Trelleborgs Allehanda > Nyheter

Saturday, 23 February, 15:52

Liknande nyheter

Taggar: Hobbyprojektethar blivit ett , succéföretag
HBL - 14 nov 13 kl. 05:52

Här finns morgondagens succéföretag

Det är förhoppningen om att hitta nya kunder, samarbetspartner och investerare som lockar hundratals tillväxtföretag till Slush i Kabelfabriken. – Vi har många idéer, men behöver pengar för att utveckla dem, säger Anna Aistrich på Meal Logger.Finländska spelföretags framgångar är vida kända, men mycket är på gång också inom utvecklandet av hälsofrämjande tjänster.

HBL - 13 nov 13 kl. 09:44

Här finns framtidens succéföretag

Över 5 500 personer från hela världen samlas i dag och i morgon till Slush – mötesplatsen för tillväxtföretag och investerare i Kabelfabriken i Helsingfors.Slush som i år hålls för sjätte gången har vuxit till Europas största i sitt slag. Syftet är att investerare som söker nya investeringsobjekt, och unga företag med internationella ambitioner ska hitta varandra.

Affärsvärlden - 28 nov 12 kl. 16:18

T-Ford bakom succéföretag

Hur lägger man grunden till ett framgångsrikt företag? En farfar med en T-ford, ett vikariat i en hästbutik och en mästrande konkurrent var startskottet för några av de bästa företagen i östra Sverige..

NSD - 12 jun 17 kl. 20:03

Klart – succéföretag får större lokaler

Succéföretaget C/O Gerd får större lokaler för att klara av sin planerade produktionsökning..

YLE - 17 okt 13 kl. 11:05

Finansiärer tror på tillväxtföretag

Bland små och medelstora företag finns potential att ersätta arbetsplatser som förlorats genom den ekonomiska nedgången. Det tror både företagare och investerare. Trots att utländsk investering minskar i Finland, tror riskkapitalfinansiärer på entreprenörerna.

DN - 01 okt 14 kl. 09:19

Miljardspelet om de nya succébolagen

När skogen och gruvorna krisar kan datorspel, fiffiga appar och webbtjänster bli en ny bas­industri. Värden som patent och licensrättigheter blir allt viktigare. DN har kartlagt bolagen som kan bli nästa succéföretag efter King, Minecraft och Spotify..

IDG - 24 feb 15 kl. 06:39

Så ska Microsoft sätta klorna i nästa generations svenska storföretag


Konkurrensen kring framtidens succéföretag är benhård. Nu flyttar Microsoft in hos Sup46 för att tidigt knyta kontakt med nya startups..

Dagens PS - 23 aug 13 kl. 13:34

Byggde kylskåp på fabrik - skapade succéföretag

Kalle Widelius på Widevox, utsedd till årets företagare i Linköping, sade upp sig och lånade 30.000 kronor för att starta eget. "I dag omsätter vi 30.

BT - 10 sep 14 kl. 09:15

Microsoft vill köpa svenskt succéföretag

Mjukvarujätten Microsoft för "allvarliga diskussioner" om att köpa svenska Mojang AB, företaget bakom dataspelet Minecraft, uppger den amerikanska affärstidningen The Wall Street Journal. Tidningen hänvisar till en icke namngiven person med kunskap om saken. Enligt källan skulle en uppgörelse vara värd över två miljarder dollar och en överenskommelse kan komma att undertecknas redan i veckan.

Nya Wermlands Tidningen - 11 nov 14 kl. 06:00

Succéföretag i konkurs

Då: framgångssagan som gjorde lilla Västra Ämtervik till svenskt centrum för distribution av miljontals Pokémon-kort. Nu: ännu en konkurs..

Fler nyheter från Trelleborgs Allehanda

Trelleborgs Allehanda - 1 timme sedan

Trelleborgstalang ska spela för Bosnien

Raida Biberic från Trelleborg har möjlighet att spela för tre olika länder. Nu har hon blivit uttagen till ett läger med Bosniens landslag..

Trelleborgs Allehanda - 5 timmar sedan

Parken: Loppisdiamanten igång igen!

På söndag är Loppisdiamanten igång igen. Mia Olin som har hållit i den sen det började, är entusiastisk inför den kommande loppisdagen. Evenemanget kommer att hållas på sitt vanliga ställe i Parken i Trelleborg.

Trelleborgs Allehanda - 5 timmar sedan

Vägval: Jonna tog sig ur sitt heroinberoende

Jonna Sohlmér var 15 år första gången hon testade heroin. – Fysiskt var det fruktansvärt, men psykiskt älskade jag det från första stund, säger hon. Nu är Jonna drogfri och aktiv i den drogpolitiska debatten..

Trelleborgs Allehanda - 8 timmar sedan

Medan du sov: Här är nattens händelser

Containerbrand vid Folkets park i Trelleborg. Ung man omhändertagen efter stök på buss utanför Kristianstad..

Trelleborgs Allehanda - 8 timmar sedan

Förälder: ”Stänger nattis kan jag inte jobba kvar”

Jobbar man natt inom vården och omsorgen är det en förutsättning att det finns en nattöppen förskola. Föräldrar till barn på nattis oroar sig över framtiden..

Trelleborgs Allehanda - 8 timmar sedan

Förskolechef ifrågasätter förslag om nattstängning

Behovet av en nattöppen förskola växer för varje år i Trelleborg. Trots det kan nattis på Gertrudsgården tvingas stänga mellan 22.30 och 5.

Trelleborgs Allehanda - 15 timmar sedan

Debatt: Vi tror fortfarande på Alstad

Svar till Patrik Holmberg (C) (den 19 februari)..

Trelleborgs Allehanda - 15 timmar sedan

Debatt: Vart är Trelleborg på väg i elevernas och barnens värld?

Då bildningsnämnden skall spara ett stort antal kronor så väljer politikerna bland annat att avyttra enheter för de elever som går på gymnasiet som behöver extra stöd på studietorget. De besöker studietorget för att lyckas med sin gymnasieutbildning..

Trelleborgs Allehanda - 15 timmar sedan

Debatt: Höj pensionerna, inte pensionsåldern!

Först kom det nya pensionssystemet som gick från trygga och stabila pensioner som användes i samhällets tjänst till ”sköt dig själv”-pensioner som seglar runt på börsen till gagn för slipsnissarna. Och nu vill Pensionsgruppen i riksdagen höja pensionsåldern..

Trelleborgs Allehanda - 15 timmar sedan

Debatt: Detta är klassisk populism

Inför valet 2018 fick vi i Centerpartiet mycket kritik för att vi inte ville prioritera att införa gratis busskort för äldre under kommande mandatperiod. Detta ställningstagande gjorde partiet för att vi ansåg att detta var en regional fråga samt då vi ville prioritera de övriga kommunala verksamheterna så som en bra skola, en kvalitativ vård och en god omsorg. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.