Affärsvärlden > Ekonomi

Monday, 05 December, 09:32

Affärsvärlden - 17 feb 16 kl. 09:46

Chefsstrateg: Tre tecken på att Wall Street inte har bottnatNicholas Colas, chefsstrateg på Convergex, räknar med att de amerikanska börserna faller mer innan det blir bättre, skriver CNBC..
Läs mer på Affärsvärlden

Läs mer om:
Wall Street, Colas, Convergex, CNBC

Dela artikeln

3 Delningar
| Dela


Liknande nyheter

Taggar: Chefsstrateg, Tre, teckenpå att , Wall, Streetinte har , bottnat
Opinionen.se - 25 jan 13 kl. 08:33

Nu vänder det! Här är tre starka tecken

"Vi har bottnat", säger Investors ordförande Jacob Wallenberg i Davos. Här är tre tecken på en vändning i världsekonomin..

Affärsvärlden - 06 aug 12 kl. 13:11

Tre saker som talar för en börsuppgång

Investeraren och bloggaren Cullen Roche som ligger bakom sajten Pragmatic Capitalism har listat tre tecken som talar för en kommande börsuppgång i USA..

SvD - 02 jun 12 kl. 16:26

Tre tecken på att cykeln är stulen

Så vet du om säljaren är ärlig..

P3 - 12 nov 14 kl. 14:50

Lista: Tre tecken på att din kompis kan ha ortorexi

Är du orolig att du eller någon i din närhet ligger i riskzonen för ortorexi? Här är tendenser att titta efter..

Sydsvenskan - 04 maj 15 kl. 04:00

Tre tecken på ljusare tider

Enligt socialnämndens prognos ser det ljusare ut för Lund de närmaste åren. Främst är det jobben som blir fler..

VA - 06 jul 11 kl. 07:55

Svag handel på Wall Street

6 juli Aktiekurserna föll dock temporärt efter att Moody's sänkt Portugals kreditbetyg till skräpstatus, Ba2, med negativa utsikter. Vid stängning var Dow Jones ned 0,1 procent till noteringen 12.570.

BT - 08 aug 11 kl. 16:02

Börsfall på Wall Street

USA-börserna föll direkt när handeln på Wall Street i New York öppnade i dag.Dow Jones industriindex backade med nära 2,0 procent och Nasdaqs kompositindex med 3,4 procent. Bank of America rasade med sju procent i den inledande handeln och Caterpillar med 4,1 procent.

DI - 27 aug 16 kl. 10:10

Chefsstrateg varnar för tre datum

Sandy Jadeja, teknisk analytiker och chefsstrateg på Core Spreads, har fått rätt om flera nedgångar de senaste åren. Nu höjer han ett varningens finger för tre datum under hösten. Det skriver Business Insider..

VA - 24 mar 11 kl. 15:57

Svag öppning på Wall Street

24 mars Övervägande positiv makrostatistik bidrog till det positiva sentimentet. Fokus riktas även mot Bryssel, där EU:s ledare möts för att bland annat hitta en lösning på de skuldberg som tynger vissa medlemsländer. Vid 15.

VA - 29 jun 11 kl. 06:48

Uppåt på Wall Street inför Greklandsomröstning

29 juni Börserna i USA steg på tisdagen. Medieuppgifter om att de tyska bankerna i princip accepterat att följa ett franskt förslag om att rulla över innehav av grekiska statspapper bidrog till det positiva börshumöret. Vid stängning var Dow Jones upp 1,2 procent till noteringen 12.

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - 15 minuter sedan

Italiens ekonomiminister Padoan hoppar av efter valet

Italiens ekonomiminister Pier Carlo Padoan kommer inte att delta eurogruppen och Ekofins möten i Bryssel i dag och i morgon efter att regeringssidan fick se sig klart slagna i söndagens folkomröstning om förändringar i konstitutionen..

Affärsvärlden - 15 minuter sedan

Swedish Match dumpar lågprissnus

Swedish Match lågprissnus Mustang lyckades aldrig leva upp till förväntningarna och i linje med vad bolaget tidigare indikerat försvinner nu Mustang ur de svenska snuskylarna..

Affärsvärlden - 30 minuter sedan

Bra fart i svenska tjänstesektorn

Inköpschefsindex för tjänstesektorn steg till 59,8 i november från oreviderade 57,6 föregående månad..

Affärsvärlden - 30 minuter sedan

Carnegie drar ner Fingerprint

Carnegie sänker riktkursen för Fingerprint Cards till 61 kronor från 73 kronor. Rekommendationen sälj upprepas. Det framgår aven analys på måndagen..

Affärsvärlden - 30 minuter sedan

Di: Köp Clas Ohlson

Trots att Clas Ohlson har utmaningar i form av en stark dollar, ett vd-byte samt en lönsamhetsnivå som inte är vad den varit historiskt får aktien en köprekommendation av Dagens industri. Det skriver Dagens industri i måndagens utgåva av tidningen..

Affärsvärlden - 45 minuter sedan

Idogen avses beviljas patent i Japan

Idogen, som handlas på Aktietorget, meddelar att det japanska patentverket avser att bevilja Idogens patentansökan i Japan. Det framgår av ett pressmeddelande..

Affärsvärlden - 1 timme sedan

Nordea: Efter Lindorff-affären – köp Intrum Justitia

Nordea Markets återinför bevakning av Intrum Justitia efter Lindorff-affären med rekommendationen köp och riktkusen 350 kronor. Tidigare var rekommendationen köp och riktkursen 359 kronor. Det framgår av ett marknadsbrev..

Affärsvärlden - 1 timme sedan

Stockholmsbörsen: Lägre kurser att vänta

Stockholmsbörsen väntas inleda veckans första handelsdag med lägre kurser, efter helgens val i Italien där landet röstade nej till en författningsreform..

Affärsvärlden - 1 timme sedan

Vänsterpartiet öppnar för annat än vinsttak i välfärden

Vänsterpartiet öppnar för andra lösningar än ett vinsttak för delar av välfärden. Det skriver Dagens Industri i måndagens tidning..

Affärsvärlden - 1 timme sedan

SEB drar ner Qliro

SEB Equities sänker riktkursen för Qliro till 10:00 kronor från 13:00 kronor. Rekommendationen behåll upprepas. Det framgår av en analys..Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.