YLE > Svenskfinland

Sunday, 17 January, 16:18

YLE - 22 jan 16 kl. 05:45

Ovanligt stor efterfrågan på influensavaccin i VasaEfter flera år av stiltje har influensavaccinet gått åt i rask takt i Vasa den här säsongen. På Gamla apoteket i Vasa såldes det sista influensavaccinet redan den tredje november. Att efterfrågan växt i år bekräftar överläkare Leena Kettunen på Vasa stad. - Vi har influensavaccinerat betydligt fler i år än tidigare år. 7 829 personer har vänt sig till Vasa stad för att få influensavaccin den här säsongen.
Läs mer på YLE
Läs mer om:
Vasa, Gamla, Leena Kettunen, Björn Mitts, Mitts, Jakobstadsregionen Till, Jakobstadsregionen, Marjo Orava, Jakobstad, Larsmo, Orava, Kristinestad, Korsholm På, Korsholm, Anne Hämäläinen, Korsholms

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ovanligt, stor, efterfrågan, influensavaccini , Vasa
Nerikes Allehanda - 07 jul 20 kl. 16:43

Ovanligt stor efterfrågan på hyrbilar i Örebro: ”Förra veckan hade vi inte en enda bil kvar”

Det är stor efterfrågan på hyrbilar i storstäderna just nu, ett faktum som märks av även i....

YLE - 16 feb 16 kl. 13:12

Ovanligt stor efterfrågan på virke

Efterfrågan på virke är just nu ovanligt stor. Orsaken är flera stora investeringar som planeras inom branschen. Förra veckan meddelade till exempel det kinesiska bolaget Kaidi om sina planer på att bygga ett stort raffinaderi i Kemi.

YLE - 18 aug 15 kl. 21:36

Ingen stor efterfrågan på veganmat i skolorna

Det är rätt så vanligt att skolorna erbjuder ett vegetariskt alternativ under skollunchen. Däremot är en vegansk skollunch som tillverkats helt utan animaliska produkter fortfarande sällsynt. Exempelvis i Åbo är det bara ett tiotal elever som följer en vegandiet.

YLE - 06 jul 12 kl. 05:42

Stor efterfrågan på myggskyddsapparater

Olika storters myggskyddsapparater är mycket eftertraktade produkter i sommar. En rundringning till affärer runtom i Österbotten visar att efterfrågan är stor, till och med större än utbudet på en del håll. - Det är överraskande många som har velat ha apparater som skyddar mot myggen.

GlobeNewswire - 01 sep 20 kl. 17:45

Stor efterfrågan när Riksgälden emitterar grön obligation

Stor efterfrågan när Riksgälden emitterar grön obligation Riksgälden lånade i dag upp 20 miljarder kronor genom att för första gången emittera en grön obligation. Pengarna ska kopplas till utgifter i statsbudgeten som bidrar till att uppnå Sveriges miljö- och klimatmål. Efterfrågan var stor på obligationen som har en löptid på tio år.

Nya Wermlands Tidningen - 02 nov 15 kl. 06:00

Stor efterfrågan på lägenheterna

I Karlstad finns trygghetsboende för äldre inom tre bostadsområden och det är stor efterfrågan på lägenheterna..

Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

Stor efterfrågan på timmer

Moelven går för högtryck och det skapar stor efterfrågan på timmer.

Affärsvärlden - 18 sep 17 kl. 11:40

Stor efterfrågan hos tjänsteföretagen

Det är en mycket stor efterfrågan på företagens tjänster, delvis på grund av att världshandeln börjar ta fart. Trots stort underskott på kompetens ser vissa kunskapsintensiva branscher ut att ha kunnat upprätthålla en hög tillväxt..

Kristianstadsbladet - 09 mar 18 kl. 00:01

Tydingesjön satsar på camping: Stor efterfrågan från besökare

29 nya korttidsplatser ska vara klara, helst när säsongen börjar. Tydingesjöns camping och festplats hade stor efterfrågan förra säsongen från både spontancampare och långliggare och har bestämt sig för att hörsamma detta..

BT - 20 jan 19 kl. 18:28

BORÅS: Favos nya förändring: ”Extremt stor efterfrågan”

App-restaurangen Favo ska börja leverera mat utanför centrala Borås. – Vi har sett en extremt stor efterfrågan, säger delägaren Oscar Johansson..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.