E24 > Ekonomi

Wednesday, 07 December, 13:23

E24 - 16 feb 16 kl. 19:18

Var styrningen av HQ Bank verkligen exemplarisk?I HQ-rättegången har turen kommit till Stefan Dahlbo att lägga fram sin syn på misstankarna mot honom. Det är en noggrann och precis genomgång över hur väl banken skötts – faktiskt så bra så att styrningen av HQ Bank där Dahlbo var ordförande kallas exemplarisk av ombudet Per Samuelson under förmiddagen..
Läs mer på E24

Läs mer om:
HQ Bank, HQ, Stefan Dahlbo, Dahlbo, Per Samuelson

Dela artikeln

1 Delningar
| Dela


Liknande nyheter

Taggar: Var styrningenav HQ , Bank, verkligen, exemplarisk
Sydsvenskan - 23 jan 11 kl. 00:00

En exemplarisk bandledare

"En exemplarisk bandledare: stentråkig att titta på, men föredömlig i hur han håller i trådarna", skriver Håkan Engström om Bill Wyman.
En sedan länge avhoppad Stonesbasist sprider ut sitt niohövdade band på Konserthusets scen för två timmar av den typen av blues och rock'n'roll som dominerade innan Rolling Stones och deras rebelliska gelikar nästan förvandlade musiken till oigenkännlighet. Det kanske ter sig dammigt, men trots Georgie Fames knastertorra introduktioner och trots det bedagade materialet ?

Affärsvärlden - 6 timmar sedan

Bank of Japan har inte skiftat fokus

Bank of Japan har inte skiftat fokus ifrån takten i att öka penningmängden. Det uppgav BOJ-ledamoten Kikuo Iwata på onsdagen, enligt Reuters..

Affärsvärlden - 6 timmar sedan

Deutsche Bank drar ner Boliden

Deutsche Bank sänker sin rekommendation för gruvbolaget Boliden till behåll från köp. Riktkursen är 230 kronor. Det framgår av en analys daterad 7 december..

Affärsvärlden - 3 timmar sedan

Danske Bank drar ner Skistar

Danske Bank Markets sänker sin rekommendation för Skistar till behåll från köp. Riktkursen höjs till 180 från 160 kronor. Det framgår av ett morgonbrev från banken..

Kristianstadsbladet - 06 maj 14 kl. 11:52

Fler deklarerade med mobilt bank-id


Närmare 5,2 miljoner hade skickat in sin deklaration elektroniskt fram till midnatt när tiden gick ut för årets deklaration. Det var 250 000 fler än vid samma tid i fjol. - Det kommer att komma in ungefär 100 000-150 000 på anstånd, så vi kommer att landa på 5,3 till 5,4 miljoner elektroniska deklarationer när alla anstånd har gått ut, säger Kay Kojer på Skatteverket till TT.

Trelleborgs Allehanda - 06 maj 14 kl. 11:52

Fler deklarerade med mobilt bank-id


Närmare 5,2 miljoner hade skickat in sin deklaration elektroniskt fram till midnatt när tiden gick ut för årets deklaration. Det var 250 000 fler än vid samma tid i fjol. - Det kommer att komma in ungefär 100 000-150 000 på anstånd, så vi kommer att landa på 5,3 till 5,4 miljoner elektroniska deklarationer när alla anstånd har gått ut, säger Kay Kojer på Skatteverket till TT.

BT - 06 maj 14 kl. 11:52

Fler deklarerade med mobilt bank-id

Närmare 5,2 miljoner hade skickat in sin deklaration elektroniskt fram till midnatt när tiden gick ut för årets deklaration. Det var 250 000 fler än vid samma tid i fjol. - Det kommer att komma in ungefär 100 000-150 000 på anstånd, så vi kommer att landa på 5,3 till 5,4 miljoner elektroniska deklarationer när alla anstånd har gått ut, säger Kay Kojer på Skatteverket till TT.

