Trelleborgs Allehanda > Nyheter

Wednesday, 19 December, 12:35

Liknande nyheter

Taggar: Hobbyprojektethar blivit ett , succéföretag
HBL - 14 nov 13 kl. 05:52

Här finns morgondagens succéföretag

Det är förhoppningen om att hitta nya kunder, samarbetspartner och investerare som lockar hundratals tillväxtföretag till Slush i Kabelfabriken. – Vi har många idéer, men behöver pengar för att utveckla dem, säger Anna Aistrich på Meal Logger.Finländska spelföretags framgångar är vida kända, men mycket är på gång också inom utvecklandet av hälsofrämjande tjänster.

HBL - 13 nov 13 kl. 09:44

Här finns framtidens succéföretag

Över 5 500 personer från hela världen samlas i dag och i morgon till Slush – mötesplatsen för tillväxtföretag och investerare i Kabelfabriken i Helsingfors.Slush som i år hålls för sjätte gången har vuxit till Europas största i sitt slag. Syftet är att investerare som söker nya investeringsobjekt, och unga företag med internationella ambitioner ska hitta varandra.

NSD - 12 jun 17 kl. 20:03

Klart – succéföretag får större lokaler

Succéföretaget C/O Gerd får större lokaler för att klara av sin planerade produktionsökning..

Affärsvärlden - 28 nov 12 kl. 16:18

T-Ford bakom succéföretag

Hur lägger man grunden till ett framgångsrikt företag? En farfar med en T-ford, ett vikariat i en hästbutik och en mästrande konkurrent var startskottet för några av de bästa företagen i östra Sverige..

YLE - 17 okt 13 kl. 11:05

Finansiärer tror på tillväxtföretag

Bland små och medelstora företag finns potential att ersätta arbetsplatser som förlorats genom den ekonomiska nedgången. Det tror både företagare och investerare. Trots att utländsk investering minskar i Finland, tror riskkapitalfinansiärer på entreprenörerna.

DN - 01 okt 14 kl. 09:19

Miljardspelet om de nya succébolagen

När skogen och gruvorna krisar kan datorspel, fiffiga appar och webbtjänster bli en ny bas­industri. Värden som patent och licensrättigheter blir allt viktigare. DN har kartlagt bolagen som kan bli nästa succéföretag efter King, Minecraft och Spotify..

IDG - 24 feb 15 kl. 06:39

Så ska Microsoft sätta klorna i nästa generations svenska storföretag


Konkurrensen kring framtidens succéföretag är benhård. Nu flyttar Microsoft in hos Sup46 för att tidigt knyta kontakt med nya startups..

Dagens PS - 23 aug 13 kl. 13:34

Byggde kylskåp på fabrik - skapade succéföretag

Kalle Widelius på Widevox, utsedd till årets företagare i Linköping, sade upp sig och lånade 30.000 kronor för att starta eget. "I dag omsätter vi 30.

BT - 10 sep 14 kl. 09:15

Microsoft vill köpa svenskt succéföretag

Mjukvarujätten Microsoft för "allvarliga diskussioner" om att köpa svenska Mojang AB, företaget bakom dataspelet Minecraft, uppger den amerikanska affärstidningen The Wall Street Journal. Tidningen hänvisar till en icke namngiven person med kunskap om saken. Enligt källan skulle en uppgörelse vara värd över två miljarder dollar och en överenskommelse kan komma att undertecknas redan i veckan.

Nya Wermlands Tidningen - 11 nov 14 kl. 06:00

Succéföretag i konkurs

Då: framgångssagan som gjorde lilla Västra Ämtervik till svenskt centrum för distribution av miljontals Pokémon-kort. Nu: ännu en konkurs..

Fler nyheter från Trelleborgs Allehanda

Trelleborgs Allehanda - 30 minuter sedan

Kommunen säljer Trelleborgshem och hamnbolaget

Trelleborgs kommun säljer Trelleborgshem och Trelleborgs Hamn till kommunens nya koncernbolag Rådhus AB. Det har ett oenigt fullmäktige beslutat. .

Trelleborgs Allehanda - 1 timme sedan

Polisen: Fortkörare hamnade uppe på rondellen – fick punka

I hög fart dundrade bilisten in i rondellen. Det slutade med punktering på alla fyra däcken och en polisanmälan om vårdslöshet i trafik. .

Trelleborgs Allehanda - 1 timme sedan

M och SD öppnar upp för tiggeriförbud i Trelleborg

Efter Högsta förvaltningsdomstolens beslut att godkänna Vellinges tiggeriförbud förväntas fler kommuner följa efter. Mikael Rubin (M) välkomnar domslutet och under måndagen den 17 december lade SD fram en motion om tiggeriförbud i Trelleborg. .

Trelleborgs Allehanda - 2 timmar sedan

Fotboll: Allsvensk spelare klar för TFF-dam

Målvakten Erika Nykjaer, som i år tillhörde den allsvenska truppen i Limhamn/Bunkeflo, förstärker TFF:s damlag, liksom ytterbacken Julia Jonasson, som tillhört U19-truppen i den allsvenska klubben..

Trelleborgs Allehanda - 4 timmar sedan

Julhälsningen 19 december: Maria Bojlund

Riksspelmannen Maria Bojlund bor numera i Lund och skickar sina julhälsningar därifrån. .

Trelleborgs Allehanda - 7 timmar sedan

Allt fler vill hjälpa och allt fler ber om hjälp i Trelleborg

Engagemanget för trelleborgare som inte har råd med julmat och julklappar har vuxit sig stort. Samtidigt vittnar många om att behovet av hjälp är större än någonsin..

Trelleborgs Allehanda - 12 timmar sedan

Elbrist hotar skånska företag

Vilka företag använder mycket el, hur ser deras förbrukning ut nu och om fem år? Det är en fråga Region Skåne nu söker svar på..

Trelleborgs Allehanda - 14 timmar sedan

Mikael Rubin (M) om de höjda politikerlönerna: ”Det kommer inte att bli dyrare”

Många är upprörda över politikernas höjda löner men Mikael Rubin (M) lovar att det totalt sett inte blir dyrare..

Trelleborgs Allehanda - 15 timmar sedan

Polisbil har voltat av vägen i Malmö

En polisbil voltade av vägen i Malmö under tisdagskvällen. Två poliser skadades..

Trelleborgs Allehanda - 15 timmar sedan

Trafikbrott: Misstänkt rattfyllerist på Hantverkaregatan

En person misstänks ha kört onykter, togs med för blodprov..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.