Expressen > Nyheter

Tuesday, 17 January, 01:53

Expressen - 24 jan 16 kl. 19:55

Modellen Frida hade cancer – ska få barnNär modellen Frida Reuterskiöld, 27, drabbades av cancer var hennes största skräck att inte kunna ge sonen Edvin ett syskon. Nu har rädslan övergått i barnglädje - i sommar ska hon bli mamma igen. – Det är ett mirakel. När vi fick beskedet började jag gråta..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Frida, Frida Reuterskiöld, Edvin

Dela artikeln

683 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Modellen, Fridahade , cancerska , , barn
GT - 19 nov 16 kl. 20:54

Modellen Fridas glädje – efter tuffa sjukdomen

Efter en tuff cancerbehandling var modellen Frida Reuterskiöld rädd att hon inte skulle kunna få några fler barn. Men i somras föddes dottern Alice.– Det är ett mirakel att jag kunnat bära henne med alla operationer jag genomgått i buken.

UT - 10 jun 14 kl. 08:28

Beachvolleyboll vid sjön mot cancer

Bara någon månad efter sitt cancerbesked bestämde sig Stefan Bernholm för att han behövde göra något positivt mitt i allt elände. Det blev insamlingen Beachvolley mot cancer, som i lördags gästade Ulricehamn i form av en turnering. I november förra året fick Stefan Bernholm beskedet att han hade en tumör i magen och att cancern hade spridit sig till andra delar av kroppen.

Expressen - 08 apr 15 kl. 14:51

Frida drabbades av cancer – två gånger

MALMÖ. När Frida Ravn-Axelsson, 16, trodde att cancern var borta en gång för alla kom den tillbaka. Den aggressiva leukemin hade än en gång tagit över hennes kropp och det enda som kunde rädda henne var en benmärgstransplantation.

Nyheter 24 - 22 jan 14 kl. 14:00

Trots ärr och håravfall – här är modellen som gör succéRakade av sig håret

KANADA. Modellen Elle Mayday, 25, drabbades av en sällsynt cancerdiagnos. Cancern drabbar främst kvinnor i den så kallade post-menopausen, skriver Daily Mail.

News55 - 14 jan 16 kl. 11:10

Abba-Frida talar ut om sorgen efter dottern och mannens bortgång

– Man känner att man inte kan överleva, säger Abba-Frida i ett tårfyllt samtal med Lars Lerin när de kommer in på sorgen hon bearbetade efter att både hennes dotter och man gått bort. – Min dotter gick bort 1998, och min man gick bort 1999, berättar hon och ber strax därefter att få ta en paus i inspelningen. ”Det var inte meningen att jag skulle börja gråta” År 1998 var Anni-Frid Lyngstads dotter, Ann Lise-Lotte Casper, med om en bilolycka i USA.

DN - 26 nov 16 kl. 21:06

Forskare varnar för koppling mellan alkohol och cancer

Varje år dör mellan 800 och 1.000 svenskar av cancer som orsakas av alkohol, skriver två forskare på DN Debatt. Enligt professor Sven Andréasson och medicine doktor Frida Dangardt är sambandet mellan alkohol och cancer betydligt större än vad som hittills varit känt..

YLE - 08 aug 16 kl. 06:54

Brandmän i riskgrupp för cancer

Brandmän som handskas med farliga ämnen löper hög risk att insjukna i cancer och Arbetshälsoinstitutet är nu orolig för brandmännens hälsa. De här arbetsuppgifterna kan komma att föras in i Arbetshälsoinstitutets register över yrken med hög cancerrisk. I praktiken innebär det att brandmännens hälsa följs upp aktivare än tidigare, bland annat genom regelbundna blodprov.

Sydsvenskan - 20 mar 16 kl. 16:53

Alla vill ha svenska modellen – men ingen vet vad det är

1 Stefan Löfven har blåst till strid om ”den svenska modellen”. Men vad är det? Problemet är att ingen riktigt vet.

SvD - 25 aug 11 kl. 08:42

Modellen blev barnskötare i kåkstaden

Frida Vesterberg driver Project Playground med 12 anställda och cirka 230 barn..

SvD - 25 aug 11 kl. 08:42

Modellen blev barn- skötare i kåkstaden

Frida Vesterberg driver Project Playground med 12 anställda och cirka 230 barn..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 15 minuter sedan

Grupp gick till attack mot polis – med snö

En polispatrull i Örebro fick kalla på förstärkning sedan de attackerats med snö, skriver Nerikes Allehanda..

Expressen - 1 timme sedan

Den siste mannen på månen är död

Eugene Cernan, som kallades den siste astronauten på månen, har avlidit, 82 år gammal. Det meddelade Nasa under måndagen..

Expressen - 2 timmar sedan

Brand i flerfamiljshus: "Såg flammor"

En brand har rasat i en lägenhet i ett flerfamiljshus i Borås.– Det var grannar som hörde brandvarnaren och såg flammor i lägenheten, säger Nicklas Ignell, inre befäl vid Södra Älvsborgs räddningstjänstförbund..

Expressen - 2 timmar sedan

Larm om brand i flerfamiljshus

Polisen har ryckt ut på ett larm om en brand i ett flerfamiljshus i Borås.– Vi har skickat tre enheter, säger Anki Larsson, gruppchef vid polisens regionledningscentral i Väst..

Expressen - 2 timmar sedan

Mamman dödade sin 9-åriga dotter

Den svårt sjuka kvinnan hade sökt vård för sin psykos – men skickades hem.Två dagar senare skar hon halsen av sin dotter..

Expressen - 2 timmar sedan

Dansk läkare stoppad – jobbar nu i Sydsverige

Den danske läkaren stoppades efter att ha skrivit ut för stora mängder beroendeframkallande läkemedel.Nu jobbar han igen – i Sydsverige..

Expressen - 3 timmar sedan

"Trump kommer vara tvungen att stå för det"

USA:s utrikesminister John Kerry är hårt kritisk till Donald Trumps flyktingutspel mot Angela Merkel. Kerry menar att Trump inte ska lägga sig i andra länders politik: – Han kommer vara tvungen att stå för det. Från och med på fredag är han ansvarig för den här relationen, säger han till CNN..

Expressen - 3 timmar sedan

En person gripen för terrordådet i Istanbul

Den utpekade Istanbulterroristen – som sköt ihjäl 39 personer på nyårsafton – har gripits, uppger CNN Türk..

Expressen - 3 timmar sedan

Nej till kartläggning av misstänktas ursprung

Sverigedemokraterna har krävt att Brottsförebyggande rådet kartlägger brottsmisstänktas ursprung. Justitieminister Morgan Johansson (S) säger tvärnej - och kräver att Sverigedemokraterna tittar på kriminaliteten i sin egen riksdagsgrupp i stället. – Det ironiska här är ju att Sverigedemokraternas egen riksdagsgrupp själv också är överrepresenterad i kriminalstatistiken, säger ministern..

Expressen - 4 timmar sedan

Lövin: Moderaterna ljuger om vår politik

Ett klimatbråk har blossat upp mellan MP och Moderaterna. Enligt regeringspartiet överdriver oppositionen sin siffra med 1923 procent när man sågar regeringens klimatsatsning. – Det är oroväckande att det största oppositionspartiet inte ser något problem i att använda siffror som inte har någon koppling till verkligheten.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.