Dagensanalys.se > Ekonomi

Friday, 01 July, 06:19

Dagensanalys.se - 30 jan 16 kl. 22:20

Ingen mer handel av skjutvapen på FacebookAtt köpa och sälja produkter och tjänster via Facebook är mycket vanligt och sker ofta i slutna grupper. Flera sådana grupper samlar vapenentusiaster som både köper och säljer allt från pistoler till K-pistar. Nu har Facebook uppmärksammat handeln av skjutvapen och bestämt sig för att förbjuda företeelsen. Nog kommer användarna hitta sätt att komma runt detta med hemliga kodord och väl kontrollerade medlemmar i sina grupper men Facebook visar ändå sin vilja att alla sådan verksamhet upphör inom sitt nätverk. ”Over the last two years, more and more people have been using Facebook to discover products and to buy and sell things to one another.
Läs mer på Dagensanalys.se
Läs mer om:
Facebook, Monika Bickert, Instagram

Dela artikeln

3 Delningar
| Dela


Liknande nyheter

Taggar: Ingen mer, handelav , skjutvapen, Facebook
ÖstersundsPosten - 30 nov 99 kl. 00:00

Förslag om mer handel i Lillänge

Det blir Östersunds kommunfullmäktige som avgör om det ska bli mer handel i Lillänge, i skogsområdet tvärs över Hagvägen räknat från McDonaldsrestaurangen..

Helsingborgs Dagblad - 26 aug 15 kl. 16:06

Ett steg framåt mot mer handel vid Coop

Planerna på mer handel kring Coop Forum har tagit ett nytt steg framåt. Nu ska området detaljplaneläggas för att det ska bli möjligt med fler butiker..

DI - 21 maj 12 kl. 12:02

Skral handel i Facebook-papper

Det blev ingen rusning efter värdepapper baserade på Facebook-aktien när de började handlas i Europa på måndagsmorgonen. Strax före 11 hade det bara sålts Facebook-värdepapper för några tusenlappar i hela Norden..

IDG - 30 apr 13 kl. 09:00

Rätt strategi för e-handel på Facebook


Vi är inte på Facebook för att handla, vi är där för att kolla vad kompisarna gör, säger strategen..

Computer Sweden - 28 feb 12 kl. 17:00

Kvinnor mer privata på Facebook än män

Kvinnor är betydligt mer restriktiva än män med att låta andra se deras Facebooksidor. De är också mer benägna att radera vänner från Facebook..

ÖstersundsPosten - 30 nov 99 kl. 00:00

Nej till ny detaljplan för mer handel i Odenskog

Miljö- och samhällsnämnden föreslås säga nej till en begäran om ny detaljplan för handel i Odenskog. Det är Persson Invest som vill etablera handel och logistikverksamhet på skogsmarken mellan Woolpower och E 14..

Metro - 12 jan 11 kl. 15:21

Tvillingarna vill ha mer pengar från Facebook

Tvillingarna Winklevoss fick 500 miljoner kronor från Facebook, men de vill ha mer..

ÖstersundsPosten - 13 sep 15 kl. 17:57

Ännu mer handel i Lillänge måste tillåtas

Diskussionerna kring byggrätter, detaljplaner och handelsytor i köpcentret Lillänge har alltid varit högljudda. Centrum ställs ofta mot extern handel..

Västerbottens Folkblad - 16 dec 15 kl. 19:06

Ännu mer handel på Ersboda

Det planeras för ytterkliggare handel vid Willys och Jula på Ersboda. Redan nu håller butiken som ska rymma XXL sport på att byggas, mellan Willys och Jula. Men fastighetsägaren är inte nöjd med det.

Västerbottens Folkblad - 01 apr 16 kl. 22:18

[PLUS] Flyget stoppar planer på mer handel vid Ikea

Planerna på ytterligare handel vid Ikea har stoppats. – Det ligger för nära flyget, säger....

Fler nyheter från Dagensanalys.se

Dagensanalys.se - 9 timmar sedan

DA-podden: Hashtaggen som Zlatanfierar vår bransch

Brexit har påverkat Tech-företagen som söker nytt för att utveckla sin affär. Städer som Berlin och Amsterdam kommer då på tal, men varför inte Stockholm? Vi måste nu kraftsamla och marknadsföra oss så att vi blir Europas nästa hub.

