Dagensanalys.se > Ekonomi

Tuesday, 24 May, 09:56

Dagensanalys.se - 30 jan 16 kl. 22:20

Ingen mer handel av skjutvapen på FacebookAtt köpa och sälja produkter och tjänster via Facebook är mycket vanligt och sker ofta i slutna grupper. Flera sådana grupper samlar vapenentusiaster som både köper och säljer allt från pistoler till K-pistar. Nu har Facebook uppmärksammat handeln av skjutvapen och bestämt sig för att förbjuda företeelsen. Nog kommer användarna hitta sätt att komma runt detta med hemliga kodord och väl kontrollerade medlemmar i sina grupper men Facebook visar ändå sin vilja att alla sådan verksamhet upphör inom sitt nätverk. ”Over the last two years, more and more people have been using Facebook to discover products and to buy and sell things to one another.
Läs mer på Dagensanalys.se
Läs mer om:
Facebook, Monika Bickert, Instagram

Dela artikeln

3 Delningar
| Dela


Liknande nyheter

Taggar: Ingen mer, handelav , skjutvapen, Facebook
ÖstersundsPosten - 30 nov 99 kl. 00:00

Förslag om mer handel i Lillänge

Det blir Östersunds kommunfullmäktige som avgör om det ska bli mer handel i Lillänge, i skogsområdet tvärs över Hagvägen räknat från McDonaldsrestaurangen..

Helsingborgs Dagblad - 26 aug 15 kl. 16:06

Ett steg framåt mot mer handel vid Coop

Planerna på mer handel kring Coop Forum har tagit ett nytt steg framåt. Nu ska området detaljplaneläggas för att det ska bli möjligt med fler butiker..

DI - 21 maj 12 kl. 12:02

Skral handel i Facebook-papper

Det blev ingen rusning efter värdepapper baserade på Facebook-aktien när de började handlas i Europa på måndagsmorgonen. Strax före 11 hade det bara sålts Facebook-värdepapper för några tusenlappar i hela Norden..

IDG - 30 apr 13 kl. 09:00

Rätt strategi för e-handel på Facebook


Vi är inte på Facebook för att handla, vi är där för att kolla vad kompisarna gör, säger strategen..

Computer Sweden - 28 feb 12 kl. 17:00

Kvinnor mer privata på Facebook än män

Kvinnor är betydligt mer restriktiva än män med att låta andra se deras Facebooksidor. De är också mer benägna att radera vänner från Facebook..

ÖstersundsPosten - 30 nov 99 kl. 00:00

Nej till ny detaljplan för mer handel i Odenskog

Miljö- och samhällsnämnden föreslås säga nej till en begäran om ny detaljplan för handel i Odenskog. Det är Persson Invest som vill etablera handel och logistikverksamhet på skogsmarken mellan Woolpower och E 14..

Metro - 12 jan 11 kl. 15:21

Tvillingarna vill ha mer pengar från Facebook

Tvillingarna Winklevoss fick 500 miljoner kronor från Facebook, men de vill ha mer..

ÖstersundsPosten - 13 sep 15 kl. 17:57

Ännu mer handel i Lillänge måste tillåtas

Diskussionerna kring byggrätter, detaljplaner och handelsytor i köpcentret Lillänge har alltid varit högljudda. Centrum ställs ofta mot extern handel..

Västerbottens Folkblad - 16 dec 15 kl. 19:06

Ännu mer handel på Ersboda

Det planeras för ytterkliggare handel vid Willys och Jula på Ersboda. Redan nu håller butiken som ska rymma XXL sport på att byggas, mellan Willys och Jula. Men fastighetsägaren är inte nöjd med det.

Västerbottens Folkblad - 01 apr 16 kl. 22:18

[PLUS] Flyget stoppar planer på mer handel vid Ikea

Planerna på ytterligare handel vid Ikea har stoppats. – Det ligger för nära flyget, säger....

Fler nyheter från Dagensanalys.se

Dagensanalys.se - 5 minuter sedan

Är rekonstruktionen av Stampen första dominobrickan i printdöden

Igår var den stora nyheten i printvärlden Stampens rekonstruktion, det är ”Business as usual” kommenterade koncernchefen Martin Alsander trots skulder som i nuläget uppgår till 493 miljoner kronor (hur man nu skall kunna driva verksamheten som vanligt i detta läge är är lite underligt). Man har inte heller några planer på besparingar trots det ytterst prekära läget, eller som Martin Alsander kommenterade igår under presskonferens. – Låt mig vara tydlig med att vi i dagsläget inte har några planer på att genomföra stora besparingar under rekonstruktionsprocessen.

