DrivaEget > Ekonomi

Sunday, 24 July, 16:40

DrivaEget - 21 jan 16 kl. 16:29

“21 januari är dagen då nyårslöftena bryts” Allmänt  Driva Egets bloggare, tidscoachen Dorotea Pettersson, om löften, inspiration och bränsle! Läs vidare, kommentera eller dela.
Läs mer på DrivaEget
Läs mer om:
Egets, Dorotea Pettersson

Dela artikeln

1 Delningar
| Dela


Liknande nyheter

Taggar: 21 januariär dagen , , nyårslöftena, bryts
Kristianstadsbladet - 27 dec 12 kl. 09:00

Här bränns julmaten bort

Foto: Peter Åklundh
Nästa vecka är det gymmens högtrycksvecka. Dubbelt så många börjar träna under årets två första månader jämfört med senare under våren. ?

Nya Wermlands Tidningen - 20 jan 14 kl. 06:00

Träningens tid är nu

Januari är månaden då nyårslöftena ska infrias, julfettet förbrännas och strandkroppen formas inför sommaren. Även i år upplever de flesta av Arvikas träningsanläggningar en kraftigt ökad tillströmning av träningssugna nya och gamla medlemmar under årets första månad..

Nya Wermlands Tidningen - 30 dec 14 kl. 06:00

Många börjar träna efter nyår

Ett av de vanligaste nyårslöftena har i många år varit att börja träna och komma i form. Årets trend fortsätter i samma spår och gymmen och träningscentren runt om i länet ökar i medlemsantal inför januari..

YLE - 12 feb 15 kl. 05:22

Att pumpa muskler är pop

Det är fullt på gymmen i huvudstadsregionen just nu. Det är inte bara nyårslöftena som får tyngderna att lyftas. Fitnesstrenden har fått allt fler unga kvinnor att hitta till konditionssalarna.

Fler nyheter från DrivaEget

DrivaEget - 4 timmar sedan

”Jag är trött på att vara den ständiga fixaren”

 Ditt liv  Att dra lika mycket när man driver företag ihop är viktigt – men inte alltid lätt. Driva Egets psykolog Madeleine Gauffin ger råd till en av våra läsare som tröttnat på att vara den som alltid tar största ansvaret. Läs vidare, kommentera eller dela.

DrivaEget - Igår: 10:41

”Han vänder personalen mot mig”

 Ditt liv  Att vara ledare kan vara svårt. Extra svårt blir det om någon av ens anställda utmanar ledarskapet öppet inför kollegorna. Här ger Driva Egets psykolog Madeleine Gauffin råd kring hur man hanterar en sådan situation.

DrivaEget - I förrgår: 15:00

Slagsmål och juice blev supersuccé

 Inspiration  Med juice och slagsmål har Andreas Wilson och hans kolleger gjort succé som entreprenörer. Hälsotrenden är starkare än någonsin och det är inte längre konstigt att betala dyrt för juice eller för att ge varandra stryk. Läs vidare, kommentera eller dela.

DrivaEget - I förrgår: 11:00

10 affärsidéer – våga språnget och starta i dag!

 Inspiration  Varsågod! Här är tio färdiga affärsidéer. Inspireras i ditt företag eller sno rakt av!

DrivaEget - 21 jul 16 kl. 09:58

Det här snackas det om just nu: Born global & slack

 Allmänt  Vilka trendiga begrepp bör du hålla koll på? Vi har frågat tre experter och listat uttrycken med anknytning till företagande som de tycker är hetast just nu. Se också vilka fem som hamnar på -utelistan.

DrivaEget - 20 jul 16 kl. 15:30

”Jag känner mig misslyckad som företagare”

 Ditt liv  När medierna svämmas över av succéhistorier är det lätt att ens eget självförtroende som företagare dalar. Driva Egets psykolog Madeleine Gauffin tipsar om hur man kan hantera känslor av misslyckande. Läs vidare, kommentera eller dela.

DrivaEget - 20 jul 16 kl. 07:30

4 sätt att framstå som en expert – även som helt ny

 Guide / Affärer  För att locka kunder är det viktigt att de litar på att du kan dina saker, även om du inte har så stor erfarenhet. Så här lyckas du. När du försöker sälja in dig till en ny kund vill du självklart förmedla kompetens och trovärdighet.

DrivaEget - 19 jul 16 kl. 15:10

Psykologens tips till alla som hatar sälj-samtalen

 Ditt liv  Hör du till dem som drar sig för att ringa de där säljsamtalen på “göra-listan”? I så fall är du inte ensam! Så här tipsar Driva Egets psykolog Madeleine Gauffin en av alla sälj-rädda företagare.

DrivaEget - 19 jul 16 kl. 09:12

Gamification – – boosta din marknadsföring med spelifiering

 Affärer  Många människor gillar att leka, de flesta går i gång på att tävla. Alla gillar att få bekräftelse. Där har du mekanismerna bakom gamification eller spelifiering som det kallas på svenska – ett alltmer använt marknadsföringsverktyg.

DrivaEget - 18 jul 16 kl. 15:00

De ville absolut inte starta eget – nu älskar Mattz och Karina sina nya liv

 Starta eget  Han var hantverkaren som blev arbetslös efter en långtids­sjukskrivning. Hon var ­akademikern som blev över­talig vid 60 plus. Möt Mattz och Karina – de motvilliga ­företagarna som hittat lösningen genom att starta eget.Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.