DI > Ekonomi

Thursday, 28 July, 14:20

DI - 19 jan 16 kl. 22:37

Bättre resultat än väntat för IBMIBM redovisar ett justerat resultat per aktie på 4:84 dollar för det fjärde kvartalet 2015. Analytikernas förväntningar var ett resultat på 4:81 dollar per aktie, enligt Bloomberg News snittprognos..
Läs mer på DI
Läs mer om:
IBM, Bloomberg News

Dela artikeln

4 Delningar
| Dela


Liknande nyheter

Taggar: Bättre resultat, än, väntatför , IBM
Sydsvenskan - 28 feb 13 kl. 12:51

Sämre resultat än väntat

Sparbanken Öresund visar ett sämre resultat än väntat, bland annat på grund av ökade kreditförluster som uppgick till 127 miljoner kronor för 2012 mot 70 miljoner året innan..

UNT - 28 aug 13 kl. 12:37

Sämre resultat än väntat

Landstinget beräknas göra ett sämre resultat än väntat 2013, men landar ändå på plussiffror..

Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

Varnar för sämre resultat än väntat för kommunen

Trots en stark delårsrapport för årets fyra första månader visar prognosen för helåret på ett betydligt sämre resultat än väntat. Driftskostnaderna ser ut att bli 18 miljoner kronor dyrare än vad som är budgeterat..

DI - 28 okt 14 kl. 07:04

UBS fick lägre resultat än väntat

Den schweiziska banken UBS redovisar ett resultat efter skatt på 762 miljoner schweizerfranc för det tredje kvartalet 2014 (577). Väntat var ett resultat efter skatt på 804 miljoner schweizerfranc, enligt Bloomberg News..

DI - 10 feb 15 kl. 08:12

Saab med bättre resultat än väntat

Saab klår förväntningarna vad gäller orderingång och resultat, men försäljningen i fjärde kvartalet blev lägre än väntat. Krigsmaterielkoncernen föreslår en utdelning på 4,75 kronor, vilket är högre än i fjol men något lägre än väntat..

DI - 21 timmar sedan

Något sämre resultat än väntat för Turkcell

Den turkiska operatören Turkcell redovisar ett resultat efter skatt på 416 miljoner turkiska lira för det andra kvartalet 2016 (712). Väntat var ett resultat efter skatt på 544 miljarder lira, enligt Bloomberg News prognossammanställning..

Nyhetskanalen - 24 okt 12 kl. 16:48

Bättre resultat än väntat för Motorola

Telekomtillverkaren Motorolas resultat för tredje kvartalet var bättre än väntat, med en total omsättning på 2,2 miljarder dollar, en ökning med 3 procent jämfört med i fjol.Nettovinsten landade på 206 miljoner dollar, 72 cent per aktie.För helåret 2012 räknar Motorola med ökad försäljning på mellan 6 och 6,5 procent, något högre än vad man aviserat tidigare.

SvD - 30 okt 14 kl. 09:29

Volkswagen redovisar ett bättre resultat än väntat

Fordonskoncernen Volkswagen redovisar ett rörelseresultat på 3,2 miljarder euro för det tredje kvartalet 2014 (2,8). Väntat var ett resultat på 2,8 miljarder euro, enligt Bloomberg News prognossammanställning..

DI - 28 apr 16 kl. 07:38

Något bättre resultat än väntat för DNB

Den norska banken DNB redovisar ett resultat före skatt på 6.764 miljoner norska kronor för det första kvartalet. Väntat var 6.

Affärsvärlden - 17 okt 12 kl. 07:03

Telia Sonera redovisar lägre resultat än väntat

Telia Soneras underliggande ebitda-resultat före engångsposter blev 9.255 miljoner kronor för det tredje kvartalet 2012 (9.877), framgår det av delårsrapporten..

Fler nyheter från DI

DI - 30 minuter sedan

Oljebjässen faller efter vinstras

Den brittisk-holländska oljejätten Shells vinst rasade med hela 70 procent under det andra kvartalet, sänkt av de låga oljepriserna. Aktien pressas efter rapportbesvikelsen..

DI - 30 minuter sedan

Osram säljer verksamhet till kinesisk koncern

Tyska Osram har gått med på att sälja sin traditionella lampverksamhet till ett kinesiskt konsortium som inkluderar bland annat IDG Capital Partners och kinesiska sektorkollegan MLS..

DI - 1 timme sedan

International Papers resultat bättre än väntat

Den amerikanska pappers- och förpackningstillverkaren International Papers operativa nettoresultat uppgick till 0:92 dollar per aktie för det andra kvartalet. Det framgår av delårsrapporten..

DI - 1 timme sedan

Stabila försäljningssiffror från Ford

Ford redovisar ett justerat resultat per aktie på 0:52 dollar för det andra kvartalet 2016. Analytikernas förväntningar var ett resultat på 0:60 dollar per aktie, enligt Bloomberg News snittprognos..

DI - 1 timme sedan

Timken nådde inte ända fram

Det amerikanska verkstadsbolaget Timken redovisar ett justerat resultat per aktie på 0:55 dollar för det andra kvartalet 2016..

DI - 1 timme sedan

Åtalas för stulen traktor

En man i 50-årsåldern från Västkusten åtalas för grovt häleri och grovt vapenbrott. Stöldgods för 740.000 kronor, däribland en traktor och ett antal fyrhjulingar och motorcyklar, har påträffats kring mannens bostad..

DI - 1 timme sedan

Chokladmogulen Forrest Mars Jr. död

Forrest Mars Jr. gjorde familjeföretaget Mars till en global gigant. Han styrde chokladjätten tillsammans med sin bror från 1975 till 1999, men har nu gått bort vid 84 års ålder, skriver Financial Times..

DI - 1 timme sedan

Investerare dumpar europeiska aktier

Världens investerare har plockat ut rekordhöga belopp ur aktiefonder under året, enligt den brittiska bankkoncernen HSBC. Sedan slutet av juni är det europeiska aktier som har dumpats, skriver Business Insider..

DI - 2 timmar sedan

Gräsrotsfinansiering ska utredas

Regeringen tillsätter en utredning för att kartlägga marknaden för så kallad crowdfunding, eller gräsrotsfinansiering, i Sverige. Men nya regler kan vara hämmande, varnar kritiker..

DI - 2 timmar sedan

Kronan inte mycket för världen

Det känns i plånboken just nu för svenskar på semester i Europa. Semesterfirare får gå tillbaka till sommaren 2009 för att hitta en dyrare euro än den som vi köper i dag..Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.