Expressen > Nyheter

Tuesday, 12 December, 09:04

Expressen - 24 jan 16 kl. 19:55

Modellen Frida hade cancer – ska få barnNär modellen Frida Reuterskiöld, 27, drabbades av cancer var hennes största skräck att inte kunna ge sonen Edvin ett syskon. Nu har rädslan övergått i barnglädje - i sommar ska hon bli mamma igen. – Det är ett mirakel. När vi fick beskedet började jag gråta..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Frida, Frida Reuterskiöld, Edvin

Dela artikeln

683 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Modellen, Fridahade , cancerska , , barn
Expressen - 30 aug 17 kl. 19:15

Modellen Frida: Jag hölls inlåst som sexslav i London

Enligt Malmötjejen Frida Farrell, 39, kidnappades hon och hölls som sexslav i en exklusiv lägenhet på fina Londongatan Harley Street.Nu har hon gjort en film om skräckdygnen i en källare i London.– Man tror trafficking är något som bara finns i Östeuropa, nu vill jag visa unga tjejer att det kan hända var som helst, säger Frida Farrell, på ett kafé i centrala Malmö..

GT - 19 nov 16 kl. 20:54

Modellen Fridas glädje – efter tuffa sjukdomen

Efter en tuff cancerbehandling var modellen Frida Reuterskiöld rädd att hon inte skulle kunna få några fler barn. Men i somras föddes dottern Alice.– Det är ett mirakel att jag kunnat bära henne med alla operationer jag genomgått i buken.

UT - 10 jun 14 kl. 08:28

Beachvolleyboll vid sjön mot cancer

Bara någon månad efter sitt cancerbesked bestämde sig Stefan Bernholm för att han behövde göra något positivt mitt i allt elände. Det blev insamlingen Beachvolley mot cancer, som i lördags gästade Ulricehamn i form av en turnering. I november förra året fick Stefan Bernholm beskedet att han hade en tumör i magen och att cancern hade spridit sig till andra delar av kroppen.

Expressen - 08 apr 15 kl. 14:51

Frida drabbades av cancer – två gånger

MALMÖ. När Frida Ravn-Axelsson, 16, trodde att cancern var borta en gång för alla kom den tillbaka. Den aggressiva leukemin hade än en gång tagit över hennes kropp och det enda som kunde rädda henne var en benmärgstransplantation.

Nyheter 24 - 22 jan 14 kl. 14:00

Trots ärr och håravfall – här är modellen som gör succéRakade av sig håret

KANADA. Modellen Elle Mayday, 25, drabbades av en sällsynt cancerdiagnos. Cancern drabbar främst kvinnor i den så kallade post-menopausen, skriver Daily Mail.

News55 - 14 jan 16 kl. 11:10

Abba-Frida talar ut om sorgen efter dottern och mannens bortgång

– Man känner att man inte kan överleva, säger Abba-Frida i ett tårfyllt samtal med Lars Lerin när de kommer in på sorgen hon bearbetade efter att både hennes dotter och man gått bort. – Min dotter gick bort 1998, och min man gick bort 1999, berättar hon och ber strax därefter att få ta en paus i inspelningen. ”Det var inte meningen att jag skulle börja gråta” År 1998 var Anni-Frid Lyngstads dotter, Ann Lise-Lotte Casper, med om en bilolycka i USA.

DN - 26 nov 16 kl. 21:06

Forskare varnar för koppling mellan alkohol och cancer

Varje år dör mellan 800 och 1.000 svenskar av cancer som orsakas av alkohol, skriver två forskare på DN Debatt. Enligt professor Sven Andréasson och medicine doktor Frida Dangardt är sambandet mellan alkohol och cancer betydligt större än vad som hittills varit känt..

YLE - 08 aug 16 kl. 06:54

Brandmän i riskgrupp för cancer

Brandmän som handskas med farliga ämnen löper hög risk att insjukna i cancer och Arbetshälsoinstitutet är nu orolig för brandmännens hälsa. De här arbetsuppgifterna kan komma att föras in i Arbetshälsoinstitutets register över yrken med hög cancerrisk. I praktiken innebär det att brandmännens hälsa följs upp aktivare än tidigare, bland annat genom regelbundna blodprov.

Sydsvenskan - 20 mar 16 kl. 16:53

Alla vill ha svenska modellen – men ingen vet vad det är

1 Stefan Löfven har blåst till strid om ”den svenska modellen”. Men vad är det? Problemet är att ingen riktigt vet.

SvD - 25 aug 11 kl. 08:42

Modellen blev barnskötare i kåkstaden

Frida Vesterberg driver Project Playground med 12 anställda och cirka 230 barn..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 15 minuter sedan

Kvinna påkörd av bil – förd till sjukhus

En kvinna i 55-årsåldern blev under tisdagsmorgonen påkörd.Hon har, enligt polisen, förts till sjukhus..

Expressen - 30 minuter sedan

Jägare vill skjuta 30 lodjur – söker tillstånd

Lodjursstammen i Blekinge uppges ha ökat explosionsartat.Därför har nu ägarna ansökt om licensjakt på 30 lodjur.– Länsstyrelsen måste vakna nu innan det är för sent, säger Nils-Birger Andersson, distriktsordförande i Blekinge till SVT.

Expressen - 30 minuter sedan

Flera bilar i olycka – vägen avstängd

Polisen har larmats om en olycka där fem bilar är inblandade. Olyckan har inträffat i Borås kommun. Räddningstjänst är på plats och har stängt av vägen för trafik.

Expressen - 30 minuter sedan

Sajter säljer falska asylberättelser

Personer som söker uppehållstillstånd i Sverige kan handla falska asylberättelser på nätet.Det rapporterar Sveriges radio i en granskning i dag.Sverige radio har granskat tre sajter som systematiskt försöker tjäna pengar på att sälja falska asylberättelser och skräddarsy paket för den som vill komma till Sverige.

Expressen - 30 minuter sedan

Experter varnar – för riskerna med bitcoin

Nu varnar finansexperter för den digitala valutan bitcoin.De är oroliga att högt belånade investerare ska kliva in på marknaden – och för att inte investerare kan skyddas på flera marknader..

Expressen - 1 timme sedan

SAS lyfter med vinst på 1,1 miljarder

  SAS vinst för det brutna räkenskapsåret 2016/2017 blir 1,1 miljarder kronor.Det är i linje med vad flygbolaget flaggat för..

Expressen - 1 timme sedan

Ungdomarnas viktigaste fråga: Klimatet och miljön

Miljö och klimat är den fråga som flest väljare mellan 18 och 29 år ser som sin viktigaste politiska fråga, visar en undersökning från Novus som P3 Nyheter har beställt..

Expressen - 1 timme sedan

Snickarens problem med kvinnor – innan mordet på Elena

Snickaren misstänks ha mördat Elena Åsberg, 56, på öppen gata.Mannen har länge haft problem med kvinnor, visar polisutredningen.De senaste åren: Utbrott, uppbrott, klippt kontakt och singelliv.

Expressen - 2 timmar sedan

E4 avstängd efter lastbilsolycka

En lastbil körde under tisdagsmorgonen av vägen på E4.Vägen har därför stängts av i södergående riktning..

Expressen - 1 timme sedan

Hård kritik mot ministerns dyra språkhjälp

Landsbygdminister Sven-Erik Bucht, S, har svårt med engelskan.Därför har näringsdepartementet köpt in språkhjälp till ministern - för 400 000 kronor under 2017. Pengarna har betalats ut till en och samma konsult.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.