Dagensanalys.se > Ekonomi

Monday, 05 December, 09:32

Dagensanalys.se - 30 jan 16 kl. 22:20

Ingen mer handel av skjutvapen på FacebookAtt köpa och sälja produkter och tjänster via Facebook är mycket vanligt och sker ofta i slutna grupper. Flera sådana grupper samlar vapenentusiaster som både köper och säljer allt från pistoler till K-pistar. Nu har Facebook uppmärksammat handeln av skjutvapen och bestämt sig för att förbjuda företeelsen. Nog kommer användarna hitta sätt att komma runt detta med hemliga kodord och väl kontrollerade medlemmar i sina grupper men Facebook visar ändå sin vilja att alla sådan verksamhet upphör inom sitt nätverk. ”Over the last two years, more and more people have been using Facebook to discover products and to buy and sell things to one another.
Läs mer på Dagensanalys.se

Läs mer om:
Facebook, Monika Bickert, Instagram

Dela artikeln

3 Delningar
| Dela


Liknande nyheter

Taggar: Ingen mer, handelav , skjutvapen, Facebook
ÖstersundsPosten - 30 nov 99 kl. 00:00

Förslag om mer handel i Lillänge

Det blir Östersunds kommunfullmäktige som avgör om det ska bli mer handel i Lillänge, i skogsområdet tvärs över Hagvägen räknat från McDonaldsrestaurangen..

Helsingborgs Dagblad - 26 aug 15 kl. 16:06

Ett steg framåt mot mer handel vid Coop

Planerna på mer handel kring Coop Forum har tagit ett nytt steg framåt. Nu ska området detaljplaneläggas för att det ska bli möjligt med fler butiker..

DI - 21 maj 12 kl. 12:02

Skral handel i Facebook-papper

Det blev ingen rusning efter värdepapper baserade på Facebook-aktien när de började handlas i Europa på måndagsmorgonen. Strax före 11 hade det bara sålts Facebook-värdepapper för några tusenlappar i hela Norden..

IDG - 30 apr 13 kl. 09:00

Rätt strategi för e-handel på Facebook


Vi är inte på Facebook för att handla, vi är där för att kolla vad kompisarna gör, säger strategen..

Computer Sweden - 28 feb 12 kl. 17:00

Kvinnor mer privata på Facebook än män

Kvinnor är betydligt mer restriktiva än män med att låta andra se deras Facebooksidor. De är också mer benägna att radera vänner från Facebook..

ÖstersundsPosten - 30 nov 99 kl. 00:00

Nej till ny detaljplan för mer handel i Odenskog

Miljö- och samhällsnämnden föreslås säga nej till en begäran om ny detaljplan för handel i Odenskog. Det är Persson Invest som vill etablera handel och logistikverksamhet på skogsmarken mellan Woolpower och E 14..

Metro - 12 jan 11 kl. 15:21

Tvillingarna vill ha mer pengar från Facebook

Tvillingarna Winklevoss fick 500 miljoner kronor från Facebook, men de vill ha mer..

ÖstersundsPosten - 13 sep 15 kl. 17:57

Ännu mer handel i Lillänge måste tillåtas

Diskussionerna kring byggrätter, detaljplaner och handelsytor i köpcentret Lillänge har alltid varit högljudda. Centrum ställs ofta mot extern handel..

Västerbottens Folkblad - 16 dec 15 kl. 19:06

Ännu mer handel på Ersboda

Det planeras för ytterkliggare handel vid Willys och Jula på Ersboda. Redan nu håller butiken som ska rymma XXL sport på att byggas, mellan Willys och Jula. Men fastighetsägaren är inte nöjd med det.

Västerbottens Folkblad - 01 apr 16 kl. 22:18

[PLUS] Flyget stoppar planer på mer handel vid Ikea

Planerna på ytterligare handel vid Ikea har stoppats. – Det ligger för nära flyget, säger....

Fler nyheter från Dagensanalys.se

Dagensanalys.se - Igår: 04:46

Håll i dig nu – nästa era kommer att involvera Förstärkt Verklighet

När Apple snickrade ihop sin första iPhone klev vi in i en ny era. En vision om att bära med oss allt vi håller kärt i fickan blev helt plötsligt en verklighet. Nu handlar allt om mobile-first.

