Dagensanalys.se > Ekonomi

Monday, 25 July, 13:53

Dagensanalys.se - 30 jan 16 kl. 22:20

Ingen mer handel av skjutvapen på FacebookAtt köpa och sälja produkter och tjänster via Facebook är mycket vanligt och sker ofta i slutna grupper. Flera sådana grupper samlar vapenentusiaster som både köper och säljer allt från pistoler till K-pistar. Nu har Facebook uppmärksammat handeln av skjutvapen och bestämt sig för att förbjuda företeelsen. Nog kommer användarna hitta sätt att komma runt detta med hemliga kodord och väl kontrollerade medlemmar i sina grupper men Facebook visar ändå sin vilja att alla sådan verksamhet upphör inom sitt nätverk. ”Over the last two years, more and more people have been using Facebook to discover products and to buy and sell things to one another.
Läs mer på Dagensanalys.se
Läs mer om:
Facebook, Monika Bickert, Instagram

Dela artikeln

3 Delningar
| Dela


Liknande nyheter

Taggar: Ingen mer, handelav , skjutvapen, Facebook
ÖstersundsPosten - 30 nov 99 kl. 00:00

Förslag om mer handel i Lillänge

Det blir Östersunds kommunfullmäktige som avgör om det ska bli mer handel i Lillänge, i skogsområdet tvärs över Hagvägen räknat från McDonaldsrestaurangen..

Helsingborgs Dagblad - 26 aug 15 kl. 16:06

Ett steg framåt mot mer handel vid Coop

Planerna på mer handel kring Coop Forum har tagit ett nytt steg framåt. Nu ska området detaljplaneläggas för att det ska bli möjligt med fler butiker..

DI - 21 maj 12 kl. 12:02

Skral handel i Facebook-papper

Det blev ingen rusning efter värdepapper baserade på Facebook-aktien när de började handlas i Europa på måndagsmorgonen. Strax före 11 hade det bara sålts Facebook-värdepapper för några tusenlappar i hela Norden..

IDG - 30 apr 13 kl. 09:00

Rätt strategi för e-handel på Facebook


Vi är inte på Facebook för att handla, vi är där för att kolla vad kompisarna gör, säger strategen..

Computer Sweden - 28 feb 12 kl. 17:00

Kvinnor mer privata på Facebook än män

Kvinnor är betydligt mer restriktiva än män med att låta andra se deras Facebooksidor. De är också mer benägna att radera vänner från Facebook..

ÖstersundsPosten - 30 nov 99 kl. 00:00

Nej till ny detaljplan för mer handel i Odenskog

Miljö- och samhällsnämnden föreslås säga nej till en begäran om ny detaljplan för handel i Odenskog. Det är Persson Invest som vill etablera handel och logistikverksamhet på skogsmarken mellan Woolpower och E 14..

Metro - 12 jan 11 kl. 15:21

Tvillingarna vill ha mer pengar från Facebook

Tvillingarna Winklevoss fick 500 miljoner kronor från Facebook, men de vill ha mer..

ÖstersundsPosten - 13 sep 15 kl. 17:57

Ännu mer handel i Lillänge måste tillåtas

Diskussionerna kring byggrätter, detaljplaner och handelsytor i köpcentret Lillänge har alltid varit högljudda. Centrum ställs ofta mot extern handel..

Västerbottens Folkblad - 16 dec 15 kl. 19:06

Ännu mer handel på Ersboda

Det planeras för ytterkliggare handel vid Willys och Jula på Ersboda. Redan nu håller butiken som ska rymma XXL sport på att byggas, mellan Willys och Jula. Men fastighetsägaren är inte nöjd med det.

Västerbottens Folkblad - 01 apr 16 kl. 22:18

[PLUS] Flyget stoppar planer på mer handel vid Ikea

Planerna på ytterligare handel vid Ikea har stoppats. – Det ligger för nära flyget, säger....

Fler nyheter från Dagensanalys.se

Dagensanalys.se - 45 minuter sedan

Buzzfeed satsar på analys med ny rekrytering

Buzzfeed – som kan sägas vara det stora namnet i mediasammanhang när det kommer till uppkopplade Millenials – vill nu ge marknadsförare bättre koll på hur annonseringen fungerar på deras sida. Därför har man nu rekryterat en viss Edwin Wong, analytiker-chefen från Pinterest. Utöver att han ska arbeta med att delge värdefull data till Buzzfeeds marknadspartners, så ska han också stärka Buzzfeeds egen analysdel.

