Expressen > Nyheter

Friday, 28 October, 08:20

Expressen - 24 jan 16 kl. 19:55

Modellen Frida hade cancer – ska få barnNär modellen Frida Reuterskiöld, 27, drabbades av cancer var hennes största skräck att inte kunna ge sonen Edvin ett syskon. Nu har rädslan övergått i barnglädje - i sommar ska hon bli mamma igen. – Det är ett mirakel. När vi fick beskedet började jag gråta..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Frida, Frida Reuterskiöld, Edvin

Dela artikeln

683 Delningar
| Dela


Liknande nyheter

Taggar: Modellen, Fridahade , cancerska , , barn
UT - 10 jun 14 kl. 08:28

Beachvolleyboll vid sjön mot cancer

Bara någon månad efter sitt cancerbesked bestämde sig Stefan Bernholm för att han behövde göra något positivt mitt i allt elände. Det blev insamlingen Beachvolley mot cancer, som i lördags gästade Ulricehamn i form av en turnering. I november förra året fick Stefan Bernholm beskedet att han hade en tumör i magen och att cancern hade spridit sig till andra delar av kroppen.

Expressen - 08 apr 15 kl. 14:51

Frida drabbades av cancer – två gånger

MALMÖ. När Frida Ravn-Axelsson, 16, trodde att cancern var borta en gång för alla kom den tillbaka. Den aggressiva leukemin hade än en gång tagit över hennes kropp och det enda som kunde rädda henne var en benmärgstransplantation.

Nyheter 24 - 22 jan 14 kl. 14:00

Trots ärr och håravfall – här är modellen som gör succéRakade av sig håret

KANADA. Modellen Elle Mayday, 25, drabbades av en sällsynt cancerdiagnos. Cancern drabbar främst kvinnor i den så kallade post-menopausen, skriver Daily Mail.

News55 - 14 jan 16 kl. 11:10

Abba-Frida talar ut om sorgen efter dottern och mannens bortgång

– Man känner att man inte kan överleva, säger Abba-Frida i ett tårfyllt samtal med Lars Lerin när de kommer in på sorgen hon bearbetade efter att både hennes dotter och man gått bort. – Min dotter gick bort 1998, och min man gick bort 1999, berättar hon och ber strax därefter att få ta en paus i inspelningen. ”Det var inte meningen att jag skulle börja gråta” År 1998 var Anni-Frid Lyngstads dotter, Ann Lise-Lotte Casper, med om en bilolycka i USA.

YLE - 08 aug 16 kl. 06:54

Brandmän i riskgrupp för cancer

Brandmän som handskas med farliga ämnen löper hög risk att insjukna i cancer och Arbetshälsoinstitutet är nu orolig för brandmännens hälsa. De här arbetsuppgifterna kan komma att föras in i Arbetshälsoinstitutets register över yrken med hög cancerrisk. I praktiken innebär det att brandmännens hälsa följs upp aktivare än tidigare, bland annat genom regelbundna blodprov.

Sydsvenskan - 20 mar 16 kl. 16:53

Alla vill ha svenska modellen – men ingen vet vad det är

1 Stefan Löfven har blåst till strid om ”den svenska modellen”. Men vad är det? Problemet är att ingen riktigt vet.

SvD - 25 aug 11 kl. 08:42

Modellen blev barnskötare i kåkstaden

Frida Vesterberg driver Project Playground med 12 anställda och cirka 230 barn..

SvD - 25 aug 11 kl. 08:42

Modellen blev barn- skötare i kåkstaden

Frida Vesterberg driver Project Playground med 12 anställda och cirka 230 barn..

SvD - 25 aug 11 kl. 08:42

Modellen startade fritids i kåkstaden

Frida Vesterberg driver Project Playground med 12 anställda och cirka 230 barn..

SvD - 25 aug 11 kl. 08:42

Modellen startade fritids i kåkstaden

Frida Vesterberg driver Project Playground med 12 anställda och cirka 230 barn..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 10 minuter sedan

Steg mot 18-årsgräns på landets solarier

Regeringen har beslutat om en lagrådsremiss som innebär att det införs en 18-årsgräns i solarier. Det är ännu ett steg på vägen mot en lag som ska begränsa ungdomars möjligt att sola i solarium..

Expressen - 1 timme sedan

Tre bilar i krock på E 6 – två förda till sjukhus

Tre bilar var inblandade i en krock på E 6 vid Center Syd i Löddeköpinge på fredagsmorgonen. Två personer har fått föras till sjukhus..

Expressen - 45 minuter sedan

”Jag kanske inte är så duktig på att sporta”

SOLNA. 160 000 personer i Sverige lever med en demenssjukdom – och för lite fysisk aktivitet påverkar risken att drabbas. Nu berättar drottning Silvia hur hon gjort för att hålla sig pigg och frisk på äldre dagar.

Expressen - 45 minuter sedan

Flera brutala rån i centrala Göteborg

En rånvåg har sköljt över de centrala delarna av Göteborg under natten.Ett av offren överfölls i porten in till lägenhetshuset – ett annat fick ta emot ett knytnävsslag i ansiktet.– Man skulle kunna tänka sig att det är samma gärningsmän vid alla tre rånen, men vi kan inte riktigt sätta ihop det än, säger Tommy Nyman, polisens presstalesperson..

Expressen - 1 timme sedan

Börsmorgon: Så går Ahlsells börsdebut

Kvartalsrapport-rejset fortsätter. NCC och Skanskas rapporter analyseras i dagens Börsmorgon och dessutom följs Ahlsells börsnotering..

Expressen - 6 timmar sedan

Handgranat exploderad på pizzeria i Landskrona

Strax innan klockan ett under natten mot fredagen inträffade en detonation på en pizzeria i Landskrona. Bombtekniker identifierade under natten vad som detonerat. – De har kommit fram till att det var en handgranat, säger Fredrik Bratt vid polisens ledningscentral på fredagsmorgonen..

Expressen - 1 timme sedan

Fler Alliansväljare rör sig mot L och C

L och C lockar till sig alliansväljare. De två partierna ökar en halv procentenhet vardera, medan KD och M backar med motsvarande siffror. Samtidigt växer andelen osäkra väljare till följd av att det rödgröna blocket minskar, visar Novus oktobermätning för svensk väljaropinion..

Expressen - 1 timme sedan

Tre bilar i krock på E6 – skadeläget oklart

Tre bilar var inblandade i en krock på E 6 vid Center Syd i Löddeköpinge på fredagsmorgonen. Skadeläget för de inblandade är ännu oklart men polis, räddningstjänst och ambulans är på platsen..

Expressen - 1 timme sedan

Sjukhuset missade skada efter fall

Mannen kom in akut till Helsingborgs lasarett efter att ha fallit i en trappa. 60-åringen lades in, men eftersom läkarna inte kunde hitta något fel skickades han ett par dagar senare hem. Tre dagar efter hemkomsten fick mannens mjälte akutopereras bort – nu anmäler sjukhuset händelsen..

Expressen - 1 timme sedan

SD-topparna hånar offer för våldtäkt

Här är SD-topparnas hån mot våldtäktsoffren. Gruppledaren i riksdagen Mattias Karlsson får ett utbrott och kallar en kvinna som gruppvåldtagits av "afrikaner" för "indoktrinerad" - och får medhåll av partiets rättspolitiske talesman Kent Ekeroth. SD-ledamoten Jonas Millard sprider en våldtäktsdom till en partikamrat med kommentaren: "Kul läsning".Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.