E24 > Ekonomi

Tuesday, 27 September, 00:33

E24 - 16 feb 16 kl. 19:18

Var styrningen av HQ Bank verkligen exemplarisk?I HQ-rättegången har turen kommit till Stefan Dahlbo att lägga fram sin syn på misstankarna mot honom. Det är en noggrann och precis genomgång över hur väl banken skötts – faktiskt så bra så att styrningen av HQ Bank där Dahlbo var ordförande kallas exemplarisk av ombudet Per Samuelson under förmiddagen..
Läs mer på E24
Läs mer om:
HQ Bank, HQ, Stefan Dahlbo, Dahlbo, Per Samuelson

Dela artikeln

1 Delningar
| Dela


Liknande nyheter

Taggar: Var styrningenav HQ , Bank, verkligen, exemplarisk
Sydsvenskan - 23 jan 11 kl. 00:00

En exemplarisk bandledare

"En exemplarisk bandledare: stentråkig att titta på, men föredömlig i hur han håller i trådarna", skriver Håkan Engström om Bill Wyman.
En sedan länge avhoppad Stonesbasist sprider ut sitt niohövdade band på Konserthusets scen för två timmar av den typen av blues och rock'n'roll som dominerade innan Rolling Stones och deras rebelliska gelikar nästan förvandlade musiken till oigenkännlighet. Det kanske ter sig dammigt, men trots Georgie Fames knastertorra introduktioner och trots det bedagade materialet ?

Kristianstadsbladet - 06 maj 14 kl. 11:52

Fler deklarerade med mobilt bank-id


Närmare 5,2 miljoner hade skickat in sin deklaration elektroniskt fram till midnatt när tiden gick ut för årets deklaration. Det var 250 000 fler än vid samma tid i fjol. - Det kommer att komma in ungefär 100 000-150 000 på anstånd, så vi kommer att landa på 5,3 till 5,4 miljoner elektroniska deklarationer när alla anstånd har gått ut, säger Kay Kojer på Skatteverket till TT.

Trelleborgs Allehanda - 06 maj 14 kl. 11:52

Fler deklarerade med mobilt bank-id


Närmare 5,2 miljoner hade skickat in sin deklaration elektroniskt fram till midnatt när tiden gick ut för årets deklaration. Det var 250 000 fler än vid samma tid i fjol. - Det kommer att komma in ungefär 100 000-150 000 på anstånd, så vi kommer att landa på 5,3 till 5,4 miljoner elektroniska deklarationer när alla anstånd har gått ut, säger Kay Kojer på Skatteverket till TT.

BT - 06 maj 14 kl. 11:52

Fler deklarerade med mobilt bank-id

Närmare 5,2 miljoner hade skickat in sin deklaration elektroniskt fram till midnatt när tiden gick ut för årets deklaration. Det var 250 000 fler än vid samma tid i fjol. - Det kommer att komma in ungefär 100 000-150 000 på anstånd, så vi kommer att landa på 5,3 till 5,4 miljoner elektroniska deklarationer när alla anstånd har gått ut, säger Kay Kojer på Skatteverket till TT.

Sydsvenskan - 04 dec 11 kl. 06:30

"En utkiksplats mot samhället" "Exemplarisk mellanskiktspoet"

Tomas Tranströmer, som får Nobelpriset i litteratur i nästa vecka, är inte bara poet - utan även psykolog. Hur har det påverkat hans diktning? Julia Svensson åkte till Roxtuna­anstalten för att få svar.

YLE - 25 jan 15 kl. 11:06

Bergöfärjan har problem med styrningen

Färjan mellan Bergö och Molpe står stilla från och med klockan 12 i dag, söndag. Orsaken är problem med styrningen. Avbrottet uppskattas ta flera timmar.

Supermiljöbloggen - 30 jan 15 kl. 16:34

Regeringen KU-anmäls för styrningen av Vattenfall

”Starka vänsterpolitiska krafter vill till varje pris stoppa all kärnkraft”, menar moderat riksdagsledamot. Finn Bengtsson (M) (bilden) har begärt att Konstitutionsutskottet ska granska regeringens styrning av Vattenfall. Han hänvisar till en artikel från sajten energinyheter.

