DN > Inrikes

Monday, 23 January, 15:40

DN - 21 jan 16 kl. 18:17

Nordström: Klart medlemmarna tycker fallskärmen är för jävlig
”För jävligt”. Så tror Annelie Nordström att Kommunals medlemmar tänker om den fallskärm på 2,1 miljoner kronor som utlöses när hon avgår.I en DN-intervju lägger hon en tung skuldbörda på den avhoppade kassören. De politiska följderna av avslöjandena anser hon är regeringens eget bekymmer..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Annelie Nordström, Kommunals, DN

Dela artikeln

132 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: NordströmKlart , medlemmarnatycker , fallskärmenär för , jävlig

Fler nyheter från DN

DN - 30 minuter sedan

Åklagare efterlyser våldtäktsfilm

Misstankarna har skärpts mot en av de tre anhållna för den Facebook-sända våldtäkten i Uppsala. Förundersökningsledaren, åklagare, Magnus Berggren, vädjar nu till allmänheten att lämna in filmbilder som dokumenterar övergreppet.    .

DN - 7 timmar sedan

Försvunnen 72-åring hittad död

Den 72-årige man i Karlstad som anmäldes försvunnen i söndags har påträffats död. Mannen hittades av en hundpatrull i ett skogsområde, inte långt ifrån ett motionsspår..

DN - 30 minuter sedan

Live: Polisen håller presskonferens om misstänkta våldtäkten i Uppsala

Tre unga män har anhållits misstänkta för inblandning i en livesänd våldtäkt på en kvinna i Uppsala..

DN - 2 timmar sedan

Sände live från tingsrätten - åtalas

Med hjälp av sin mobiltelefon direktsände den 19-årige mannen hela tingsrättsförhandlingen mot en kamrat i Eksjö tingsrätt. Nu åtalas 19-åringen misstänkt för brott mot rättegångsbalken..

DN - 3 timmar sedan

Färre kontroller gav färre förlorade körkort

Allt färre blir av med körkortet – något som kan förklaras av polisens minskade kontroller. Den vanligaste orsaken är fortkörning, men många blir också av med körkortet på grund av rattfylla..

DN - 4 timmar sedan

Allt färre drabbas av hjärtinfarkter

Antalet svenskar som drabbas av en hjärtinfarkt fortsätter att minska. Enligt ny statistik från Socialstyrelsen drabbades 26.600 svenskar 2015, att jämföra med 27.

DN - 4 timmar sedan

Hot skrämmer skjutne 16-åringens skolkamrater

Skolkamrater till 16-årige Ahmed Obaid som sköts ihjäl i Malmö hotas via sociala medier. Hoten kombineras med en bild på pojkens döda kropp och eleverna är rädda..

DN - 5 timmar sedan

Brandman misstänkt för sexövergrepp

En brandman sitter häktad misstänkt för våldtäkt och grovt sexuellt övergrepp mot två minderåriga flickor. Ett av övergreppen ska ha skett på en brandstation i Västsverige..

DN - 5 timmar sedan

Svensk politiker ville få Trump skjuten

En småländsk S-politiker undrade på Facebook om inte någon kunde skjuta USA:s nytillträdde president Donald Trump..

DN - 5 timmar sedan

Katrine Marçal blir ny skribent i Dagens Nyheter

Den prisbelönta journalisten och författaren Katrine Marçal blir ny skribent i Dagens Nyheter. Hon kommer att medverka på flera sätt i DN, med bland annat krönikor och porträtt av aktuella personer..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.