Dagensanalys.se > Ekonomi

Monday, 24 October, 08:55

Dagensanalys.se - 30 jan 16 kl. 22:20

Ingen mer handel av skjutvapen på FacebookAtt köpa och sälja produkter och tjänster via Facebook är mycket vanligt och sker ofta i slutna grupper. Flera sådana grupper samlar vapenentusiaster som både köper och säljer allt från pistoler till K-pistar. Nu har Facebook uppmärksammat handeln av skjutvapen och bestämt sig för att förbjuda företeelsen. Nog kommer användarna hitta sätt att komma runt detta med hemliga kodord och väl kontrollerade medlemmar i sina grupper men Facebook visar ändå sin vilja att alla sådan verksamhet upphör inom sitt nätverk. ”Over the last two years, more and more people have been using Facebook to discover products and to buy and sell things to one another.
Läs mer på Dagensanalys.se
Läs mer om:
Facebook, Monika Bickert, Instagram

Dela artikeln

3 Delningar
| Dela


Liknande nyheter

Taggar: Ingen mer, handelav , skjutvapen, Facebook
ÖstersundsPosten - 30 nov 99 kl. 00:00

Förslag om mer handel i Lillänge

Det blir Östersunds kommunfullmäktige som avgör om det ska bli mer handel i Lillänge, i skogsområdet tvärs över Hagvägen räknat från McDonaldsrestaurangen..

Helsingborgs Dagblad - 26 aug 15 kl. 16:06

Ett steg framåt mot mer handel vid Coop

Planerna på mer handel kring Coop Forum har tagit ett nytt steg framåt. Nu ska området detaljplaneläggas för att det ska bli möjligt med fler butiker..

DI - 21 maj 12 kl. 12:02

Skral handel i Facebook-papper

Det blev ingen rusning efter värdepapper baserade på Facebook-aktien när de började handlas i Europa på måndagsmorgonen. Strax före 11 hade det bara sålts Facebook-värdepapper för några tusenlappar i hela Norden..

IDG - 30 apr 13 kl. 09:00

Rätt strategi för e-handel på Facebook


Vi är inte på Facebook för att handla, vi är där för att kolla vad kompisarna gör, säger strategen..

Computer Sweden - 28 feb 12 kl. 17:00

Kvinnor mer privata på Facebook än män

Kvinnor är betydligt mer restriktiva än män med att låta andra se deras Facebooksidor. De är också mer benägna att radera vänner från Facebook..

ÖstersundsPosten - 30 nov 99 kl. 00:00

Nej till ny detaljplan för mer handel i Odenskog

Miljö- och samhällsnämnden föreslås säga nej till en begäran om ny detaljplan för handel i Odenskog. Det är Persson Invest som vill etablera handel och logistikverksamhet på skogsmarken mellan Woolpower och E 14..

Metro - 12 jan 11 kl. 15:21

Tvillingarna vill ha mer pengar från Facebook

Tvillingarna Winklevoss fick 500 miljoner kronor från Facebook, men de vill ha mer..

ÖstersundsPosten - 13 sep 15 kl. 17:57

Ännu mer handel i Lillänge måste tillåtas

Diskussionerna kring byggrätter, detaljplaner och handelsytor i köpcentret Lillänge har alltid varit högljudda. Centrum ställs ofta mot extern handel..

Västerbottens Folkblad - 16 dec 15 kl. 19:06

Ännu mer handel på Ersboda

Det planeras för ytterkliggare handel vid Willys och Jula på Ersboda. Redan nu håller butiken som ska rymma XXL sport på att byggas, mellan Willys och Jula. Men fastighetsägaren är inte nöjd med det.

Västerbottens Folkblad - 01 apr 16 kl. 22:18

[PLUS] Flyget stoppar planer på mer handel vid Ikea

Planerna på ytterligare handel vid Ikea har stoppats. – Det ligger för nära flyget, säger....

Fler nyheter från Dagensanalys.se

Dagensanalys.se - Igår: 23:22

Att flyga första klass med Emirates lockar 23 miljoner visningar

Tänk att få sätta sig ned i första klass, du vet gå vänster när alla andra passagerare går höger, när du flyger till din nästa exotiska destination. Det är vad som hände den här killen som fick åka i det lyxigaste planet på den lyxigaste platsen. Flygbolaget Emirates från United Arab Emirates visste inte om att Casey skulle filma hela sin upplevelse när han fick åka i första klass.