Dagensanalys.se - 2 timmar sedan

Apple kan tjäna miljarder på Pokemon Go

Det är redan känt att mobilspelet Pokemon Go har fått Nintendos aktie att stiga skyhögt som en följd av dess enorma framgång. Men det verkar som om de som vinner mest på detta är Apple, som beräknas tjäna storkovan de närmaste åren på appen – även mer än Nintendo själva. Nintendo har faktiskt en rätt liten andel i Pokemon Go, bara 32 procent, skriver bland anda Reuters.

Dagensanalys.se - 3 timmar sedan

Den sista videobandspelaren tillverkas den här månaden

Det finns ett företag kvar i världen som fortfarande producerar videobandspelare och den här månaden tillverkas den sista. VCR, VHS, BETA – kär vän har många namn. Det fanns en tid då livet var mindre värt om man inte hade en egen videobandspelare, som alla ens vänner hade.

Dagensanalys.se - 3 timmar sedan

Träffa mannen bakom Pokémon Go

Det tog honom ‘bara’ 20 år att skapa succén, Pokékmon Go, som världen nu omfamnat och gjort till en absolut framgång för både Nintendo och Niantic. I den här artikeln får du lära känna mannen bakom Pokémon Go. Pokémon Go finns idag överallt – i parker, på gator, utanför hus, bakom stängsel och i fontäner.

Dagensanalys.se - 3 timmar sedan

Träffa skaparen bakom Pokémon Go

Det tog honom ‘bara’ 20 år att skapa succén, Pokékmon Go, som världen nu omfamnat och gjort till en absolut framgång för både Nintendo och Niantic. I den här artikeln får du lära känna mannen bakom Pokémon Go. Pokémon Go finns idag överallt – i parker, på gator, utanför hus, bakom stängsel och i fontäner.

Dagensanalys.se - Igår: 23:15

Prisma gör om dina bilder till konst

Om du letar efter unika bilder att ladda upp på Facebook eller till Instagram ska du tanka hem appen Prisma och spana in alla häftig filter du kan använda. Prisma är superlätt att använda och ger dig tillgång till konstfilter som gör om dina bilder till modern, klassisk eller abstrakt konst. Här är min originalbild tagen på Fårö: Här är samma bild med ett filter från Prisma: Prisma finns för iOS och för Android.

Dagensanalys.se - Igår: 22:43

Pokédate eller Tinder Social är nya sätt att träffa folk

Pokemon som tagit världen med storm har fått kringtjänster som Pokédate och Tinder världens mest pouplära dejtingapp har nyligen lanserat gruppdejting med Tinder Social. Att träffas på internet har funnits mycket länge. En av de första att dra igång dejting på nätet var SprayDate följt av Match.

Dagensanalys.se - Igår: 22:28

Spotify anpassar reklamen efter vad du lyssnar på

Spotify har en ny reklamprodukt som de kallar för ‘Programmatic Buying’, och utgår ifrån vad man lyssnar på. Spotify har sedan start analyserat vad vi alla lyssnar på. Tillsammans med demografisk information och beteendedata har man tagit fram en reklamprodukt som matchar lyssnaren med annonsören.

Dagensanalys.se - I förrgår: 07:50

Han är först med att fånga alla Pokemon

Nick Johnson från Brooklyn i USA är första person att ha fångat alla tillgängliga Pokemon. Med 142 olika Pokemon i sin Pokedex är han nu på jakt efter de sista tre som bara finns i Europa och Asien. Enligt spelet finns det totalt 151 Pokemon varav 142 i USA plus tre exlusiva i Europa och Asien.

Dagensanalys.se - I förrgår: 15:59

Pokemon Go intar Björns Trädgård i Stockholm

På väg längs Götgatan mot Slussen tittar jag till vänster och ser en folksamling i Björns Trädgård. En vanlig dag brukar den lilla gräsplätten i stan vara tom, nu var det en samling av pokemonjägare. Tele2 var snabba med att hänga på trenden och stod där med en smart liten cykelvagn.Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.