SvD > Nyheter

Wednesday, 29 March, 11:17

SvD - 25 jan 16 kl. 09:15

Syskon med stora behov tog all tidMed två yngre syskon med olika funktionsnedsättningar fick Frida Blomgren tidigt ta ansvar och klara mycket själv. – Jag slutade känna mig som ett barn när jag var sju, säger hon..
Läs mer på SvD
Läs mer om:
Frida Blomgren

Dela artikeln

788 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Syskonmed stora , behov, tog, all, tid
SmålandsPosten - 03 nov 16 kl. 06:00

Har vi behov av all reklam?

Jag väger in cirka två kilo reklam varje vecka och frågar mig om vi verkligen är i behov allt detta? Vem är det som betalar? Det är väl självklart vi konsumenter som betalar..

Sydsvenskan - 15 jun 12 kl. 06:30

I behov av all hjälp

Medan omvärlden diskuterar vad läget i Syrien ska kallas fortsätter regimens våldsövergrepp. Och åter står FN handlingsförlamat när det behövs som mest..

VBL - 15 aug 12 kl. 00:00

Skarvarna tog all fisk

Harrström fiskargille har sedan sex år frivilligt hållit fem områden fredade för att låta fiskbeståndet öka. Varje år har de planterat ut mer fisk, bland annat abborre och gös..

Expressen - 17 sep 13 kl. 20:59

Anastacia om tuffa tiden: "Tog all kraft"

Två gånger har hon diagnostiserats med cancer. Båda gångerna har sångerskan Anastacia besegrat sjukdomen. I en intervju med Xoxo berättar stjärnan nu om den tuffa tiden..

Skånskan - 27 okt 14 kl. 13:18

Tog all frukten

Plockade åt sig alla äpplena..

Helsingborgs Dagblad - 06 jul 15 kl. 13:54

Rånet tog all kraft

Hyllorna gapar tomma i butiken, Jan och Linda Rosenquist städar ut det sista. Brottsligheten knäckte dem och deras rörelse..

YLE - 03 feb 17 kl. 05:09

Stort behov av svenskspråkig kanslipersonal vid tingsrätterna

Sedan Vasa yrkeshögskola lade ner sin svenskspråkiga utbildning av justititeförvaltningstradenomer 2013 har det varit utmanade att hitta rätt personal. Detta oroar ledande lagman Daniel Allén, som menar att behovet bara växer. - Det är sällsynt att vi får hit folk som har studerat på finska som är tvåspråkiga.

Sydsvenskan - 29 dec 15 kl. 16:38

Syskon höll bror inlåst i litet rum

Två syskon har gripits i Spanien för att de hållit en 59-årig bror inlåst under förhållanden som polisen beskriver som "omänskliga".Mannen, som lider av psykiska problem, hittades naken av polisen i ett litet kalt rum utan tak i staden Dos Hermanas utanför Sevilla. I rummet fanns enligt polisen en smutsig madrass och flaskor och hinkar för mannen att uträtta sina behov i.

Helsingborgs Dagblad - 29 dec 15 kl. 16:38

Syskon höll bror inlåst i litet rum

Två syskon har gripits i Spanien för att de hållit en 59-årig bror inlåst under förhållanden som polisen beskriver som "omänskliga".Mannen, som lider av psykiska problem, hittades naken av polisen i ett litet kalt rum utan tak i staden Dos Hermanas utanför Sevilla. I rummet fanns enligt polisen en smutsig madrass och flaskor och hinkar för mannen att uträtta sina behov i.

BT - 05 nov 12 kl. 08:17

Ändrade förskoleregler i Borås när syskon är sjuka

När en förälder är hemma från jobbet med sjukt barn, får barnets syskon bara vara på förskolan 15 timmar i veckan, enligt regler i Borås stad. ? Det är olyckligt och något vi kommer att ändra på, säger Håkan Anving, områdeschef för förskolan i stadsdel norr.

Fler nyheter från SvD

SvD - 5 minuter sedan

Kina tänker följa Parisavtalet

SvD - 30 minuter sedan

Minskat överskott i statens budget

SvD - 1 timme sedan

Förödelsen stor efter cyklonen Debbie

Det har blivit stora skador efter cyklonen Debbie i nordöstra Australien. Bilder visar tak som lossnat, träd som fallit och en massa bråte på gatorna..

SvD - 3 timmar sedan

Löfven: ”Hon riskerade sitt eget liv för att rädda andras”

Statsminister Stefan Löfven (S) har nåtts av beskedet om svenskans död "med sorg och bestörtning", skriver han i en kommentar..

SvD - 3 timmar sedan

Tydligare Norling tonar med haussen – och hybrisen

Rikard Norling väger varje ord på våg. En visionär fotbollsfilosof som funnit något av en broder i AIK:s anfallsstjärna Henok Goitom. – Han väljer nyanser på färg och pensel i varje situation med en enorm noggrannhet och det älskar jag, säger Norling..

SvD - 4 timmar sedan

Arbetslösa sätter färg på Göteborg

Nu får 46 arbetslösa ungdomar ett färgstarkt uppdrag i Göteborg – de sätter färg på lägenheter och trappuppgångar i Angered och de östra delarna av Göteborg. .

SvD - 4 timmar sedan

När hungern höll på att ta knäcken på Sverige

Aldrig har Sverige varit så nära en revolution som i samband med hungerkravallerna våren 1917. Men i stället stärktes den svenska traditionen att genomföra reformer med fredliga medel..

SvD - 4 timmar sedan

Nordkorea kan förbereda nytt kärnvapenprov

Nordkorea kan vara i slutskedet av förberedelserna för ett nytt kärnvapenprov enligt satellitbilder som USA-baserade analytiker studerat..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.