Skånskan > Nyheter

Friday, 20 July, 18:41

Liknande nyheter

Taggar: Skadad, Galiardi, åker, hem
Sydsvenskan - 02 feb 16 kl. 11:38

Galiardi lämnar Redhawks och åker hem

Redhawksprofilen T J Galiardi åker hem. Centern har missat de åtta senaste matcherna på grund av skada. Nu kommer han att fortsätta sin rehabilitering hemma i Nordamerika..

Expressen - 14 jan 16 kl. 11:12

VM-vinnaren avbryter satsning – åker hem

VM-vinnaren Papagayo E. är skadad och reser hem från Frankrike. Kretsen kring hästen siktade Prix de Luxembourg och Prix de France, men nu blir det i stället rehabilitering - efter en hovspricka.

YLE - 04 jan 15 kl. 14:08

Pärmäkoski och Nousiainen åker hem

Finländarna i Tour de Ski blir bara färre och färre. Efter dagens jaktstart meddelade både Krista Pärmäkoski och Ville Nousiainen att de åker hem för att träna. Krista Pärmäkoski har inlett Tour de Ski svagt och slutade på trettioandra plats i söndagens jaktstart.

YLE - 17 feb 14 kl. 14:00

Svindal åker hem från OS

Aksel Lund Svindal har haft ett misslyckat OS så här långt och nu väljer han att lämna OS och åka hem. Enligt Aftenposten är anledningen allergibesvär. Norge hade stora förhoppningar på att Aksel Lund Svindal skulle ta hem flera medaljer under OS i Sotji.

Expressen - 19 jun 12 kl. 23:23

Källström: "Åker hem med ett smil i gropen"

Svenskarna åker hem från EM. Men de gör det efter en skrällseger mot Frankrike ? och efter att ha hejats fram hela vägen av de svenska supportrarna.

Barometern - 29 aug 13 kl. 09:12

Berisha åker hem utan kontrakt

Romresan blev bara en dag lång.
Etrit Berisha och Svante Samuelsson åker hem till Kalmar.
?

Barometern - 29 aug 13 kl. 09:12

Berisha åker hem utan kontrakt

Romresan blev bara en dag lång.
Etrit Berisha och Svante Samuelsson åker hem till Kalmar.
?

NT - 20 jun 12 kl. 00:14

Zlatan åker hem, legenden lever kvar

Sverige åker hem och Zlatan tar semester..

Eurosport - 25 jun 13 kl. 07:35

Fotboll - Confederations Cup - Balotelli hinner inte komma tillbaka - åker hem från Confederations Cup

Italiens anfallsstjärna Mario Balotelli åker hem för att ta hand om sin skada och missar resten av Confederations Cup..

BT - 02 sep 13 kl. 18:17

Kaka: "Jag åker hem"

För fyra år sedan blev brasilianske mittfältaren Kakas övergång från Milan till Real Madrid den näst dyraste i historien. På måndagen blev det klart att Kaka återvänder till Milan. Kaka, 30, har aldrig hittat sin plats i den spanska storklubben, det blev bara 82 matcher och han förlorade också sin plats i landslaget.

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 1 timme sedan

Med lättsam charm och konstnärlig vikt

Recension scen
Ett drömspel
Av: August Strindberg
Regi, ljus, film, musik, koncept, medverkan på scen: Christer Jonsson
Kostym: Laura Luna
Illustrationer: Susanne Johansson
Melodier, sång: Miranda Coral
Medverkande på film: Miranda Coral, Nanna Nore, Ella Johansson, Sara Chaanhing Kennedy, Malin Svensson, Reza Ayanda Rezaie, Alisina Sultani och Fredrik Gunnarson
Rynge Teater, onsdag den 18 juli 2018.
Spelas till och med den 17 augustiChrister Jonsson är utbildad vid Teaterhögskolan i Malmö till både skådespelare och regissör. Med drygt 20 års erfarenhet av teaterarbete har han sedan ett par år en egen teater på sin tomt i byn Rynge som ligger i Ystads kommun.

