SvD > Ekonomi

Wednesday, 29 March, 11:14

SvD - 13 feb 16 kl. 16:12

"Sundström har skadat banken"Förtroendet för Swedbanks styrelseordförande Anders Sundström har skadats allvarligt av den senaste tidens turer kring banken, anser bedömare. – Han verkar inte bry sig om den skada som banken åsamkas, säger Albin Rännar hos Aktiespararna..
Läs mer på SvD
Läs mer om:
;sundström, Swedbanks, Anders Sundström, Albin Rännar, Aktiespararna

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: quot;Sundströmhar , skadat, banken"

Fler nyheter från SvD

SvD - 1 timme sedan

KI: Ser stigande löneökningstakt framöver

Bättre läge i industrin skulle kunna leda till ett något högre "märke" i årets avtalsförhandlingar, även om det är oklart om det hinner påverka. På längre sikt väntas bland annat ökat resursutnyttjande driva upp löneökningarna. .

SvD - 1 timme sedan

Uppåt på börsen

SvD - 2 timmar sedan

Frankrike: Valls kommer rösta för Macron i första rundan

Den tidigare franske premiärministern Manuel Valls från socialistpartiet kommer att rösta för den oberoende kandidaten Emmanuel Macron redan i den första rundan i det kommande presidentvalet..

SvD - 3 timmar sedan

Telia bekräftar lån på 15 miljarder kronor

Telia Company tar ett hybridlån på 15 miljarder kronor, enligt ett pressmeddelande. Lånet ska bland annat användas för att lösa en befintligt skuld..

SvD - 5 timmar sedan

Oron växer i rostbältet – trots Trumps löften om jobb

SvD i Milwaukee | Trots att Trump gått till val på att skapa fler jobb så växer oron för att Vita husets politik ska göra det direkt motsatta för USA:s gamla industristäder. Milwaukee i Wisconsin har städat upp sin smutsiga historia och lyckats skapa jobb till människor i närområdet – med hjälp av finansiering Trump vill dra in..

SvD - 5 timmar sedan

Nätneutraliteten ryker i USA

I USA väntas tele- och bredbandsoperatörerna få rätt att tjäna pengar på kundernas användardata och på allvar ta upp kampen om den digitala reklamen. Enligt president Donald Trump och republikanerna har jättar som Facebook och Google favoriserats på operatörernas bekostnad..

SvD - 6 timmar sedan

Små rörelser på Asiens börser

SvD - 11 timmar sedan

Trumps svaga chansning – med jorden som insats

Trumps främsta syfte med att slakta Obamas klimatåtgärder är att skapa fler jobb. Att det faktiskt blir någon större effekt är dock inte troligt. Presidentens dekret är en svag chansning – med jorden som insats.

SvD - 12 timmar sedan

Arga medlemmar vill lämna Transport

Många medlemmar kontaktar Transport och säger att de vill lämna fackförbundet sedan den avgångne ordförande Lars Lindgren sagt att han kandiderar igen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.