Dagensanalys.se > Ekonomi

Tuesday, 30 August, 15:07

Dagensanalys.se - 30 jan 16 kl. 22:20

Ingen mer handel av skjutvapen på FacebookAtt köpa och sälja produkter och tjänster via Facebook är mycket vanligt och sker ofta i slutna grupper. Flera sådana grupper samlar vapenentusiaster som både köper och säljer allt från pistoler till K-pistar. Nu har Facebook uppmärksammat handeln av skjutvapen och bestämt sig för att förbjuda företeelsen. Nog kommer användarna hitta sätt att komma runt detta med hemliga kodord och väl kontrollerade medlemmar i sina grupper men Facebook visar ändå sin vilja att alla sådan verksamhet upphör inom sitt nätverk. ”Over the last two years, more and more people have been using Facebook to discover products and to buy and sell things to one another.
Läs mer på Dagensanalys.se
Läs mer om:
Facebook, Monika Bickert, Instagram

Dela artikeln

3 Delningar
| Dela


Liknande nyheter

Taggar: Ingen mer, handelav , skjutvapen, Facebook
ÖstersundsPosten - 30 nov 99 kl. 00:00

Förslag om mer handel i Lillänge

Det blir Östersunds kommunfullmäktige som avgör om det ska bli mer handel i Lillänge, i skogsområdet tvärs över Hagvägen räknat från McDonaldsrestaurangen..

Helsingborgs Dagblad - 26 aug 15 kl. 16:06

Ett steg framåt mot mer handel vid Coop

Planerna på mer handel kring Coop Forum har tagit ett nytt steg framåt. Nu ska området detaljplaneläggas för att det ska bli möjligt med fler butiker..

DI - 21 maj 12 kl. 12:02

Skral handel i Facebook-papper

Det blev ingen rusning efter värdepapper baserade på Facebook-aktien när de började handlas i Europa på måndagsmorgonen. Strax före 11 hade det bara sålts Facebook-värdepapper för några tusenlappar i hela Norden..

IDG - 30 apr 13 kl. 09:00

Rätt strategi för e-handel på Facebook


Vi är inte på Facebook för att handla, vi är där för att kolla vad kompisarna gör, säger strategen..

Computer Sweden - 28 feb 12 kl. 17:00

Kvinnor mer privata på Facebook än män

Kvinnor är betydligt mer restriktiva än män med att låta andra se deras Facebooksidor. De är också mer benägna att radera vänner från Facebook..

ÖstersundsPosten - 30 nov 99 kl. 00:00

Nej till ny detaljplan för mer handel i Odenskog

Miljö- och samhällsnämnden föreslås säga nej till en begäran om ny detaljplan för handel i Odenskog. Det är Persson Invest som vill etablera handel och logistikverksamhet på skogsmarken mellan Woolpower och E 14..

Metro - 12 jan 11 kl. 15:21

Tvillingarna vill ha mer pengar från Facebook

Tvillingarna Winklevoss fick 500 miljoner kronor från Facebook, men de vill ha mer..

ÖstersundsPosten - 13 sep 15 kl. 17:57

Ännu mer handel i Lillänge måste tillåtas

Diskussionerna kring byggrätter, detaljplaner och handelsytor i köpcentret Lillänge har alltid varit högljudda. Centrum ställs ofta mot extern handel..

Västerbottens Folkblad - 16 dec 15 kl. 19:06

Ännu mer handel på Ersboda

Det planeras för ytterkliggare handel vid Willys och Jula på Ersboda. Redan nu håller butiken som ska rymma XXL sport på att byggas, mellan Willys och Jula. Men fastighetsägaren är inte nöjd med det.

Västerbottens Folkblad - 01 apr 16 kl. 22:18

[PLUS] Flyget stoppar planer på mer handel vid Ikea

Planerna på ytterligare handel vid Ikea har stoppats. – Det ligger för nära flyget, säger....

Fler nyheter från Dagensanalys.se

Dagensanalys.se - 30 minuter sedan

Sugen på att sponsra klistermärken på Twitter? Då behöver du 4,25 miljoner kronor

Vi har tidigare skrivit om Twitters nya sponsrade klistermärken och att det varit rätt stängda dörrar kring hur priset. Nu kommer det uppgifter – och det rör sig om minst 500 000 dollar för överhuvudtaget få köra en sådan annonskampanj. Samtidigt verkar Twitter sänka priserna för annonser i andra format.

