DrivaEget > Ekonomi

Sunday, 24 September, 21:24

DrivaEget - 21 jan 16 kl. 16:29

“21 januari är dagen då nyårslöftena bryts” Allmänt  Driva Egets bloggare, tidscoachen Dorotea Pettersson, om löften, inspiration och bränsle! Läs vidare, kommentera eller dela.
Läs mer på DrivaEget
Läs mer om:
Egets, Dorotea Pettersson

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: 21 januariär dagen , , nyårslöftena, bryts
Realtid - 21 dec 16 kl. 00:00

Inga nyårslöften för Stefan

Nyårslöftena brukade aldrig hålla januari ut så numera blir det inga sådana löften. Det berättar Stefan Nordenberg, Sales–Nordic Region på Franklin Templeton Investments..

Kristianstadsbladet - 27 dec 12 kl. 09:00

Här bränns julmaten bort

Foto: Peter Åklundh
Nästa vecka är det gymmens högtrycksvecka. Dubbelt så många börjar träna under årets två första månader jämfört med senare under våren. ?

Nya Wermlands Tidningen - 20 jan 14 kl. 06:00

Träningens tid är nu

Januari är månaden då nyårslöftena ska infrias, julfettet förbrännas och strandkroppen formas inför sommaren. Även i år upplever de flesta av Arvikas träningsanläggningar en kraftigt ökad tillströmning av träningssugna nya och gamla medlemmar under årets första månad..

Nya Wermlands Tidningen - 30 dec 14 kl. 06:00

Många börjar träna efter nyår

Ett av de vanligaste nyårslöftena har i många år varit att börja träna och komma i form. Årets trend fortsätter i samma spår och gymmen och träningscentren runt om i länet ökar i medlemsantal inför januari..

YLE - 12 feb 15 kl. 05:22

Att pumpa muskler är pop

Det är fullt på gymmen i huvudstadsregionen just nu. Det är inte bara nyårslöftena som får tyngderna att lyftas. Fitnesstrenden har fått allt fler unga kvinnor att hitta till konditionssalarna.

Fler nyheter från DrivaEget

DrivaEget - I förrgår: 10:43

10 steg för att lyckas med Instagram

 Nätaffärer  Bilder är ett effektivt sätt att kommunicera med sina kunder. Med ett Instagramkonto kan ditt företag snabbt nå nya målgrupper. Vi hjälper dig att komma igång.

DrivaEget - I förrgår: 06:29

Banken hotade stänga hennes konto

 Pengar  Ibland skär det sig mellan bankerna och kunderna. Seija Singh Ketola råkade i luven på Nordea angående ett företagskonto. Nu säger banken att det ska bli bättring.

DrivaEget - 21 sep 17 kl. 13:26

Se upp! Därför behöver du en https-adress – och så gör du

 Nätaffärer  Har du en hemsida? Då kan du behöva en https-adress, med ett så kallat SSL-certifikat, för att inte riskera att läcka dina användares uppgifter, tappa på Google och få en icke-fungerande sajt. Vi reder ut!

DrivaEget - 21 sep 17 kl. 06:50

Ny trend – återvinning flyttar in på kontoret

 Allmänt  Cirkulär ekonomi blev plötsligt ett begrepp som hördes överallt. Nu kommer nästa – cirkulär interiör. Basen är förstås densamma: att återanvända i stället för att slänga.

DrivaEget - 20 sep 17 kl. 16:37

Mobile first – nu flyttar köpen in i mobilen

 Nätaffärer  Tidigare har mobilen varit ett smart skyltfönster för företagare som vill presentera sina produkter. Nu har den tagit ännu ett steg och blivit första valet även när kunden ska genomföra sina e-handelsköp. Läs vidare, kommentera eller dela.

DrivaEget - 20 sep 17 kl. 10:05

Budgeten på fem minuter

 Skatt  Höjda barnbidrag, fler utbildningsplatser och sänkt arbetslöshet. Finansminister Magdalena Andersson levererade budgeten för 2018 med en rejäl dos självförtroende. Läs vidare, kommentera eller dela.

DrivaEget - 20 sep 17 kl. 09:21

Sommarsol på burk

 Allmänt  Det började med en kupa för äppelträdets skull. I dag har Göran Sundström 50 miljoner bin i en verksamhet laddad med solenergi. Läs vidare, kommentera eller dela.

DrivaEget - 20 sep 17 kl. 07:28

Vi granskar företagskonton – men behövs det?

 Pengar  Alla stora banker erbjuder sina kunder företagspaket. Men frågan är om de alltid behövs. Här reder vi ut begreppen.

DrivaEget - 19 sep 17 kl. 21:30

Tröttnade på biverkningarna – Sofia uppfann eget järntillskott

 Nätaffärer  Sofia Friberg har jobbat inom läkemedelsindustrin, och lider av anemi. Hon fick nog av biverkningar av järntabletterna – och skapade en egen. Läs vidare, kommentera eller dela.

DrivaEget - 19 sep 17 kl. 11:46

Vinn boken Lejonagendan

 Ditt liv  Lejonagendan heter en ny bok av Cecilia Duberg om ledarskap. Fast egentligen funkar den för vem som helst – enmansföretagare,- anställda såväl som storbolagsdirektörer. Nu kan du delta i vår tävling och vinna boken.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.