Cornucopia > Ekonomi

Sunday, 15 September, 18:36

Cornucopia - 01 feb 16 kl. 08:17

Blandat i Asien under morgonenBörserna går blandat i de asiatiska tidszonerna nu under morgonen, men riktningen för Stockholmsbörsen men de europeiska börserna kan väntas vara positiv.I skrivande stund går Nikkei +1.
Läs mer på Cornucopia
Läs mer om:
Asien, Stockholmsbörsen, Nikkei, Seng, SSE Composite, All Ordinaries, Hang Seng, Europa, Japans Nikkei, Australiens All Ordinaries, USA, Kina, OMXS30

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Blandati , Asienunder , morgonen
Cornucopia - 04 aug 14 kl. 07:56

Blandat i Asien på morgonen

Vad säger ni, dags för slut på "semestern"? I Asien är det en blandad utveckling nu på morgonen och den amerikanska S&P 500-terminen pekar svagt nedåt. Europeisk och svensk börsuppning är osäker och går nog inte att säga så mycket om.

Cornucopia - 25 aug 15 kl. 07:26

Blandat i Asien - upprekyl väntas på börsen idag

Det ser nu ut som att börskraschen är över åtminstone för stunden. Det är blandat och åtminstone delvis uppåt i de asiatiska tidszonerna nu på morgonen, och framför allt pekar terminen för S&P-500 uppåt vilket talar för att vi iaf inledningsvis får en upprekyl.

All Ordinaries i Australien går i skrivande stund +2.

DI - 27 nov 18 kl. 06:33

Morgonkoll: Blandad utveckling med dragning uppåt i Asien

Börserna utvecklades blandat i Asien på tisdagen efter den starka börsdagen globalt på måndagen, med en dragning uppåt under morgonen. Handelsspänningar mellan USA och Kina var i fokus..

VA - 11 apr 11 kl. 09:09

Blandat inför börsöppningen

11 april Utvecklingen var blandad för terminerna i de ledande europeiska indexen inför att handeln i Europa inleds på måndagen. Detta sedan USA-börserna stängt ned på fredagen samt att sentimentet i Asien varit negativt. En halvtimme före svensk öppning var terminen för DJ Euro Stoxx oförändrad medan CAC 40 Index var ned 0,3 procent.

Kristianstadsbladet - 08 apr 14 kl. 08:10

Blandat på Asiens börser


Utvecklingen på de ledande börserna i Asien var blandad under tisdagens handel. Tokyobörsen föll i linje med börserna i New York och på en starkare yen.Tokyobörsens Nikkei 225-index föll med 1,4 procent och det bredare Topixindex gick ned med 1,9 procent.

TA - 08 apr 14 kl. 08:10

Blandat på Asiens börser


Utvecklingen på de ledande börserna i Asien var blandad under tisdagens handel. Tokyobörsen föll i linje med börserna i New York och på en starkare yen.Tokyobörsens Nikkei 225-index föll med 1,4 procent och det bredare Topixindex gick ned med 1,9 procent.

BT - 08 apr 14 kl. 08:10

Blandat på Asiens börser

Utvecklingen på de ledande börserna i Asien var blandad under tisdagens handel. Tokyobörsen föll i linje med börserna i New York och på en starkare yen. Tokyobörsens Nikkei 225-index föll med 1,4 procent och det bredare Topixindex gick ned med 1,9 procent.

Affärsvärlden - 09 nov 15 kl. 08:29

Blandat på Asienbörserna

De ledande börserna i Asien handlas upp på morgonen medan många andra regionala börser tar stryk på kinesisk handelsdata..

DI - 08 apr 19 kl. 06:25

Morgonkoll: Blandad utveckling i Asien under morgonen

Asienbörserna utvecklas blandat under veckans första handelsdag efter att Wall Street stängt på plus i fredags. I Shanghai vändes tidigare uppgångar till minus..

YLE - 05 nov 14 kl. 17:55

Dåligt väglag i södra Finland på morgonen

Under natten till torsdagen kommer det snö eller snöblandat regn i södra Finland. Det innebär att väglaget kan vara dåligt på sina håll på morgonen. Regn eller snöblandat regn utlovas det också för torsdagen.

Fler nyheter från Cornucopia

Cornucopia - 6 timmar sedan

Gästfråga: Hur laddar man elbil utan parkering vid egen villa?