Dagensanalys.se - Igår: 02:03

Glöm inte Postafen när du testar årets julklapp

Du köper Postafen på apoteket – mot den åksjuka du kommer att uppleva i din nyligen inköpta virtuella värld. Att testa VR är riktigt coolt och känslan du får när du kliver in i din virtuella värld är ‘awesome’. Om du väljer spel som bilspel, flygspel eller andra spel där du far omkring så är sannolikheten att du upplever åksjuka ganska så stor.

Dagensanalys.se - Igår: 17:58

Dagens julklappstips #3: Varför gå till jobbet när du kan ta brädan

Inte bästa presenten för dagar med snö på gatorna men på våren och sommaren är den här framtidsprylen en kungligt bra grej att använda. Brädor som gör att du svävar fram har varit en hit bland alla kids som susar fram på gatorna till skolan. Nu är det dags även för oss vuxna att haka på trenden.

Dagensanalys.se - I förrgår: 16:00

Video: Volvo Trucks gör det igen med ett nytt häftigt videoklipp

Volvo har gjort ett antal riktigt kända videoannonser, några som fortfarande är riktiga snackisar även utanför marknadsföringsvärlden. Alla kommer från videklippserien ”Live Test Series”, och den senaste visar en truck som drar en skärmflygare genom bland annat en tunnel. Alla minns väl fortfarande ett av reklamfilmernas största kändis på den här sidan av 00-talet – Epic Split med Jean Claude van Damme.

Dagensanalys.se - I förrgår: 15:06

Video: Ett smakprov av framtidens VR-filmer med Assassin’s Creed

Modern VR-teknik innehåller löften om riktigt häftiga upplevelser. Och även om vi fortfarande inte har kommit så långt att vi kan avnjuta hela biofilmer i VR, så kan man tillsammans med skaparna av den kommande filmatiseringen av Assassins Creed spana in ett rätt läckert smakprov. Filmbolaget 20th Century Fox har tillsammans med AMD’s Alienware-datorer och Oculus Rift gjort en liten teaser-video att titta på, som ni kan göra nedan; De som kommer kunna närvara vid premiären i några amerikanska städer kommer kunna titta på detta i just fullt VR, i specialbyggda R-kiosker..

Dagensanalys.se - I förrgår: 14:11

Världens reklambudgetar faller för tredje månaden i rad

Enligt siffror från World Economics så faller den Globala indexen för marknadsföringsbudgetar för oktober jämfört med månaden innan. Det är således tredje månaden i rad som dessa budgetar faller. Enda undantaget är dock vårt Europa.

Dagensanalys.se - I förrgår: 13:00

De tre bästa strategispelen till din dator

Det är förstås svårt att avgöra rent objektivt, men vilka är de bästa strategispelen just nu? Som egenutnämnd strategi- och taktiknörd kan jag tipsa er om tre av mina personliga favoritspel (för en vettig peng, dessutom!).

Dagensanalys.se - I förrgår: 12:28

Nyheten om en fejknyhetsvarnare från Facebook verkar ha varit… fejk

Under gårdagen rapporterades det om att Facebook börjat testa ett system med röda varningsetiketter kring misstänkta fejknyheter. Många såg det som en bekräftelse på Mark Zuckerbergs löften om krafttag mot problemet. Nu verkar det inte ha varit annat än ännu en fejknyhet.

Dagensanalys.se - I förrgår: 11:46

Nordens största digital-konferens – det här har du missat

Startup-konferensen Slush i Helsinki gick av stapeln för fjärde året i rad och var i år större än någonsin tidigare, med över 17,000 deltagare däribland 2,336 startups, 1,146 investerare och 610 journalister. Under två dagar träffas tech-entreprenörer, investerare och större företag som Alibaba, Microsoft och Google för att leta samarbeten och investeringar. Slush VD, Marianne Vikkula kickade igång konferensen med en storslagen show av eld och rök.

Dagensanalys.se - I förrgår: 10:45

Dagens julklappstips #2: Ett grymt tangentbord till din tablet

Att skriva på en tablet är inte kul för någon. Visst finns det ett inbyggt tangentbord men att skriva på en skärm är som att åka SJ när det är snö på spåren. Man kommer till sitt mål men är det egentligen värt frustrationen?Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.