SvD > Ekonomi

Wednesday, 07 December, 13:24

SvD - 20 jan 16 kl. 16:15

DiCaprio: Energibolagens girighet får inte avgöra framtidenLösningen på klimatförändringarna är att låta fossila bränslen ligga kvar i marken, sa Leonardo DiCaprio på World Economic Forum i Davos..
Läs mer på SvD

Läs mer om:
Leonardo DiCaprio, World Economic Forum, Davos

Dela artikeln

3 Delningar
| Dela


Liknande nyheter

Taggar: DiCaprio, Energibolagens, girighetfår inte , avgöra, framtiden
Dagens PS - 1 timme sedan

Dicaprio torsk på bostadsaffär

Enligt The Real Deal har Wall of Street-skådespelaren Leonardo DiCaprio förlorat två miljoner dollar, drygt 18 miljoner kronor, på försäljningen av sin 340 kvadratmeter stora New York-lägenhet. Det är bara två år sedan Hollywood-stjärnan köpte bostaden till ett pris för 10 miljoner dollar. Nu tvingades han alltså dumpa prislappen till 8 miljoner dollar.

DN - 07 jan 14 kl. 12:46

Girighet på Wall Street

Årets första storfilm skildrar girighet på börsen. Med 'The Wolf of Wall Street' gör Martin Scorsese och Leonardo DiCaprio sin femte film ihop. Och med det heta samarbetet följer genast Oscarsrykten..

Kristianstadsbladet - 17 sep 14 kl. 07:21

DiCaprio blir FN:s fredsbudbärare


Filmstjärnan Leonardo DiCaprio har utsetts till FN:s fredsbudbärare, ett uppdrag han kommer att använda för att uppmärksamma klimatfrågan. Utnämningen offentliggjordes av FN:s generalsekreterare Ban Ki-Moon under tisdagen. - Leonardo DiCaprio är inte bara en av världens främsta skådespelare, han har också länge haft ett engagemang för miljöfrågor, sade Ban Ki-Moon.

Trelleborgs Allehanda - 17 sep 14 kl. 07:21

DiCaprio blir FN:s fredsbudbärare


Filmstjärnan Leonardo DiCaprio har utsetts till FN:s fredsbudbärare, ett uppdrag han kommer att använda för att uppmärksamma klimatfrågan. Utnämningen offentliggjordes av FN:s generalsekreterare Ban Ki-Moon under tisdagen. - Leonardo DiCaprio är inte bara en av världens främsta skådespelare, han har också länge haft ett engagemang för miljöfrågor, sade Ban Ki-Moon.

Sydsvenskan - 17 sep 14 kl. 07:31

DiCaprio blir FN:s fredsbudbärare

Filmstjärnan Leonardo DiCaprio har utsetts till FN:s fredsbudbärare, ett uppdrag han kommer att använda för att uppmärksamma klimatfrågan. Utnämningen offentliggjordes av FN:s generalsekreterare Ban Ki-Moon under tisdagen.– Leonardo DiCaprio är inte bara en av världens främsta skådespelare, han har också länge haft ett engagemang för miljöfrågor, sade Ban Ki-Moon.

BT - 17 sep 14 kl. 07:35

DiCaprio blir FN:s fredsbudbärare

Filmstjärnan Leonardo DiCaprio har utsetts till FN:s fredsbudbärare, ett uppdrag han kommer att använda för att uppmärksamma klimatfrågan. Utnämningen offentliggjordes av FN:s generalsekreterare Ban Ki–Moon under tisdagen. – Leonardo DiCaprio är inte bara en av världens främsta skådespelare, han har också länge haft ett engagemang för miljöfrågor, sade Ban Ki–Moon.

Affärsvärlden - 2 timmar sedan

Skådespelaren Leonardo DiCaprio säljer bostad med miljonförlust

Wolf of Wall Street-skådespelaren Leonardo DICaprio har förlorat två miljoner dollar, drygt 18 miljoner kronor, på sin senaste bostadsaffär, skriver The Real Deal..

