindenergi..

Affärsvärlden - 13 timmar sedan

Tidigare näringsminister Björn Rosengren köper storpost i Fastator

Fastators styrelseordförande Björn Rosengren (näringsminister 1998-2002) har köpt den nyligen avgångne vd:n Daniel Hummels 125.000 teckningsoptioner för 300.000 kronor..

Affärsvärlden - 13 timmar sedan

Kronkursen stärks

Europaräntor hade en blandad utveckling på måndagen med tyska tioåringen omkring oförändrad på 0,31 procent när USA höll stängt med anledning av Presidents Day..

Affärsvärlden - 13 timmar sedan

Deutsche Bank: Största risken i Europa

Italien är den "främsta" risken mot euroområdets stabilitet. Det skriver Marco Stringa, seniorekonom på Deutsche Bank, i ett kundbrev enligt Bloomberg News..

Affärsvärlden - 17 timmar sedan

Bostadsutvecklaren Bovis Homes tappar på Londonbörsen

Den brittiska bostadsutvecklaren Bovis Homes tappar på Londonbörsen på måndagen efter att i bokslutet ha medgett att 2016 var ett "tufft år" till följd av klagomål från kunder om bolagets byggutföranden..

Affärsvärlden - 18 timmar sedan

Mona Sahlins tidigare livvakt erkänner brott

Mona Sahlins tidigare livvakt erkänner brukande av osann urkund. Därigenom kan han komma att slippa en offentlig rättegång, skriver Expressen..

Affärsvärlden - 15 timmar sedan

Mona Sahlin erkänner brott

Mona Sahlin erkänner att hon gjort sig skyldig till brott i samband med att hon skrev ett intyg till sin tidigare livvakt. Det uppger hennes advokat Claes Borgström för Dagens Nyheter..

Affärsvärlden - 15 timmar sedan

Fingerprint i topp på Stockholmsbörsen

Stockholmsbörsen noterades strax efter lunchtid på måndagen alltjämt för en uppgång. Handeln var överlag stillsam, inför en eftermiddag då Wall Street håller stängt för Presidents' Day..

Affärsvärlden - 18 timmar sedan

Mångmiljonarv till Malmö FF

En småländsk supporter har bland annat testamenterat en hyresfastighet värd 14 miljoner kronor till fotbollsklubben Malmö FF, rapporterar Sydsvenskan..

Affärsvärlden - 16 timmar sedan

När blir e-kronan verklighet i Sverige?

Nya tidens pengar 2: I höstas gjorde Riksbanken ett utspel om e-kronor, kan det bli verklighet? Danske Banks analytiker Mattias Sundling reder ut begreppen i den andra artikeln i serien om ”Den nya tidens pengar”..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.