DI > Ekonomi

Thursday, 26 May, 06:39

DI - 20 jan 16 kl. 20:31

Iran tror på massiv tillväxtIrans regering tror att landets ekonomi kommer växa med i snitt 8 procent om året under de närmaste fem åren. Det skriver CNN Money..
Läs mer på DI
Läs mer om:
CNN Money

Dela artikeln

12 Delningar
| Dela


Liknande nyheter

Taggar: Iran, tror, massiv, tillväxt
YLE - 17 okt 13 kl. 11:05

Finansiärer tror på tillväxtföretag

Bland små och medelstora företag finns potential att ersätta arbetsplatser som förlorats genom den ekonomiska nedgången. Det tror både företagare och investerare. Trots att utländsk investering minskar i Finland, tror riskkapitalfinansiärer på entreprenörerna.

Opinionen.se - 01 feb 13 kl. 08:39

Gruvbolag tror på tillväxt

Tre av fyra svenska gruvföretag tror på ökad tillväxt 2013 och nästan åtta av tio räknar med att behöva nyanställa, enligt en barometer för gruvindustrin från revisions- och konsultbolaget PWC. "Trots en global oro ser vi en fortsatt svensk optimism bland de svenska gruvföretagen. 75 procent av gruvföretagen ser en ökad tillväxt under 2013 att jämföra med 38 procent i förra årets undersökning.

DN - 09 apr 13 kl. 14:26

Svenskar tror på tillväxtländer ? men experter varnar

Svenskarna tror mest på tillväxtmarknader när det gäller vilket sparande som kommer att gå bäst det kommande året. Men bedömare varnar för risken..

DI - 18 feb 16 kl. 13:19

Iran tror inte på oljepakt

Iran anser inte att överenskommelsen om att frysa oljeproduktionen är tillräcklig för att stabilisera marknaden. Det uppger iranska källor för Reuters på torsdagen..

DI - 31 jul 13 kl. 15:41

IMF tror på tillväxt i Grekland

IMF ser att skuldlättnader kommer behövas för att Grekland ska klara sina uppsatta mål för 2020. Valutafonden spår fortfarande att Grekland kommer återvända till positiv tillväxt under 2014, men ser att det uppenbart finns nedsiderisker för landets tillväxtutsikter för nästa år..

DI - 21 jan 14 kl. 09:46

Swedbank tror på tillväxt

Tillväxten tar fart i Sverige under 2014, inte minst mot bakgrund av den relativt starka avslutningen av ett annars svagt 2013. Både hushåll och företag bidrar till tillväxten, bland annat genom ökade bostadsinvesteringar. Dessutom är den ekonomiska politiken expansiv med en låg styrränta och sänkta skatter..

Sydsvenskan - 01 jul 15 kl. 09:23

Svenska inköpschefer tror på tillväxt

Det svenska inköpschefsindexet för tillverkningsindustrin sjönk till 52,8 i juni från 54,8 i maj. Siffran är den lägsta sedan i november. Men index ligger fortfarande över 50, gränsen mellan tillväxt och neddragningar.

Helsingborgs Dagblad - 01 jul 15 kl. 09:23

Svenska inköpschefer tror på tillväxt

Det svenska inköpschefsindexet för tillverkningsindustrin sjönk till 52,8 i juni från 54,8 i maj. Siffran är den lägsta sedan i november. Men index ligger fortfarande över 50, gränsen mellan tillväxt och neddragningar.

Affärsvärlden - 17 mar 16 kl. 14:25

Mobius tror på tillväxtmarknader

Investerarna bör upphöra med att vara underviktade i tillväxtmarknader. Det menar Mark Mobius, Franklin Templetons tillväxtmarknadsstrateg..

IT24 - 15 okt 13 kl. 13:27

Relacom tror på tillväxt för robusta nät

Nättjänstföretaget Relacom gör en satsning på robusta nät för samhällskritiska funktioner som ett nytt tillväxtområde. Förhoppningen är att ha ett hundratal anställda inom området senast om två år..

Fler nyheter från DI

DI - 30 minuter sedan

Hillary Clintons mejlvanor synas

Hillary Clinton får ny kritik för sin e-post. En granskning inom USA:s utrikesdepartement, som hon ledde under sin ministertid, pekar ut betydande säkerhetsbrister..

DI - 30 minuter sedan

Ny flygning av Solar Impulse

Det solcellsdrivna planet Solar Impulse 2 har efter lite bekymmer nått ytterligare ett delmål på vägen mot att genomföra den första världsomflygningen på bara solkraft..

DI - 45 minuter sedan

Oljan fortsätter upp

Amerikanska statspappersräntor noterades endast mindre rörelser i USA efter den svenska marknadens stängning på onsdagen, men sjunker något i torsdagens Asienhandel. Dollarn försvagades också mot framför allt japanska yen i tidig Asienhandel..

DI - 1 timme sedan

Eriksson sågas av it-företag

It-företaget Cinnobers ordförande Nils-Robert Persson sågar Stefan Löfvens utnämning av miljöpartisten Peter Eriksson till digitaliseringsminister..

DI - 1 timme sedan

Rosad av byggbolag

Den främsta utmaningen för nya bostadsministern Peter Eriksson är att nå en bred uppgörelse om bostadspolitiken och att få fart på byggandet. Högst upp på byggbolagens önskelista står ökad rörlighet, investeringar i infrastruktur och ökade krav på kommunerna..

DI - 1 timme sedan

Carl Bennet räknar med Damberg

Affärsmannen Carl Bennet räknar med att näringsminister Mikael Damberg blir viktig för att skapa jobb som kombinerar utbildning och arbete, likt det lärlingssystem han själv sjösätter. Och Mikael Damberg är positiv till lärlingsprojektet..

DI - 1 timme sedan

Zika även i Belize

En gravid kvinna i Belize har konstaterats smittad med zikaviruset — det första fallet för en gravid i det centralamerikanska landet, och det andra fallet totalt..

DI - 1 timme sedan

Oljepriset över 50 dollar per fat

Världsmarknadspriserna på råolja har stigit. För första gången i år ligger priset för ett fat nordsjöolja över 50 dollar per fat. Senast det skedde var den 3 november förra året..

DI - 2 timmar sedan

Detta händer torsdagen 26 maj

RAPPORTER STOCKHOLMSBÖRSEN - Garo (kl 7.30), Lundbergs (lunchtid) FIRST NORTH - Bimobject, Gaming Corps, Prime Living, TC Tech AKTIETORGET - Dex Tech, Gullberg & Jansson, Net Gaming, Optifreeze, Orezone ÖVRIGA NORDEN - Seadrill STÄMMOR - Active Biotech, Alphahelix, Catena Media, G4S, Gullberg & Jansson, Hubbr, Höegh LNG, Kancera, Karessa, Kopy Goldfields, Leo Vegas, Metallvärden i Sverige, MYFC, Nanexa, Parans Solar Lightning, Seadrill, Soltech, TC Tech, Transtema (extra), Waystream, Xbrane Biopharma EMISSIONER, BUD, BÖRSNOTERINGAR MM - Castellum: anmälningstid i nyemission inleds (avslutas 9/6) - Clean Motion: första dag för handel på First North - Indutrade: första dag för handel exklusive rätt att erhålla aktier i fondemissionen - Itab: första dag för handel efter split

DI - 7 timmar sedan

VW: Samarbetet har lett till miljardbesparing

Volkswagens division för tunga lastbilar, har uppgett att samarbetet mellan dess lastbilsmärken Scania och MAN utvecklas bättre än väntat. Besparingar på 1 miljard euro årligen är möjliga..Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.