E24 > Ekonomi

Thursday, 26 May, 00:37

E24 - 21 jan 16 kl. 22:17

Hämnades i annons: Så illa smakade bananenEn uppmaning att dricka radioaktivt vatten, en rökande svensk idrottsstjärna och en glassätande kändis. SvD:s läsare lyfter här fram sina favoriter i den svenska annonshistorien. I slutet av svepet finns några utländska märkligheter – som när bebisars hälsa skulle lyfta med hjälp av läsk....
Läs mer på E24

Dela artikeln

147 Delningar
| Dela


Liknande nyheter

Taggar: Hämnadesi , annons, , illa, smakade, bananen
BT - 29 aug 13 kl. 18:22

Falsk barnsex-annons lockade många

En fejkad annons där en 14-årig flicka från Stockholm erbjöd sex fick över 100 svar på en vecka. Polisen är inte förvånad. Det var radioprogrammet Verkligheten i P3 som lade ut den falska annonsen på en webbsida där man kan köpa sexuella tjänster.

Trelleborgs Allehanda - 21 feb 14 kl. 08:31

Grisar på färja lämnades utan vatten och tillsyn

Foto: Skånemedia
Ombord på färjan till Rostock lämnades grisarna utan vatten och tillräcklig tillsyn. Nu riktar länsstyrelsen skarp kritik mot djurtransportören som fraktade djuren som hämtats från en gård i Hammenhög. – Det är allvarliga brister under transporten, säger djurskyddsinspektören Mattias Gårdlund på länsstyrelsen.

Kristianstadsbladet - 21 feb 14 kl. 08:35

Grisar på färja lämnades utan vatten och tillsyn

Foto: Skånemedia
Ombord på färjan till Rostock lämnades grisarna utan vatten och tillräcklig tillsyn. Nu riktar länsstyrelsen skarp kritik mot djurtransportören som fraktade djuren som hämtats från en gård i Hammenhög. – Det är allvarliga brister under transporten, säger djurskyddsinspektören Mattias Gårdlund på länsstyrelsen.

BT - 12 sep 12 kl. 09:53

Annons om katter blev mardröm - hotade döda Boråspars bebis

När mannen och kvinnan i Borås annonserade ut två katter på Blocket råkade de ut för en 31-åring som krävde pengar, hotade med Hells Angels och sa att han skulle döda parets baby. Den tungt belastade mannen var villkorligt frigiven från sitt senaste fängelsestraff då han svarade på annonsen. Nu ställs han inför rätta för utpressningsförsök och olaga hot mot paret, men också för många andra brott.

Kristianstadsbladet - 02 apr 13 kl. 09:00

Dement kvinna lämnades kvar i rökfyllt hus

När hemtjänsten kom hem till en dement kvinna på långfredagen hittade de henne i ett rökfyllt hus. Hemtjänsten kontaktade kvinnans anhöriga och lämnade sedan henne ensam hemma. Kvinnans barn kommer att polisanmäla händelsen.

Nyheter 24 - 25 sep 13 kl. 09:44

12-åring våldtog sex år gammal flicka ? betalar 3000 i skadeståndÖverlämnades av föräldrarna

IPSWICH. Den tolv år gamle pojken våldtog en sex år gammal flicka ? vid två olika tillfällen.

Dagensanalys.se - 04 feb 16 kl. 12:01

Sluta kämpa mot reklamvägrarna och ge dem vad de vill ha istället

Annonsblockering är på allvar en existentiell kris för reklambranschen. Och – om man får tro vad som skrivs i ämnet – är reklamvägrare en ännu mer katastrofal trend för hela innehålls- och utgivarbranschen. I en tidigare artikel skrev jag om den unika möjligheten för innehållsleverantörer att bli mer relevanta när fler och fler använder annonsblockerare och fortsätter på samma tema med hjälp av AdAge:s Brian Sheehans analys  i den här artikeln.

