DrivaEget > Ekonomi

Saturday, 01 October, 19:16

DrivaEget - 21 jan 16 kl. 16:29

“21 januari är dagen då nyårslöftena bryts” Allmänt  Driva Egets bloggare, tidscoachen Dorotea Pettersson, om löften, inspiration och bränsle! Läs vidare, kommentera eller dela.
Läs mer på DrivaEget
Läs mer om:
Egets, Dorotea Pettersson

Dela artikeln

1 Delningar
| Dela


Liknande nyheter

Taggar: 21 januariär dagen , , nyårslöftena, bryts
Kristianstadsbladet - 27 dec 12 kl. 09:00

Här bränns julmaten bort

Foto: Peter Åklundh
Nästa vecka är det gymmens högtrycksvecka. Dubbelt så många börjar träna under årets två första månader jämfört med senare under våren. ?

Nya Wermlands Tidningen - 20 jan 14 kl. 06:00

Träningens tid är nu

Januari är månaden då nyårslöftena ska infrias, julfettet förbrännas och strandkroppen formas inför sommaren. Även i år upplever de flesta av Arvikas träningsanläggningar en kraftigt ökad tillströmning av träningssugna nya och gamla medlemmar under årets första månad..

Nya Wermlands Tidningen - 30 dec 14 kl. 06:00

Många börjar träna efter nyår

Ett av de vanligaste nyårslöftena har i många år varit att börja träna och komma i form. Årets trend fortsätter i samma spår och gymmen och träningscentren runt om i länet ökar i medlemsantal inför januari..

YLE - 12 feb 15 kl. 05:22

Att pumpa muskler är pop

Det är fullt på gymmen i huvudstadsregionen just nu. Det är inte bara nyårslöftena som får tyngderna att lyftas. Fitnesstrenden har fått allt fler unga kvinnor att hitta till konditionssalarna.

Fler nyheter från DrivaEget

DrivaEget - Igår: 11:40

Här är bästa säljknepen från mäklarvärlden

 Försäljning  Vilka säljtips kan alla företagare lära av en fastighetsmäklare? Lennart Hagberg grundade HusmanHagberg för snart 20 år sedan, här ger han goda råd till dig som vill förbättra försäljningen – oavsett bransch. Läs vidare, kommentera eller dela.

DrivaEget - Igår: 07:16

Från taxiresa till mångmiljoninvestering

 Inspiration  Jimi Tadi körde taxi och berättade för passageraren om sin affärsidé. Resultatet: en mångmiljoninvestering och planerad global lansering. Snart är det dags årets upplaga av idé- och innovationstävlingen The Brewhouse Award och för en av förra årets vinnare, Jimi Tadi, startade allt i en taxibil.

DrivaEget - I förrgår: 15:47

Lägg 1 minut – undvik bedrägerier och id-kapning

 Bluffakturor  Nu kan du minska risken att någon använder dina personuppgifter för bedrägerier och id-kapning, det tar bara en minut. Läs vidare, kommentera eller dela.

DrivaEget - I förrgår: 13:58

Ta chansen: Vinn biljetter till Driva Eget-dagen!

 Driva Eget-dagen  Kanelbullen kan slänga sig i väggen – är det några som bör firas är det Sveriges småföretagare. Den 11 oktober är din dag! Nu kan du vinna biljetter till vårt firande här!

DrivaEget - 26 dec 15 kl. 09:57

7 tips: Kartlägga dina kunder – och tjäna mer

 Guide / Nätaffärer  Big data handlar om att samla in information om dina kunder, för att anpassa ditt erbjudande till dem. Så här gör du på sju sätt med expertens råd. Läs vidare, kommentera eller dela.

DrivaEget - 28 sep 16 kl. 16:09

5 fällor företagarföräldrar går i

 Pengar  En djungel av regler, så kan det kännas att vara förälder och företagare. Här är fem vanliga fällor – och hur du undviker dem. Läs vidare, kommentera eller dela.

DrivaEget - 28 sep 16 kl. 11:45

Så tar du rätt betalt för din föreläsning

 Affärer  Har du fått frågan om att hålla föredrag? Grattis! Men hur ska du tänka kring ditt arvode?

DrivaEget - 27 sep 16 kl. 15:49

5 sätt att skapa nyheter kring ditt företag

 Affärer  PR handlar bland annat om att locka journalister att skriva artiklar, och journalister vill ha nyheter. Så här skapar du nyheter kring ditt företag. Läs vidare, kommentera eller dela.

DrivaEget - 27 sep 16 kl. 11:47

5 tips för en framgångsrik e-handelsexport

 Nätaffärer  Vill du som e-handlare expandera till fler marknader? Linda Laszlo Ek är expert på e-handelsexport på Business Sweden och delar med sig av sina fem viktigaste tips för en lyckad satsning. Läs vidare, kommentera eller dela.

DrivaEget - 27 sep 16 kl. 07:30

Skattechock drabbar småföretagare

 Skatt  Skatteverket har ändrat sin handläggning av deklarationerna för småföretagare. Se upp så du inte råkar illa ut. ”Jag vet inte var pengarna till skatten ska komma ifrån” säger Joel Hagberg som är en av de som drabbats.Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.