SvD > Ekonomi

Tuesday, 27 September, 00:34

SvD - 13 feb 16 kl. 16:12

"Sundström har skadat banken"Förtroendet för Swedbanks styrelseordförande Anders Sundström har skadats allvarligt av den senaste tidens turer kring banken, anser bedömare. – Han verkar inte bry sig om den skada som banken åsamkas, säger Albin Rännar hos Aktiespararna..
Läs mer på SvD
Läs mer om:
;sundström, Swedbanks, Anders Sundström, Albin Rännar, Aktiespararna

Dela artikeln

1 Delningar
| Dela


Liknande nyheter

Taggar: quot;Sundströmhar , skadat, banken"

Fler nyheter från SvD

SvD - 12 sep 16 kl. 15:36

Ny studie: Facebook kan leda till depression

Enligt en studie genomförd av forskare vid Brown University finns det en koppling mellan negativa Facebook-upplevelser och depression..

SvD - 12 sep 16 kl. 12:44

Konflikthot för 40 000 assistenter avvärjt

Konflikthotet gällande 40 000 personliga assistenter är undanröjt. Kommunal och Almega Vårdföretagarna har enats om ett nytt avtal som ger 2,2 procent i löneökningar, i nivå med den övriga arbetsmarknaden..

SvD - 12 sep 16 kl. 10:48

Goldman Sachs tror på Sveriges storbanker

Goldman Sachs gör flera förändringar av bankens riktkurser för de svenska storbankerna..

SvD - 12 sep 16 kl. 09:30

”Klimatsmarta datacenter bör belönas”

Regeringen har nu möjligheten att göra Sverige till basen för en grön datacenterindustri. Det gäller att styra kommande investeringar till klimatsmarta alternativ, skriver Peder Bank, Nordenchef för Interxion..

SvD - 12 sep 16 kl. 09:26

Motvinden fortsätter för svenska kraftjätten

Först Norge, så Danmark, Polen, Liberia, Belgien, Holland, Tyskland och nu vindkraften? Vattenfalls trackrecord över sina stora investeringssatsningar är usel. Kanske är det dags att ompröva hela tanken med bolaget och gå tillbaka till ursprungsuppdraget att garantera en stabil elförsörjning och låga elpriser..

SvD - 12 sep 16 kl. 07:00

”Flexibelt inflationsmål kan leda till problem”

Det är bra att det förs en diskussion om ­Riksbankens inflationsmål. Men att göra målet mer flexibelt är inte oproblematiskt, skriver nationalekonomen Pär Österholm..

SvD - 11 sep 16 kl. 17:27

Ljuset i tunneln för mjölkbönderna?

Efter flera år då mjölken flödat på marknaden och priset stadigt nått nya bottennoteringar kan en vändning vara i sikte. Mjölkpriset har stigit kraftigt i Europa och det finns ett underskott på skummjölk och smör, uppger Ekot..

SvD - 11 sep 16 kl. 13:45

Sockret och fisken dyrare

Sockerpriset har skjutit i höjden det senaste året. Men lugn, lösgodiset blir inte dyrare. Däremot får vi betala mer för laxen..

SvD - 11 sep 16 kl. 13:00

Karriärplan i tre steg stakar ut vägen framåt

Snart höst och många redo för en förändring på jobbet. Dags för större utmaningar? Byta arbetsplats eller bransch?

SvD - 11 sep 16 kl. 13:02

Sluta blunda för mäklarnas ansvar för bostadsfesten

Politiker och beslutsfattare är oense om hur festen på bostadsmarknaden ska bromsas innan baksmällan blir för hård. Men det finns flera dolda fel – som sällan diskuteras..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.