Affärsvärlden > Ekonomi

Sunday, 16 June, 20:47

Affärsvärlden - 28 jan 16 kl. 15:12

Wall Street kan öppna uppTerminerna indikerar en start ovanför nollstrecket när torsdagens handel drag i gång på Wall Street. Europabörserna har fallit tillbaka samtidigt som oljepriset under dagen successivt klättrat uppåt. Investerarkåren riktar i övrigt fokus mot den amerikanska rapportfloden som nu pågår för fullt..
Läs mer på Affärsvärlden
Läs mer om:
Street, Wall Street

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Wall, Streetkan , öppnaupp
Affärsvärlden - 01 aug 16 kl. 14:54

Wall Street spås öppna upp

Kurserna på Wall Street väntas öppna måndagens handel i svagt positivt territorium enligt ledande terminer. I Europa har börserna fallit tillbaka efter de initiala uppgångarna, tyngda av ett lägre oljepris och fredagens stresstester av regionens banker. I Asien noterades överlag högre kurser, med kinesiska marknader mot strömmen..

Affärsvärlden - 09 aug 16 kl. 15:08

Wall Street kan öppna upp

Kurserna på Wall Street väntas öppna tisdagens handel strax över nollstrecket enligt den amerikanska terminshandeln. I Europa noterades högre kurser, samtidigt som marknaderna i Asien generellt stängde på högre nivåer..

Affärsvärlden - 26 aug 16 kl. 15:25

Wall Street spås öppna upp

Kurserna på Wall Street väntas öppna fredagens handel i svagt positivt territorium enligt ledande terminer. I Europa noteras överlag lägre kurser med London mot strömmen, samtidigt som börserna i Asien generellt stängde på lägre nivåer. Investerare riktar idag blickarna mot den amerikanska centralbankschefen Janet Yellens anförande i Jackson Hole, USA..

Sydsvenskan - 02 nov 12 kl. 06:30

Wall Street tror på Obama men hoppas på Romney

USA:s finanselit satsar mest pengar på den republikanske presidentkandidaten Mitt Romney. Men trots en svag ekonomi har Wall Street klarat sig bra med Barack Obama i Vita huset.Kanske är det delvis personligt.

DN - 24 dec 12 kl. 19:18

Finansstup dämpade ?tomterallyt? på Wall Street

Tiden mellan jul och nyår brukar traditionellt vara en bra aktieperiod på Wall Street men oron för det så kallade finansstupet består och tomterallyt kom av sig på julaftonens halvdagsöppna USA-börser..

Affärsvärlden - 02 apr 14 kl. 15:20

Wall Street: Oregelbunden öppning väntas

Wall Street väntas öppna kring det oregelbundna. Utslaget av dagens sysselsättningsdata ruckade inte nämnvärt på kurserna, men hade inväntats av många handlare..

Affärsvärlden - 29 jul 15 kl. 15:28

Försiktig inledning väntas på Wall Street

Wall Street väntas öppna försiktigt kring nollan, i väntan på Federal Reserves penningpolitiska besked på onsdagen. Investerarkåren har också en runda delårsrapporter att beakta..

Affärsvärlden - 10 aug 15 kl. 15:30

Aktierna som kan stiga på Wall Street

Kurserna på Wall Street väntas öppna positivt på måndagen i spåren av goda utsikter om en överenskommelse mellan Grekland och landets internationella långivare. Inför veckoinledningen är investerarna mer tillfreds med tanken om en möjlig amerikansk räntehöjning i september..

Affärsvärlden - 17 aug 15 kl. 15:26

Wall Street kan falla i öppningshandeln

Kurserna på Wall Street väntas öppna strax under nollan på måndagen. Fokus börjar så sakta riktas mot Federal Reserves penningpolitiska protokoll på onsdag som kan ge en fingervisning om en eventuell räntehöjning i september..

Affärsvärlden - 08 okt 15 kl. 15:20

Nedgång väntas på Wall Street

Kurserna på Wall Street väntas öppna svagt nedåt enligt signalerna från terminsmarknaden. I fokus i dag står protokollet från Federal Reserves senaste penningpolitiska möte samt aluminiumbolaget Alcoas rapport efter stängningen..

Affärsvärlden - 26 okt 15 kl. 14:05

Lägre kurser väntas på Wall Street

Börserna på Wall Street väntas öppna något lägre när handeln startar..

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - I förrgår: 14:25

Ministrarna får påökt

Stefan Löfven (S) får påfyllning i kassan. Från och med den 1 juli höjs statsministerarvodet med 4 000 kronor till 176 000 kronor per månad..

Affärsvärlden - I förrgår: 14:28

Norwegian lyfter efter Boeing-uppgifter

Flygbolaget Norwegians vd, Bjørn Kjos tror att Boeings problemmodell 737 Max 8 kommer att återtas i trafik redan i sommar, sade han i en intervju i Paris på fredagen enligt Bloomberg..

Affärsvärlden - I förrgår: 12:59

Guldpriset nära femårshögsta

Guldpriset steg på nytt på fredagsmorgonen och närmade sig därmed de senaste topparna från början av 2018 och sommaren 2016..

Affärsvärlden - I förrgår: 14:08

EU granskar Postnords statsstöd

EU-kommissionen startade på fredagen en fördjupad granskning av svenskt och danskt statligt stöd till Postnord 2017-2019..

Affärsvärlden - I förrgår: 13:52

Millicoms vd köper aktier för drygt 23 miljoner

Millicoms vd Mauricio Ramos har på fredagen köpt 45.000 aktier i bolaget till en kurs om i snitt 54:28 dollar, totalt motsvarande drygt 23 miljoner kronor..

Affärsvärlden - I förrgår: 13:54

Balder köper fastighetsbestånd för 800 miljoner

Balder har förvärvat ett fastighetsbestånd i Göteborg bestående av hotell, kontor, logistik och bostäder för cirka 800 miljoner kronor..

Affärsvärlden - I förrgår: 13:57

Börsplus: Sälj affiliatebolaget

Trots att Future Gamings aktie har fallit kraftigt så finns det ju i teorin fortfarande 100 procent nedsida, skriver SvD Börsplus..

Affärsvärlden - I förrgår: 13:35

Andersson: Oklart om EU:s Tobinskatt berör svensk aktiehandel

Det är ännu oklart om den nya utformningen av den finansiella transaktionsskatten som tio euroländer vill införa kommer att beröra svensk aktiehandel. Det sade finansminister Magdalena Andersson till journalister under ekofinmötet på fredagen..

Affärsvärlden - I förrgår: 13:01

Detta blir Tobin Properties sista handelsdag

 Sista dag för handel på First North för bostadsutvecklaren Tobin Properties blir den 28 juni, framgår av ett pressmeddelande..

Affärsvärlden - I förrgår: 13:03

Verkstadsaktier i botten på börsen

Stockholmsbörsen sjönk under fredagsförmiddagen efter de senaste åtta dagarnas uppgångar..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.