DN > Inrikes

Tuesday, 19 September, 13:38

DN - 21 jan 16 kl. 18:17

Nordström: Klart medlemmarna tycker fallskärmen är för jävlig
”För jävligt”. Så tror Annelie Nordström att Kommunals medlemmar tänker om den fallskärm på 2,1 miljoner kronor som utlöses när hon avgår.I en DN-intervju lägger hon en tung skuldbörda på den avhoppade kassören. De politiska följderna av avslöjandena anser hon är regeringens eget bekymmer..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Annelie Nordström, Kommunals, DN

Dela artikeln

132 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: NordströmKlart , medlemmarnatycker , fallskärmenär för , jävlig

Fler nyheter från DN

DN - 3 timmar sedan

Svenska labradoren Ace har sökt efter Kim Wall flera gånger

Marcus Rostedt har två labradorer som är specialiserade på att spåra likdelar. Den ena heter Ace och har varit i Danmark flera gånger för att hjälpa till i letandet efter Kim Walls kropp..

DN - 3 timmar sedan

Cellprov blir gratis för alla kvinnor

Avgiften för att lämna cellprov som ska förebygga livmoderhalscancer slopas i hela landet efter en överenskommelse mellan Vänsterpartiet och regeringen..

DN - 3 timmar sedan

Augmented reality – nästa stora tekniksprång?

Tänk att ställa ut objekt i verkligheten som man ser kristallklart – men som inte finns på riktigt. Ett monster på köksbordet, en soffa man inte har köpt än eller en informationstavla svävande ovanför en fotbollsspelares huvud. Augmented reality kan bli nästa rejäla teknikskifte.

DN - 12 timmar sedan

Sprängmedel kastades mot lägenhet i Göteborg i natt

En explosion har inträffat i Biskopsgården i Göteborg. Enligt polisen är det någon som har kastat ett föremål mot en lägenhet på Blidvädersgatan. Händelsen betecknas som försök till mord..

DN - 12 timmar sedan

Explosion i Göteborg i natt

En explosion har inträffat i Biskopsgården i Göteborg. Enligt polisen är det någon som har kastat ett föremål mot en ruta till ett hus på Blidvädersgatan..

DN - 15 timmar sedan

Ryska FSB vägrar släppa Wallenbergdokument

Den ryska säkerhetstjänsten vill inte offentliggöra dokument som skulle kunna kasta ljus över Raoul Wallenbergs död. Det kan ske först 2022, är beskedet från FSB. Wallenbergs släktingar tänker dock driva fallet vidare..

DN - 17 timmar sedan

”Tekniken kan förbättra världens matproduktion”

En stjärnrestaurang i Göteborg har för första gången serverat en Crispr-måltid. I Sverige är de genförändrade grönsakerna än så länge tillåtna. Men forskare är oroliga för att EU kommer att begränsa användningen på samma sätt som för GMO..

DN - 17 timmar sedan

Hennes upptäckt gjordes vid Umeå universitet

Emmanuelle Charpentier fick kritik för att hon forskade i för många olika fält. Nu är hon en av de hetaste Nobelpriskandidaterna för upptäckten av gensaxen Crispr/Cas9, som helt revolutionerat biokemin..

DN - 19 timmar sedan

Agnes Wolds råd till föräldrar kritiseras från flera håll

Agnes Wold och Cecilia Chrapkowskas bok ”Praktika för blivande föräldrar” har under de senaste dagarna fått kritik från flera håll. Livsmedelsverket menar att de är bekymrade över de råd om alkohol under graviditeten som ges i boken. Nu kritiserar även Astma- och allergiförbundet författarna för att bagatellisera problemen med allergier..

DN - Igår: 07:57

De två försvunna kvinnorna i Årefjällen återfunna

De två kvinnor som fjällräddare sökte efter på fjället i Åre-området hittades oskadda på måndagsförmiddagen.   .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.