YLE > Finland

Friday, 28 February, 18:12

YLE - 21 jan 16 kl. 18:56

Ingåbon Elfving ny politisk sekreterare för SFPSom politisk sekreterare ska Andreas Elfving leda partiets politiska beredningsarbete och bistå partiledningen. Svenska folkpartiets partistyrelse utsåg Elfving i dag (21.1). Han efterträder Magnus Öster som har valts till direktör för Svenska bildningsförbundet. Elfving verkar för tillfället som SFP:s internationella sekreterare.
Läs mer på YLE
Läs mer om:
Elfving, SFP, Andreas Elfving, Magnus Öster, Svenska, Ingå

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ingåbon, Elfvingny , politisk, sekreterareför , SFP
Trelleborgs Allehanda - 05 jan 13 kl. 11:00

Många vill bli politisk sekreterare

51 ansökningar har kommit in till tjänsten som politisk sekreterare för femklövern i Trelleborgs kommun. Före detta oppositionsrådet Per Klarberg (SD) blir politisk sekreterare för sitt parti, medan Socialdemokraterna ännu inte beslutat sig för hur pengarna ska användas.
-Det handlar om sammanlagt 560 000 kronor för året som ska fördelas enligt hur många mandat som partierna har i fullmäktige, säger kommunalrådet Ulf Bingsgård (M), som blir närmaste chef för femklöverns politiske sekreterare, en halvtidstjänst.?

Trelleborgs Allehanda - 05 dec 12 kl. 09:20

Femklövern söker politisk sekreterare

Den styrande femklövern i Trelleborg vill anställa en politisk sekreterare på halvtid. Sekreteraren ska ägna mycket tid åt intern information inom femklövern.
?

YLE - 08 aug 16 kl. 11:43

Ingåbon Niclas Grönholm i semifinal i rallycross-VM

Ingåbon Niclas Grönholm körde i semifinal i den sjunde VM-deltävlingen. Deltävlingen kördes under veckoslutet (5-7.8) i Trois-Rivieres i Kanada.

YLE - 29 jan 18 kl. 13:18

Belastningsskador satte stopp för karriären – nu tränar Ingåbon Hanna Kanerva juniorer i konståkning

Ingåbon Hanna Kanerva är tränare för konståkare i Ice Team Raseborg. Belastningsskador satte stopp för hennes karriär men ändå säger hon att konståkning är en mångsidig och härlig idrottsgren..

YLE - 03 sep 18 kl. 09:12

Ingåbon Emil Lindholm kämpar om silver i FM-serien i rally - blev tvåa i Sastmala

Ingåbon Emil Lindholm blev tvåa i lördagens FM-deltävlingar i rally. Tävlingen hölls i Sastmala och var säsongens näst sista..

YLE - 29 sep 18 kl. 18:14

Ingåbon Emil Lindholm tvåa i rallyns FM-serie – säkrade andra platsen i sista deltävlingen

Emil Lindholms andra plats i sista deltävlingen i rallyns FM-serie säkrade andra platsen totalt för Ingåbon. I rallyt som avslutades på lördag eftermiddag förlorade Lindholm 21 sekunder till segraren Nikolai Gryazin från Lettland..

YLE - 15 okt 18 kl. 15:43

En dag vill Ingåbon Emil Lindholm från köra VM-serien - "Min dröm är att livnära mig på att köra rally"

Ingåbon Emil Lindholm kom tvåa i rallyns FM-serie. Säsongen 2019 vill han vinna serien och drömmen är att en dag livnära sig på att köra rally..

YLE - 15 okt 18 kl. 15:43

En dag vill Ingåbon Emil Lindholm köra VM-serien - "Min dröm är att livnära mig på att köra rally"

Ingåbon Emil Lindholm kom tvåa i rallyns FM-serie. Säsongen 2019 vill han vinna serien och drömmen är att en dag livnära sig på att köra rally..

YLE - 26 nov 18 kl. 13:53

Ingåbon Niclas Grönholm slutade sjua i VM-rallycross - missade semifinalen i sista deltävlingen

Ingåbon Niclas Grönholm lyckades inte kvalificera sig till semifinal i den sista VM-deltävlingen i rallycross. Det var första gången Grönholm missade en plats bland de tolv bästa den här säsongen..

