DI > Ekonomi

Friday, 28 October, 12:10

DI - 14 feb 16 kl. 21:26

Upplagt för ny stökig veckaBörsen åkte berg- och dalbana i veckan som gick. Det är stor risk att den guppiga resan fortsätter..
Läs mer på DI

Dela artikeln

17 Delningar
| Dela


Liknande nyheter

Taggar: Upplagtför ny , stökig, vecka
Västerbottens Folkblad - 06 feb 16 kl. 08:30

[PLUS] Tråkig trend ska brytas inför storpublik

Lördag, seriefinal och en stor inresande bortaklack – det är upplagt för publikfest när Skellefteå....

Västerbottens Folkblad - 24 jun 11 kl. 00:23

Filmrecenssion vecka 25

Bad Teacher Bad Teacher Filmstaden, Umeå Regi: Jake Kasdan I rollerna: Cameron Diaz, Justin Timberlake, Lucy Punch m fl. ATT GÖRA FILM om personer som beter sig illa i positioner där de absolut inte ska det är tacksamt och upplagt ? Continue reading ?.

DN - 21 sep 13 kl. 11:37

Upplagt för unikt möte mellan USA och Iran

USA:s och Irans ledare har inte mötts på 35 år, men nästa vecka kan det vara dags för ett historiskt handslag mellan president Barack Obama och den nye iranske presidenten Rohani..

Alliansfritt Sverige - 14 aug 14 kl. 17:22

Alliansens valmanifest upplagt för splittring

Alliansen ska snart sätta sig ner och förhandla kring sitt gemensamma valmanifest där de ska komma överens om ett antal frågor som de ska genomföra vid en valvinst. Ofta får man höra hur den rödgröna oppositionen är oenig och inte alls vill gå fram med något gemensamt till borgerlighetens stora förtret. Problemet är att alliansen är lika oeniga inför kommande förhandlingar.

Expressen - 22 feb 16 kl. 07:12

Nordström: Upplagt för flera besvikelser

LOS ANGELES. Det är vip-biljetten alla våra NHL-spelare vill ha. Den som ger en plats i Tre Kronors lag till World Cup i september.

Nyheter 24 - 24 maj 11 kl. 12:08

OG-boss startar Hells Angels-utmanare


NYHETER24 AVSLÖJAR: Nytt MC-krig kan skaka Sverige i sommar. Polisen: "Från polisens håll är det absolut inte trevligt." STOCKHOLM.

Kristianstadsbladet - 18 jul 14 kl. 05:44

Rapportfest på börsen

I dag avslutas rapportsäsongens tyngsta vecka med en kavalkad av kvartalssiffror från tongivande bolag. Enligt experter är det upplagt för dramatik på börsen.
En tredjedel av de 30 största svenska börsbolagen presenterar sina delårssiffror i dag och rapporten från Volvo lyfts på förhand fram som dagens höjdpunkt.

TA - 18 jul 14 kl. 05:44

Rapportfest på börsen

I dag avslutas rapportsäsongens tyngsta vecka med en kavalkad av kvartalssiffror från tongivande bolag. Enligt experter är det upplagt för dramatik på börsen.
En tredjedel av de 30 största svenska börsbolagen presenterar sina delårssiffror i dag och rapporten från Volvo lyfts på förhand fram som dagens höjdpunkt.

BT - 18 jul 14 kl. 05:44

Rapportfest på börsen

I dag avslutas rapportsäsongens tyngsta vecka med en kavalkad av kvartalssiffror från tongivande bolag. Enligt experter är det upplagt för dramatik på börsen. En tredjedel av de 30 största svenska börsbolagen presenterar sina delårssiffror i dag och rapporten från Volvo lyfts på förhand fram som dagens höjdpunkt.

Skånskan - 02 okt 15 kl. 23:16

Magisk Carl bakom Malbas premiärseger

BASKET Jublet visste inga gränser efter att nykomlingen Malbas förlängningsbesegrat Jämtland och tagit sin första ligatriumf på elva år, 93–85.
Bäst på plan? Carl Engström förstås.

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

LKAB betalar miljarder för flytt

För att gruvbrytningen i Malmberget ska kunna fortsätta måste samhället flyttas, vilket påverkar en lång rad kommunala fastigheter i Gällivare kommun. Nu står det klart att LKAB ska betala 2,1 miljarder till kommunen som ska gå till nya lokaler som exempelvis skolor, badhus och dagcenter. Avtalet gäller.

DI - 15 minuter sedan

Magnus Dagel: Eniro fick ingen sportslig chans

Eniro rasar på börsen efter inställd amortering på banklånet och slopad utdelning på preferensaktierna. Men i grunden bör det inte komma som någon chock. Bankerna gav aldrig Eniro en sportslig chans att klara amorteringen..

DI - 30 minuter sedan

Stark rapport för SBAB

Statliga banken SBAB ökade rörelseresultatet till 534 miljoner kronor i tredje kvartalet. Det var 9 procent högre än i årets andra kvartal, visar bankens delårsrapport..

DI - 1 timme sedan

Industrifacken kräver 2,8 procent

De fem industrifacken har lagt fram sina krav inför avtalsrörelsen. Facken kräver löneökningar på 2,8 procent..

DI - 1 timme sedan

EMU positivt inför framtidens industriproduktion

EU-kommissionens ledande indikator för företagsklimatet i euroområdet steg till 0,55 i oktober, jämfört med reviderade 0,44 föregående månad, rapporterar kommissionen (0,45)..

DI - 1 timme sedan

Bensinpriset höjs

Ledande bensinbolag höjer priset på bensin med tio öre per liter. Efter höjningen är riktpriset för en liter 95-oktanig bensin på bemannade stationer 13:59 kronor..

DI - 45 minuter sedan

Nya mejlläckor gäckar Clinton

Läckt e-post från demokraten Hillary Clintons presidentvalskampanj kastar ytterligare ljus över den tveksamma kopplingen mellan näringslivet och familjen Clintons stiftelse – och dottern Chelsea Clintons försök att få grepp om turerna..

DI - 45 minuter sedan

LO:s lönekrav: 2,8 procent

LO-förbunden fattade på fredagen beslut om att kräva ett löneutrymme på 2,8 procent inför avtalsrörelsen 2017. Det betyder 672 kronor för dem som tjänar under 24.000 kronor i månaden..

DI - 45 minuter sedan

Hexagon faller på rapport

Mätteknikbolaget Hexagon levererade en rapport som var något under analytikernas förväntningar. Rapporten fick dock ett bryskt mottagande på Stockholmsbörsen och aktien backar med 6 procent..

DI - 30 minuter sedan

Arbetsförmedlingen krävs på böter

Arbetsförmedlingen följde inte reglerna vid upphandlingen av IT-konsulttjänster. Konkurrensverket kräver nu myndigheten på 240 000 kronor för missen, enligt ett pressmeddelande..Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.