DrivaEget > Ekonomi

Sunday, 26 February, 04:21

DrivaEget - 21 jan 16 kl. 16:29

“21 januari är dagen då nyårslöftena bryts” Allmänt  Driva Egets bloggare, tidscoachen Dorotea Pettersson, om löften, inspiration och bränsle! Läs vidare, kommentera eller dela.
Läs mer på DrivaEget
Läs mer om:
Egets, Dorotea Pettersson

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: 21 januariär dagen , , nyårslöftena, bryts
Realtid - 21 dec 16 kl. 00:00

Inga nyårslöften för Stefan

Nyårslöftena brukade aldrig hålla januari ut så numera blir det inga sådana löften. Det berättar Stefan Nordenberg, Sales–Nordic Region på Franklin Templeton Investments..

Kristianstadsbladet - 27 dec 12 kl. 09:00

Här bränns julmaten bort

Foto: Peter Åklundh
Nästa vecka är det gymmens högtrycksvecka. Dubbelt så många börjar träna under årets två första månader jämfört med senare under våren. ?

Nya Wermlands Tidningen - 20 jan 14 kl. 06:00

Träningens tid är nu

Januari är månaden då nyårslöftena ska infrias, julfettet förbrännas och strandkroppen formas inför sommaren. Även i år upplever de flesta av Arvikas träningsanläggningar en kraftigt ökad tillströmning av träningssugna nya och gamla medlemmar under årets första månad..

Nya Wermlands Tidningen - 30 dec 14 kl. 06:00

Många börjar träna efter nyår

Ett av de vanligaste nyårslöftena har i många år varit att börja träna och komma i form. Årets trend fortsätter i samma spår och gymmen och träningscentren runt om i länet ökar i medlemsantal inför januari..

YLE - 12 feb 15 kl. 05:22

Att pumpa muskler är pop

Det är fullt på gymmen i huvudstadsregionen just nu. Det är inte bara nyårslöftena som får tyngderna att lyftas. Fitnesstrenden har fått allt fler unga kvinnor att hitta till konditionssalarna.

Fler nyheter från DrivaEget

DrivaEget - Igår: 10:12

Kunders delningar fick företaget att växa rekordsnabbt

 Inspiration  Deras mobilspel har över 80 miljoner användare och förra året hade de ett resultat på 68 miljoner kronor. FEO Media AB, som bland annat skapat Quizkampen, har vuxit rekordsnabbt på tre år. Läs vidare, kommentera eller dela.

DrivaEget - I förrgår: 13:50

Från noll till 45 miljoner på fem år

 Inspiration  Assistansföretaget Björka Assistans AB har på kort tid vuxit sig riktigt stort, men för vd Marie Hansson är inte drivkraften pengar. Gärna fler kunder, men fortfarande samma fokus: kvalitet och service. Läs vidare, kommentera eller dela.

DrivaEget - 22 feb 17 kl. 14:30

Ökade med 500 procent – utan en krona i annonsering

 Försäljning  Annonsering är inte automatiskt det bästa sättet att nå nya kunder. På knappt tre år har företaget Superfront ökat sitt resultat med 500 procent – utan att lägga en krona på traditionell marknadsföring. Läs vidare, kommentera eller dela.

DrivaEget - 22 feb 17 kl. 13:30

Testa att driva eget på sommarlovet

 Starta eget  Är du mellan 15 och 20 år har du i många kommuner möjlighet att pröva på att driva ett eget företag under sommarlovet. Du kan få stöd av en handledare och även startkapital. Läs vidare, kommentera eller dela.

DrivaEget - 22 feb 17 kl. 11:42

Ta nätet till hjälp när du rekryterar

 Personal  Nätet har blivit en allt viktigare informationskälla för arbetsgivarna när de skall rekrytera ny personal. Genom sökningar på Facebook, Linkedin och Google kan du få fram värdefull  information om de som söker jobb. Läs vidare, kommentera eller dela.

DrivaEget - 22 feb 17 kl. 07:30

5 tips – så strukturerar du upp mejlen

 Ditt liv  Är allt en enda röra i inkorgen? Hittar du inte dina mejl? Minns du inte vad du ska svara på?

DrivaEget - 21 feb 17 kl. 10:20

Så får du full koll på personalliggaren

 Personal  Hårdare kontroller av personaliggare kommer genomföras i byggbranschen. Hantverkare och andra underentreprenörer har inget ansvar att se till att lagen följs – men ska heller inte blunda för felaktigheter. Läs vidare, kommentera eller dela.

DrivaEget - 21 feb 17 kl. 07:40

Så väljer du rätt lokal

 Pengar  Det gäller att ha bra koll på företagets behov innan du börjar leta efter nya lokaler. Annars kan det bli onödigt dyrt. Läs vidare, kommentera eller dela.

DrivaEget - 21 feb 17 kl. 07:35

9 kriterier att tänka på när du väljer lokal

 Pengar  Vilka sökkriterier ska man då ställa upp för den nya lokalen? Lina Jandér påpekar att de självklart varierar beroende på bransch och verksamhet, men listar några av de vanligaste. Läs vidare, kommentera eller dela.

DrivaEget - 21 feb 17 kl. 07:30

3 hyresavtal att ha koll på

 Pengar  Både när du hyr och hyr ut en lokal gäller det att ha ett hyresavtal som reder ut vad som gäller. Bra att veta är att reglerna är olika för förstahands­uthyrning, andrahandsuthyrning och hyra av endast en del av en lokal. Läs vidare, kommentera eller dela.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.