SvD > Ekonomi

Monday, 05 December, 09:34

SvD - 13 feb 16 kl. 16:12

"Sundström har skadat banken"Förtroendet för Swedbanks styrelseordförande Anders Sundström har skadats allvarligt av den senaste tidens turer kring banken, anser bedömare. – Han verkar inte bry sig om den skada som banken åsamkas, säger Albin Rännar hos Aktiespararna..
Läs mer på SvD

Läs mer om:
;sundström, Swedbanks, Anders Sundström, Albin Rännar, Aktiespararna

Dela artikeln

1 Delningar
| Dela


Liknande nyheter

Taggar: quot;Sundströmhar , skadat, banken"

Fler nyheter från SvD

SvD - 4 minuter sedan

Mobil nystart för Nokia: ”Tiden är rätt”

Nokia är på väg att göra en nystart på mobilmarknaden. Målet är att företaget ska bli stort inom både smarta mobiler och en rad andra framtida produkter. Någon gång i början av nästa år kommer den första smarta mobilen..

SvD - 5 minuter sedan

Optimism i tjänstesektorn

Den svenska tjänstesektorn stärktes ytterligare i november. Inköpschefsindex för tjänstenäringarna steg från 57,6 i oktober till 59,8 i november, enligt Swedbank och Silf som tar fram indexet..

SvD - 5 minuter sedan

Jätterna höjer bensinpriset ytterligare

Ledande bensinbolag höjer priset på bensin med tio öre per liter. Efter höjningen är riktpriset för en liter 95-oktanig bensin på bemannade stationer 13:89 kronor. Sedan Opec-ländernas beslut i förra veckan om att kapa oljeproduktionen har bensinpriset höjts med mer än 50 öre per liter..

SvD - 45 minuter sedan

Af-direktör: Föds för få – invandring nödvändig

Det behövs en invandring med i genomsnitt 64 000 personer i arbetsför ålder varje år för att hålla uppe farten i den svenska ekonomin på sikt. Den bedömningen gör Arbetsförmedlingens generaldirektör Mikael Sjöberg..

SvD - 1 timme sedan

Alimak gör storförvärv

Alimak Group köper Avanti Wind Systems, global leverantör av vertikala transportlösningar för vindkraftverkstorn. Företaget värderas till 91 miljoner euro, motsvarande cirka 900 miljoner kronor. För att finansiera förvärvet planerar Alimak en nyemission av aktier på upp till 800 miljoner kronor..

SvD - 2 timmar sedan

Euron faller efter italienska folkomröstningen

Euron faller på måndagen efter att Italien på söndagen röstat nej till en författningsreform. Segern för nej-sidan innebär också att premiärminister Matteo Renzi kommer avgå..

SvD - 3 timmar sedan

E-handlarna tror på en god jul

E-handeln tror på en god jul, i alla fall när det gäller försäljning. En tredjedel av e-handlarna förväntar sig nämligen ett bättre försäljningsresultat i jul än under fjolåret enligt en undersökning som betalföretaget Payson gjort. 40 procent tror samtidigt att deras försäljning hamnar på ungefär samma nivå som i fjol..

SvD - 3 timmar sedan

Ditt sparande ska inte ligga hos storbanken

Minus, botten, tummen ned. Det är ingen tvekan om vad svenskarna tycker om sin storbank. Ändå lämnar vi den inte.

SvD - 8 timmar sedan

Lågt förtroende för bankerna

Var fjärde svensk bankkund har lågt förtroende för sin bank, men bara 7 procent är beredda att byta..

SvD - 11 timmar sedan

”Så fånigt att SEB stängt kontoret”

Har du bytt bank någon gång? Den frågan ställde SvD Näringsliv till människor på gatan i Stockholm..Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.