DrivaEget > Ekonomi

Thursday, 25 May, 18:13

Liknande nyheter

Taggar: 21 januariär dagen , , nyårslöftena, bryts
Realtid - 21 dec 16 kl. 00:00

Inga nyårslöften för Stefan

Nyårslöftena brukade aldrig hålla januari ut så numera blir det inga sådana löften. Det berättar Stefan Nordenberg, Sales–Nordic Region på Franklin Templeton Investments..

Kristianstadsbladet - 27 dec 12 kl. 09:00

Här bränns julmaten bort

Foto: Peter Åklundh
Nästa vecka är det gymmens högtrycksvecka. Dubbelt så många börjar träna under årets två första månader jämfört med senare under våren. ?

Nya Wermlands Tidningen - 20 jan 14 kl. 06:00

Träningens tid är nu

Januari är månaden då nyårslöftena ska infrias, julfettet förbrännas och strandkroppen formas inför sommaren. Även i år upplever de flesta av Arvikas träningsanläggningar en kraftigt ökad tillströmning av träningssugna nya och gamla medlemmar under årets första månad..

Nya Wermlands Tidningen - 30 dec 14 kl. 06:00

Många börjar träna efter nyår

Ett av de vanligaste nyårslöftena har i många år varit att börja träna och komma i form. Årets trend fortsätter i samma spår och gymmen och träningscentren runt om i länet ökar i medlemsantal inför januari..

YLE - 12 feb 15 kl. 05:22

Att pumpa muskler är pop

Det är fullt på gymmen i huvudstadsregionen just nu. Det är inte bara nyårslöftena som får tyngderna att lyftas. Fitnesstrenden har fått allt fler unga kvinnor att hitta till konditionssalarna.

Fler nyheter från DrivaEget

DrivaEget - 11 timmar sedan

Helena viker inte ner sig

 Inspiration  Helena Skåntorp är ovillig att stå i rampljuset till vardags, men helt orädd när det blåser hårt på toppen. – Då viker jag inte ner mig, säger vd:n på Lernia. För vad är väl tuffa tider på jobbet när man redan varit med om det svåraste i livet?

DrivaEget - Igår: 07:08

Så här ska fakturan se ut

 Affärer  Hur skriver man en faktura? Har du koll på allt som måste vara med? Kolla här!

DrivaEget - I förrgår: 15:00

Investeraren Jane Walerud: Jag hör för många dåliga pitchar

 Affärer  Företagare som söker finansiärer måste lära sig att pitcha sina idéer. Det menar Jane Walerud, en av landets mest ansedda finansiärer inom tech, som tycker att de flesta entreprenörer är usla på just det. Läs vidare, kommentera eller dela.

DrivaEget - I förrgår: 11:29

5 viktiga faktorer när unga söker sommarjobb

 Personal  Under våren söker tusentals unga svenskar jobb inför sommaren. En ny undersökning har tittat på vilka hinder och faktorer som har störst betydelse när de väljer arbetsplats. Läs vidare, kommentera eller dela.

DrivaEget - I förrgår: 07:08

Det här retar sig dina kunder på mest

 Affärer  Har du dåliga vanor som stör dina kunder? Räkna inte med att någon kommer att säga till dig. Dina kontakter kommer att tiga – men fortsätta irritera sig.

DrivaEget - 22 maj 17 kl. 10:49

Du har väl inte missat pensionen?

 Ditt liv  Nästan var tredje enmansföretagare sparar inte till sin pension och mer än var fjärde saknar trygghetsförsäkringar. Det visar en färsk undersökning som Swedbank gjort tillsammans med Novus. Läs vidare, kommentera eller dela.

DrivaEget - 22 maj 17 kl. 07:05

Ordlistan som får dig att låta trovärdig när du söker stöd

 Affärer  Acquisition vadå? Due diligence hurdå? Villkorat vadåförtillskott?

DrivaEget - 19 maj 17 kl. 07:18

Så lyckas du på mässan

 Allmänt  Om du vill nå ut med dina produkter och tjänster kan en mässa vara rätt sätt. Här är råden som hjälper dig att lyckas. Läs vidare, kommentera eller dela.

DrivaEget - 18 maj 17 kl. 11:12

Ny smart betallösning med fler möjligheter

 Affärer  Nu ska det bli ännu enklare att ta betalt. Det är iZettel som öppnar upp för Swish och därmed kan småföretagare registrera flera typer av betalningar i ett och samma kassaregister.  iZettle nu gör det nu möjligt för sina användare att registrera betalningar via Swish.

DrivaEget - 18 maj 17 kl. 07:07

Ta kontroll över hjärnan och få jobbet gjort

 Inspiration  Känns det som att du har hundra bollar i luften, springer på varje puck samtidigt eller – hemska tanke – låter mejlen avgöra vad du jobbar med? Och ändå inte får det viktiga gjort? Det är din hjärna som sätter käppar i hjulet för dig, vi lär dig tämja den.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.