Expressen > Nyheter

Wednesday, 21 November, 21:27

Expressen - 14 feb 16 kl. 14:11

Fyra bilar i stor krock – fyra till sjukhusEn masskrock har inträffat på Gamlestadsvägen i Göteborg – fyra personer har förts till sjukhus. – Det är fyra bilar som ska var inblandade i en olycka, säger Peter Adlersson, polisens presstalesman i Region Väst. Räddningstjänsten har fått klippa upp en av bilarna..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Gamlestadsvägen, Göteborg, Peter Adlersson, Region Väst

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fyra, bilari , stor, krock, fyratill , sjukhus
GT - 13 nov 17 kl. 07:32

Fyra bilar i krock – stor trafikpåverkan

Flera bilar har krockat vid Hjalmar Brantingsplatsen i Göteborg på måndagsmorgonen.– Enligt larmet är fyra bilar inblandade i krocken, säger Jenny Widén, polisens presstalesman i region väst..

Expressen - 28 jul 15 kl. 19:14

Fyra bilar i krock – sju personer inblandade

Fyra bilar ska ha krockat på riksväg 9 vid Ystad, uppger polisen på sin hemsida. – Enligt initiala uppgifter är det en kökrock där fyra bilar blivit inblandade, säger Stephan Söderholm, informatör vid Skånepolisen..

Expressen - 26 okt 17 kl. 07:25

Fyra bilar i krock – risk för långa köer

Fyra bilar har krockat med varandra på E20 i höjd med Lerum.Endast en fil är öppen för trafik och det finns stor risk för köer.– Jag kan nästan garantera att det är köer vid den här tiden, säger Hans Lippens, polisens presstalesperson i region Väst..

BT - 22 nov 14 kl. 07:54

Just nu: Fyra bilar i krock ? totalstopp på riksväg 40

Fyra bilar är inblandade i en krock på riksväg 40 i centrala Borås. Det började med att en bil med släp fick sladd i höjd med Brodalsmotet. Sedan blev ytterligare tre bilar inblandade.

BT - 22 nov 14 kl. 07:54

Fyra bilar i krock på riksväg 40 i Borås

Fyra bilar är inblandade i en krock på riksväg 40 i centrala Borås. Det började med att en bil med släp fick sladd i höjd med Brodalsmotet och körde in i mitträcket. Tre bakomvarande bilar hann inte bromsa.

Sydsvenskan - 10 mar 13 kl. 12:16

Fyra bilar i krock på E6

Fyra bilar har varit inblandade i en krock på E6 utanför Lomma. Det är ännu oklart om några är allvarligt skadade..

GöteborgsPosten - 09 aug 13 kl. 19:18

Fyra bilar i krock vid Tingstadstunneln

18.45 Tingstadstunneln, Göteborg. Fyra bilar kör in i varandra i en kökrock i tunnelns södergående rör.

UNT - 05 jul 14 kl. 17:16

Fyra bilar i krock på E18

Fyra bilar var inblandade i en krock på E18 vid Enköping på lördagen..

UNT - 05 jul 14 kl. 17:16

Fyra bilar i krock på E18

Fyra bilar var inblandade i en krock på E18 vid Enköping på lördagen..

BT - 29 okt 14 kl. 07:26

Just nu: fyra bilar i krock

Fyra bilar ska vara inblandade i en krock på Campinggatan på Sjöbo. Hur olyckan inträffade är ännu oklart. Enligt räddningstjänsten är alla personer ute ur bilarna.

Expressen - 12 mar 15 kl. 17:58

Fyra bilar i krock på E6 utanför Löddeköpinge

Fyra bilar är inblandade i en krock på E6 utanför Löddeköpinge. Det är oklart om någon är skadad..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 30 minuter sedan

Naken lärare på skolresa sparkad

Skolresan till fjällen blev inte riktigt som det var tänkt.På hotellet kom plötsligt gymnasieelevernas lärare vandrande – utan en tråd på kroppen.Ett antal barn chockades..

Expressen - 30 minuter sedan

Polisen om förrymda jätteormen: ”Gul och lång”

Flera personer i Borlänge har larmat polisen efter att ha sett en jätteorm ringla in i skogen.Vilken typ av orm det rör sig om är dock oklart i nuläget.– Vi har bara uppgifter om att den är gul och lång, säger Tommy Lindh på polisen..

Expressen - 45 minuter sedan

Ankis mamma utan telefon – i 2,5 månad: ”Helt isolerad”

Solveig Ottosson, 91, har varit utan fast telefon i snart en månad.Och enligt Telias prognos kommer felet inte att vara åtgärdat förrän efter julhelgen.– Mamma går med rullator och tar sig inte utanför dörren.

Expressen - 1 timme sedan

Polisen varnar: Nu slår tjuvligorna till

Black Friday närmar sig med stormsteg – som en försmak på julhandeln.Shoppinghögtider som dessa betyder ökad aktivitet bland tjuvar och bedragare, menar polisen – som nu tipsar om hur man skyddar sig från stöld och bedrägeri. – Det är väldigt mycket folk ute under dessa tider, det kan locka stöldligor, säger Thomas Fuxborg, presstalesperson på polisen..

Expressen - 1 timme sedan

En till sjukhus efter skjutning

En skadad person har förts till sjukhus med ambulans efter en skottlossning i Eskilstuna. En stor polisinsats pågår, skriver polisen på sin hemsida..

Expressen - 1 timme sedan

”De kommer att få igenom sin budget”

Vänsterledaren Jonas Sjöstedt antyder att en regering bestående av S, MP, C och L kan klara sig utan att förhandla med honom.– De kommer att få igenom sin budget, säger han i ”Bara politik” i Expressen TV..

Expressen - 1 timme sedan

Därför ville grannarna stoppa moskéutropen

Med argument som att barnen blir rädda, att det strider mot religionsfriheten och att det skapar oväsen försökte grannarna stoppa moskén från böneutrop.Men domstolen låter moskén få fortsätta kalla till bön i högtalare.– Den som bor inom en tätort måste räkna med vissa störningar i form av ljud och buller, anser rätten..

Expressen - 1 timme sedan

Hennes tränare åtalades för övergrepp – höll sig undan och slapp rättegång

Hon var bara 13 år och först långt senare orkade hon anmäla sexövergreppen som tränaren misstänktes ha utsatt henne för.Mannen höll sig enligt polisen undan och fallet preskriberades. Nu berättar kvinnan för första gången om det uppmärksammade fallet.

Expressen - 1 timme sedan

Polisen jagade tränaren: ”Timmar från att gripa”

Polisen hade bara ett par veckor på sig att hitta tränaren – innan de misstänkta sexbrotten skulle preskriberas.Ett trettiotal poliser sökte igenom Södermalm i jakten på mannen det sista dygnet. – Vi var bara timmar ifrån att ta honom, säger en inspektör vid NOA:s specialistgrupp..

Expressen - 1 timme sedan

Två lastbilar i krock – vägen avstängd

Två lastbilar har kolliderat på en mindre väg mellan Lerum och Hindås.Olyckan ställer till det för trafiken.– Vi kommer stänga av vägen, uppger räddningstjänsten i Storgöteborg..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.