YLE - 02 mar 19 kl. 19:03

Ingåbon Emil Lindholm bäst i sin klass i Joensuurallyt – tvåa efter tre deltävlingar i FM-serien

Emil Lindholm – Mikael Korhonen tog sin andra deltävlingsseger i rallyns FM-serie i Joensuu på lördagen. Ingåbon Lindholm steg till andra plats i FM-serien då tre av sju rallyn har körts..

Fler nyheter från YLE

YLE - 1 timme sedan

Sannäs skola i Karis får kanske ny ägare - nätauktionen avslutad, högsta budet är 122 000 euro

Sannäs skola i Karis har gått under klubban, åtminstone i teorin. När nätauktionen avslutades på fredagen låg det sista och vinnande budet på 122 000 euro..

YLE - 2 timmar sedan

Inrikesminister Maria Ohisalo: "Turkiska myndigheter har inte meddelat att de öppnat gränserna"

Turkiska medier rapporterar att landet inte tänker förhindra flyktingarnas försök att komma till Europa. Finlands inrikesminister Maria Ohisalo säger att det inte kommit en officiell bekräftelse på beskedet. Det rapporterar Yle Uutiset..

YLE - 2 timmar sedan

Finsk ungdom betalade Toni Jalonens resekostnader till Tallinn

Sannfinländarnas partisekreterare upplever att resefinansieringen är problematisk. Enligt Toni Jalonen har resan till en konferens i Estland i helgen delvis betalats med egna pengar. Han säger också att resan har betalats för honom och en annan viceordförande..

YLE - 4 timmar sedan

Finlands äldsta bokmässa firar 30 år - tar upp falska nyheter, forskarnas yttrandefrihet och människans välbefinnande

Åbo Bokmässa ordnas i år 2-4 oktober i Åbo Mässcentrum..

YLE - 3 timmar sedan

Vasas fyra sista öppna daghem hotade då staden sparar - nu samlar föräldrarna namn för att bevara daghemmen

De resterande fyra öppna daghemmen i Vasa föreslås stänga i höst till följd av stadens nedskärningar inom småbarnspedagogiken. Nu har en del föräldrar startat en namninsamling för att bevara daghemmen..

YLE - 4 timmar sedan

HUS-tjänstemän: Omotiverande för läkare att jobba vid Raseborgs sjukhus som har få operationer

Inför viktiga beslut om framtiden för Raseborgs sjukhus betonas att anestesiläkarna och kirurgerna inte är intresserade av att komma på jobb till Raseborgs sjukhus då det är svårt att upprätthålla yrkesskickligheten där. Kommunerna ska i mars ta ställning till vilken service Raseborgs sjukhus ska erbjuda..

YLE - 3 timmar sedan

Frågan om riksdagsledamot Mäenpääs uttalande om "invasiva arter" skickas tillbaka till riksåklagaren

Riksdagens grundlagsutskott har i dag fattat beslut om att be riksåklagare Raija Toiviainen att ytterligare ta ställning till huruvida hon anser att Sannfinländarnas riksdagsledamot Juha Mäenpääs uttalande om “invasiva arter" fyller kriterierna för att åtal ska väckas..

YLE - 4 timmar sedan

HUS-tjänstemän: Omotiverat för läkare att jobba vid Raseborgs sjukhus som har få operationer

Inför viktiga beslut om framtiden för Raseborgs sjukhus betonas att anestesiläkarna och kirurgerna inte är intresserade av att komma på jobb till Raseborgs sjukhus då det är svårt att upprätthålla yrkesskickligheten där. Kommunerna ska i mars ta ställning till vilken service Raseborgs sjukhus ska erbjuda..

YLE - 9 timmar sedan

Anställd vid Vänsterförbundet avgår – partiordförande Li Andersson fördömer våldsbejakande skriverier på Twitter

Vänsterförbundets partiordförande Li Andersson fördömer i starka ordalag de uppseendeväckande skriverier som har förekommit på ett Twitterkonto grundat av en partianställd. Verksamhetsledaren för partiets västra områden, Misha Dellinger avgår..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.