SVT - 28 jan 15 kl. 12:08

Experterna: Inte svårt att byta bank

Bankernas storvinster är inget som kommer kunder till dels i form av lägre räntor på bostadslån eller högre räntor på sparkonton. Experternas råd är att visa sitt missnöje genom att byta bank, men många drar sig för att verkligen göra det..

DI - 23 okt 11 kl. 21:09

EU ska skärpa styrningen i EMU

EU-toppmötet på söndagen gav EU- ordföranden Herman Van Rompuy i uppdrag att utreda en skärpning av den ekonomiska styrningen inom EMU..

UNT - 16 dec 13 kl. 21:19

Ambulans tappade styrningen vid NÄL

En ambulans tappade styrningen när den kördes mellan två garage vid Norra Älvsborgs länssjukhus i Trollhättan i början av december, uppger TV4 Nyheterna Väst. Händelsen utreds nu av Arbetsmiljöverket.(TT).

Fler nyheter från E24

E24 - 15 timmar sedan

Ericsson får höjd rekommendation

Credit Suisse höjer sin rekommendation för Ericsson till neutral från underperform. Riktkursen i dollar sänks till 6:40 dollar, från 6:43 dollar. I svensk valuta räknat behålls riktkursen dock på 55 kronor.

E24 - 17 timmar sedan

Londons finansdistrikt befarar ”hård brexit”

Londons finansdistrikt, City of London, befarar att Theresa Mays regering håller på att skifta hållning mot ett "hårt brexit"..

E24 - 15 timmar sedan

Abelco handelsstoppat: Har inte uppfyllt kraven

Aktietorget har beslutat att handeln i Abelco kommer att stoppas före handelns öppning i dag den 26 september 2016. Skälet är att Aktietorget bedömer att bolaget, som är noterat på observationslistan och undergår en noteringsprocess, inte uppfyller Aktietorgets noteringsavtal och krav. Det framgår av ett pressmeddelande..

E24 - 13 timmar sedan

Nu fimpar även Yahoo Flash-tekniken

Att Flash är på väg bort och att html5 tar över allt mer är allmänt känt och nu tar ytterligare en IT-jätte steget bort från den osäkra och resurskrävande tekniken. Det är Yahoo som som nu bytt till html5 för hela slanten, med undantag från de reklamklipp på sajterna som fortfarande nyttjar Flash..

E24 - 11 timmar sedan

Pfizer: ”Vi kommer inte stycka bolaget”

Pfizer kommer inte att stycka bolaget. Det är beskedet från styrelsen efter en djupgående utvärdering av alternativ..

E24 - 13 timmar sedan

Uber överväger att börja använda flygplan

Taxitjänsten Ubers produktchef Jeff Holden har i en intervju med Recode avslöjat att företaget tittar närmare på en lösning med flygplan, som ska kunna råda bot på dilemmat med att ta sig fram snabbt även när det är tät rusningstrafik..

E24 - 15 timmar sedan

Picasso, Chagall och Léger till salu i Uppsala

Picasso i närbutiken? Nej, det händer inte. Men snudd på, när Uppsala auktionskammare har fått uppdraget att sälja en samling Picassotavlor och dessutom verk av Marc Chagall och Fernand Léger..

E24 - 17 timmar sedan

Liberalerna: Lägg ner Arbetsförmedlingen

Svenska folkets förtroende för Arbetsförmedlingen är lågt. Så lågt, att den enda lösningen är att lägga ner myndigheten och i stället starta en ny, med annat fokus, föreslår Liberalerna i sin skuggbudget. Förslaget sågas dock av regeringen, som hellre vill modernisera AF..

E24 - I förrgår: 09:00

Så bor vd:arna: ”Mäklare har lättare att välja”

Var bor mäklarcheferna själva? För SvD berättar åtta vd:ar på några av de stora mäklarbyråerna hur de tänker kring sin egen bostad. Några flyttar som en del av yrket eller för att upptäcka nya kvarter.

E24 - 9 timmar sedan

Nolato köper schweiziskt bolag

Nolato förvärvar schweiziska Treff, som omsätter drygt 450 miljoner kronor på årsbasis med god lönsamhet..Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.