Expressen > Nyheter

Friday, 30 September, 00:11

Expressen - 24 jan 16 kl. 19:55

Modellen Frida hade cancer – ska få barnNär modellen Frida Reuterskiöld, 27, drabbades av cancer var hennes största skräck att inte kunna ge sonen Edvin ett syskon. Nu har rädslan övergått i barnglädje - i sommar ska hon bli mamma igen. – Det är ett mirakel. När vi fick beskedet började jag gråta..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Frida, Frida Reuterskiöld, Edvin

Dela artikeln

683 Delningar
| Dela


Liknande nyheter

Taggar: Modellen, Fridahade , cancerska , , barn
UT - 10 jun 14 kl. 08:28

Beachvolleyboll vid sjön mot cancer

Bara någon månad efter sitt cancerbesked bestämde sig Stefan Bernholm för att han behövde göra något positivt mitt i allt elände. Det blev insamlingen Beachvolley mot cancer, som i lördags gästade Ulricehamn i form av en turnering. I november förra året fick Stefan Bernholm beskedet att han hade en tumör i magen och att cancern hade spridit sig till andra delar av kroppen.

Expressen - 08 apr 15 kl. 14:51

Frida drabbades av cancer – två gånger

MALMÖ. När Frida Ravn-Axelsson, 16, trodde att cancern var borta en gång för alla kom den tillbaka. Den aggressiva leukemin hade än en gång tagit över hennes kropp och det enda som kunde rädda henne var en benmärgstransplantation.

Nyheter 24 - 22 jan 14 kl. 14:00

Trots ärr och håravfall – här är modellen som gör succéRakade av sig håret

KANADA. Modellen Elle Mayday, 25, drabbades av en sällsynt cancerdiagnos. Cancern drabbar främst kvinnor i den så kallade post-menopausen, skriver Daily Mail.

News55 - 14 jan 16 kl. 11:10

Abba-Frida talar ut om sorgen efter dottern och mannens bortgång

– Man känner att man inte kan överleva, säger Abba-Frida i ett tårfyllt samtal med Lars Lerin när de kommer in på sorgen hon bearbetade efter att både hennes dotter och man gått bort. – Min dotter gick bort 1998, och min man gick bort 1999, berättar hon och ber strax därefter att få ta en paus i inspelningen. ”Det var inte meningen att jag skulle börja gråta” År 1998 var Anni-Frid Lyngstads dotter, Ann Lise-Lotte Casper, med om en bilolycka i USA.

YLE - 08 aug 16 kl. 06:54

Brandmän i riskgrupp för cancer

Brandmän som handskas med farliga ämnen löper hög risk att insjukna i cancer och Arbetshälsoinstitutet är nu orolig för brandmännens hälsa. De här arbetsuppgifterna kan komma att föras in i Arbetshälsoinstitutets register över yrken med hög cancerrisk. I praktiken innebär det att brandmännens hälsa följs upp aktivare än tidigare, bland annat genom regelbundna blodprov.

Sydsvenskan - 20 mar 16 kl. 16:53

Alla vill ha svenska modellen – men ingen vet vad det är

1 Stefan Löfven har blåst till strid om ”den svenska modellen”. Men vad är det? Problemet är att ingen riktigt vet.

SvD - 25 aug 11 kl. 08:42

Modellen blev barnskötare i kåkstaden

Frida Vesterberg driver Project Playground med 12 anställda och cirka 230 barn..

SvD - 25 aug 11 kl. 08:42

Modellen blev barn- skötare i kåkstaden

Frida Vesterberg driver Project Playground med 12 anställda och cirka 230 barn..

SvD - 25 aug 11 kl. 08:42

Modellen startade fritids i kåkstaden

Frida Vesterberg driver Project Playground med 12 anställda och cirka 230 barn..

SvD - 25 aug 11 kl. 08:42

Modellen startade fritids i kåkstaden

Frida Vesterberg driver Project Playground med 12 anställda och cirka 230 barn..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 15 minuter sedan

Strejk kan göra poliskrisen värre

På fredagen kan det avgöras om poliskrisen blir ännu värre. Då går avtalsförhandlingarna mellan Polisförbundet och Arbetsgivarverket in på sin sista dag. – Tidigast kan det bli strejk två veckor efter att avtalet löpt ut, säger Niklas Simson, förhandlingschef, till Polisförbundet..

Expressen - 1 timme sedan

Flygplan från Arlanda fick landa i Sundsvall

Ett Nextjet-plan på väg från Arlanda till Lycksele har tvingats landa på Sundsvall-Timrå airport. Orsaken var lågt hydraultryck. – Man valde att landa för att man inte ville flyga vidare med fel på systemet, säger Henning Lindberg, pressansvarig på Nextjet..

Expressen - 1 timme sedan

Bil med två personer i olycka med älg

Strax före klockan tio på torsdagskvällen kom larm om en viltolycka. En personbil med två personer i har krockat med en älg. – Vi har skickat en jägare till platsen, säger Anna Göransson, informatör vid polisens ledningscentral region syd..

Expressen - 1 timme sedan

Blev polisanmäld efter hetsig debatt

Under politiska debatter utbytts det ofta heta ord, som kanske inte alltid är helt sanna. Men efter ett sammanträde med kommunfullmäktige i Sandviken fick moderaten Hatim Abu Rweileh nog. Nu har han anmält socialdemokraten Hans-Olov Frestadius för förtal, vilket Gefle dagblad tidigare skrivit om.

Expressen - 1 timme sedan

Björn dödades med hjälp av en stålvajer

Nu kommer nya uppgifter om den uppmärksammade jakthärvan i Norrbotten, där två björnar och en järv ska ha dödats. En av björnarna dödades med hjälp av en stålvajer som användes som snara. Det säger åklagaren Åsa Schoultz till Svensk Jakt..

Expressen - 1 timme sedan

Smitare kastade verktyg mot polisbil

När polisen skulle stoppa bilen vägrade föraren att stanna.Under den drygt 30 minuter långa biljakten som följde kastade smitarna ut både verktyg, däck och en brandsläckare.– Det var nog bara ren tur att polisbilen inte träffades, säger Anna Göransson, informatör vid polisens ledningscentral region syd.

Expressen - 45 minuter sedan

Man död i bilkrock i Norrbotten

En man född 1954 avled efter en krock mellan två personbilar på väg 97 mellan Luleå och Boden på torsdagseftermiddagen..

Expressen - 45 minuter sedan

Trump ville sparka oattraktiva kvinnor

De mindre attraktiva kvinnorna skulle bort – och ersättas med andra, snyggare. Donald Trump hade höga utseendekrav på personalen på en golfbana han ägde på 2000-talet, enligt Los Angeles Times. – Han sa att värdinnorna inte var snygga nog och att de borde sparkas och ersättas, säger en före detta anställd i ett rättegångsdokument..

Expressen - 2 timmar sedan

75 kilo hasch hittades i taket på operahus

I februari hittade hantverkare 75 kilo hasch under taket på Operahuset i Köpenhamn. Beslaget hemlighölls och polisen satte upp dolda kameror som skulle avslöja haschets ägare. Men ingen dök upp och nu läggs polisutredningen ner.

Expressen - 2 timmar sedan

Skolaktien rusade – Qviberg storägare

Finansmannen Mats Qviberg är inte förvånad över Engelska skolans raketfart på Stockholmsbörsen. Skolaktien rusade med 30 procent samma dag som börsdebuten. – Det var prissatt under en period när det gick mycket höga vågor från regeringen om att man skulle ta bort vinster i välfärden, säger Mats Qviberg..Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.