SvD > Nyheter

Wednesday, 27 July, 17:19

SvD - 25 jan 16 kl. 09:15

Syskon med stora behov tog all tidMed två yngre syskon med olika funktionsnedsättningar fick Frida Blomgren tidigt ta ansvar och klara mycket själv. – Jag slutade känna mig som ett barn när jag var sju, säger hon..
Läs mer på SvD
Läs mer om:
Frida Blomgren

Dela artikeln

788 Delningar
| Dela


Liknande nyheter

Taggar: Syskonmed stora , behov, tog, all, tid
Sydsvenskan - 15 jun 12 kl. 06:30

I behov av all hjälp

Medan omvärlden diskuterar vad läget i Syrien ska kallas fortsätter regimens våldsövergrepp. Och åter står FN handlingsförlamat när det behövs som mest..

VBL - 15 aug 12 kl. 00:00

Skarvarna tog all fisk

Harrström fiskargille har sedan sex år frivilligt hållit fem områden fredade för att låta fiskbeståndet öka. Varje år har de planterat ut mer fisk, bland annat abborre och gös..

Expressen - 17 sep 13 kl. 20:59

Anastacia om tuffa tiden: "Tog all kraft"

Två gånger har hon diagnostiserats med cancer. Båda gångerna har sångerskan Anastacia besegrat sjukdomen. I en intervju med Xoxo berättar stjärnan nu om den tuffa tiden..

Skånskan - 27 okt 14 kl. 13:18

Tog all frukten

Plockade åt sig alla äpplena..

Helsingborgs Dagblad - 06 jul 15 kl. 13:54

Rånet tog all kraft

Hyllorna gapar tomma i butiken, Jan och Linda Rosenquist städar ut det sista. Brottsligheten knäckte dem och deras rörelse..

Sydsvenskan - 29 dec 15 kl. 16:38

Syskon höll bror inlåst i litet rum

Två syskon har gripits i Spanien för att de hållit en 59-årig bror inlåst under förhållanden som polisen beskriver som "omänskliga".Mannen, som lider av psykiska problem, hittades naken av polisen i ett litet kalt rum utan tak i staden Dos Hermanas utanför Sevilla. I rummet fanns enligt polisen en smutsig madrass och flaskor och hinkar för mannen att uträtta sina behov i.

Helsingborgs Dagblad - 29 dec 15 kl. 16:38

Syskon höll bror inlåst i litet rum

Två syskon har gripits i Spanien för att de hållit en 59-årig bror inlåst under förhållanden som polisen beskriver som "omänskliga".Mannen, som lider av psykiska problem, hittades naken av polisen i ett litet kalt rum utan tak i staden Dos Hermanas utanför Sevilla. I rummet fanns enligt polisen en smutsig madrass och flaskor och hinkar för mannen att uträtta sina behov i.

BT - 05 nov 12 kl. 08:17

Ändrade förskoleregler i Borås när syskon är sjuka

När en förälder är hemma från jobbet med sjukt barn, får barnets syskon bara vara på förskolan 15 timmar i veckan, enligt regler i Borås stad. ? Det är olyckligt och något vi kommer att ändra på, säger Håkan Anving, områdeschef för förskolan i stadsdel norr.

SmålandsPosten - 24 maj 14 kl. 08:56

Syskon till 90-åring tar rättslig arvsstrid

Kort innan den 90-årige mannen avled skrev han under ett testamente som sambon själv tros ha författat. Hon fick allt som mannen, bosatt i Lessebo kommun, ägde.
Nu tar två av mannens syskon strid för att testamentet ska ogiltigförklaras.

Sydsvenskan - 27 sep 15 kl. 19:50

Beyoncé Knowles i all ära. Nu måste Stefan Löfven ­­leverera på hemmaplan.

Regeringen strävar efter att stärka Sveriges närvaro på den internationella scenen. Så statsminister Stefan Löfven (S) lär ha stortrivts med sina arbetsuppgifter i helgen. I anslutning till FN-toppmötet i New York talade han i Central Park inför uppemot 60 000 personer.

Fler nyheter från SvD

SvD - 1 timme sedan

Fransman leder brexitförhandlingar

Den franske veteranpolitikern och förre EU-kommissionären Michel Barnier har utsetts att leda EU:s förhandlingar med Storbritannien om landets utträde ur unionen..

SvD - 45 minuter sedan

Försökte mörda Reagan – släpps fri efter 35 år

John Hinckley Jr, som försökte mörda USA:s president Ronald Reagan 1981, kommer att friges i augusti, skriver tidningen Washington Post. Hinckley har suttit inspärrad sedan mordförsöket..

SvD - 1 timme sedan

Reparation av Södertäljebron avbryts – entreprenör sparkas

En underentreprenör som arbetat med reparationen av Södertäljebron får sparken efter att det uppdagats att reparationerna inte håller måttet, skriver SVT Nyheter..

SvD - 2 timmar sedan

EU backar om ekonomiska sanktioner

Spanien och Portugal slipper böta för sina allt för höga budgetunderskott. Europakommissionen kan, enligt regelverket, bötfälla de båda länderna med uppemot 0,2 procent av deras bruttonationalprodukt (BNP). Men nu har man backat från sin tidigare varning på grund av resultatet i den brittiska folkomröstningen om ett EU-utträde..

SvD - 2 timmar sedan

Kreml förnekar inblandning i presidentvalet

Sedan Hillary Clintons kampanjstab anklagat Ryssland för att ligga bakom en mejlläcka, som uppmärksammats stort i USA, tillbakavisar Kreml kraftigt uppgifterna..

SvD - 3 timmar sedan

Kvinna hittad död i Kiruna

En kvinna i 30-årsåldern har hittats död i sin bostad i Kiruna. Polisen uppger att man inte kan utesluta brott och har därför inlett en förundersökning om misstänkt mord..

SvD - 2 timmar sedan

Terrormord på präst väntas dominera fransk valrörelse

Frankrikes president François Hollande höll på onsdagen flera krismöten efter terrordådet i kyrkan i Normandie. Nu växer kritiken mot regeringens oförmåga att förhindra attackerna. Sommarens dåd väntas också dominera den kommande valrörelsen..

SvD - 3 timmar sedan

Trafikverket vill spärra pokéstop

Trafikverket har kontaktat företaget Niantic som utvecklar det populära mobilspelet Pokémon Go för att påpeka faran i att ha så kallade pokéstop vid exempelvis vägar, järnvägar och bensinstationer..

SvD - 3 timmar sedan

Tullen tvingas släppa igenom illegala tabletter

Falska läkemedel som påstås bota svåra sjukdomar förs varje dag in i landet. Medel som i själva verket innehåller råttgift, avföring eller farligt höga halter. – Det är livsfarligt.

SvD - 4 timmar sedan

OS-notan växer i ekonomiskt sargat Brasilien

Slutnotan för sommarens dyra OS-arrangemang i Rio de Janeiro hamnar i runda slängar på 40 miljarder kronor. Summan är hisnande i ett ekonomiskt sargat Brasilien där klassklyftorna återigen växer efter de senaste årens lågkonjunktur..Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.