Skånskan - 1 timme sedan

Rätt till värdig död

Tidigare i år valde den brittiskfödde forskaren David Goodall att vid 104 års ålder resa till Schweiz för att ta sitt liv via så kallad assisterad dödshjälp. Nyligen gjorde en före detta svensk elitidrottare, Marianne Eldebrink, samma sak, när den svårartade sjukdomen ALS gjorde att hon bara såg ett utdraget lidande framför sig till hon bokstavligen skulle kvävas till döds. Men i vårt land förnekar vi människor rätten till att få välja en sådan värdig död framför ett långvarigt lidande.

Skånskan - 1 timme sedan

Märkligt att Bonnier vill sälja TV 4

Telia köper Bonnier broadcasting och blir därmed ägare till såväl TV 4 som kanalen C-more. Det är en affär som väcker många frågetecken.
Telia är fortfarande till stor del ett statligt ägt företag.

Skånskan - 1 timme sedan

Bästa möjliga sommar för badkiosken

Sövde Någon som gynnas av sommarens hetta är arrendatorn Lars Lundquist som driver Sövde badkiosk.
Glass är det som går mest.Flera badgäster står redan i kö nu på morgonen för att svalka sig med en glass i värmen.

Skånskan - 2 timmar sedan

Lyfter frågan om badsäsong

Skurup Skurupspartisten Niklas Sjöberg anser att öppettiderna för Skurups friluftsbad är för kort. I år öppnade badet den 2 juni och ska stänga den 26 augusti. Sjöberg föreslår i ett initiativärende att badet skulle kunna hållas öppet till 16 september i år och att det inför kommande säsonger utreds om badet både kan öppnas tidigare och stängas senare.

Skånskan - 2 timmar sedan

Hällde bensin på golvet och tände på

Simrishamn Strax innan klockan 16.00 på fredagen tände någon fyr på receptionen i Stadshuset, enligt ett larmmeddelande till SOS alarm.Samtliga personer i byggnaden ska ha evakuerats och branden ska vara släckt.

Skånskan - 2 timmar sedan

Misshandelsfall och stöld på marknaden

sjöbo Flera misshandelsfall och en stöld av tivolibiljetter värda 18 000 kronor skedde på torsdagen, marknadens första dag.Tre misshandelsfall med en och samma gärningsman skedde på torsdagskvällen.
Den misstänkte, född 2001 och ej hemmahörande i Sjöbo, blev nerbrottad på Gamla torg av en ledig polis efter att där ha oprovocerat slagit en man i 65-årsåldern i huvudet och misshandlat en annan man i samma ålder mellan klockan 20 och 20.

Skånskan - 3 timmar sedan

Hjerpe bjöd på revyminnen

Höör Berggrenska gården fylldes av folk när Åke Hjerpe för första gången på tio år plockade fram sina alter-egon från sin tid i revyvärlden.På torsdagen ägde årets tredje allsångskväll i Berggrenska gården rum. På scen stod Åke och Gerd Hjerpe, keyboardisten Robban och sångaren Anton Kornelius från Helsingborg.

Skånskan - 3 timmar sedan

Pass stals vid inbrott

Någon gång mellan 15.00 och 18.00 i torsdags ska en okänd gärningsman ha brutit sig in en lägenhet på Kämpagränden i Lund.

Skånskan - 3 timmar sedan

Försökte köpa knark av polisen

En 25-årig man har blivit dömd för ringa narkotikabrott efter att ha försökt köpa cannabis av poliser på Lundakarnevalen.
Mannen hade på karnevalsområdet gått fram till två civilpoliser och frågat om de sålde ”ganja” (en benämning för cannabis), varpå han berättade att han tidigare hade blivit utslängd från området efter att ha snortat kokain offentligt.
När poliserna legiminerade sig sade 25-åringen att han bara hade skämtat, men man kunde senare konstatera att han hade 1,5 μg/ml kokain och 1,5 μg/ml i urinen.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.