Dagensanalys.se - 2 timmar sedan

Apples stora skattesmäll i Irland på 123 miljarder kronor

EU-kommissionen har fastslagit att Apples skatteavtal med Irland är olagligt. Irland kommer nu att kräva tillbaks upp till 123 miljarder kronor plus ränta. Apple har under 10 år fått otillbörliga skattelättnader som strider mot EU:s rätt om stöd från stater till enskilda företag.

Dagensanalys.se - 3 timmar sedan

En bok för mellanchefer som alla borde läsa!

Förra veckan lanserades boken ”Uppdrag Mellanchef” skriven av Helena Källerman. Helena har ett långt förslutet inom svenskt näringsliv, bland annat som VD på Sweco och chef inom Läkare utan Gränser. Boken riktar sig till mellanchefer, men informationen i boken är sådan som alla egentligen borde läsa och ta till sig.

Dagensanalys.se - 4 timmar sedan

Trots tidigare uttalanden – nu lanserar Snapchat beteendestyrda annonser

Evan Spiegel, Snapchats VD, har tidigare uttalat sig skeptisk till vad han kallat ”creepy” annonser som minns vad vi klickat på för två veckor sedan. Men nu kommer Snapchat ut med något som närmar sig just detta – beteendestyrda annonser. Det är en av de ekonomiansvariga cheferna på Snapchat, Clement Xue, som kommit ut med nyheten i samband med en rapport från analysföretaget eMarketer.

Dagensanalys.se - 4 timmar sedan

Nu kan du låtsas vara en superkänd Youtuber

Med svenska Pewdiepie i rollen kommer du snart att kunna simulera hur det är att vara känd Youtuber. Än så länge vet vi inte mycket mer om spelet än att det heter ”Pewdiepie’s tuber simluator” och att det ska lanseras inom kort. Announcing: Pewdiepie’s Tuber Simulator!!

Dagensanalys.se - 5 timmar sedan

5 tips hur du optimerar din digitala marknadsföring med CTA

All digital marknadsföring måste ha någon form av CTA, annars är den inte värd namnet digital marknadsföring. Om man arbetar med digital marknadsföring och inte vet vad CTA är, då är det hög tid att lära sig annars kommer någon annan att ta ditt jobb. Vad är då CTA, jo det är Call To Action – OK nu vet ni om vad det är och känner att ert jobb är säkrat, eller?

Dagensanalys.se - 20 timmar sedan

Apple lanserar iPhone 7 den sjunde September

Om drygt en vecka är det dags att spänna fast säkerhetsbältet och låta dig trollas av Apples magi på scen. Håll hårt i kreditkortet för du lär vilja köpa, men kanske bör du ändå avstå. Apple lär fokusera på den nya kameran som kommer att finnas med dubbla linser till den större modellen iPhone 7 Plus.

Dagensanalys.se - 22 timmar sedan

Just nu: Mark Zuckerberg på scen i Rom

Mark Zuckerberg pratar just nu på scen i Rom och svarar på frågor från världen. Han har svarat på frågor om jordbävningen i Italien, hur hans dotter mår, vad Facebook ser som framgång, hur de hanterar motgång och mer. Logga in på Facebook och följa och lyssna på killen bakom världsplattformen.

Dagensanalys.se - 23 timmar sedan

Facebook uppdaterar kritiserad nyhetsfunktion

Vi har skrivit en del om Facebooks kritiserade nyhetsfunktion för ”trendande” nyheter. Bland annat kom det fram att det låg ett mänskligt team bakom arbetet, och att vissa nyheter medvetet fick mindre utrymme oberoende på popularitet. Nu kommer sociala mediejätten ut med flera nyheter som ska ändra tjänstens utseende och funktion.

Dagensanalys.se - Igår: 14:14

Här är de nominerade till Årets Stora Webb-tv-pris

Tv-priset Kristallen och online videoreklam och- teknikföretaget Smartclip har inlett ett samarbete kring Kristallens Seminarium 2016.  Priset heter Årets stora Webb-tv-pris och har delats in i två kategorier: Årets bästa webb-tv-profil och Årets bästa breaking news-sändning online. I samarbetet ingår att Smartclip under seminariet ges möjlighet att premiera framstående prestationer vad gäller webb-tv-innehåll under det gångna året.Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.