DI > Ekonomi

Monday, 24 October, 12:30

DI - 19 jan 16 kl. 22:37

Bättre resultat än väntat för IBMIBM redovisar ett justerat resultat per aktie på 4:84 dollar för det fjärde kvartalet 2015. Analytikernas förväntningar var ett resultat på 4:81 dollar per aktie, enligt Bloomberg News snittprognos..
Läs mer på DI
Läs mer om:
IBM, Bloomberg News

Dela artikeln

4 Delningar
| Dela


Liknande nyheter

Taggar: Bättre resultat, än, väntatför , IBM
Sydsvenskan - 28 feb 13 kl. 12:51

Sämre resultat än väntat

Sparbanken Öresund visar ett sämre resultat än väntat, bland annat på grund av ökade kreditförluster som uppgick till 127 miljoner kronor för 2012 mot 70 miljoner året innan..

UNT - 28 aug 13 kl. 12:37

Sämre resultat än väntat

Landstinget beräknas göra ett sämre resultat än väntat 2013, men landar ändå på plussiffror..

Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

Varnar för sämre resultat än väntat för kommunen

Trots en stark delårsrapport för årets fyra första månader visar prognosen för helåret på ett betydligt sämre resultat än väntat. Driftskostnaderna ser ut att bli 18 miljoner kronor dyrare än vad som är budgeterat..

DI - 28 okt 14 kl. 07:04

UBS fick lägre resultat än väntat

Den schweiziska banken UBS redovisar ett resultat efter skatt på 762 miljoner schweizerfranc för det tredje kvartalet 2014 (577). Väntat var ett resultat efter skatt på 804 miljoner schweizerfranc, enligt Bloomberg News..

DI - 10 feb 15 kl. 08:12

Saab med bättre resultat än väntat

Saab klår förväntningarna vad gäller orderingång och resultat, men försäljningen i fjärde kvartalet blev lägre än väntat. Krigsmaterielkoncernen föreslår en utdelning på 4,75 kronor, vilket är högre än i fjol men något lägre än väntat..

DI - 27 jul 16 kl. 17:12

Något sämre resultat än väntat för Turkcell

Den turkiska operatören Turkcell redovisar ett resultat efter skatt på 416 miljoner turkiska lira för det andra kvartalet 2016 (712). Väntat var ett resultat efter skatt på 544 miljarder lira, enligt Bloomberg News prognossammanställning..

Nyhetskanalen - 24 okt 12 kl. 16:48

Bättre resultat än väntat för Motorola

Telekomtillverkaren Motorolas resultat för tredje kvartalet var bättre än väntat, med en total omsättning på 2,2 miljarder dollar, en ökning med 3 procent jämfört med i fjol.Nettovinsten landade på 206 miljoner dollar, 72 cent per aktie.För helåret 2012 räknar Motorola med ökad försäljning på mellan 6 och 6,5 procent, något högre än vad man aviserat tidigare.

SvD - 30 okt 14 kl. 09:29

Volkswagen redovisar ett bättre resultat än väntat

Fordonskoncernen Volkswagen redovisar ett rörelseresultat på 3,2 miljarder euro för det tredje kvartalet 2014 (2,8). Väntat var ett resultat på 2,8 miljarder euro, enligt Bloomberg News prognossammanställning..

DI - 28 apr 16 kl. 07:38

Något bättre resultat än väntat för DNB

Den norska banken DNB redovisar ett resultat före skatt på 6.764 miljoner norska kronor för det första kvartalet. Väntat var 6.

Affärsvärlden - 17 okt 12 kl. 07:03

Telia Sonera redovisar lägre resultat än väntat

Telia Soneras underliggande ebitda-resultat före engångsposter blev 9.255 miljoner kronor för det tredje kvartalet 2012 (9.877), framgår det av delårsrapporten..

Fler nyheter från DI

DI - 2 minuter sedan

Krisbanken kryper upp från avgrunden

Den italienska problemfyllda banken Monte dei Paschi har inlett den nya veckan med uppgång, efter den förra veckans starka kursutveckling. På tisdagsmorgonen ska banken redovisa sin nya affärsplan..

DI - 15 minuter sedan

Så vill L lösa integrationen

Lägre ingångslöner, fler enkla jobb och en utlokalisering av myndigheter och kommunala förvaltningar. Det är några av punkterna i Liberalernas nya integrationsprogram..

DI - 30 minuter sedan

Sämre för Storbritanniens industri i oktober

Bedömningen av det totala orderläget i den brittiska tillverkningsindustrin försämrades i oktober jämfört med föregående månad..

DI - 30 minuter sedan

Ahlsells börsentré - veckans grej

Rapportfloden brusar vidare. Bland veckans tungviktare återfinns Sandvik, SCA, Fingerprint, Electrolux, Nordea och Swedbank. Dessutom kommer Riksbanken med räntebesked och Ahlsell gör börsentré..

DI - 30 minuter sedan

Stefan Löfven i Irak

Statsminister Stefan Löfven är nu i Bagdad för att träffa Iraks premiärminister Haider al-Abadi. Fokus för mötet är den pågående offensiven för att befria Mosul från IS..

DI - 30 minuter sedan

Bryssel säger nej till Kanadaavtal

EU:s planerade frihandelsavtal med Kanada, som enligt plan skulle undertecknas på fredag, stöter på nya hinder..

DI - 45 minuter sedan

Experten: "Riksbanken är helt fel ute"

Riksbankens penningpolitik är helt fel och bygger upp stora obalanser i ekonomin, varnar Remiums chefsanalytiker Peter Malmqvist. "Förr eller senare spricker det och ju längre det dröjer desto värre blir det", säger han i Börsmorgon..

DI - 45 minuter sedan

Google knockar Siri

Matchen mellan Apples röststyrda mobilassistent Siri och Googles motsvarighet Assistant, som finns i bolagets nya smartphone Pixel, är en promenadseger. Googles röststyrda medhjälpare är överlägsen jämfört med Siri, skriver Business Insider..

DI - 45 minuter sedan

Försäljningslyft för Consilium

Consiliums försäljning uppgick till 1.172 miljoner kronor (1.099) under perioden januari-september, vilket innebär att försäljningen steg med 7 procent jämfört med samma period förra året..

DI - 1 timme sedan

Wonder Woman blir FN-ambassadör

Actionhjälten Wonder Woman, som spelades av Lynda Carter i tv-serien på 1970-talet, har utsetts till FN-ambassadör för flickors och kvinnors rättigheter. Men utnämningen har stött på patrull i FN-huset, där många anställda har skrivit på en protestlista mot beslutet..Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.