Dagensanalys.se - 15 minuter sedan

Disney väljer Netflix för att visa sina filmer

Från och med september månad kommer Netflix att visa Disneys utbud. Från start blir det ett tjugotal titlar från Spotligt till The Wedding planner. ”From September onwards, Netflix will become the exclusive U.

Dagensanalys.se - 17 timmar sedan

Microsoft är redan redo att konkurrera med Google Assistant

För bara några dagar sedan så introducerade Google sin nya, smarta AI-assistent och chatt-bot Google Assistant. Nu verkar det som att Microsoft ska lansera något liknande de också. Bot-kriget tycks vara i full gång bland alla tech-jättar.

Dagensanalys.se - 18 timmar sedan

Nytt verktyg för snabba undersökningar

SurveyGizmo är ett analysföretag som just har lanserat en tjänst som ska underlätta insamlandet av data och undersökninsarbete. Verktyget heter Quick Audience och lockar informanter med kontanter, och företag med snabba svar för en billig peng. SurveyGizmo har funnits sedan 2006 och finns i USA och Storbritannien, och specialiserar sig inom mjukvara för distribuering av online-undersökningar.

Dagensanalys.se - 19 timmar sedan

Så här gick det för Fox – visade premiäravsnitt live på Facebook

Regissören Robert Kirkman gjorde det episka valet att gå ut med premiär-avsnittet/filmen av Outcast live på Facebook. Att visa premiären i 57 länder samtidigt skulle garantera flera miljoner tittare. För Facebook handlade det om att bevisa att deras plattform håller för att visa rörligt innehåll i alla dess format.

Dagensanalys.se - 19 timmar sedan

E-handlaren som vågar välja bort Adwords

Alla vill vinna slaget om Googletrafiken. Men det finns andra genvägar. Möt uppstickaren inom e-handel som väljer en annan väg.

Dagensanalys.se - 19 timmar sedan

”Hyper Reality” – en skrämmande framtid

VR och AR – Virtuell och förbättrad verklighet är några av de hetaste tech-trenderna idag, och tillsammans med till exempel IoT (Internet of things) så kan vi vara på väg in i en ny framtid. Men vad händer när annonserna tar över helt okontrollerat – eller när vår identitet blir hackad i den ”förbättrade” verkligheten? Videofilmen ”Hyper Reality” visar en skrämmande vision… Det är Londonbaserade Keiichi Matsuda som nyss har färdigställt sin kickstartade kortfilm, ”Hyper Reality”.

Dagensanalys.se - 20 timmar sedan

Medelåldern för barnens första egna smartphone är 10,3 år

En ny rapport kring barnens förhållande till modern teknologi visar flera intressanta insikter kring den nyaste generationen, den som inte känner till ett liv utan internet. När börjar de använda internet, skaffa sig konton på sociala medier och varifrån surfar de? Det är Influence Central som står för studien, som utförts på 500 mammor i USA, och vars titel lyder Kids & Tech: The Evolution of Today’s Digital Natives.

Dagensanalys.se - 21 timmar sedan

Twitter kringgår sin egen teckengräns – nu slutar man räkna bilder och länkar som tecken

Kommer fler tecken att rädda Twitter? Den berömda begränsningen på 140 tecken är enligt många för kort i en tid då alla delar länkar. Nu kommer uppgifter på att Twitter kommer att gå användarna till mötes – är detta ett drag som ska rädda det sjunkande användarantalet?

Dagensanalys.se - 22 timmar sedan

Frida Förlag tillsätter nya tjänsten digital innehållschef

Sara Grundberg tillträder tjänsten som digital innehållschef med ansvar för Frida Förlags digitala innehåll i augusti. Frida Förlag tar nu ännu ett steg i sin digitala utveckling genom att instifta den nya tjänsten digital innehållschef och tillsätta Sara Grundberg till den nya rollen. Den nya tjänsten är ett viktigt led i Frida Förlags offensiva strategi att bli det marknadsledande sociala och digitala mediehuset för unga kvinnor.Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.