Nedanstående är ett gästinlägg signerat IT-konsulten, och ställer frågan hur man laddar sin elbil om man inte har bilparkering vid sin egen villa. En högst relevant frågeställning och ett stigande problem för de som vill skaffa elbil, i synnerhet när straffskatten i bonus/malus på nya fossilbilar är minst sagt hög.
En Hyundai Kona Electric på snabbladdning.

Cornucopia - 9 timmar sedan

Officiellt: Saudi-Arabien drar ner oljeproduktionen med. 5.7 miljoner fat

Den saudiska diktaturens statliga oljebolag Saudi Aramco publicerade igår kväll ett pressmeddelande om att de drar ner sin oljeproduktion med 5.7 miljoner fat om dagen. Det är drygt 7% av världsproduktionen av råolja.

Cornucopia - 23 timmar sedan

Trams om Systembolagets öppettider

Det så kallade politiska partiet Moderaterna fokuserar och prioriterar det som är viktigt i sin politik  i denna tid och era, och vill nu att Systembolaget ska ha öppet på söndagar. Socialdemokraternas partiorgan och den samlade vänstern brister ut i att man måste tänka på barnen, och hela debatten blir rent trams.
Mitt vin Preparatus Supervivet finns endast i Systembolagets beställningssortiment (75406).

Cornucopia - Igår: 17:47

WSJ: Saudi-Arabien stänger ner halva sin oljeproduktion

Efter en fortsatt oroande tystnad från Saudi-Arabiens diktatur, så uppger nu Wall Street Journal att de sitter på information att landet stänger ner hälften av sin oljeproduktion som en följd av angreppet mot ett oljefält, samt främst den gigantiska oljehuben Abqaiq.Grejer i Stenungsund.Världens råoljeproduktion (inklusive kondensat och naturgasvätskor) är cirka 80 miljoner fat per dygn, varav cirka 10 miljoner fat kommer från Saudi-Arabien.

Cornucopia - Igår: 12:41

Nytt börsrekord för Stockholmsbörsen

Stockholmsbörsens breda OMXSPI-index slog nytt börsrekord för stängning med fredagens handel. Index är dock var i motståndsområdet, så det återstår att se om uppgången fortsätter eller om vi får en vändning här.Dagschart OMXSPI.

Cornucopia - Igår: 08:18

Angrepp mot världens största oljehub i Saudi-Arabien

Terrorister - förmodat Huthi-rebeller ifrån Jemen - har genomfört ett angrepp mot världens största oljehub, Abqaiq i Saudi-Arabien och mot ett större saudiskt oljefält. Omfattningen är okänd, men Abqaiq hanterar cirka sju miljoner fat olja om dagen, eller cirka 9% av världens råoljeproduktion om ca 80 miljoner fat olja, kondensat och fossilgasvätskor om dagen.
Cisterner i Nynäshamn.

Cornucopia - I förrgår: 17:16

Fredagsmys: Bästa bubblet?

Dags för lite härligt fredagsmys igen. Upptäckta att åtminstone någon läsare hade intresse för alkholhaltigt bubbel, så vi fokuserar väl dagens fredagsmys på just bubbel med alkohol i.En god vän bjöd på en SWC 2008 i fredags.

Cornucopia - I förrgår: 15:00

Boksignering Center Syd idag fredag 16:00

En sista påminnelse. Om en timme signerar min hustru och medförfattare Lena Wilderäng och jag Lars Wilderäng vår preppingbok Är du förberedd? hos Akademibokhandeln Center Syd, mellan 16:00 och 17:30.

Cornucopia - I förrgår: 10:25

Utebliven vinst är inte en förliust

En vanligt feltänk inom investeringar verkar vara att en missad vinst är en förlust. Så är det naturligtvis inte. Endast en förlust är en förlust, annars har vi alla gjort hundratals miljoner kronor i förluster på de affärer vi aldrig gjorde.

Cornucopia - I förrgår: 07:21

Säkerhetsfunktionerna i Revolut - skaffa kort och få 200 kronor

Detta inlägg är reklam för Revolut. Om du använder denna länk för att registrera dig för ett konto och kort får du 200:- SEK insatt på ditt Revolutkonto att handla för. Du behöver tillgång till ditt pass för att kunna registrera dig.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.