Affärsvärlden > Ekonomi

Monday, 30 May, 16:24

Affärsvärlden - 17 feb 16 kl. 09:46

Chefsstrateg: Tre tecken på att Wall Street inte har bottnatNicholas Colas, chefsstrateg på Convergex, räknar med att de amerikanska börserna faller mer innan det blir bättre, skriver CNBC..
Läs mer på Affärsvärlden
Läs mer om:
Wall Street, Colas, Convergex, CNBC

Dela artikeln

3 Delningar
| Dela


Liknande nyheter

Taggar: Chefsstrateg, Tre, teckenpå att , Wall, Streetinte har , bottnat
Opinionen.se - 25 jan 13 kl. 08:33

Nu vänder det! Här är tre starka tecken

"Vi har bottnat", säger Investors ordförande Jacob Wallenberg i Davos. Här är tre tecken på en vändning i världsekonomin..

Affärsvärlden - 06 aug 12 kl. 13:11

Tre saker som talar för en börsuppgång

Investeraren och bloggaren Cullen Roche som ligger bakom sajten Pragmatic Capitalism har listat tre tecken som talar för en kommande börsuppgång i USA..

SvD - 02 jun 12 kl. 16:26

Tre tecken på att cykeln är stulen

Så vet du om säljaren är ärlig..

P3 - 12 nov 14 kl. 14:50

Lista: Tre tecken på att din kompis kan ha ortorexi

Är du orolig att du eller någon i din närhet ligger i riskzonen för ortorexi? Här är tendenser att titta efter..

Sydsvenskan - 04 maj 15 kl. 04:00

Tre tecken på ljusare tider

Enligt socialnämndens prognos ser det ljusare ut för Lund de närmaste åren. Främst är det jobben som blir fler..

VA - 06 jul 11 kl. 07:55

Svag handel på Wall Street

6 juli Aktiekurserna föll dock temporärt efter att Moody's sänkt Portugals kreditbetyg till skräpstatus, Ba2, med negativa utsikter. Vid stängning var Dow Jones ned 0,1 procent till noteringen 12.570.

BT - 08 aug 11 kl. 16:02

Börsfall på Wall Street

USA-börserna föll direkt när handeln på Wall Street i New York öppnade i dag.Dow Jones industriindex backade med nära 2,0 procent och Nasdaqs kompositindex med 3,4 procent. Bank of America rasade med sju procent i den inledande handeln och Caterpillar med 4,1 procent.

VA - 24 mar 11 kl. 15:57

Svag öppning på Wall Street

24 mars Övervägande positiv makrostatistik bidrog till det positiva sentimentet. Fokus riktas även mot Bryssel, där EU:s ledare möts för att bland annat hitta en lösning på de skuldberg som tynger vissa medlemsländer. Vid 15.

VA - 29 jun 11 kl. 06:48

Uppåt på Wall Street inför Greklandsomröstning

29 juni Börserna i USA steg på tisdagen. Medieuppgifter om att de tyska bankerna i princip accepterat att följa ett franskt förslag om att rulla över innehav av grekiska statspapper bidrog till det positiva börshumöret. Vid stängning var Dow Jones upp 1,2 procent till noteringen 12.

VA - 01 jul 11 kl. 08:07

Positiva tongångar på Wall Street

1 juli De amerikanska börserna steg på torsdagen. Handeln fick stöd av ökat hopp om att Grekland kan undvika att ställa in betalningarna och makrostatistik som var bättre än väntat. Vid stängning var Dow Jones upp 1,3 procent till noteringen 12.

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - 30 minuter sedan

TV: Kärnkraftverk vill bygga ut

Affärsvärlden - 1 timme sedan

Strömberg: "Vinstdebatten är ett vänsterfenomen"

Academedia aviserade nyligen att bolaget ska börsnoteras i sommar. Det fick statsministern Stefan Löfven att gå till verbal attack mot friskolekoncernen i söndagens partiledardebatt. Nu svarar Academedias vd Marcus Strömberg på kritiken..

Affärsvärlden - 1 timme sedan

Fingerprint faller på börsen

Kurserna på Stockholmsbörsen uppvisar mindre rörelser för dagen. Helgstängda marknader i USA och Storbritannien kan ge en förklaring till den låga handelsaktiviteten. De ledande Europabörserna noterar en något bättre utveckling än i Stockholm..

Affärsvärlden - 1 timme sedan

Kaffeexporten steg med 24 procent

Kaffeexporten från Uganda steg med 24 procent i april på årsbasis, jämfört med ifjol. Det är höjda marknadspriser på kaffe som fått fler bönder att gå över till att odla kaffebönor, enligt statsägda Uganda Coffe Development Authority..

Affärsvärlden - 1 timme sedan

CVC Capital Partners köper kartongbolaget

CVC Capital Partners har genom sina fonder tecknat ett bindande avtal om att förvärva 100 procent av kartongbolaget ÅR Packaging Group från deras nuvarande ägare Ahlström Capital och Accent Equity. Några finansiella detaljer i affären lämnas ej, det framgår av ett pressmeddelande..

Affärsvärlden - 2 timmar sedan

Nordkorea skaffar eget Facebook

Rätt som det var dök den upp – sajten Best Korea’s Social Network. Den såg ut som Facebook, fungerade som Facebook – men kom från Nordkorea, rapporterar CNN..

Affärsvärlden - 2 timmar sedan

Turismen rasar efter terrordåd i Paris

Världens turistland nummer ett, Frankrike, har drabbats hårt av fjolårets våg av terrordåd i landet. Antalet hotellbokningar minskar drastiskt bland turister från flera viktiga besökande länder. Nu varnar chefer inom turistnäringen för utmaningarna som väntar, skriver AFP..

Affärsvärlden - 2 timmar sedan

Större nedskärningar i Triton-ägda bolaget

Triton-ägda stålbolaget Ovako utökar sitt omstruktureringsprogram som inleddes i november 2015. Den årliga kostnadsbesparingen för programmet i sin helhet höjs från 45 miljoner euro till 50 miljoner euro, med full effekt från 2018. Den planerade minskningen av antalet medarbetare ökar samtidigt från 250 till 300 personer, det framgår av ett pressmeddelande..

Affärsvärlden - 2 timmar sedan

Kolproduktionen i Kina minskar

Kolproduktionen i den nordliga kinesiska provinsen Shanxi var ned med 21,3 procent i april. Bakgrunden är att myndigheterna genomfört åtgärder för att dra ned produktionen, rapporterar Xinhua..

Affärsvärlden - 5 timmar sedan

Bolaget gjorde ”två decenniers bästa affär”

Riskkapitalbolaget Nordic Capital har belönats för ”Deal of the Last 20 Years”. Det framgår av ett pressmeddelande..Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.