Affärsvärlden > Ekonomi

Thursday, 19 January, 05:24

Affärsvärlden - 17 feb 16 kl. 09:46

Chefsstrateg: Tre tecken på att Wall Street inte har bottnatNicholas Colas, chefsstrateg på Convergex, räknar med att de amerikanska börserna faller mer innan det blir bättre, skriver CNBC..
Läs mer på Affärsvärlden
Läs mer om:
Wall Street, Colas, Convergex, CNBC

Dela artikeln

3 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Chefsstrateg, Tre, teckenpå att , Wall, Streetinte har , bottnat
Opinionen.se - 25 jan 13 kl. 08:33

Nu vänder det! Här är tre starka tecken

"Vi har bottnat", säger Investors ordförande Jacob Wallenberg i Davos. Här är tre tecken på en vändning i världsekonomin..

Affärsvärlden - 06 aug 12 kl. 13:11

Tre saker som talar för en börsuppgång

Investeraren och bloggaren Cullen Roche som ligger bakom sajten Pragmatic Capitalism har listat tre tecken som talar för en kommande börsuppgång i USA..

SvD - 02 jun 12 kl. 16:26

Tre tecken på att cykeln är stulen

Så vet du om säljaren är ärlig..

P3 - 12 nov 14 kl. 14:50

Lista: Tre tecken på att din kompis kan ha ortorexi

Är du orolig att du eller någon i din närhet ligger i riskzonen för ortorexi? Här är tendenser att titta efter..

Sydsvenskan - 04 maj 15 kl. 04:00

Tre tecken på ljusare tider

Enligt socialnämndens prognos ser det ljusare ut för Lund de närmaste åren. Främst är det jobben som blir fler..

VA - 06 jul 11 kl. 07:55

Svag handel på Wall Street

6 juli Aktiekurserna föll dock temporärt efter att Moody's sänkt Portugals kreditbetyg till skräpstatus, Ba2, med negativa utsikter. Vid stängning var Dow Jones ned 0,1 procent till noteringen 12.570.

BT - 08 aug 11 kl. 16:02

Börsfall på Wall Street

USA-börserna föll direkt när handeln på Wall Street i New York öppnade i dag.Dow Jones industriindex backade med nära 2,0 procent och Nasdaqs kompositindex med 3,4 procent. Bank of America rasade med sju procent i den inledande handeln och Caterpillar med 4,1 procent.

DI - 27 aug 16 kl. 10:10

Chefsstrateg varnar för tre datum

Sandy Jadeja, teknisk analytiker och chefsstrateg på Core Spreads, har fått rätt om flera nedgångar de senaste åren. Nu höjer han ett varningens finger för tre datum under hösten. Det skriver Business Insider..

VA - 24 mar 11 kl. 15:57

Svag öppning på Wall Street

24 mars Övervägande positiv makrostatistik bidrog till det positiva sentimentet. Fokus riktas även mot Bryssel, där EU:s ledare möts för att bland annat hitta en lösning på de skuldberg som tynger vissa medlemsländer. Vid 15.

VA - 29 jun 11 kl. 06:48

Uppåt på Wall Street inför Greklandsomröstning

29 juni Börserna i USA steg på tisdagen. Medieuppgifter om att de tyska bankerna i princip accepterat att följa ett franskt förslag om att rulla över innehav av grekiska statspapper bidrog till det positiva börshumöret. Vid stängning var Dow Jones upp 1,2 procent till noteringen 12.

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - 12 timmar sedan

Dollarn tappar på Trumps uttalande

Europaräntorna steg överlag under onsdagen, med tyska räntor 1-2 punkter upp. Börserna var blandade medan oljan sjönk tillbaka med Brent under 55-nivån..

Affärsvärlden - 12 timmar sedan

Telia nära förlikning

Telias förhandlingar med det amerikanska justitiedepartementet, DOJ, är nu "närmare en lösning". Det säger Telias vd Johan Dennelind i en intervju med Bloomberg News i Davos..

Affärsvärlden - 12 timmar sedan

Sval inledning på Wall Street

De amerikanska börserna fick en stilla inledning på onsdagens aktiehandel, då investerare dissekerade bland annat inkommande bankrapporter. Vidare inväntade marknaden kvällens tal från Janet Yellen samt konjunkturrapporten Beige Book..

Affärsvärlden - 13 timmar sedan

SEB spår starkt kvartal för Scandic

SEB förväntar sig att Scandic Hotels kommer att redovisa ett starkt fjärde kvartal. Det framgår av en analys..

Affärsvärlden - 14 timmar sedan

Inflationen stiger i USA

Konsumentpriserna i USA steg 0,3 procent i december, jämfört med månaden före. Jämfört med samma månad 2015 steg KPI med 2,1 procent. Det visar siffror från den amerikanska statistikmyndigheten..

Affärsvärlden - 14 timmar sedan

Stockholmsbörsen: Kraftigt kursfall efter att storägare sålt

Stockholmsbörsen har fram till onsdagseftermiddagen visat på små oregelbundna rörelser. De större europeiska handelsplatserna stod för ett liknande mönster..

Affärsvärlden - 14 timmar sedan

Svenska folkets galna bostadsvinster

Svenska bostadsägare och kommuner har dragit in hundratals miljarder på bostadsförsäljningar de senaste tio åren. Det visar siffror som Affärsvärlden tagit del av..

Affärsvärlden - 14 timmar sedan

SAS ser över alternativ för flygplansköp

Flygbolaget SAS ser över sina alternativ för att köpa flygplan. Det säger SAS finanschef Göran Jansson under Airfinance konferensen i Dublin som pågår under 17-19 januari, enligt Bloomberg..

Affärsvärlden - 15 timmar sedan

Storägaren Christer Fåhraeus säljer i Respiratorius

Christer Fåhraeus har sålt nästan 1,2 miljoner aktier i forskningsbolaget Respiratorius där han är storägare och styrelseledamot. Det framgår av Finansinspektionens insynslista..

Affärsvärlden - 15 timmar sedan

Citigroup något bättre än väntat

Citigroup redovisar ett resultat per aktie på 1:14 dollar för det fjärde kvartalet 2016..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.