DI > Ekonomi

Monday, 27 June, 16:49

DI - 21 jan 16 kl. 16:33

Få tar emot avhoppare från KommunalFlykten från Kommunal fortsätter. Men den som försöker byta till ett annat fack riskerar att få ett nej..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Kommunal

Dela artikeln

18 Delningar
| Dela


Liknande nyheter

Taggar: , tar, emot, avhopparefrån , Kommunal
Corren - 21 jan 16 kl. 16:02

Få tar emot avhoppare från Kommunal

Flykten från Kommunal fortsätter..

UNT - 21 jan 16 kl. 16:02

Få tar emot avhoppare från Kommunal

Flykten från Kommunal fortsätter..

SVT - 21 jan 16 kl. 16:19

Få tar emot avhoppare från Kommunal

Flykten från Kommunal fortsätter. Men den som försöker byta till ett annat fack riskerar att få ett nej..

HBL - 22 jan 14 kl. 07:05

Sibbo och Närpes tar emot syrier

Fem nya kommuner meddelar att de tar emot syriska flyktingar: Villmanstrand, Sibbo, Närpes, Lojo och Siikajoki.– Vi kom till den här lösningen av rent humanitära skäl. Tjänstemännen minns inte att staden någonsin tidigare skulle ha tagit emot kvotflyktingar, säger stadsdirektör Kimmo Jarva i Villmanstrand.

YLE - 27 aug 15 kl. 14:56

Nästan hela Österbotten tar emot flyktingar

Det är ytterst få österbottniska kommuner som inte tar emot några flyktingar i år. Det är enbart Korsnäs dit varken asylsökande eller kvotflyktingar verkar anlända. Omkring 140 kvotflyktingar tas emot av kommunerna i svenska Österbotten i år.

Alliansfritt Sverige - 05 feb 14 kl. 11:22

Försök inte, Schlingmann har redan erkänt att M tar emot pengar från företag

Moderaternas hemliga partifinansiering är åter på tapeten. Igår publicerade EU-kommissionen sin rapport om korruption, och Moderaterna fick sig en släng av sleven. Idag kommer de rödgröna med ett lagförslag om öppenhet – tar man emot anonyma bidrag ska man inte få partistöd.

YLE - 12 dec 13 kl. 06:44

Lojo tar emot flyktingar 2015

Stadsfullmäktige i Lojo beslöt igår efter omröstning att staden tar emot 30 flyktingar år 2015. Flyktingbeslutet kom efter omröstning. Lojofullmäktiges beslut att at emot flyktingar fattades efter omröstning där 30 ledamöter var för och tjugo emot.

YLE - 11 nov 15 kl. 20:46

Lovisa tar emot flyktingar nästa år

Lovisa tar emot 25 flyktingar nästa år. Det beslöt stadsfullmäktige efter omröstning på onsdag kväll. Femtio ledamöter röstade för att Lovisa tar emot flyktingar nästa år medan sju Sannfinländare röstade emot.

YLE - 30 aug 13 kl. 04:30

"Bittert med Kyrkslätt som inte tar emot flyende"

Tidigare människorättsrapportören Elisabeth Rehn vet hur enorm nöden är bland flyktingar som väntar på ett liv i trygghet.
Som Kyrkslättbo är hon djupt besviken på sin hemkommun. - Jag är sorgsen, det har jag varit hela tiden.

YLE - 18 maj 16 kl. 11:59

”Glädjande att Östnyland tar emot så många kvotflyktingar”

Behovet av kommunplatser för flyktingar som får uppehållstillstånd är skriande. Bland annat ser Borgå ut att öka sin kvot rejält, från 25 till 119 i år. Martina Lindroos, chef för asylboendena i Borgå, är glad över signalerna från kommunerna.

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

USA hoppas på lugnt brexit

USA hoppas att övergångsperioden för Storbritannien att lämna EU blir så lugn som möjligt, trots svårigheter och skadeverkningar..

DI - 30 minuter sedan

Hans Rosenfeldt: ”Kvinnor är roligare”

Manusförfattaren Hans Rosenfeldts tv-serier har blivit en exportsuccé.Efter framgångarna med ”Bron” börjar nu hans nya kriminaldrama Marcella sändas på Netflix, som har över 80 miljoner prenumeranter..

DI - 45 minuter sedan

USA: Tjänstesektorn svagare än väntat

Ett snabbestimat över inköpschefsindex för tjänstesektorn i USA från Markit var oförändrat på 51,3 i juni jämfört med månaden före, rapporterar Bloomberg News..

DI - 45 minuter sedan

EU godkänner fusion mellan hotelljättarna

Konkurrensmyndigheterna i EU har gett tummen upp för den amerikanska hotellkedjan Marriott Internationals förvärv av sektorkollegan Starwood..

DI - 1 timme sedan

Aktierna som faller - hela listan

Här hittar du alla dagens vinnare och förlorare på börsen..

DI - 1 timme sedan

Anders Borg: "Situationen är komplicerad"

"Det kommer bli svårt att bedriva bankverksamhet från Storbritannien", säger den förre finansministern Anders Borg, som bland annat är rådgivare för den amerikanska storbanken Citi..

DI - 1 timme sedan

USA-börser: Nedgången fortsätter

De amerikanska börserna öppnar på minus, och de börsfall som på fredagen följde på Storbritanniens folkomröstning fortsätter på måndagen..

DI - 1 timme sedan

"Världens bäste" lämnar landslaget

"Världens bäste" har gjort sin sista landskamp. Och Argentina väntar på fler nej tack efter Copa América-titelmissen. "Messi är nog troligtvis inte den ende som lämnar landslaget", säger anfallskamraten Sergio Agüero..

DI - 1 timme sedan

USA-börser: Nedgången väntas fortsätta

De amerikanska indexterminerna indikerar en öppning på minus, och de börsfall som på fredagen följde på Storbritanniens folkomröstning ser därmed ut att fortsätta när handeln drar i gång på måndagen..

DI - 1 timme sedan

USA har beredskap att hantera brexit

Amerikanska staten är fullt förberedd på att hantera konsekvenserna av brexit..Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.