SVT > Ekonomi

Sunday, 26 March, 09:12

SVT - 14 feb 16 kl. 20:04

Sundström kunde informerat Swedbanks styrelse– Finns det inget i paragrafen som hindrar honom från att informera styrelsen..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Swedbanks

Dela artikeln

2 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sundströmkunde , informerat, Swedbanks, styrelse
E24 - 21 mar 16 kl. 15:32

Kravet: Granska Sundström och Swedbanks styrelse

Det som pågår i Swedbank måste utredas av oberoende extern granskare. Det kräver Aktiespararna i ett utspel. – Det är inte lämpligt med ansvarsfrihet för vd och styrelse, säger Albin Rännar..

Realtid - 20 feb 17 kl. 08:36

Nya namn till Swedbanks styrelse

Tele2:s tidigare vd Mats Granryd är en av fyra nya styrelseledamöter i Swedbanks styrelse. Göran Hedman, Pia Rudengren och Karl-Henrik Sundström lämnar..

PrivataAffärer - 30 mar 16 kl. 08:15

Sundström bort från Swedbanks styrelse

Swedbanks styrelseordförande Anders Sundström kommer inte att föreslås till omval vid bankens årsstämma. I stället kommer vice ordföranden Lars Idermark att föreslås bli ordförande....

Realtid - 04 apr 16 kl. 00:00

DI: Swedbanks styrelse godkände fastighetsaffärerna

Bankens styrelse, däribland ordföranden Anders Sundström och hans föreslagna efterträdare Lars Idermark, uppges ha godkänt sina toppchefers bisysslor – därmed även de kritiserade fastighetsaffärerna. Anders Sundström har tidigare offentligt distanserat sig från affärerna..

DI - 08 feb 14 kl. 09:08

Arvodesfest i Swedbanks styrelse

Swedbanks valberedning föreslår kraftigt höjda styrelsearvoden. Ordförande Anders Sundström får ett 74-procentigt påslag, till 2,35 miljoner kronor.Även vd:n Michael Wolf kan få höjd lön i år när storbanken definitivt lämnar det statliga garantiprogrammet..

Affärsvärlden - 09 feb 16 kl. 11:36

Swedbanks ordförande: Därför fick vd:n gå

Swedbanks styrelse står eniga bakom beslutet att skilja vd:n Michael Wolf från sin tjänst. Det uppgav bolagets styrelseordförande Anders Sundström under en telefonkonferens i dag..

SvD - 15 feb 16 kl. 18:53

”Otroligt märkligt av Anders Sundström”

När Swedbanks styrelse tog beslutet att sparka Michael Wolf visste ledamöterna inte om anmälan mot den förre vd:n. Den teg ordförande Anders Sundström om, vilket får SvD Näringslivs Patricia Hedelius att reagera..

E24 - 21 mar 16 kl. 15:07

Swedbank fast i blåbärsligan med Sundström

De omskrivna fastighetsaffärerna i Swedbank har sedan länge diskvalificerat finanschefen Göran Bronner som kandidat till vd-jobbet. Det är konstigt att Swedbanks styrelse med ordförande Anders Sundström inte lyckats räkna ut det tidigare..

E24 - 22 feb 17 kl. 08:13

Inget skadeståndskrav mot Wolf och Sundström

Storbanken Swedbanks styrelse har beslutat att inte väcka tala mot bankens före detta vd Michael Wolf och den tidigare styrelseordföranden Anders Sundström, skriver storbanken i ett pressmeddelande..

PrivataAffärer - 22 feb 17 kl. 08:27

Wolf och Sundström slipper skadestånd

Swedbanks styrelse har beslutat att inte väcka skadeståndstalan, varken mot bankens före detta vd Michael Wolf eller dem tidigare styrelseordföranden Anders Sundström....

Fler nyheter från SVT

SVT - 5 timmar sedan

Höjda boräntor kan ge ekonomisk kalldusch

Att låna pengar har länge varit rekordbilligt med historiskt låga bankräntor. Men nu är räntorna på väg upp och för många med stora bostadslån kan detta bli en rejäl privatekonomisk kalldusch..

SVT - 5 timmar sedan

Så klarar du höjda boräntor

Gör en brandövning på din ekonomi, vänja sig med högre boendekostnader och se till att inte vara en ekonomisk struts. Det är privatekonomiska experten Annika Creutzers bästa tips till svenska hushåll när boräntorna vänder uppåt..

SVT - 22 mar 17 kl. 11:56

Ny motgång i rätten för Allra

Fondbolaget Allra får inte gehör hos Stockholms tingsrätt. Domstolen säger nej till att tills vidare stoppa Pensionsmyndighetens order om inlösen av andelarna i Allras fonder, skriver Dagens Industri..

SVT - 22 mar 17 kl. 09:01

Ökad vinst för Volvos systerbolag

Det blev mer än dubbelt upp i nettovinst för biltillverkaren Volvo Cars kinesiska systerbolag Geely Automobile i fjol..

SVT - 22 mar 17 kl. 09:04

Lindringare regler för fåmansföretag

Regeringens slutliga förslag till ändrade skatteregler för fåmansföretag, de så kallade 3:12-reglerna, blir lindrigare för delägarna än vad en utredning föreslog i höstas..

SVT - 21 mar 17 kl. 20:29

Kraftigt vinstlyft väntas för Geely

Kinesiska Geely Automobile, systerbolag till biltillverkaren Volvo, väntas redovisa det största vinstlyftet på åtta år för 2016. Teknik och produktutveckling från Volvo ingår i framgångskonceptet..

SVT - 21 mar 17 kl. 19:28

Allra-skandalen – detta har hänt

Det har kallats för den största skandalen sedan premiepensionssystemet infördes för snart 20 år sedan. Pensionsmyndigheten menar att fondspararnas pengar används till att berika ägarna. Här är alla turerna kring pensionsbolaget Allra..

SVT - 21 mar 17 kl. 15:45

Mångmiljardaffär öppnas för Saab

Försvarskoncernen Saab är aktuell i en ny mångmiljardaffär. Belgien har bett om en offert på upphandling av den senaste modellen av det svenska stridsflygplanet Jas 39 Gripen E, uppger Försvarets materielverk (FMV)..

SVT - 21 mar 17 kl. 14:03

Brexit-process bäddar för bankflytt

Det brittiska EU-utträdet närmar sig och nu börjar planeringen i Londons finanskvarter. Amerikanska Goldman Sachs är först ut..

SVT - 21 mar 17 kl. 10:55

Fem personer polisanmälda i Allra

Fem personer i pensionsbolaget Allra polisanmäls av Pensionsmyndigheten. Två av dem är huvudägarna Alexander Ernstberger och David Persson. De övriga är Evran Mersin, vd för Allras dotterbolag i Dubai, Olle Marcusson, vd för Allras fondbolag i Luxemburg och chefsjuristen Kristian Wikberg, skriver Svenska Dagbladet..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.