DI > Ekonomi

Monday, 22 October, 09:46

Liknande nyheter

Taggar: Amazon, ryktas, öppna, hundratals, butiker
IDG - 02 apr 13 kl. 16:09

Microsoftchef går till Amazon - ryktas om ny smartphone

Microsofts tidigare utvecklingschef för Windows Phone har börjat jobba på Amazon. Med det har ryktena om en Amazon-smartphone tagit fart igen..

SVT - 05 feb 14 kl. 14:08

Forskare: ”Förlagen måste samarbeta när Amazon kommer”

E-handelsgiganten Amazon ryktas förbereda en etablering i Sverige. Forskaren Anna-Maria Rimm tror att företaget skulle kunna omforma hela marknaden i Sverige..

DN - 22 sep 17 kl. 10:46

Uppgifter: Facebook och Amazon vill sända Premier League

Brittiska Premier League drar in mer pengar än någon annan liga i tv-rättigheter. Nu ser det ut som att de brittiska klubbarna kan tjäna ännu mer när internetjättar som Facebook och Amazon ryktas visa intresse för att få strömma matcher från ligan..

DI - 25 sep 17 kl. 10:23

Amazon öppnar datacenter i Bahrain

E-handels- och teknikjätten Amazon ska öppna ett nytt datacenter i Mellanöstern i början av 2019, avsett för molntjänsten Amazon Web Services, AWS. Den nya regionen AWS Middle East, belägen i Bahrain, kommer att bestå av tre tillgänglighetszoner vid lanseringen..

DI - 23 jan 18 kl. 11:58

JP Morgan ska öppna hundratals nya bankkontor

Storbanken JP Morgan Chase planerar rejäla satsningar efter den skattereform som införts i USA. Planen är att etablera upp emot 400 kontor på nya marknader runt om i landet, öka utlåningen till låginkomsttagare och öka lönerna för vissa kontorsanställda, uppger vd Jamie Dimon i en intervju med Wall Street Journal..

SvD - 04 feb 16 kl. 15:46

"Amazon satsar på fysiska bokaffärer"

Amazon testade i fjol den traditionella bokmarknaden genom att öppna sin första fysiska bokhandel i bolagets hemstad Seattle. Nu ryktas Amazon förbereda nästa steg med en storsatsning på butiker. Planen är att öppna upp till 400 bokaffärer, enligt Wall Street Journal..

Dagensanalys.se - 16 maj 18 kl. 13:01

Amazon lanserar eget retargeting-verktyg för bannerannonser

E-handelsjätten Amazon fortsätter expandera sin annonsverksamhet och kommer enligt uppgifter från Bloomberg att inom kort lansera ett eget verktyg för retargeting-annonser som ska kunna konkurrera med Google och Criteo. Förra året växte Amazons annonsverksamhet med 60 % till hela 1,7 miljarder dollar (nästan 15 miljarder kronor). Nu fortsätter de sin aggressiva expansion och enligt uppgifter som Bloomberg kommit över testar Amazon just nu sitt eget verktyg som ska låta företag få ut Amazon-annonser på andra plattformar på nätet.

Dagensanalys.se - 08 mar 16 kl. 11:15

Darren Mowry är Amazon-amerikanen som älskar digital innovation från Sverige

Darren Mowry är Norden- och Baltikumchef för det progressiva cloudföretaget Amazon Web Services. Vi pratade med honom om varför det är viktigt för digitala företag att ha en molntjänst som kan analysera samtidigt som den samlar in data. Vi diskuterade hur han ser på oss svenskar och varför han flyttade hit och hur Amazon Web Services blivit megastort på bara tio år samt vad han vill göra med det faktum att Sverige har flest framgångsrika tillväxtföretag (teknik-startups) per innevånare i hela världen.

Dagensanalys.se - 14 mar 18 kl. 14:01

Amazon jobbar på Alexa för företag och en eventuell etablering i Sverige

Det händer mycket hos e-handelsjätten Amazon. Nu viskas det om två stora nyheter, dels en företagsanpassad version av AI:n Alexa och dels en etablering i Sverige. Enligt Amazon själva är arbetet med Alexa for Business på gång, men det finns inga bekräftade uppgifter om ett svenskt Amazon.

Dagensanalys.se - 11 apr 17 kl. 10:31

Amazon kommer till Sverige

I en podcast avslöjar Breakit-grundaren Stefan Lundell att domänen amazon.se sålts. Vad skulle det innebära för svenska företag om Amazon kommer till Sverige?

Fler nyheter från DI

DI - just nu

Ubers nya måltid: mat med drönare om tre år

Uber siktar på att börja leverera mat med drönare nästa år, och i kommersiell skala 2021. .

DI - 10 minuter sedan

SwedSec återkallar licens för rådgivare

Rådgivaren har brutit mot regler i samband med kreditgivning..

DI - 5 minuter sedan

Ingves tar strid mot kontantlösa banker

Riksbanken välkomnar i huvudsak Riksbankskommitténs förslag att de flesta stora banker ska vara skyldiga att erbjuda kontanttjänster i hela landet, men vill gå ett steg längre..

DI - 15 minuter sedan

Com Hems ordförande säljer aktier för mångmiljonbelopp

Andrew Barron, ordförande i Com Hem, sålde i fredags 95.000 aktier i bolaget till kursen 153 kronor per aktie. Försäljningen inbringade därmed omkring 14,5 miljoner kronor.

DI - 10 minuter sedan

Beijer Ref vänder ned på sviktande börs

Kylgrossisten Beijer Ref handlades inledningsvis upp på sin kvartalsrapport. Men mindre än en halvtimme in i måndagshandeln är aktien på minus..

DI - 15 minuter sedan

Saudiarabien: "Vi kommer inte ta till oljevapnet denna gång"

Saudiarabien har inga planer på att sätta hårt mot hårt i Khashoggiaffären genom att strypa sin oljeproduktion och därigenom orsaka en oljekris à la 1973..

DI - 15 minuter sedan

Eurocine handelsstoppad på Spotlight

Eurocine har handelsstoppats på Spotlight, efter att ha meddelat att bolaget avbrutit utvecklingen av influensavaccinet Immunose Flu tills vidare..

DI - 30 minuter sedan

Philips rasar efter resultatmiss

Den holländska elektronikjätten Philips rasade med som mest 9,9 procent i måndagens öppningshandel efter att ha presenterat ett överraskande svagt resultat för det tredje kvartalet..

DI - 45 minuter sedan

Stefan Löfven träffar talmannen

Det har varit tyst kring Stefan Löfven efter att han tog över försöken att bilda en ny regering. Nu har Löfvens sonderingsuppdrag nått halvtid och i dag är det dags att ge talmannen en lägesrapport. Följ rapporteringen från Löfvens pressträff här!.

DI - 30 minuter sedan

Ratosägda Hent får miljardkontrakt

Ratos portföljbolag Hent har fått i uppdrag att bygga delar av nya Livsvitenskapsbygget vid Oslo Universitet. Uppdraget kommer från Statsbygg och är värt 1 miljard norska kronor enligt ett pressmeddelande..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.