YLE - 20 jan 15 kl. 04:12

Ultralokal tidning kunde tävla med Östnyland

Efter att tidningen Östnyland lanserades har det uppstått ett vakuum för de Lovisaföretag som vill annonsera på svenska. Det anser Kim Wahlroos, före detta chefredaktör vid tidningen Östra Nyland. Östra Nylands före detta chefredaktör Kim Wahlroos utreder som bäst möjligheterna för att grunda en ny ultralokal svenskspråkig tidning i Lovisanejden.

Dagen - 16 mar 11 kl. 03:00

Hård kritik mot kyrkreklam med en trollkarl - nu ställs evenemanget in

En annons i skämtsam ton om "den svartklädde mystiske trollkarlen" blev för mycket. Nu tvingas kyrkorna i Tjörn ställa in en sedan länge planerad konsert, där Samuel Varg Thunberg skulle agera mellanakt med sina tricks. - Folk trodde tydligen att någon med konstiga krafter skulle komma på besök, säger trollkarlen själv.

Sydsvenskan - 06 feb 12 kl. 06:30

Mytbygget tjatas bort

Mille Markovic vill ta revansch och förbättra sitt varumärke. Men hans biografi är alltför illa skriven för att uppnå sitt syfte, enligt Malena Rydell. Mille Markovic.

Fler nyheter från E24

E24 - 4 timmar sedan

App-avtal blev 32 timmar högläsning

Norges motsvarighet till Konsumentverket – Forbrukerrådet – har tröttnat på de långa och krångliga användarvillkor för appar många av oss snabbt godkänner med ett klick..

E24 - 5 timmar sedan

”Förnya arbetet med att säkra information”

Informationssäkerheten måste stödja digitaliseringen. Två åtgärder skulle markant förbättra förutsättningarna för att regeringens satsning på digitalisering ska bli framgångsrik och att de ökande riskerna inom informationssäkerhetsområdet ska kunna hanteras, skriver experten Fia Ewald..

E24 - 6 timmar sedan

Damberg om Brexit: ”Enormt mycket på spel”

Enormt mycket står på spel för svenskt näringsliv, säger näringsminister Mikael Damberg då han besöker London för att få en känsla för hur britterna tänker inför folkomröstningen om landets EU-medlemskap. Storbritannien är en av Sveriges viktigaste exportmarknader och svallvågorna från ett Brexit skulle också skölja över det svenska näringslivet..

E24 - 6 timmar sedan

AT&T i budstrid om Yahoos söktjänst

Den amerikanska teleoperatören AT&T är en av budgivarna på Yahoos kärnverksamhet inom internetsök. Det rapporterar Bloomberg News med hänvisning till anonyma källor med insyn i processen..

E24 - 8 timmar sedan

Citigroup tvingas böta för räntemanipulering

Citigroup ska betala 425 miljoner dollar för att förlika den amerikanska handelsmyndigheten FTC:s anklagelser om att banken försökt manipulera benchmarkräntor flertalet gånger mellan 2007 och 2012. Det rapporterar Bloomberg News..

E24 - 9 timmar sedan

Skogen växer så det knakar

Fler träd och tätare skogar – den svenska skogen växer och virkesförrådet bara fortsätter att öka. Men den som vill ha extraordinära naturupplevelser i skog och mark kanske får leta vidare..

E24 - 10 timmar sedan

MTG köper sport-tv

Mediebolaget MTG köper 22 procent av ägandet i Engage Sports Media, med en rättighet att öka ägandet längre fram, enligt ett pressmeddelande..

E24 - 10 timmar sedan

”Bolund borde ha varit mycket tuffare”

Det förslag till skärpta regler inom finansrådgivningen blir ett slag i luften. Ett förbund mot brett provision behövs, för att sätta konsumenternas intresse främst skriver Jan Bertoft, Sveriges Konsumenter, i en replik..

E24 - 12 timmar sedan

NFO Drives gör nyemission på 11,3 miljoner kronor

NFO Drives har beslutat om en nyemission på cirka 11,3 miljoner kronor för att möjliggöra en snabbare expansion..Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.