Dagen - 13 apr 12 kl. 03:00

Vår girighet deras liv

I samband med en manifestation mot vapenexporten står en man med en egenhändigt skriven skylt: "Vår girighet deras liv". Det har skrivits och sagts mycket efter avslöjandet om vapenexporten till Saudiarabien. Det har pekats på ansvariga, det har duckats och det har anmälts.

Supermiljöbloggen - 20 jun 14 kl. 09:27

Leonardo DiCaprio ger miljoner för att rädda haven

Hollywoodstjärnan upprörd över hur bottentrålning tar död på livet i haven. En donation på sju miljoner US-dollar för att få en bättre havsmiljö, det lovade i veckan Leonardo DiCaprio. På Twitter, inför sina drygt tio miljoner följare, skriver DiCaprio: Thru my foundation today I'm pledging $7 million to ocean conservation projects over the next 2 years.

Trelleborgs Allehanda - 19 jul 14 kl. 15:52

DiCaprio begär tillbaka Mandela-foto


Skådespelaren Leonardo DiCaprio kräver tillbaka en signerad bild på sig själv och Nelson Mandela från ett auktionshus och hotar med rättsliga åtgärder, skriver The Wrap.DiCaprios juridiska team skickade ett brev till online-auktionshuset i torsdags, med krav på att fotot ska återlämnas. På bilden har Nelson Mandela signerat:"Till Leo DiCaprio, bästa hälsningar, Mandela, 9-8-07".

Fler nyheter från SvD

SvD - 1 timme sedan

Sparkad utan förvarning – inte med på pressträffen

Stenbecksfärens maktbolag Kinneviks vd Lorenzo Grabau får lämna bolaget med omedelbar verkan. Men beslutet kommer enligt styrelseordförande Tom Boardman efter en lång process..

SvD - 1 timme sedan

Tre av tio smarta klockor hamnar i byrålådan

Förrförra året utsågs aktivitetsarmbanden till årets julklapp. Nu hamnar en tredjedel av dem och lika många smarta klockor i byrålådor med teknik som inte längre används..

SvD - 1 timme sedan

Banker riggade ränta – EU delar ut miljardböter

Storbankerna HSCB, JP Morgan och Crédit Agricole får alla böter av EU-kommissionen för att ha riggat referensräntan Euribor, rapporterar flera medier..

SvD - 2 timmar sedan

Indien lämnar räntan oförändrad

Indiens centralbank, RBI, lämnade på onsdagen reporäntan oförändrad vid 6,25 procent..

SvD - 2 timmar sedan

Bättre potatisskörd i år

Årets svenska skörd av matpotatis beräknas i år till 553 000 ton – 5 procent högre än i fjol. Ökningen innebär en återhämtning jämfört med 2015 års rekordlåga skörd, enligt ett pressutskick från Jordbruksverket. Den främsta orsaken är att arealen med matpotatis har ökat..

SvD - 2 timmar sedan

Burritokedja hemsöks av bajsbakterie – aktien rasar

Den amerikanska burritokedjan Chipotle har fortfarande inte hämtat sig helt från förra årets magsjukeutbrott från e-colibakterier. Nu är bolagsledningen nervös för att deras prognoser för 2017 inte kommer att slå in..

SvD - 2 timmar sedan

Många får första jobbet i julhandeln

Fyra av tio handlare planerar att ta in extrapersonal under julhandeln, vilket innebär omkring 20 000 fler jobb under julen..

SvD - 3 timmar sedan

Priset på diesel sänks

Ledande bensinbolag sänker priset på diesel med tio öre per liter. Efter sänkningen är riktpriset för en liter diesel på bemannade stationer 13:79 kronor..

SvD - 4 timmar sedan

Topplista: Årets största fastighetsaffärer

Årets största fastighetsaffär gick loss på över 22 miljarder kronor. Men SvD har hela topplistan över miljardaffärerna på den heta marknaden. .

SvD - 4 timmar sedan

Atlas Copco köper tyskt

Verkstadskoncernen Atlas Copco köper en tysk serviceleverantör och distributör av industriella kompressorer, enligt ett pressmeddelande. .Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.