SvD > Nyheter

Thursday, 30 June, 17:44

SvD - 25 jan 16 kl. 09:15

Syskon med stora behov tog all tidMed två yngre syskon med olika funktionsnedsättningar fick Frida Blomgren tidigt ta ansvar och klara mycket själv. – Jag slutade känna mig som ett barn när jag var sju, säger hon..
Läs mer på SvD
Läs mer om:
Frida Blomgren

Dela artikeln

788 Delningar
| Dela


Liknande nyheter

Taggar: Syskonmed stora , behov, tog, all, tid
Sydsvenskan - 15 jun 12 kl. 06:30

I behov av all hjälp

Medan omvärlden diskuterar vad läget i Syrien ska kallas fortsätter regimens våldsövergrepp. Och åter står FN handlingsförlamat när det behövs som mest..

VBL - 15 aug 12 kl. 00:00

Skarvarna tog all fisk

Harrström fiskargille har sedan sex år frivilligt hållit fem områden fredade för att låta fiskbeståndet öka. Varje år har de planterat ut mer fisk, bland annat abborre och gös..

Expressen - 17 sep 13 kl. 20:59

Anastacia om tuffa tiden: "Tog all kraft"

Två gånger har hon diagnostiserats med cancer. Båda gångerna har sångerskan Anastacia besegrat sjukdomen. I en intervju med Xoxo berättar stjärnan nu om den tuffa tiden..

Skånskan - 27 okt 14 kl. 13:18

Tog all frukten

Plockade åt sig alla äpplena..

Helsingborgs Dagblad - 06 jul 15 kl. 13:54

Rånet tog all kraft

Hyllorna gapar tomma i butiken, Jan och Linda Rosenquist städar ut det sista. Brottsligheten knäckte dem och deras rörelse..

Sydsvenskan - 29 dec 15 kl. 16:38

Syskon höll bror inlåst i litet rum

Två syskon har gripits i Spanien för att de hållit en 59-årig bror inlåst under förhållanden som polisen beskriver som "omänskliga".Mannen, som lider av psykiska problem, hittades naken av polisen i ett litet kalt rum utan tak i staden Dos Hermanas utanför Sevilla. I rummet fanns enligt polisen en smutsig madrass och flaskor och hinkar för mannen att uträtta sina behov i.

Helsingborgs Dagblad - 29 dec 15 kl. 16:38

Syskon höll bror inlåst i litet rum

Två syskon har gripits i Spanien för att de hållit en 59-årig bror inlåst under förhållanden som polisen beskriver som "omänskliga".Mannen, som lider av psykiska problem, hittades naken av polisen i ett litet kalt rum utan tak i staden Dos Hermanas utanför Sevilla. I rummet fanns enligt polisen en smutsig madrass och flaskor och hinkar för mannen att uträtta sina behov i.

BT - 05 nov 12 kl. 08:17

Ändrade förskoleregler i Borås när syskon är sjuka

När en förälder är hemma från jobbet med sjukt barn, får barnets syskon bara vara på förskolan 15 timmar i veckan, enligt regler i Borås stad. ? Det är olyckligt och något vi kommer att ändra på, säger Håkan Anving, områdeschef för förskolan i stadsdel norr.

SmålandsPosten - 24 maj 14 kl. 08:56

Syskon till 90-åring tar rättslig arvsstrid

Kort innan den 90-årige mannen avled skrev han under ett testamente som sambon själv tros ha författat. Hon fick allt som mannen, bosatt i Lessebo kommun, ägde.
Nu tar två av mannens syskon strid för att testamentet ska ogiltigförklaras.

Sydsvenskan - 27 sep 15 kl. 19:50

Beyoncé Knowles i all ära. Nu måste Stefan Löfven ­­leverera på hemmaplan.

Regeringen strävar efter att stärka Sveriges närvaro på den internationella scenen. Så statsminister Stefan Löfven (S) lär ha stortrivts med sina arbetsuppgifter i helgen. I anslutning till FN-toppmötet i New York talade han i Central Park inför uppemot 60 000 personer.

Fler nyheter från SvD

SvD - 30 minuter sedan

"IS har inte glömt Europa"

SvD:s ledarskribent Alexandra Ivanov kommenterar terrordådet på Istanbuls flygplats Atatürk..

SvD - 1 timme sedan

Rekordliten skillnad mellan bunden och rörlig sparränta

Högre sparränta om du binder pengarna? Inte nödvändigtvis. Hos Swedbank får den som nu binder på längre tid till och med en lägre ränta.

SvD - 1 timme sedan

Brittregn lagom till semestermånad

Årets stora semestermånad inleds med ruskigt väder. Nu drar brittregnet in över landet – i flera omgångar. – Strålande sol och trettio grader finns inte i prognoserna, säger meteorologen Marie Staerk..

SvD - 1 timme sedan

Regeringens nya strategi kritiseras: ”Mycket dålig idé”

Att myndigheter vid upphandlingar ska kunna kräva att företag anställer personer som står långt från arbetsmarknaden får kritik. Svenskt näringsliv anser att det strider mot den svenska modellen..

SvD - 2 timmar sedan

Lovvärt om omöjlig kärlek i 1970-talets Frankrike

Vackert foto lyfter Catherine Corsinis film om kärleken mellan två kvinnor och en oförstående omgivning..

SvD - 2 timmar sedan

Ambitionen överraskar på snabbmatskrog

Det börjar bli kul att gå på Hornsgatan. Gröna träd kantar den trafikerade gatan och allt fler restauranger slår sig in mellan haken. Barobao är ett sådan nykomling: här serveras asiatisk streetfood med ökad ambition..

SvD - 2 timmar sedan

Just nu: Vapenman på amerikansk flygbas

Den amerikanska flygbasen Joint Base Andrews uppges vara under så kallad lockdown efter att en misstänkt skytt ska befinna sig i området, uppger amerikanska medier..

SvD - 2 timmar sedan

Kaotisk politik ger avtryck i konsten

En värld som skakas av oro och kriser ger avtryck i konsten. På Art Basel visas konstvärldens svar på globala orosmoment i såväl enskilda konstverk som i större temasektioner..

SvD - 3 timmar sedan

Blom: ”Utan poesin hade jag nog vågat träffa flickor”

Kan poesi förändra liv? Den här veckan ställer SvD frågan till en rad kända svenskar. Edward Blom berättar hur dikter under hans studenttid blev en tröst mot ensamheten..

SvD - 3 timmar sedan

Äktenskapstvång – en mardröm för utredarna

I dag inleds den första svenska rättegången någonsin där en man åtalas för att ha tvingat sin dotter att gifta sig. Åklagaren vill få det prövat som ett hedersbrott, och kvinnan – som lever gömd – är beredd att vittna mot sin far. Bakgrunden till det unika åtalet är en kärlekshistoria där det misstänkta brottet ska ha utförts på grund av ett kulturellt arv från Afghanistan, där andra lagar och regler gäller..Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.