Dagensanalys.se > Ekonomi

Tuesday, 21 February, 06:11

Dagensanalys.se - 30 jan 16 kl. 22:20

Ingen mer handel av skjutvapen på FacebookAtt köpa och sälja produkter och tjänster via Facebook är mycket vanligt och sker ofta i slutna grupper. Flera sådana grupper samlar vapenentusiaster som både köper och säljer allt från pistoler till K-pistar. Nu har Facebook uppmärksammat handeln av skjutvapen och bestämt sig för att förbjuda företeelsen. Nog kommer användarna hitta sätt att komma runt detta med hemliga kodord och väl kontrollerade medlemmar i sina grupper men Facebook visar ändå sin vilja att alla sådan verksamhet upphör inom sitt nätverk. ”Over the last two years, more and more people have been using Facebook to discover products and to buy and sell things to one another.
Läs mer på Dagensanalys.se
Läs mer om:
Facebook, Monika Bickert, Instagram

Dela artikeln

3 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ingen mer, handelav , skjutvapen, Facebook
ÖstersundsPosten - 30 nov 99 kl. 00:00

Förslag om mer handel i Lillänge

Det blir Östersunds kommunfullmäktige som avgör om det ska bli mer handel i Lillänge, i skogsområdet tvärs över Hagvägen räknat från McDonaldsrestaurangen..

Helsingborgs Dagblad - 26 aug 15 kl. 16:06

Ett steg framåt mot mer handel vid Coop

Planerna på mer handel kring Coop Forum har tagit ett nytt steg framåt. Nu ska området detaljplaneläggas för att det ska bli möjligt med fler butiker..

DI - 21 maj 12 kl. 12:02

Skral handel i Facebook-papper

Det blev ingen rusning efter värdepapper baserade på Facebook-aktien när de började handlas i Europa på måndagsmorgonen. Strax före 11 hade det bara sålts Facebook-värdepapper för några tusenlappar i hela Norden..

IDG - 30 apr 13 kl. 09:00

Rätt strategi för e-handel på Facebook


Vi är inte på Facebook för att handla, vi är där för att kolla vad kompisarna gör, säger strategen..

Computer Sweden - 28 feb 12 kl. 17:00

Kvinnor mer privata på Facebook än män

Kvinnor är betydligt mer restriktiva än män med att låta andra se deras Facebooksidor. De är också mer benägna att radera vänner från Facebook..

ÖstersundsPosten - 30 nov 99 kl. 00:00

Nej till ny detaljplan för mer handel i Odenskog

Miljö- och samhällsnämnden föreslås säga nej till en begäran om ny detaljplan för handel i Odenskog. Det är Persson Invest som vill etablera handel och logistikverksamhet på skogsmarken mellan Woolpower och E 14..

Metro - 12 jan 11 kl. 15:21

Tvillingarna vill ha mer pengar från Facebook

Tvillingarna Winklevoss fick 500 miljoner kronor från Facebook, men de vill ha mer..

ÖstersundsPosten - 13 sep 15 kl. 17:57

Ännu mer handel i Lillänge måste tillåtas

Diskussionerna kring byggrätter, detaljplaner och handelsytor i köpcentret Lillänge har alltid varit högljudda. Centrum ställs ofta mot extern handel..

Västerbottens Folkblad - 16 dec 15 kl. 19:06

Ännu mer handel på Ersboda

Det planeras för ytterkliggare handel vid Willys och Jula på Ersboda. Redan nu håller butiken som ska rymma XXL sport på att byggas, mellan Willys och Jula. Men fastighetsägaren är inte nöjd med det.

Västerbottens Folkblad - 01 apr 16 kl. 22:18

[PLUS] Flyget stoppar planer på mer handel vid Ikea

Planerna på ytterligare handel vid Ikea har stoppats. – Det ligger för nära flyget, säger....

Fler nyheter från Dagensanalys.se

Dagensanalys.se - 14 timmar sedan

Facebook lanserar ny videoapp för TV

Facebook vill att vi ska kolla mer på videos. Nu kommer det ett antal nyheter som ska underlätta just detta – bland annat en TV-app. Tänker man bli vårt nästa YouTube?