Dagensanalys.se - Igår: 23:03

Om 10 år styr du datorn med hjärnan

Forskare håller på och knäcker koden som ska göra det möjligt att helt styra din dator, mobil eller andra enheter genom att bara tänka på vad du vill göra. En av tillämpningarna är möjligheten att skriva dokument (som denna artikel) genom att bara tänka på orden. Datorn känner då av din hjärnaktivitet och får ned orden i dokumentet.

Dagensanalys.se - I förrgår: 16:48

Våra läsare är bäst!

Ännu en fantastisk vecka för Dagensanalys.se med våra underbara läsare. Vi är så stolta över att få skriva nyheter för er och bidra med våra kunskaper, insikter och åsikter.

Dagensanalys.se - I förrgår: 16:10

Glöm traditionell marknadsföring – så når du dina kunder online

Att förstå kundens beteende har länge varit nyckeln till framgång inom alla branscher. Men hur kan företag hänga med och fortsätta vara relevanta för nya generationer av kunder, när spelreglerna ändras konstant, ny innovation och nya lösningar tillkommer, och stora mängder information behöver filtreras och analyseras? Varken traditionell marknadsföring eller föråldrade CRM-lösningar kan leverera den analys som krävs för nå kunder idag.

Dagensanalys.se - I förrgår: 16:00

Tesla ska konkurrera med Uber

Uber må skryta med superintäkter och självgående bilar. men de har konkurrens. Tesla, företaget som ägs av den något excentriske tech-drömmaren Elon Musk har nu tagit upp konkurrensen och tänker bygga egna, självgående bilar – som absolut inte får användas för Uber-körningar.

Dagensanalys.se - I förrgår: 15:00

Tre stor teknologier som kommer förändra framtidens digitala press

Utvecklingen av den digitala pressen har gått framåt med en enorm fart, och antalet människor (i synnerhet de yngre) får majoriteten av sina nyheter inte via pappersformat, utan som artikellänkar – i många fall via sociala medier. Att digitalt gäller står alltså klart. Men vilka tech-trender är det som kommer utforma hur dessa digitala nyheter kommer se ut i framtiden?

Dagensanalys.se - I förrgår: 14:49

Facebook censurerar Cancerfondens kampanj som hjälper kvinnor upptäcka bröstcanser

Cancerfonden postade ett inlägg på Facebook med råd om hur man upptäcker bröstcancer som censurerades och plockades bort  med motiveringen att det kunde likställas med sexreklam. En illustration visade brösten som rosa cirklar. Cancerfonden protesterade mot censurer men Facebook hävdade återigen att annonsinlägget marknadsförde ”vuxenprodukter”.

Dagensanalys.se - I förrgår: 14:30

Telia måste locka kunder – samarbetar med Netflix

Nordens största telekombolag, Telia, försöker hitta nya sätt på vilka de ska locka till sig nya kunder i en tid då on demand-TV växer stort. Ett sätt verkar vara det nya samarbetet med Netflix, som ska ge Telias kunder direkt tillgång till tjänsten i deras TV. Funktionen bygger på att de som använder en viss box från Telia ska enkelt, ”med ett knapptryck från fjärrkontrollen” kunna komma åt Netflix.

Dagensanalys.se - I förrgår: 14:19

Vi pratar Google, kapar Donald Trump och lever oss in i Facebooks värld

I veckans podcast, med Jesper och Mikael, diskuterar vi hur Google vill att du ska kapa kabeln till TV-kanalerna, Hillarys kapning av Donald Trump och att du nu kan köpa produkter och tjänster på Facebook. Vi presenterar även veckans dissning.   http://www.

Dagensanalys.se - I förrgår: 14:00

Ubers ägare: vi har 40 miljoner kunder varje månad

Uber har, trots en del kontroverser, fortfarande en massa vind i seglen. I alla fall om man ska tro Travis Kalanick, som nyligen berättade att hans företag har 40 miljoner aktiva användare varje månad. Kalanick uppgav dessa siffror i samband med konferensen ”Vanity Fair New Establishment Summit” i amerikanska San Francisco, och har sade också att förarna tjänat någonstans mellan 13 och 17 miljarder kronor under föregående månad.Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.