Dagensanalys.se > Ekonomi

Wednesday, 24 May, 02:22

Dagensanalys.se - 30 jan 16 kl. 22:20

Ingen mer handel av skjutvapen på FacebookAtt köpa och sälja produkter och tjänster via Facebook är mycket vanligt och sker ofta i slutna grupper. Flera sådana grupper samlar vapenentusiaster som både köper och säljer allt från pistoler till K-pistar. Nu har Facebook uppmärksammat handeln av skjutvapen och bestämt sig för att förbjuda företeelsen. Nog kommer användarna hitta sätt att komma runt detta med hemliga kodord och väl kontrollerade medlemmar i sina grupper men Facebook visar ändå sin vilja att alla sådan verksamhet upphör inom sitt nätverk. ”Over the last two years, more and more people have been using Facebook to discover products and to buy and sell things to one another.
Läs mer på Dagensanalys.se
Läs mer om:
Facebook, Monika Bickert, Instagram

Dela artikeln

3 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ingen mer, handelav , skjutvapen, Facebook
ÖstersundsPosten - 30 nov 99 kl. 00:00

Förslag om mer handel i Lillänge

Det blir Östersunds kommunfullmäktige som avgör om det ska bli mer handel i Lillänge, i skogsområdet tvärs över Hagvägen räknat från McDonaldsrestaurangen..

Helsingborgs Dagblad - 26 aug 15 kl. 16:06

Ett steg framåt mot mer handel vid Coop

Planerna på mer handel kring Coop Forum har tagit ett nytt steg framåt. Nu ska området detaljplaneläggas för att det ska bli möjligt med fler butiker..

DI - 21 maj 12 kl. 12:02

Skral handel i Facebook-papper

Det blev ingen rusning efter värdepapper baserade på Facebook-aktien när de började handlas i Europa på måndagsmorgonen. Strax före 11 hade det bara sålts Facebook-värdepapper för några tusenlappar i hela Norden..

IDG - 30 apr 13 kl. 09:00

Rätt strategi för e-handel på Facebook


Vi är inte på Facebook för att handla, vi är där för att kolla vad kompisarna gör, säger strategen..

Computer Sweden - 28 feb 12 kl. 17:00

Kvinnor mer privata på Facebook än män

Kvinnor är betydligt mer restriktiva än män med att låta andra se deras Facebooksidor. De är också mer benägna att radera vänner från Facebook..

ÖstersundsPosten - 30 nov 99 kl. 00:00

Nej till ny detaljplan för mer handel i Odenskog

Miljö- och samhällsnämnden föreslås säga nej till en begäran om ny detaljplan för handel i Odenskog. Det är Persson Invest som vill etablera handel och logistikverksamhet på skogsmarken mellan Woolpower och E 14..

Helsingborgs Dagblad - 03 maj 17 kl. 13:00

Mer handel och restaurangverksamhet på gång till Infarten

Österleden allt mer attraktivt för handel..

Metro - 12 jan 11 kl. 15:21

Tvillingarna vill ha mer pengar från Facebook

Tvillingarna Winklevoss fick 500 miljoner kronor från Facebook, men de vill ha mer..

ÖstersundsPosten - 13 sep 15 kl. 17:57

Ännu mer handel i Lillänge måste tillåtas

Diskussionerna kring byggrätter, detaljplaner och handelsytor i köpcentret Lillänge har alltid varit högljudda. Centrum ställs ofta mot extern handel..

Västerbottens Folkblad - 16 dec 15 kl. 19:06

Ännu mer handel på Ersboda

Det planeras för ytterkliggare handel vid Willys och Jula på Ersboda. Redan nu håller butiken som ska rymma XXL sport på att byggas, mellan Willys och Jula. Men fastighetsägaren är inte nöjd med det.

Fler nyheter från Dagensanalys.se

Dagensanalys.se - 7 timmar sedan

Så här skickar Google och Facebook trafik till ditt innehåll

Jättarna Facebook och Google står för 75 procent av all trafik som skickas till ditt innehåll. Den här så kallade referenstrafiken ökar och minskar beroende på ditt innehåll. Här får du reda på vad som gäller.