Sydsvenskan - 04 dec 11 kl. 06:30

"En utkiksplats mot samhället" "Exemplarisk mellanskiktspoet"

Tomas Tranströmer, som får Nobelpriset i litteratur i nästa vecka, är inte bara poet - utan även psykolog. Hur har det påverkat hans diktning? Julia Svensson åkte till Roxtuna­anstalten för att få svar.

YLE - 25 jan 15 kl. 11:06

Bergöfärjan har problem med styrningen

Färjan mellan Bergö och Molpe står stilla från och med klockan 12 i dag, söndag. Orsaken är problem med styrningen. Avbrottet uppskattas ta flera timmar.

Regeringen - 28 okt 16 kl. 10:11

Nytt underlag om hur styrningen av den offentliga sektorn kan utvecklas

Regeringen har idag tagit emot två rapporter av Statskontoret. Rapporterna handlar om kommunal samverkan respektive effekterna av den samlade statliga styrningen av kommuner och landsting och är en del av det uppdrag Statskontoret fått av regeringen att kartlägga och analysera den statliga styrningen..

Fler nyheter från E24

E24 - 1 timme sedan

Pfizer får rekordböter efter prishöjning på medicin

Storbritanniens konkurrensmyndighet, CMA, har beslutat att läkemedelsjätten Pfizer ska betala 84,2 miljoner pund – motsvarande nästan 1 miljard kronor – i böter, skriver Reuters..

E24 - 2 timmar sedan

Tungt fall för brittisk industri

Den brittiska industriproduktionen föll i november, enligt landets statistikbyrå ONS. Nedgången blev 1,3 procent jämfört med månaden innan – det största fallet på månadsbasis på fyra år..

E24 - 2 timmar sedan

Flygande månad för SAS

Flygbolaget SAS totala trafik ökade med 16,7 procent i november jämfört med samma månad förra året. Bolagets så kallade kabinfaktor, som speglar hur välfyllda flygplanen är, ökade med 4,4 procentenheter till 73,7 procent..

E24 - 2 timmar sedan

Klippet: Minivillor blir borätter för miljoner

Råvindar i all ära. Men nu kan guldet rinna in i bostadsrättsföreningar på nya sätt. Det senaste är att omvandla Attefallshus till bostadsrätter..

E24 - 4 timmar sedan

Sydkorea kräver rekordböter av VW

Volkswagen kan få rekordböter i Sydkorea för falsk marknadsföring vad gäller fordonsutsläpp. Det rapporterar Financial Times..

E24 - 14 timmar sedan

Andersson: Sänkt ränteavdrag inte på önskelistan

Finansminister Magdalena Andersson (S) utesluter inte ändringar i ränteavdraget för att få stopp på hushållens ökande skuldsättning.

E24 - 15 timmar sedan

Telekom och banker lyfte Wall Street

USA-börserna steg på tisdagen sedan bland annat finanssektorn haft en bra dag. Storbanken Wells Fargo tillhörde vinnarna sedan ledningen meddelat att den på lång sikt kommer att tjäna på den väntade räntehöjningen. Aktien gick upp 2,2 procent..

E24 - 16 timmar sedan

Softbank satsar miljarder i USA

Japanska Softbank planerar tillsammans med taiwanesiska Foxconn att investera tungt i USA, meddelar tillträdande presidenten Donald Trump på Twitter efter ett möte med bankens vd Masayoshi Son..

E24 - 16 timmar sedan

”Människor far illa i mål mot Skatteverket”

Vi ser med oro på hur Skatteverket agerar i vissa fall och hur det kan få negativa konsekvenser för småföretagare och privatpersoner. För att hjälpa den som har hamnat i kläm hos Skatte­verket och som inte har kraft eller råd att driva en process tar vi nu initiativ till insamlingsstiftelsen Rättvis skatte­process, skriver flera debattörer..

E24 - 18 timmar sedan

Apotek inför miljömärkning av läkemedel

Kravmärkta bananer och miljömärkta hudvårdsprodukter är numera lätta att få tag i. Nu vill Apotek hjärtat få även läkemedelsindustrin att börja tänka efter, eftersom framställningen av läkemedel har stora konsekvenser för miljön. .Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.