SvD > Nyheter

Saturday, 25 February, 14:55

SvD - 25 jan 16 kl. 09:15

Syskon med stora behov tog all tidMed två yngre syskon med olika funktionsnedsättningar fick Frida Blomgren tidigt ta ansvar och klara mycket själv. – Jag slutade känna mig som ett barn när jag var sju, säger hon..
Läs mer på SvD
Läs mer om:
Frida Blomgren

Dela artikeln

788 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Syskonmed stora , behov, tog, all, tid
SmålandsPosten - 03 nov 16 kl. 06:00

Har vi behov av all reklam?

Jag väger in cirka två kilo reklam varje vecka och frågar mig om vi verkligen är i behov allt detta? Vem är det som betalar? Det är väl självklart vi konsumenter som betalar..

Sydsvenskan - 15 jun 12 kl. 06:30

I behov av all hjälp

Medan omvärlden diskuterar vad läget i Syrien ska kallas fortsätter regimens våldsövergrepp. Och åter står FN handlingsförlamat när det behövs som mest..

VBL - 15 aug 12 kl. 00:00

Skarvarna tog all fisk

Harrström fiskargille har sedan sex år frivilligt hållit fem områden fredade för att låta fiskbeståndet öka. Varje år har de planterat ut mer fisk, bland annat abborre och gös..

Expressen - 17 sep 13 kl. 20:59

Anastacia om tuffa tiden: "Tog all kraft"

Två gånger har hon diagnostiserats med cancer. Båda gångerna har sångerskan Anastacia besegrat sjukdomen. I en intervju med Xoxo berättar stjärnan nu om den tuffa tiden..

Skånskan - 27 okt 14 kl. 13:18

Tog all frukten

Plockade åt sig alla äpplena..

Helsingborgs Dagblad - 06 jul 15 kl. 13:54

Rånet tog all kraft

Hyllorna gapar tomma i butiken, Jan och Linda Rosenquist städar ut det sista. Brottsligheten knäckte dem och deras rörelse..

YLE - 03 feb 17 kl. 05:09

Stort behov av svenskspråkig kanslipersonal vid tingsrätterna

Sedan Vasa yrkeshögskola lade ner sin svenskspråkiga utbildning av justititeförvaltningstradenomer 2013 har det varit utmanade att hitta rätt personal. Detta oroar ledande lagman Daniel Allén, som menar att behovet bara växer. - Det är sällsynt att vi får hit folk som har studerat på finska som är tvåspråkiga.

Sydsvenskan - 29 dec 15 kl. 16:38

Syskon höll bror inlåst i litet rum

Två syskon har gripits i Spanien för att de hållit en 59-årig bror inlåst under förhållanden som polisen beskriver som "omänskliga".Mannen, som lider av psykiska problem, hittades naken av polisen i ett litet kalt rum utan tak i staden Dos Hermanas utanför Sevilla. I rummet fanns enligt polisen en smutsig madrass och flaskor och hinkar för mannen att uträtta sina behov i.

Helsingborgs Dagblad - 29 dec 15 kl. 16:38

Syskon höll bror inlåst i litet rum

Två syskon har gripits i Spanien för att de hållit en 59-årig bror inlåst under förhållanden som polisen beskriver som "omänskliga".Mannen, som lider av psykiska problem, hittades naken av polisen i ett litet kalt rum utan tak i staden Dos Hermanas utanför Sevilla. I rummet fanns enligt polisen en smutsig madrass och flaskor och hinkar för mannen att uträtta sina behov i.

BT - 05 nov 12 kl. 08:17

Ändrade förskoleregler i Borås när syskon är sjuka

När en förälder är hemma från jobbet med sjukt barn, får barnets syskon bara vara på förskolan 15 timmar i veckan, enligt regler i Borås stad. ? Det är olyckligt och något vi kommer att ändra på, säger Håkan Anving, områdeschef för förskolan i stadsdel norr.

Fler nyheter från SvD

SvD - 15 minuter sedan

Expert: Taktik från Trump att porta kritiska medier

Den politiske schackspelaren Donald Trump stänger ute enskilda medier från pressträffar för att kunna påstå att de vill hämnas när de kritiserar honom i framtiden, säger en USA-expert..

SvD - 30 minuter sedan

”Reepalus förslag ett giftpiller till välfärdsföretagen”

Skulle Reepalus utredningen bli lagstiftning kommer den skapa omfattande samhällsekonomisk ineffektivitet eftersom den i princip belägger innovation med 100 procent marginalskatt. Det skriver Joakim Landström, som har skrivit två utredningsrapporter till Reepalu. .

SvD - 30 minuter sedan

Rutinerade poliser saknas för att utreda morden i Malmö

I genomsnitt varje månad har någon skjutits ihjäl i Malmö. Men flera av mordutredningarna går trögt. I två av de fjorton fallen finns just nu inga poliser alls, rapporterar Sydsvenskan.

SvD - 1 timme sedan

From Russia with fake

SvD - 1 timme sedan

Regeringen tvingas backa från bankskatt

Det blir ingen ny bankskatt före valet 2018. Det står klart sedan regeringen slängt ett hårt kritiserat utredningsförslag i papperskorgen.
Däremot kan bankerna komma att drabbas av en saftig avgiftshöjning.

SvD - 1 timme sedan

”Sápmi blöder fortfarande”

Augustprisade Ann-Helén Laestadius gör upp med hatet, rasismen, tvångsförflyttningarna och osynliggörandet som samer fått utstå genom tiderna – och än idag, då samer plötsligt uppmärksammas på ett nytt sätt i kulturen..

SvD - 1 timme sedan

Jag vill åka till den plats där jag slipper uppleva så mycket

Vi översköljs med så mycket information att jag har fått nog. Jag vill åka till den plats i värmen där jag slipper uppleva så mycket, skriver SvD:s Karin Thunberg i sin lördagskolumn.

SvD - 2 timmar sedan

Anders Lindblad: Det här bådar gott inför 10 kilometersloppet

Norsk guldmedalj till Marit Bjørgen som nu blir störst genom tiderna. Charlotte Kalla tog brons i skiathlon. SvD:s Anders Lindblad svarar på fem frågor om loppet..

SvD - 3 timmar sedan

Fraser Nelson: EU mot kollaps – dags för Sverige ta fram plan B

Elvakaffet med Fraser Nelson, chefredaktör för The Spectator, i samtal med Tove Lifvendahl om brexit, EU:s framtid, Sverigebilden och journalistiken. .

SvD - 4 timmar sedan

Muhammad Alis son förhörd på USA-flygplats

Muhammad Alis son och tidigare fru stoppades och förhördes på flygplatsen i Florida. Familjen förklarar händelsen med president Donald Trumps försök att stänga ute besökare från vissa muslimska länder..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.