GöteborgsPosten > Sport

Tuesday, 16 October, 21:01

Liknande nyheter

Taggar: Chockhöjning, hotarSvenska , rallyt
Hela Gotland - 12 dec 13 kl. 09:40

Geab: Ingen chockhöjning av elpriserna

Gårdagens dom i Förvaltningsrätten där elbolagen fick rätt har fått stor uppmärksamhet. Jenny Larsson, vd för Geab: "Rubrikerna om chockhöjning är överdrivna"..

SN - 28 dec 16 kl. 21:04

Ny chockhöjning hotade veteranerna

Nyköpings automobilsällskap får 75 000 kronor av Nyköpings kommun i verksamhetsstöd. Samtidigt riskerade föreningen en ny chockhöjning av hyran..

YLE - 09 jan 17 kl. 18:11

Ingen chockhöjning av böter

Den chockhöjning av dagsböter och ordningsböter som har förberetts under en längre tid verkar bli klart mindre än planerat. Regeringen har nu preliminärt nått en överenskommelse om hur mycket avgifterna föreslås höjas. Enligt det nya förslaget skulle både dagsböter och ordningsböter höjas med en femtedel från det nuvarande.

Dagens PS - 17 mar 17 kl. 11:06

Risk för chockhöjning: ”Se upp, bolånetagare”

Enligt Riksbankens senaste prognos kommer räntan ligga kvar på minus 0,5 procent i minst ett år till. Men kan man lita på detta? ställer Dagens Industris Henrik Mitelman som en retorisk fråga i en analys i dagens tidning.

YLE - 26 feb 16 kl. 06:37

HRT: Chockhöjning av biljettpriser att vänta – expert befarar ökad bilism

HRT har en svårlöst ekvation framför sig under de kommande åren. Nya investeringar kostar vilket leder till att biljettpriser chockhöjs. Ifall biljettpriserna höjs för mycket kan det leda till att flera, som annars skulle välja att åka kollektivt, väljer i stället bilen i protest.

YLE - 26 feb 16 kl. 06:37

Chockhöjning av biljettpriser att vänta i huvudstadsregionen – expert befarar ökad bilism

HRT har en svårlöst ekvation framför sig under de kommande åren. Nya investeringar kostar vilket leder till att biljettpriser chockhöjs. Ifall biljettpriserna höjs för mycket kan det leda till att flera, som annars skulle välja att åka kollektivt, väljer i stället bilen i protest.

Kristianstadsbladet - 04 mar 14 kl. 07:00

Felskyltning låg bakom chockhöjning

Foto: Tommy Svensson
Parkeringsavgiften i centrala Kristianstad har höjts med 50 procent. En felskyltning första dagen gjorde att några fick betala en 170 procent högre avgift.
Den i höstas beslutade parkeringshöjningen i centrala Kristianstad blev i går verklighet.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Chockhöjning av fransk skatt

Frankrikes nationalförsamling röstade på fredagen för en föreslagen skattehöjning på 75 procent för de som tjänar mest i landet. Förslaget om skattehöjning ingår i president Francois Hollandes ekonomiska åtgärdsprogram, men den kraftiga skattehöjningen har kritiserats av landets konservativa opposition. Skatten berör de som tjänar mer än en miljon euro och ska enligt Hollande endast tas ut i två år.

Helsingborgs Dagblad - 19 okt 12 kl. 19:39

Chockhöjning av fransk skatt

Frankrikes nationalförsamling röstade på fredagen för en föreslagen skattehöjning på 75 procent för de som tjänar mest i landet. Förslaget om skattehöjning ingår i president Francois Hollandes ekonomiska åtgärdsprogram, men den kraftiga skattehöjningen har kritiserats av landets konservativa opposition. Skatten berör de som tjänar mer än en miljon euro och ska enligt Hollande endast tas ut i två år..

Västerbottens Folkblad - 28 okt 16 kl. 10:35

Chockhöjning av elnätsavgiften

Vattenfall Distribution kommer att genomföra en stark höjning av elnätspriserna. Det skriver de i ett pressmeddelande. Från och med 1 januari 2017 så blir elnätet dyrare för alla Västerbottningar med Vattenfall som distributör.

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - 15 minuter sedan

Mikael Ymer förlorade i Stockholm Open

GöteborgsPosten - 30 minuter sedan

Blytung förlust för Sverige – missar U21-EM

Sverige hade chansen att ta en historisk tredje raka EM-plats. I stället blev det en beckmörk afton i Kalmar för U21-herrarna. 0–3 mot Belgien innebar inte bara en missad direktplats – utan på grund av andra resultat också ett missat playoff och ett missat EM-slutspel..

GöteborgsPosten - 30 minuter sedan

Följ Sveriges match mot Slovakien

Efter 0-0 borta mot Ryssland i förra veckan spelar de svenska fotbollsherrarna landskamp mot Slovakien, en match där förbundskapten Janne Andersson låter flera nya spelare spela och kämpa om en ordinarie plats i laget. Följ matchen här..

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Mardrömmen för Sverige: "Det är helt otroligt"

Sverige var piskat att vinna mot Belgien för att ta sig till U21-EM. Då slutade det med 0–2 i baken och ett rött kort på Isak Ssewankambo innan paus.
– Det är mycket, mycket svag av domaren, säger experten Erik Edman i C More..

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Stort jubel när Helsingborg säkrade seriesegern med vinst mot Utsikten

Spelarna i Helsingborg hade all anledning att fira efter 5–1 på hemmaplan mot Utsikten. Det betyder nämligen att Helsingborg har säkrat seriesegern i U 21 Superettan södra höst i fotboll. Utsikten slutar på sjätte plats i tabellen..

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Barcelona vill ha damlag i USA

GöteborgsPosten - 2 timmar sedan

Varbergs BoIS slog IFK Göteborg i jämn match på Kamratgården

Ett måls övervikt avgjorde en jämn match för Varbergs BoIS, som vann borta mot IFK Göteborg med 1–0 i U 21 Allsvenskan södra höst i fotboll på tisdagen..

GöteborgsPosten - 2 timmar sedan

Asllani: "Matchen som hållit mig levande"

Hennes Linköping är borta ur toppstriden i damallsvenskan. Mötet med ex-klubben PSG i Champions League betyder därför, om möjligt, ännu mer för Kosovare Asllani..

GöteborgsPosten - 2 timmar sedan

VM-guldforwarden skickas bort

GöteborgsPosten - 2 timmar sedan

Färjestadsback avslutar säsongenOm oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.