E24 > Ekonomi

Friday, 26 August, 10:24

E24 - 21 jan 16 kl. 22:17

Hämnades i annons: Så illa smakade bananenEn uppmaning att dricka radioaktivt vatten, en rökande svensk idrottsstjärna och en glassätande kändis. SvD:s läsare lyfter här fram sina favoriter i den svenska annonshistorien. I slutet av svepet finns några utländska märkligheter – som när bebisars hälsa skulle lyfta med hjälp av läsk....
Läs mer på E24

Dela artikeln

147 Delningar
| Dela


Liknande nyheter

Taggar: Hämnadesi , annons, , illa, smakade, bananen
BT - 29 aug 13 kl. 18:22

Falsk barnsex-annons lockade många

En fejkad annons där en 14-årig flicka från Stockholm erbjöd sex fick över 100 svar på en vecka. Polisen är inte förvånad. Det var radioprogrammet Verkligheten i P3 som lade ut den falska annonsen på en webbsida där man kan köpa sexuella tjänster.

Trelleborgs Allehanda - 21 feb 14 kl. 08:31

Grisar på färja lämnades utan vatten och tillsyn

Foto: Skånemedia
Ombord på färjan till Rostock lämnades grisarna utan vatten och tillräcklig tillsyn. Nu riktar länsstyrelsen skarp kritik mot djurtransportören som fraktade djuren som hämtats från en gård i Hammenhög. – Det är allvarliga brister under transporten, säger djurskyddsinspektören Mattias Gårdlund på länsstyrelsen.

Kristianstadsbladet - 21 feb 14 kl. 08:35

Grisar på färja lämnades utan vatten och tillsyn

Foto: Skånemedia
Ombord på färjan till Rostock lämnades grisarna utan vatten och tillräcklig tillsyn. Nu riktar länsstyrelsen skarp kritik mot djurtransportören som fraktade djuren som hämtats från en gård i Hammenhög. – Det är allvarliga brister under transporten, säger djurskyddsinspektören Mattias Gårdlund på länsstyrelsen.

BT - 12 sep 12 kl. 09:53

Annons om katter blev mardröm - hotade döda Boråspars bebis

När mannen och kvinnan i Borås annonserade ut två katter på Blocket råkade de ut för en 31-åring som krävde pengar, hotade med Hells Angels och sa att han skulle döda parets baby. Den tungt belastade mannen var villkorligt frigiven från sitt senaste fängelsestraff då han svarade på annonsen. Nu ställs han inför rätta för utpressningsförsök och olaga hot mot paret, men också för många andra brott.

Kristianstadsbladet - 02 apr 13 kl. 09:00

Dement kvinna lämnades kvar i rökfyllt hus

När hemtjänsten kom hem till en dement kvinna på långfredagen hittade de henne i ett rökfyllt hus. Hemtjänsten kontaktade kvinnans anhöriga och lämnade sedan henne ensam hemma. Kvinnans barn kommer att polisanmäla händelsen.

Nyheter 24 - 25 sep 13 kl. 09:44

12-åring våldtog sex år gammal flicka ? betalar 3000 i skadeståndÖverlämnades av föräldrarna

IPSWICH. Den tolv år gamle pojken våldtog en sex år gammal flicka ? vid två olika tillfällen.

Dagensanalys.se - 04 feb 16 kl. 12:01

Sluta kämpa mot reklamvägrarna och ge dem vad de vill ha istället

Annonsblockering är på allvar en existentiell kris för reklambranschen. Och – om man får tro vad som skrivs i ämnet – är reklamvägrare en ännu mer katastrofal trend för hela innehålls- och utgivarbranschen. I en tidigare artikel skrev jag om den unika möjligheten för innehållsleverantörer att bli mer relevanta när fler och fler använder annonsblockerare och fortsätter på samma tema med hjälp av AdAge:s Brian Sheehans analys  i den här artikeln.

