SvD > Nyheter

Friday, 09 December, 16:27

SvD - 25 jan 16 kl. 09:15

Syskon med stora behov tog all tidMed två yngre syskon med olika funktionsnedsättningar fick Frida Blomgren tidigt ta ansvar och klara mycket själv. – Jag slutade känna mig som ett barn när jag var sju, säger hon..
Läs mer på SvD

Läs mer om:
Frida Blomgren

Dela artikeln

788 Delningar
| Dela


Liknande nyheter

Taggar: Syskonmed stora , behov, tog, all, tid
SmålandsPosten - 03 nov 16 kl. 06:00

Har vi behov av all reklam?

Jag väger in cirka två kilo reklam varje vecka och frågar mig om vi verkligen är i behov allt detta? Vem är det som betalar? Det är väl självklart vi konsumenter som betalar..

Sydsvenskan - 15 jun 12 kl. 06:30

I behov av all hjälp

Medan omvärlden diskuterar vad läget i Syrien ska kallas fortsätter regimens våldsövergrepp. Och åter står FN handlingsförlamat när det behövs som mest..

VBL - 15 aug 12 kl. 00:00

Skarvarna tog all fisk

Harrström fiskargille har sedan sex år frivilligt hållit fem områden fredade för att låta fiskbeståndet öka. Varje år har de planterat ut mer fisk, bland annat abborre och gös..

Expressen - 17 sep 13 kl. 20:59

Anastacia om tuffa tiden: "Tog all kraft"

Två gånger har hon diagnostiserats med cancer. Båda gångerna har sångerskan Anastacia besegrat sjukdomen. I en intervju med Xoxo berättar stjärnan nu om den tuffa tiden..

Skånskan - 27 okt 14 kl. 13:18

Tog all frukten

Plockade åt sig alla äpplena..

Helsingborgs Dagblad - 06 jul 15 kl. 13:54

Rånet tog all kraft

Hyllorna gapar tomma i butiken, Jan och Linda Rosenquist städar ut det sista. Brottsligheten knäckte dem och deras rörelse..

Sydsvenskan - 29 dec 15 kl. 16:38

Syskon höll bror inlåst i litet rum

Två syskon har gripits i Spanien för att de hållit en 59-årig bror inlåst under förhållanden som polisen beskriver som "omänskliga".Mannen, som lider av psykiska problem, hittades naken av polisen i ett litet kalt rum utan tak i staden Dos Hermanas utanför Sevilla. I rummet fanns enligt polisen en smutsig madrass och flaskor och hinkar för mannen att uträtta sina behov i.

Helsingborgs Dagblad - 29 dec 15 kl. 16:38

Syskon höll bror inlåst i litet rum

Två syskon har gripits i Spanien för att de hållit en 59-årig bror inlåst under förhållanden som polisen beskriver som "omänskliga".Mannen, som lider av psykiska problem, hittades naken av polisen i ett litet kalt rum utan tak i staden Dos Hermanas utanför Sevilla. I rummet fanns enligt polisen en smutsig madrass och flaskor och hinkar för mannen att uträtta sina behov i.

BT - 05 nov 12 kl. 08:17

Ändrade förskoleregler i Borås när syskon är sjuka

När en förälder är hemma från jobbet med sjukt barn, får barnets syskon bara vara på förskolan 15 timmar i veckan, enligt regler i Borås stad. ? Det är olyckligt och något vi kommer att ändra på, säger Håkan Anving, områdeschef för förskolan i stadsdel norr.

SmålandsPosten - 24 maj 14 kl. 08:56

Syskon till 90-åring tar rättslig arvsstrid

Kort innan den 90-årige mannen avled skrev han under ett testamente som sambon själv tros ha författat. Hon fick allt som mannen, bosatt i Lessebo kommun, ägde.
Nu tar två av mannens syskon strid för att testamentet ska ogiltigförklaras.

Fler nyheter från SvD

SvD - 15 minuter sedan

Minst 30 sprängdes till döds på marknad

Minst 30 människor har mördats av terrorrörelsen Boko Haram på en marknad i nordöstra Nigeria. Ytterligare 57 människor skadades när två kvinnor, eller flickor, utlöste sprängladdningar i staden Madagali..

SvD - 15 minuter sedan

Lidberg: "Karriären hade sett annorlunda ut"

Den ryska systematiska dopningen skakar idrottsvärlden. En som tror sig ha drabbats av fusket är brottaren Jimmy Lidberg. – Jag är den moraliske världsmästaren, säger han till Aftonbladet..

SvD - 15 minuter sedan

Ryssland förnekar statsstödd dopning

Rysslands idrottsministerium förnekar Wadas anklagelser om att ryska staten har mörklagt dopning och manipulerat tester för att skydda sina idrottare. Enligt ministeriet ska man dock noggrant studera Wada-rapporten, vars andra del släpptes på fredagen, och samarbeta med antidopningsorganisationer. I ett uttalande säger man också att man ska "fortsätta kampen mot dopning med nolltolerans"..

SvD - 15 minuter sedan

Vikarie smygfilmade elever i Mora

En lärarvikarie misstänks för kränkande fotografering på en grundskola i Mora, uppger polisen som har beslagtagit en kamera i ett omklädningsrum. Vikarien är förhörd och har erkänt..

SvD - 1 timme sedan

Ljungqvist: "Blir fly förbannad"

Ryssland blåste idrottsvärlden under OS i Sotji. Framför allt blåste man den svenske antidopningsexperten Arne Ljungqvist. – Jag blir fly förbannad, säger han..

SvD - 1 timme sedan

Santos: Fredspriset en gåva från himlen

Det som sågs som en omöjlig dröm har blivit verklighet – och Nobels fredspris innebar en knuff i rätt riktning. Det säger Colombias president Juan Manuel Santos, som tilldelas det ärofyllda priset för sitt fredsarbete i landet..

SvD - 3 timmar sedan

Avgrävd fiberkabel orsakar telefoniproblem

Flera kommunväxlar i Kronoberg går inte att ringa på grund av en avgrävd fiberkabel i Kungälv, rapporterar P4 Kronoberg. Det handlar om växlar i Ljungby, Älmhult, Växjö, Alvesta och Tingsryd. Men telefoniproblem kan förekomma på fler håll i södra och västra Sverige för tillfället, enligt Telenor..

SvD - 3 timmar sedan

Liberalerna vill åka till Mars: ”Väldigt realistiskt”

Sverige måste satsa mer på rymden. Målsättningen ska vara att ha en svensk på planeten Mars under 2030-talet, föreslår Liberalerna. – Det är väldigt realistiskt, säger Sveriges hittills ende astronaut Christer Fuglesang..

SvD - 3 timmar sedan

Fredspristagaren talar i Oslo

Fredspristagaren Juan Manuel Santos har pressträff i Oslo. Se den live här. .

SvD - 3 timmar sedan

Se upp med dessa två saker i populära fonderna

Svenskarna fortsätter att hålla hårt i sina blandfonder. Vill du spara i ett mellanting mellan aktie- och räntefond så se åtminstone till att välja rätt typ. Eller ännu bättre – konstruera ett eget alternativ.Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.