E24 > Ekonomi

Monday, 27 June, 18:38

E24 - 16 feb 16 kl. 19:18

Var styrningen av HQ Bank verkligen exemplarisk?I HQ-rättegången har turen kommit till Stefan Dahlbo att lägga fram sin syn på misstankarna mot honom. Det är en noggrann och precis genomgång över hur väl banken skötts – faktiskt så bra så att styrningen av HQ Bank där Dahlbo var ordförande kallas exemplarisk av ombudet Per Samuelson under förmiddagen..
Läs mer på E24
Läs mer om:
HQ Bank, HQ, Stefan Dahlbo, Dahlbo, Per Samuelson

Dela artikeln

1 Delningar
| Dela


Liknande nyheter

Taggar: Var styrningenav HQ , Bank, verkligen, exemplarisk
Sydsvenskan - 23 jan 11 kl. 00:00

En exemplarisk bandledare

"En exemplarisk bandledare: stentråkig att titta på, men föredömlig i hur han håller i trådarna", skriver Håkan Engström om Bill Wyman.
En sedan länge avhoppad Stonesbasist sprider ut sitt niohövdade band på Konserthusets scen för två timmar av den typen av blues och rock'n'roll som dominerade innan Rolling Stones och deras rebelliska gelikar nästan förvandlade musiken till oigenkännlighet. Det kanske ter sig dammigt, men trots Georgie Fames knastertorra introduktioner och trots det bedagade materialet ?

Kristianstadsbladet - 06 maj 14 kl. 11:52

Fler deklarerade med mobilt bank-id


Närmare 5,2 miljoner hade skickat in sin deklaration elektroniskt fram till midnatt när tiden gick ut för årets deklaration. Det var 250 000 fler än vid samma tid i fjol. - Det kommer att komma in ungefär 100 000-150 000 på anstånd, så vi kommer att landa på 5,3 till 5,4 miljoner elektroniska deklarationer när alla anstånd har gått ut, säger Kay Kojer på Skatteverket till TT.

Trelleborgs Allehanda - 06 maj 14 kl. 11:52

Fler deklarerade med mobilt bank-id


Närmare 5,2 miljoner hade skickat in sin deklaration elektroniskt fram till midnatt när tiden gick ut för årets deklaration. Det var 250 000 fler än vid samma tid i fjol. - Det kommer att komma in ungefär 100 000-150 000 på anstånd, så vi kommer att landa på 5,3 till 5,4 miljoner elektroniska deklarationer när alla anstånd har gått ut, säger Kay Kojer på Skatteverket till TT.

BT - 06 maj 14 kl. 11:52

Fler deklarerade med mobilt bank-id

Närmare 5,2 miljoner hade skickat in sin deklaration elektroniskt fram till midnatt när tiden gick ut för årets deklaration. Det var 250 000 fler än vid samma tid i fjol. - Det kommer att komma in ungefär 100 000-150 000 på anstånd, så vi kommer att landa på 5,3 till 5,4 miljoner elektroniska deklarationer när alla anstånd har gått ut, säger Kay Kojer på Skatteverket till TT.

Sydsvenskan - 04 dec 11 kl. 06:30

"En utkiksplats mot samhället" "Exemplarisk mellanskiktspoet"

Tomas Tranströmer, som får Nobelpriset i litteratur i nästa vecka, är inte bara poet - utan även psykolog. Hur har det påverkat hans diktning? Julia Svensson åkte till Roxtuna­anstalten för att få svar.

YLE - 25 jan 15 kl. 11:06

Bergöfärjan har problem med styrningen

Färjan mellan Bergö och Molpe står stilla från och med klockan 12 i dag, söndag. Orsaken är problem med styrningen. Avbrottet uppskattas ta flera timmar.

DI - 9 timmar sedan

Avanza Bank har tekniska problem

Avanza Bank har tekniska problem med sin sajt..

DI - 5 timmar sedan

Norges Bank minskar sitt ägande i Volvo

Norges Bank har minskat sitt ägande i Volvo till motsvarande 4,9 procent av kapitalet och 5,82 procent av rösterna..

SvD - 5 timmar sedan

Norges Bank minskar Volvo-innehav

Norges Bank har minskat sitt ägande i Volvo till motsvarande 4,9 procent av kapitalet och 5,82 procent av rösterna. Det framgår av ett flaggningsmeddelande..

Affärsvärlden - 3 timmar sedan

Pimco: Bank of England inför nollränta

Den amerikanska kapitalförvaltningsjätten Pimco tror att Bank of England kommer sänka räntan från 0,5 procent till 0 procent. Det skriver bolaget i ett blogginlägg hos amerikanska tidskriften Barrons..

Fler nyheter från E24

E24 - 1 timme sedan

Fortsatt ned i New York efter brexit

De amerikanska börserna inledde veckans första handelsdag fortsatt ned, efter fredagens ras sedan britterna röstade för att lämna EU. Storbankerna ledde tappet..

E24 - 2 timmar sedan

Kristersson (M): Det blir ingen Svexit

Det blir ingen Svexit efter Brexit. Det säger Moderternas Ulf Kristersson som säger att utvecklingen i Storbritannien är dramatisk och efterlyser lugn och ro..

E24 - 3 timmar sedan

Vattenfalls vd: Storbritannien är en viktig marknad

Svenska energijätten Vattenfall har stora vindkraftssatsningar i Storbritannien och följer nu noga utvecklingen efter brexit. – Vi har investerat mycket pengar där de senaste åren, säger vd Magnus Hall till SvD..

E24 - 5 timmar sedan

NGM handelsstoppar Fortnox

NGM handelsstoppade Fortnox vid 13-tiden på måndagen. Stoppet gäller tillsvidare. Det framgår av ett börsmeddelande från NGM.

E24 - 7 timmar sedan

Skanska: Business as usual i Storbritannien

Byggbolaget Skanska anser att det i nuläget är svårt att överblicka konsekvenserna av Brexit-utfallet i förra veckans brittiska folkomröstning. Innan bolaget vet mer är det "business as usual" som gäller i Storbritannien. Det skriver byggbolagets vd Johan Karlström i en e-postkommentar till Nyhetsbyrån Direkt..

E24 - 7 timmar sedan

Storbråk i Aktiespararna efter Rännar sparkats

Det är upprörda känslor i Aktiespararna efter att Albin Rännar, chef för marknadsbevakning, fått gå. Ordföranden Göran Gezelius anklagas för nonchalans och för att vara envåldshärskare. Själv tycker han att föreningen skött Rännars avgång korrekt..

E24 - 8 timmar sedan

Tyskt fack kräver högre minimilön

Det tyska fackförbundet Verdi vill se en högre minimilön i Tyskland, rapporterar Frankfurter Allgemeine Zeitung (FAZ). Servicefacket, som med två miljoner medlemmar är det näst största i paraplyförbundet Deutscher Gewerkschaftsbund, kräver en höjning från 8,50 euro till 9 euro i timmen redan nästa år, och därefter en snar höjning till "uppemot 10 euro"..

E24 - 8 timmar sedan

Ikea återkallar choklad: ”Allergisk reaktion”

Ikea återkallar all såld mörk choklad – orsaken är dålig redovisning av mjöl och hasselnötter i chokladen. Det rapporterar flera medier som hänvisar till ett pressmeddelande från Ikea..

E24 - 10 timmar sedan

Analytiker bävar inför öppningen: "Fullt kaos"

Nu bävar analytikerna inför börsöppningen. Läget är mer kaotiskt än vad någon kunnat tro, säger Peter Malmqvist, chefsanalytiker på Remium..Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.