Dagensanalys.se - 9 timmar sedan

DA-podden: Hjälp oss att skapa hashtaggen som gör Stockholm till Europas nästa tech-centrum

Brexit har påverkat Tech-företagen som söker nytt för att utveckla sin affär. Städer som Berlin och Amsterdam kommer då på tal, men varför inte Stockholm? Vi måste nu kraftsamla och marknadsföra oss så att vi blir Europas nästa hub.

Dagensanalys.se - 10 timmar sedan

Jan Scherman till Nepa

Jan Scherman, före detta vd för TV4-gruppen och fram till i våras tv-chef på Aftonbladet, blir strategisk rådgivare åt analysföretaget Nepa. ”Redan under min tid på TV4 hade jag förmånen att ta del av och inse affärsnyttan i Nepas analyser. Vi hade ett långvarigt samarbete som starkt bidrog till att vi kunde lyckas med våra tv-kanaler”, säger Jan Scherman i pressmeddelandet.

Dagensanalys.se - 14 timmar sedan

Har Amazon kommit på hur man når ut med annonser – eller blir det en flopp

Köp billigare Anroid-smartphones mot att få reklam på din låsskärm. Detta är vad E-handelsjätten Amazon nu tänker börja med för att öka mängden sålda varor på sin sajt och samtidigt nå ut med annonser och erbjudanden. Har man kommit på en framtidslösning – eller kommer detta att floppa?

Dagensanalys.se - 14 timmar sedan

Tyskarnas hemliga vapen mot Italien på lördag

År 2014 blev det tyska fotbollslandslaget världsmästare i VM i Brasilien. En mjukvarulösning från SAP bidrog till lagets förberedelser med big-data-analyser av varje spelares prestationer in i minsta detalj. Nu har Neuer, Müller och resten av det tyska landslaget nya digitala vapen i beredskap när de på lördag möter Italien i en match som mycket väl kan komma att avgöras med straffläggning.

Dagensanalys.se - 15 timmar sedan

IAB:s gyllene regler för hur man minskar användandet av reklamblockerare

En studie gjord för reklambranschens organisation IAB har gett insikt kring några gyllene regler rörande hur man ska minska användandet av reklamblockerare. Studien – utförd av Differentology  – visade bland annat att av de 10 procent britter som blockerar annonser så är hela 63 procent så kallade Millenials. De som som deltog i denna studie fick svara på frågor kring hur de ville att annonser helst skulle se ut, och mer än hälften ville ha tydliga sätt att skippa dem, och önskade att de inte skulle göra sidor svårnavigerade eller långsamma.

Dagensanalys.se - 15 timmar sedan

MMS lanserar nytt mått för onlinevideo

Under 2014 lanserade MMS en valuta för att mäta rörliga bilder på internet (onlinevideo). Nu går man ut med ett nytt mått för att mäta färdiga tittningar. Det nya måttet som man döpt till ”Completion Rate” mäter hur många som tittat färdigt på en reklamfilm på nätet jämfört med hur många som startade den.

Dagensanalys.se - 15 timmar sedan

Så mycket lägger svenska annonsörer på reklam

För första gången har svenska annonsörers reklambudgetar kartlagts på ett övergripande plan. Bland annat framkommer det att reklambudgeten i snitt utgör 3,3 procent, sett till företagens omsättning. Mest investerar detaljhandel och FMCG.

Dagensanalys.se - 16 timmar sedan

Vad händer under en internet-sekund?

Varje sekund sker det över 54 000 googlingar, 7 000 Tweets delas runt, och över 2 miljoner mejl skickas (av dessa är förresten drygt 67 procent spamutskick). Detta är alltså vad som redan har hänt ett antal gånger sedan du började läsa rubriken och ingressen på denna lilla artikel. Om man klickar sig vidare till Internet Live Stats så öppnas en helt obegripligt omfattande källa av internetaktivitet.

Dagensanalys.se - 17 timmar sedan

Kvinnor föredrar sociala appar, män ”praktiska” – men alla älskar Facebook

En ny studie kring app-användandet på den nordiska marknaden visar på att män och kvinnor tycks använda sig av internet på lite olika sätt. Män föredrar appar som har en praktisk tillämpning, medan kvinnliga användare föredrar sociala medie-appar. Alla förenas vi dock av ett massivt Facebookande.Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.