DI > Ekonomi

Thursday, 30 June, 12:19

DI - 15 feb 16 kl. 22:12

Storblankarna fortsätter att ökaKurspessimisterna fortsätter att flytta fram sina positioner. Trots att Stockholmsbörsen backat omkring 9 procent sedan årsskiftet klättrar värdet på de offentliga blankningarna stadigt uppåt. Det visar statistik från ägartjänsten Holdings..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Stockholmsbörsen, Holdings

Dela artikeln

10 Delningar
| Dela


Liknande nyheter

Taggar: Storblankarnafortsätter att , öka
DI - 23 feb 16 kl. 12:57

Här ligger storblankarna bäst och sämst till

Storblankarna har flyttat fram sina positioner ordentligt den senaste tiden och de redovisade blankningarna är på historiskt höga nivåer. Här är bolagen där storblankarna ligger bäst och sämst till enligt statistik från ägartjänsten Holdings..

DI - Igår: 17:08

Här ligger storblankarna bäst och sämst till

Måndagens börsras gav djupa avtryck i många aktiedepåer, men för storblankarna var det rena julafton. Här är bolagen där storblankarna ligger bäst och sämst till..

DI - 22 okt 15 kl. 19:21

Så har det gått för storblankarna i rapportfloden

Inför rapportperioden ökade spekulationerna i kursfall. I SSAB blev det jackpott för pessimisterna, men den största klippchansen återstår..

DI - 12 jan 16 kl. 16:20

Aggressiv blankningstrend i Sandvik

Storblankarna fortsätter att flytta fram sina positioner i industrikoncernen Sandvik. På måndagen dök hedgefonden Maverick Capital upp som den senaste medlemmen i storblankarflocken..

DI - 27 jan 16 kl. 13:59

Blankarfest på Londonbörsen

Storblankarna fortsätter att flytta fram sina positioner på Londonbörsen. Men de offentliga positionerna är bara toppen av isberget. Det framgår av en rapport från Markit..

DI - 18 feb 16 kl. 21:08

Blankarna lämnar SSAB

Storblankarna lämnar stålbolaget SSAB. Samtidigt är inkassobolaget Intrum Justitia i skottgluggen..

DI - 06 apr 16 kl. 12:54

Storblankare täcker i Sandvik

Storblankarna verkar ha ändrat syn på verkstadsjätten Sandvik. Sedan starten av mars har de genomfört ett flertal täckningar. Det visar statistik från ägartjänsten Holdings..

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Nya mål för statens finanser

Folksamchefen Jens Henriksson har lett arbetet med ta fram ett nytt överskottsmål. Både regeringen och alliansen står bakom förslaget..

DI - 15 minuter sedan

Storpost såld i Björn Borg

Nordea internmäklade vid 11.20-tiden en post på 601.839 aktier i Björn Borg till kursen 33:50 kronor..

DI - 30 minuter sedan

Kleiner Perkins tar in 12 miljarder kronor

Silicon Valleys legendariska riskkapitalbolag Kleiner Perkins drar in 12 miljarder kornor till två nya fonder. Bolaget har bland annat investerat i Google, Amazon, Airbnb, Truecaller och Spotify..

DI - 30 minuter sedan

Räntor och valutor: Högre räntor och starkare euro

De europeiska statsobligationsräntorna stiger något under torsdagsförmiddagen mot onsdagens svenska stängning. Euron handlas samtidigt nära oförändrat mot dollarn. Preliminära euro-KPI-data för juni indikerar en något högre inflation än väntat..

DI - 45 minuter sedan

Mäklarna: Priserna kommer falla mer

Mäklarna blir allt mer pessimistiska och en övervikt tror nu på fallande bostadspriser de kommande tre månaderna. Det visar Valueguards mäklarpanel..

DI - 45 minuter sedan

Utredning enig om nytt överskottsmål

Den parlamentariska utredningen som ser över överskottsmålet har enats om ett nytt mål om ett överskott i statens finanser på en tredjedels procent av BNP över en konjunkturcykel i stället för dagen 1 procent..

DI - 45 minuter sedan

Jan Glevén: Tydlig trend i Kapp-Ahl

Kapp-Ahl visar upp både ökad försäljning och bättre lönsamhet i den senaste rapporten.Uppgången på drygt 8 procent är välförtjänt och det borde finnas mer att hämta i aktien..

DI - 45 minuter sedan

Oljepriset på väg mot bästa kvartalet sedan 2009

Oljepriset är med en uppgång på 29 procent i andra kvartalet på väg att notera sitt bästa kvartal sedan andra kvartalet 2009..

DI - 1 timme sedan

Europa: Trög handel med banker som sänke

De ledande Europabörserna handlas kring nollan tidigt på torsdagen..

DI - 1 timme sedan

Liten inflationsökning i euroområdet

Inflationstakten (HIKP) i euroområdet steg till 0,1 procent i juni jämfört med -0,1 procent i maj. Det visar Eurostats snabbestimat..Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.