SVT > Inrikes

Wednesday, 31 August, 16:18

SVT - 20 jan 16 kl. 00:28

Saknade skridskoåkare dödaDe två män i 70-årsåldern som försvann efter en skridskotur utanför Nyköping igår kväll, har påträffats döda..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Nyköping

Dela artikeln

1 Delningar
| Dela


Liknande nyheter

Taggar: Saknade, skridskoåkare, döda
DN - 19 jan 16 kl. 20:46

Saknade skridskoåkare i Nyköpings skärgård påträffade omkomna


De två män i 70-årsåldern som saknades efter en skridskotur på havsisen utanför Nyköping på tisdagskvällen påträffades vid 21-tiden avlidna i en vak nära en ö i Nyköpings skärgård. Strax före klockan 21 kunde besättningen ombord på en räddningshelikopter lokalisera två personer vid en vak, efter ledning från en skridskoåkare..

YLE - 22 feb 14 kl. 19:36

Skridskoåkare kan ha drunknat i Lojo sjö

En skridskoåkare misstänks ha drunknat i Lojo sjö i Lojo. I eftermiddags gav isen vika under en långfärdsåkare och räddingsmyndigheterna larmades vid halvfyratiden. Gränsbevakningens helikopter, en hydrokopter och dykare sökte efter skridskoåkaren, men utan resultat.

DN - 07 feb 15 kl. 10:24

Svenska skridskoåkare fast på drivande isflak

Flera skridskoåkare är fast på ett drivande isflak på sjön Mjøsa i Norge. Polis och räddningstjänst har inlett en stor räddningsinsats. Enligt norska VG är skridskoåkarna troligen från Sverige..

DN - 19 jan 16 kl. 20:46

Två saknade skridskoåkare i Nyköpings skärgård kan ha påträffats


De två män i 70-årsåldern som saknades efter en skridskotur på havsisen utanför Nyköping på tisdagskvällen kan ha kommit tillrätta. Strax före klockan 21 kunde besättningen ombord på en räddningshelikopter lokalisera två personer vid en vak intill Lagnö, en ö i Nyköpings skärgård..

UNT - 19 jan 16 kl. 23:22

Saknade skridskoåkare kan ha hittats

De två män som försvann efter en skridskotur utanför Nyköping kan ha hittats..

Corren - 19 jan 16 kl. 23:22

Saknade skridskoåkare kan ha hittats

De två män som försvann efter en skridskotur utanför Nyköping kan ha hittats..

UNT - 19 jan 16 kl. 23:54

Saknade skridskoåkare hittades döda

De två män som försvann efter en skridskotur utanför Nyköping har påträffats döda..

Corren - 19 jan 16 kl. 23:54

Saknade skridskoåkare hittades döda

De två män som försvann efter en skridskotur utanför Nyköping har påträffats döda..

Expressen - 16 mar 13 kl. 14:46

Skridskoåkare på sjön blev påkörda av isjakt

Två skridskoåkare blev på lördagen påkörda av en isjakt på Rådasjön. En av dem har förts till sjukhus..

BT - 27 jan 14 kl. 06:36

Skridskoåkare påkörd av isjakt

En skridskoåkare blev påkörd av en isjakt på Fardume träsk på Gotland på söndagen. Kvinnan, som är i 50-årsåldern, fördes till Visby lasarett med bruten arm och skärsår i ansiktet, enligt lokala medier. Hon ska även ha fått en fraktur i kraniet.

Fler nyheter från SVT

SVT - 1 timme sedan

Riksrevisor lämnar sitt jobb 

SVT - 1 timme sedan

Löfven: ”Ingen poliskris”

Poliser slutar och färre brott klaras upp. – Men att plötsligt bara skrika att det är kris i hela polisorganisationen, det tycker jag är att gå för långt, säger statsminister Stefan Löfven (S) till TT..

SVT - 1 timme sedan

Klyftorna ökar mellan fattiga och rika

Gapet mellan rika och fattiga ökar. Enligt en ny studie har den rikaste tiondelen av svenskarna ökat sin andel av landets samlade förmögenhet, samtidigt som de fattiga blivit allt mer skuldsatta..

SVT - 1 timme sedan

Elever behöver större utmaningar

Många elever skulle kunna lämna skolan med mer kunskaper och högre betyg om deras lärare hade utmanat och sporrat dem mer, enligt en ny analys från Skolinspektionen..

SVT - 1 timme sedan

Civila får leda förundersökningar

Från och med nu får civila brottsutredare leda förundersökningar. Det tidigare kravet på polisutbildning slopas..

SVT - 3 timmar sedan

Karolinska sjukhuset svarar på kritiken

Karolinska sjukhuset fick skarp kritik för Macchiarini-affären i den oberoende utredningen som presenterades i dag. Nu svarar sjukhuset på kritiken. SVT Nyheter sänder direkt..

SVT - 3 timmar sedan

Efter Macchiariniskandalen: ”Det är en skadlig kultur”

SVT-journalisten Bosse Lindquist som granskat Macchiarini-affären anser att utredningen skulle ha tydligare kritiserat hur svårt det var för de interna visselblåsarna att bli hörda av sjukhusledningen. – De som påvisade missförhållandena tidigt hotades med att få sparken eller polisanmälas..

SVT - 4 timmar sedan

Lena Mellin: Förbjud religiösa friskolor

Debatten fortsätter att rasa kring den religiösa friskolan som beslutat att ha separat idrott för pojkar och flickor. Aftonbladets inrikespolitiska kommentator Lena Mellin reagerar starkt och vill förbjuda religiösa friskolor..

SVT - 6 timmar sedan

Macchiarini har skadat förtroendet för KS

Kirurgen Paolo Macchiarinis verksamhet på KS har skadat förtroendet för svensk klinisk forskning, framgår av den oberoende utredningen om fallet. Det är ord och inga visor i kritiken som utredaren Kjell Asplund riktar mot Karolinska sjukhuset efter Macchiarini-affären..

SVT - 7 timmar sedan

Våldtäktsmannen ljög om sin ålder

12-åriga pojken Aden placerades på ett HVB-hem där han blev våldtagen av två av de andra boende. Gärningsmännen var inskrivna som 15-åringar. Nu kan Uppdrag granskning avslöja hur en av gärningsmännen i förhör erkänner att han ljugit om sin ålder..Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.