DN > Inrikes

Monday, 25 July, 00:18

DN - 21 jan 16 kl. 18:17

Nordström: Klart medlemmarna tycker fallskärmen är för jävlig
”För jävligt”. Så tror Annelie Nordström att Kommunals medlemmar tänker om den fallskärm på 2,1 miljoner kronor som utlöses när hon avgår.I en DN-intervju lägger hon en tung skuldbörda på den avhoppade kassören. De politiska följderna av avslöjandena anser hon är regeringens eget bekymmer..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Annelie Nordström, Kommunals, DN

Dela artikeln

132 Delningar
| Dela


Liknande nyheter

Taggar: NordströmKlart , medlemmarnatycker , fallskärmenär för , jävlig

Fler nyheter från DN

DN - 1 timme sedan

16-åring gripen av polisen

Polisen har gripit en 16-åring misstänkt för att ha undanhållit information om att den 18-årige gärningsmannen planerade att genomföra ett attentat i köpcentrumet i München i fredags, rapporterar Reuters..

DN - 2 timmar sedan

Pokémonspelare förlorade körkortet


Två rödljus hann pokémonjägaren passera innan polisen stoppade honom. En annan man togs under helgen in för tillnyktring efter berusad pokémonjakt..

DN - 2 timmar sedan

Totalstopp på E18 vid Köping efter trafikolycka

Det blev stopp i vägtrafiken under närmare två timmar på söndagskvällen när ett lastbilsekipage och tre personbilar kolliderade på E18 strax öster om Köping. Larmet om olyckan kom klockan 17.42.

DN - 3 timmar sedan

Biståndspengar gick till pension åt riksrevisorer


○ Riksrevisionen har tagit pengar från biståndsbudgeten för att betala tidigare riksrevisorers pensioner, visar DN:s granskning. ○ En tredjedel av hela Riksrevisionens budget för biståndsprojekt gick förra året direkt in i myndighetens allmänna kassa. ○ Interna dokument avslöjar missnöjet: ”en ’gisslanliknande’ situation mellan förvaltningsanslaget och biståndsanslaget”, skriver de..

DN - 3 timmar sedan

”Vi håller på att se över den här frågan”


Riksrevisor Margareta Åberg medger att myndigheten lägger för mycket pengar på administration. Hon säger att de nu arbetar för att få ner kostnaderna. De ska också se över hur stor andel som ska tas från biståndsanslaget..

DN - 4 timmar sedan

Tolv misstänkta sexbrott på festival

Tolv sexuella ofredanden har anmälts under helgens Trästockfestival i Skellefteå, enligt polisen i Västerbotten..

DN - 3 timmar sedan

Ministrar på DN Debatt: Transpersoners rättigheter stärks


Var femte transperson i Sverige har utsatts för våld. Utvecklingen går åt fel håll, menar regeringen, som i en debattartikel på DN Debatt nu aviserar att transpersoners rättigheter ska stärkas och bli en prioriterad fråga..

DN - 4 timmar sedan

Karin Eriksson: Gammalmodig – men före sin tid


Kommentar. Thorbjörn Fälldin uppfattades redan i sin krafts dagar som en ganska gammaldags politiker. Men han var före sin tid med att fånga upp strömningar bortom höger och vänster..

DN - 4 timmar sedan

Flera misstänkta sexbrott på festival

Ett tiotal sexuella ofredanden har anmälts under helgens Trästockfestival i Skellefteå, rapporterar lokala medier..

DN - 15 timmar sedan

”Pappa hade haft problem med hjärtat”


Han formade en historisk regering och tillsatte Sveriges första kvinnliga utrikesminister. Samtidigt värdesatte han kroppsarbetet hemma på gården. Sent i lördags somnade den förre Centerledaren Thorbjörn Fälldin in, 90 år gammal.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.