Dagensanalys.se - 7 timmar sedan

Amazon tv är på väg till Sverige

Alla vill äga den rörliga bilden. I Sverige tävlar klassisk tv med nya aktörer som Netflix. Men Amazon vill inte stå på sidlinjen.

Dagensanalys.se - 11 timmar sedan

Houston Analytics jublar efter Forrester publicerar rapport

Forrester har publicerat rapporten Vendor Landscape: Customer Analytics Service Providers, Q2 2017 nordiska aktören Houston Analytics är med. – Att vi kom med i Forresters rapport kombinerat med att vi blev tilldelade IBM:s pris Choice Award for High Performing New Business Partner, Europe i början av året ger säkert en bra synlighet speciellt utanför hemmamarknaden. Hittills har vi närmast varit verksamma i Norden.

Dagensanalys.se - 11 timmar sedan

Mattias Rost till Iteam som digitalstrateg och tech-lead

Iteam stärker nu sitt team i Göteborg med Mattias Rost som går in som digitalstrateg och tech-lead. Mattias Rost har tidigare jobbat som forskare och programmerare på bland annat Mobile Life i Stockholm och University of Glasgow i UK. Som digitalstrateg på Iteam kommer Mattias arbeta med digitalisering av företag och organisationer och att etablera och accelerera en modern utvecklingsprocess hos dem.

Dagensanalys.se - 12 timmar sedan

Google Lens leder vägen till ”AI First”

Googles I/O konferens bjöd på många intressanta nyheter, men mest uppmärksamhet fick Google Lens, som enligt många är det första verkligt praktiska användningsområdet av AI för kommersiellt bruk. AI har varit på allas läppar en tid nu, men vad är egentligen nyttan för konsumenterna? Att företag kan använda Watson, Einstein, Alexa med flera för att hantera stora datamängder är en sak.

Dagensanalys.se - 13 timmar sedan

Facebooks videolansering fördröjs ytterligare

Facebook har arbetat hårt för att kunna lansera egenproducerat videomaterial i linje med Netflix. Men nu skjuts lanseringen upp till mitten av, eller efter sommaren, sannolikt på grund av tekniska problem. När Mark Zuckerberg i februari släppte nyheten om att Facebook skulle ta fram egna shower och högkvalitativt videomaterial var lanseringen satt till april.

Dagensanalys.se - 14 timmar sedan

Företagets syfte är allt viktigare

Yngre generationer är mer benägna att handla av ett företag vars syfte är gott. Varumärken har ett ansvar, och 40 % av kunderna menar att de lämnat ett varumärke på grund av dess värderingar och beteende. Det är en studie från MediaCom som undersökt hur kunder ser på varumärken och deras ansvar.

Dagensanalys.se - 15 timmar sedan

Majoriteten av kunderna vill ha bättre riktade annonser

En nyligen genomförd studie visar att 58 % av kunderna tycker att företag kan ge dem bättre riktad reklam. De vill dessutom ha produkter organiserade annorlunda på e-handelssidor. Det är i en studie av BlueVenn som resultaten framkommit.

Dagensanalys.se - 16 timmar sedan

6 tips från Facebook till alla publicister

Facebooks senaste förändringar vars syfte var att motverka ‘click baits ‘och minska spridningen av falska nyheter, kan ha gjort publicister nervösa. Därför erbjuder nu Facebook 6 tips om hur de kan engagerar sina läsare på bästa sätt, samtidigt som de följer de nya reglerna. Ifall du som publicist känner din publik vet du säkert hur du på bästa sätt får kontakt med dem.

Dagensanalys.se - 16 timmar sedan

Allt du behöver veta om Generation Z – Infographic

Generation Z, även kallad Generation Now, är de som är födda 1996 till 2010. De är uppväxta med internet, sociala medier och digital kommunikation. Här får du veta vad de verkligen tycker om saker, vad de inte kan leva utan och vem de lyssnar på.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.