DI > Ekonomi

Friday, 26 August, 08:40

DI - 15 feb 16 kl. 22:12

Storblankarna fortsätter att ökaKurspessimisterna fortsätter att flytta fram sina positioner. Trots att Stockholmsbörsen backat omkring 9 procent sedan årsskiftet klättrar värdet på de offentliga blankningarna stadigt uppåt. Det visar statistik från ägartjänsten Holdings..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Stockholmsbörsen, Holdings

Dela artikeln

10 Delningar
| Dela


Liknande nyheter

Taggar: Storblankarnafortsätter att , öka
DI - 23 feb 16 kl. 12:57

Här ligger storblankarna bäst och sämst till

Storblankarna har flyttat fram sina positioner ordentligt den senaste tiden och de redovisade blankningarna är på historiskt höga nivåer. Här är bolagen där storblankarna ligger bäst och sämst till enligt statistik från ägartjänsten Holdings..

DI - 28 jun 16 kl. 17:08

Här ligger storblankarna bäst och sämst till

Måndagens börsras gav djupa avtryck i många aktiedepåer, men för storblankarna var det rena julafton. Här är bolagen där storblankarna ligger bäst och sämst till..

DI - 22 okt 15 kl. 19:21

Så har det gått för storblankarna i rapportfloden

Inför rapportperioden ökade spekulationerna i kursfall. I SSAB blev det jackpott för pessimisterna, men den största klippchansen återstår..

DI - 12 jan 16 kl. 16:20

Aggressiv blankningstrend i Sandvik

Storblankarna fortsätter att flytta fram sina positioner i industrikoncernen Sandvik. På måndagen dök hedgefonden Maverick Capital upp som den senaste medlemmen i storblankarflocken..

DI - 27 jan 16 kl. 13:59

Blankarfest på Londonbörsen

Storblankarna fortsätter att flytta fram sina positioner på Londonbörsen. Men de offentliga positionerna är bara toppen av isberget. Det framgår av en rapport från Markit..

DI - 18 feb 16 kl. 21:08

Blankarna lämnar SSAB

Storblankarna lämnar stålbolaget SSAB. Samtidigt är inkassobolaget Intrum Justitia i skottgluggen..

DI - 06 apr 16 kl. 12:54

Storblankare täcker i Sandvik

Storblankarna verkar ha ändrat syn på verkstadsjätten Sandvik. Sedan starten av mars har de genomfört ett flertal täckningar. Det visar statistik från ägartjänsten Holdings..

DI - 05 jul 16 kl. 22:02

Storblankarnas favoriter

Storblankarna har överlag dragit ned på sina korta positioner de senaste månaderna. Men i inkassobolaget Intrum Justitia har de i stället skjutit i höjden. Det visar statistik från ägartjänsten Holdings..

Fler nyheter från DI

DI - 1 timme sedan

Okända buggar har låtit hackare ta över Iphone

Apple har skyndat ut sin senaste uppdatering sedan det framkommit flera okända buggar som låter obehöriga helt och hållet övervaka en Iphone..

DI - 45 minuter sedan

"Välkomna svag tillväxt"

Trots massiva stödåtgärder från centralbankerna vägrar inflationen och tillväxten att ta fart.Enligt Citis globala strateg Matt King är den sega utvecklingen precis vad världsekonomin behöver..

DI - 30 minuter sedan

Konsumentförtroendet steg i Tyskland

GfK:s konsumentförtroende i Tyskland steg till 10,2 inför september jämfört med 10,0 föregående månad, enligt Bloomberg News..

DI - 30 minuter sedan

TC Tech uppvisar minusresultat

TC Tech, listat på First North, redovisar ett resultat efter skatt på -5,9 miljoner kronor för det andra kvartalet 2016 (-0,9). Rörelseresultatet blev -5,9 miljoner kronor (-0,7)..

DI - 1 timme sedan

Garos resultat lyfte

Garo, som utvecklar och tillverkar produkter och helhetslösningar för elinstallationsmarknaden, redovisar ett resultat efter skatt på 15,4 miljoner kronor för det andra kvartalet 2016 (9,7)..

DI - 1 timme sedan

Boendet oroar många unga

Två av tre unga oroar sig för sitt framtida boende. Men nästan hälften uppger att de inte bosparar, enligt en ny undersökning..

DI - 1 timme sedan

Dags för direktflyg Kuba–USA

Det amerikanska flygbolaget Jet Blue Airways kommer nästa onsdag att göra den första reguljära kommersiella flygningen mellan USA och Kuba på mer än ett halvt sekel, uppger kubanska myndigheter..

DI - 1 timme sedan

VW i uppgörelse med återförsäljare i USA

Tyska biljätten Volkswagen har nu nått en uppgörelse som innebär att 650 återförsäljare i USA kommer att kompenseras för de problem som uppstått i samband med "dieselgate"..

DI - 1 timme sedan

Fed-chef vill höja räntan

Fedchefen i Kansas City, Esther George, ville att centralbanken skulle höja styrräntan i juli, och hon har inte ändrat sin inställning sedan dess.Det säger hon i en intervju med Wall Street Journal i samband med Fedsymposiet i Jackson Hole..

DI - 1 timme sedan

Mekonomens resultat lägre än väntat

Bildelsförsäljaren Mekonomen redovisar ett resultat före skatt på 152 miljoner kronor för det andra kvartalet 2016..Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.