SvD > Nyheter

Monday, 30 May, 20:19

SvD - 25 jan 16 kl. 09:15

Syskon med stora behov tog all tidMed två yngre syskon med olika funktionsnedsättningar fick Frida Blomgren tidigt ta ansvar och klara mycket själv. – Jag slutade känna mig som ett barn när jag var sju, säger hon..
Läs mer på SvD
Läs mer om:
Frida Blomgren

Dela artikeln

788 Delningar
| Dela


Liknande nyheter

Taggar: Syskonmed stora , behov, tog, all, tid
Sydsvenskan - 15 jun 12 kl. 06:30

I behov av all hjälp

Medan omvärlden diskuterar vad läget i Syrien ska kallas fortsätter regimens våldsövergrepp. Och åter står FN handlingsförlamat när det behövs som mest..

VBL - 15 aug 12 kl. 00:00

Skarvarna tog all fisk

Harrström fiskargille har sedan sex år frivilligt hållit fem områden fredade för att låta fiskbeståndet öka. Varje år har de planterat ut mer fisk, bland annat abborre och gös..

Expressen - 17 sep 13 kl. 20:59

Anastacia om tuffa tiden: "Tog all kraft"

Två gånger har hon diagnostiserats med cancer. Båda gångerna har sångerskan Anastacia besegrat sjukdomen. I en intervju med Xoxo berättar stjärnan nu om den tuffa tiden..

Skånskan - 27 okt 14 kl. 13:18

Tog all frukten

Plockade åt sig alla äpplena..

Helsingborgs Dagblad - 06 jul 15 kl. 13:54

Rånet tog all kraft

Hyllorna gapar tomma i butiken, Jan och Linda Rosenquist städar ut det sista. Brottsligheten knäckte dem och deras rörelse..

GT - 6 timmar sedan

Ajda, 24, vill hjälpa fyra föräldralösa syskon

Ajda Aganovic, 24, vill hjälpa fyra föräldralösa syskon i Bosnien. På eget initiativ har hon startat en insamling. – Hjälpen behövs verkligen, säger hon..

Sydsvenskan - 29 dec 15 kl. 16:38

Syskon höll bror inlåst i litet rum

Två syskon har gripits i Spanien för att de hållit en 59-årig bror inlåst under förhållanden som polisen beskriver som "omänskliga".Mannen, som lider av psykiska problem, hittades naken av polisen i ett litet kalt rum utan tak i staden Dos Hermanas utanför Sevilla. I rummet fanns enligt polisen en smutsig madrass och flaskor och hinkar för mannen att uträtta sina behov i.

Helsingborgs Dagblad - 29 dec 15 kl. 16:38

Syskon höll bror inlåst i litet rum

Två syskon har gripits i Spanien för att de hållit en 59-årig bror inlåst under förhållanden som polisen beskriver som "omänskliga".Mannen, som lider av psykiska problem, hittades naken av polisen i ett litet kalt rum utan tak i staden Dos Hermanas utanför Sevilla. I rummet fanns enligt polisen en smutsig madrass och flaskor och hinkar för mannen att uträtta sina behov i.

BT - 05 nov 12 kl. 08:17

Ändrade förskoleregler i Borås när syskon är sjuka

När en förälder är hemma från jobbet med sjukt barn, får barnets syskon bara vara på förskolan 15 timmar i veckan, enligt regler i Borås stad. ? Det är olyckligt och något vi kommer att ändra på, säger Håkan Anving, områdeschef för förskolan i stadsdel norr.

SmålandsPosten - 24 maj 14 kl. 08:56

Syskon till 90-åring tar rättslig arvsstrid

Kort innan den 90-årige mannen avled skrev han under ett testamente som sambon själv tros ha författat. Hon fick allt som mannen, bosatt i Lessebo kommun, ägde.
Nu tar två av mannens syskon strid för att testamentet ska ogiltigförklaras.

Fler nyheter från SvD

SvD - 45 minuter sedan

De dödsdömda tog sista supen på Söder-krog

På 1700- och 1800-talet kördes de dödsdömda i bödelskärra längs Götgatan fram till galgbacken. Då lät man denne få en sista sup på krogen Hamburg. Det gällde exempelvis Jacob Johan Anckarström som 1792 mördade Gustav III..

SvD - 2 timmar sedan

Krisen i Venezula slagträ i spanska valkampanjen

En månad före parlamentsvalet i Spanien har Venezuela blivit den hetaste debattfrågan i landet. Vänsterkoalitionen Podemos Unidos anklagar de andra partierna för att använda Venezuela-krisen till att skapa en rökridå att gömma sociala problem på hemmaplan bakom..

SvD - 2 timmar sedan

Läsare om Östermalmstorg: Råttor stora som katter

Många läsare har minnen från Östermalmstorg. – Jag bodde på Östermalmstorg. Vi hade råttor stora som katter som kom in under diskbänken i lägenheten, säger Arne Candelius..

SvD - 2 timmar sedan

Svenska kafékedjan sämst på eko

Naturskyddsföreningen har rankat de sex största kafékedjornas ekologiska kaffeutbud. Barista och Condeco hamnar i topp och Espresso House i botten..

SvD - 2 timmar sedan

TV4/Novus: M återigen största partiet

Moderaterna är nu det största partiet, enligt TV4/Novus väljarbarometer. Enligt mätningen har M ökat med 2,2 procentenheter sedan mitten på maj till 27,9 procent i stöd, vilket är det högsta sedan Anna Kinberg Batra tillträdde som partiledare..

SvD - 3 timmar sedan

”Kraftfull kultur kräver koll på siffrorna”

DEBATT Stor publik betyder helt enkelt mer teater för stockholmarna, och fler jobb för skådespelare och andra kulturarbetare. Det skriver Rasmus Jonlund, kulturpolitisk talesperson för Liberalerna i Stockholm, i ett svar på Lars Rings krönika om att scenkonst inte enbart kan mätas i siffror..

SvD - 3 timmar sedan

Rödlistat: 6 köttsorter du ska undvika

Svenskar äter i snitt nästan 55 kilo kött per person och år. I sin årliga köttguide listar Världsnaturfonden WWF vilka köttslag du bör undvika för att göra både klimatet och djuren en tjänst. Här är det rödlistade köttet – i sex punkter..

SvD - 3 timmar sedan

Sveriges bästa café finns i Mariefred

Svenskar är ett av världens mest fikasugna folk. På måndagen presenterade White Guide för fjärde året sin lista med de bästa caféerna i Sverige. Allra bäst är Annas Hembageri i Mariefred..

SvD - 3 timmar sedan

Rasförrädare är vi allihopa

SvD - 6 timmar sedan

Därför överklagar staten Girjasdomen

I en historisk dom vann Girjas sameby mot staten och gavs rätten att själv bestämma över jakt och fiske i sitt fjällområde..Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.