Dagensanalys.se - 14 timmar sedan

Snapchats ägare ska ta upp kampen mot Facebook – med satsningar på ny hårdvara

Vi har skrivit en del om att Facebook snott en massa idéer från den växande konkurrenten Snapchat – något som framgångsrikt verkar dra till sig användare. Men Snapchats ägare, Snap, tänker inte låta sig springas om. Nu tänker man satsa på hårdvara och bli vår nästa kameratillverkare.

Dagensanalys.se - 15 timmar sedan

Video: Apples nya videoannonser för iPad kan bli nästa virala hit

Techjätten Apple har nyligen startat en ny annonskampanj för sin surfplatta iPad Pro – och i de roliga videoklippen riktar man sig specifikt in på PC-användare. Kommer dessa klipp räcka för att övertyga PC-ägarna om att iPaden är bäst för jobbet? I de 15-sekunder korta klippen lyckas man både få med sitt budskap (i stort sett att iPad är bättre att arbeta på än en PC) och en del humor.

Dagensanalys.se - 15 timmar sedan

Nästa år slipper vi äntligen YouTubes 30 sekunder långa annonsklipp

Videoplattformen YouTube vill göra videoupplevelsen lite bättre för sina användare. Därför har man nu gått ut med att man ska sluta med de 30 sekunder långa reklamklippen som sänds innan de vanliga klippen och som inte går att hoppa över. Nu finns det några brasklappar, såklart.

Dagensanalys.se - 15 timmar sedan

Framgång för SISAB:s rekryteringskampanj på Facebook

Facebook vill att allt fler företag flyttar sin rekrytering till den plattformen istället för LinkedIn, publicister eller andra jobbsökartjänster. Ett företag som testade är SISAB. Läs också: Kommer Facebook nu krossa LinkedIn på riktigt?

Dagensanalys.se - 15 timmar sedan

Internet är inte nådigt mot ”Tiny Trump”

USA:s nya President Donald Trump kallar sig gärna för störst och bäst. Därför är det kanske inte konstigt att internet har svämmat över av memes som gör narr av detta stora ego – på sistone så har man på ett för nätet typiskt sätt anspelat på just storleken. ”Tiny Trump” – så kallas den serie av memes som synts till på nätet under den senaste veckan.

Dagensanalys.se - 15 timmar sedan

Tips: Gratistjänst från Adobe fixar videoklippen

Om du letat efter en gratistjänst som på ett enkelt sätt gör det möjligt att redigare både videoklipp och bilder så kan du sluta leta. Spark från Adobe är en just den tjänsten du letat efter. Du laddar snabbt upp dina filmer eller bilder till Spark där du sedan kan klippa dem, redigera innehåll, sätta timer, addera texter eller grafik och mer.

Dagensanalys.se - 15 timmar sedan

Så kan smartphones stöpa om framtidens lagsporter

I USA pågår något väldigt spännande – ett sätt att sammanfläta utvecklingen kring spelappar, internet och sport. Screaming Eagles, ett lag i Amerikansk Fotboll styrs nämligen av fans med smartphones. Det hela fungerar rätt enkelt – fansen får, via sina appar på plattan eller i mobilen rösta fram olika speltaktiska förslag.

Dagensanalys.se - 15 timmar sedan

Analytisk Marknadsförare till Teknologisk Institut

Är du en strukturerad, kommunikativ och självgående person med ett driv att vara med och skapa lönsamma projekt genom marknadsföring? Då är den här tjänsten något för dig! Ett av Nordens mest framgångsrika företag inom kompetensutveckling söker nu en driven marknadsförare till affärsområdet konferens.

Dagensanalys.se - 16 timmar sedan

Eton Shirts väljer ny marknadsföringsplattform

Eton Shirts använder idag Salesforce Marketing Cloud för att driva försäljning i omnikanalen. Med plattformen kan Eton erbjuda mer anpassade erbjudanden till sina kunder, oberoende om de handlar på nätet eller i butik, och oavsett vilken enhet som används. Eton har sytt skjortor sedan 1928 och är kända för sin kvalitet och unika designegenskaper.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.