DrivaEget > Ekonomi

Friday, 21 July, 06:50

DrivaEget - 21 jan 16 kl. 16:29

“21 januari är dagen då nyårslöftena bryts” Allmänt  Driva Egets bloggare, tidscoachen Dorotea Pettersson, om löften, inspiration och bränsle! Läs vidare, kommentera eller dela.
Läs mer på DrivaEget
Läs mer om:
Egets, Dorotea Pettersson

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: 21 januariär dagen , , nyårslöftena, bryts
Realtid - 21 dec 16 kl. 00:00

Inga nyårslöften för Stefan

Nyårslöftena brukade aldrig hålla januari ut så numera blir det inga sådana löften. Det berättar Stefan Nordenberg, Sales–Nordic Region på Franklin Templeton Investments..

Kristianstadsbladet - 27 dec 12 kl. 09:00

Här bränns julmaten bort

Foto: Peter Åklundh
Nästa vecka är det gymmens högtrycksvecka. Dubbelt så många börjar träna under årets två första månader jämfört med senare under våren. ?

Nya Wermlands Tidningen - 20 jan 14 kl. 06:00

Träningens tid är nu

Januari är månaden då nyårslöftena ska infrias, julfettet förbrännas och strandkroppen formas inför sommaren. Även i år upplever de flesta av Arvikas träningsanläggningar en kraftigt ökad tillströmning av träningssugna nya och gamla medlemmar under årets första månad..

Nya Wermlands Tidningen - 30 dec 14 kl. 06:00

Många börjar träna efter nyår

Ett av de vanligaste nyårslöftena har i många år varit att börja träna och komma i form. Årets trend fortsätter i samma spår och gymmen och träningscentren runt om i länet ökar i medlemsantal inför januari..

YLE - 12 feb 15 kl. 05:22

Att pumpa muskler är pop

Det är fullt på gymmen i huvudstadsregionen just nu. Det är inte bara nyårslöftena som får tyngderna att lyftas. Fitnesstrenden har fått allt fler unga kvinnor att hitta till konditionssalarna.

Fler nyheter från DrivaEget

DrivaEget - 23 timmar sedan

Tina känner sig lurad trots lånet

 Affärer  Visst fick Tina Wilhelmsson sitt mikrolån. Men hon tror att hon hade fått ta del av hela spektrat av möjligheter. Om hon varit man.

DrivaEget - Igår: 07:09

Måste kvinnor bli som män?

 Affärer  Ska kvinnor resonera som män för att få tillgång till finansiering av sina företag? Vi sätter ljuset på villkoren. Är det verkligen lika.

DrivaEget - I förrgår: 07:30

10 tips för att må bra på jobbet

 Ditt liv  Bra arbetsmiljö handlar om så mycket mer än ergonomiska tangentbord och justerbara skrivbordsstolar. Det kan lika gärna handla om gröna växter och ljud. Läs vidare, kommentera eller dela.

DrivaEget - 17 jul 17 kl. 07:36

8 knep – Så övertalar du vem som helst till vad som helst

 Försäljning  Ta hjälp av vetenskapen och lyckas på säljsamtalet, landa dealen – eller övertyga din medarbetare att göra som du vill. Läs vidare, kommentera eller dela.

DrivaEget - 13 jul 17 kl. 07:18

Skatteplanera när du flyttar och spara tusenlappar

 Skatt  24 000 kronor. Så stor kan skillnaden vara i kommunalskatt per år, beroende på vilken kommun du bor i om du tjänar 500 000 per år. Det här bäddar för skatteplanering.

DrivaEget - 12 jul 17 kl. 06:58

Så får du mest nytta av din finansiering

 Affärer  Riskkapital – hur ska du använda det för att maximera nyttan? Här ger experten svar!   Läs vidare, kommentera eller dela.

DrivaEget - 07 jul 17 kl. 07:00

Skaffa tjänstecykel du också

 Ditt liv  Vad kan ge din firma bra PR på stan och i en hållbarhetsredovisning –  samtidigt som du sparar pengar och får motion? En tjänstecykel, såklart! Läs vidare, kommentera eller dela.

DrivaEget - 07 jul 17 kl. 07:30

“Vem vill inte ha mer av det bästa”

 Inspiration  Personlig övertygelse och brinn är en viktigt ingrediens för att lyckas som egen företagare skriver Driva Egets chefredaktör Yasemin Bayramoglu. Läs vidare, kommentera eller dela.

DrivaEget - 07 jul 17 kl. 07:12

Robotar, vård och noppade ögonbryn

 Affärer  Vad kommer styra näringsliv i allmänhet och småföretagare i synnerhet de närmaste åren? Här  är några starka trender som kommer prägla den närmaste framtidens företagande. Läs vidare, kommentera eller dela.

DrivaEget - 05 jul 17 kl. 07:39

Tänk på det här innan du tar in finansiering

 Affärer  Sugen på att ta in riskkapital för att utveckla din verksamhet? Missa inte att fundera igenom det här först! Vill du hitta en investerare för att få in kapital och kunskap i företaget?Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.