YLE - 20 jan 15 kl. 04:12

Ultralokal tidning kunde tävla med Östnyland

Efter att tidningen Östnyland lanserades har det uppstått ett vakuum för de Lovisaföretag som vill annonsera på svenska. Det anser Kim Wahlroos, före detta chefredaktör vid tidningen Östra Nyland. Östra Nylands före detta chefredaktör Kim Wahlroos utreder som bäst möjligheterna för att grunda en ny ultralokal svenskspråkig tidning i Lovisanejden.

Dagen - 16 mar 11 kl. 03:00

Hård kritik mot kyrkreklam med en trollkarl - nu ställs evenemanget in

En annons i skämtsam ton om "den svartklädde mystiske trollkarlen" blev för mycket. Nu tvingas kyrkorna i Tjörn ställa in en sedan länge planerad konsert, där Samuel Varg Thunberg skulle agera mellanakt med sina tricks. - Folk trodde tydligen att någon med konstiga krafter skulle komma på besök, säger trollkarlen själv.

Sydsvenskan - 06 feb 12 kl. 06:30

Mytbygget tjatas bort

Mille Markovic vill ta revansch och förbättra sitt varumärke. Men hans biografi är alltför illa skriven för att uppnå sitt syfte, enligt Malena Rydell. Mille Markovic.

Fler nyheter från E24

E24 - 15 minuter sedan

Fallande intäkter för Zenergy

Zenergys andra kvartal var, enligt bolaget självt, fyllt av möjligheter och förhoppningar som delvis inte ännu efterlämnat önskade resultat..

E24 - 15 minuter sedan

Stark rapport från Nilsson Special Vehicles

Nilsson Special Vehicles ökade sitt resultat ganska mycket under det andra kvartalet, jämfört med motsvarande kvartal i fjol..

E24 - 30 minuter sedan

Rejält vinstlyft för Carnegie

Investmentbanken Carnegie, som ägs av Altor och ett antal anställda, uppnådde ett resultat före skatt om 152 miljoner kronor för det första halvåret, en ökning med 45 procent från motsvarande period i fjol. De operativa intäkterna ökade med 4 procent medan kostnaderna minskade med 3 procent..

E24 - 30 minuter sedan

Swedbanks mobilapp ligger nere

Swedbank har tekniska problem med sin mobiltjänst. Flera kunder har inte kunnat logga in på appen på fredagsmorgonen..

E24 - 30 minuter sedan

Teknisk analys: Stor uppsida i Holmen

Denna vecka har analysföretaget Investtech tittat på bland annat energibolaget Tethys Oil och skogsindustrikoncernen Holmen..

E24 - 19 timmar sedan

AQ fortsätter leverera

Underleverantören AQ presterar ett mycket starkt första halvår och fortsätter att återinvestera en stor del vinsten i nya förvärv. Värderingen är dock hög och vi återupprepar vår neutrala inställning till aktien..

E24 - 1 timme sedan

Ökade intäkter för Brighter

Vårdutvecklaren Brighter, listad på First North, redovisar rörelseintäkter på 12,7 miljoner kronor (5,5) samt ett resultat efter finansiella poster på -7,5 miljoner (-5,2) för första halvåret..

E24 - 1 timme sedan

Vinstlyft för Alltele

Teleoperatören Alltele redovisar ett resultat efter skatt på 8,5 miljoner kronor för det andra kvartalet 2016 (-0,3). Resultatet per aktie uppgick till 0:32 kronor (-0:01)..

E24 - 4 timmar sedan

Londons oväntade lyft: Turistboom efter brexit

Staden som röstade mot brexit har fått ett oväntat lyft efter folkomröstningen. Det svaga pundet lockar rekordmånga besökare till London. Från Asien ökar flygbokningarna kraftigt och med en gynnsam valutakurs fokuserar asiatiska shoppare på brittisk lyx..Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.