DI > Ekonomi

Monday, 27 June, 13:12

DI - 19 jan 16 kl. 22:37

Bättre resultat än väntat för IBMIBM redovisar ett justerat resultat per aktie på 4:84 dollar för det fjärde kvartalet 2015. Analytikernas förväntningar var ett resultat på 4:81 dollar per aktie, enligt Bloomberg News snittprognos..
Läs mer på DI
Läs mer om:
IBM, Bloomberg News

Dela artikeln

4 Delningar
| Dela


Liknande nyheter

Taggar: Bättre resultat, än, väntatför , IBM
Sydsvenskan - 28 feb 13 kl. 12:51

Sämre resultat än väntat

Sparbanken Öresund visar ett sämre resultat än väntat, bland annat på grund av ökade kreditförluster som uppgick till 127 miljoner kronor för 2012 mot 70 miljoner året innan..

UNT - 28 aug 13 kl. 12:37

Sämre resultat än väntat

Landstinget beräknas göra ett sämre resultat än väntat 2013, men landar ändå på plussiffror..

Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

Varnar för sämre resultat än väntat för kommunen

Trots en stark delårsrapport för årets fyra första månader visar prognosen för helåret på ett betydligt sämre resultat än väntat. Driftskostnaderna ser ut att bli 18 miljoner kronor dyrare än vad som är budgeterat..

DI - 28 okt 14 kl. 07:04

UBS fick lägre resultat än väntat

Den schweiziska banken UBS redovisar ett resultat efter skatt på 762 miljoner schweizerfranc för det tredje kvartalet 2014 (577). Väntat var ett resultat efter skatt på 804 miljoner schweizerfranc, enligt Bloomberg News..

DI - 10 feb 15 kl. 08:12

Saab med bättre resultat än väntat

Saab klår förväntningarna vad gäller orderingång och resultat, men försäljningen i fjärde kvartalet blev lägre än väntat. Krigsmaterielkoncernen föreslår en utdelning på 4,75 kronor, vilket är högre än i fjol men något lägre än väntat..

Nyhetskanalen - 24 okt 12 kl. 16:48

Bättre resultat än väntat för Motorola

Telekomtillverkaren Motorolas resultat för tredje kvartalet var bättre än väntat, med en total omsättning på 2,2 miljarder dollar, en ökning med 3 procent jämfört med i fjol.Nettovinsten landade på 206 miljoner dollar, 72 cent per aktie.För helåret 2012 räknar Motorola med ökad försäljning på mellan 6 och 6,5 procent, något högre än vad man aviserat tidigare.

SvD - 30 okt 14 kl. 09:29

Volkswagen redovisar ett bättre resultat än väntat

Fordonskoncernen Volkswagen redovisar ett rörelseresultat på 3,2 miljarder euro för det tredje kvartalet 2014 (2,8). Väntat var ett resultat på 2,8 miljarder euro, enligt Bloomberg News prognossammanställning..

DI - 28 apr 16 kl. 07:38

Något bättre resultat än väntat för DNB

Den norska banken DNB redovisar ett resultat före skatt på 6.764 miljoner norska kronor för det första kvartalet. Väntat var 6.

SR - 21 aug 13 kl. 07:55

Sämre resultat än väntat för Ica

Det går sämre än väntat för Ica. Nu på morronen presenterade Ica sin första delårsrapport under namnet Ica gruppen..

DI - 23 apr 14 kl. 07:32

Net Entertainment: Längre resultat än väntat

Spelutvecklaren Net Entertainment redovisar ett rörelseresultat på 51,2 miljoner kronor. Väntat var 55,3 miljoner, enligt SME Direkts konsensussammanställning..

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Norges Bank minskar sitt ägande i Volvo

Norges Bank har minskat sitt ägande i Volvo till motsvarande 4,9 procent av kapitalet och 5,82 procent av rösterna..

DI - 15 minuter sedan

Techbolagen backar på Brexit

Stockholmsbörsens it-bolag drogs med i Brexit-raset under måndagen. Bäst motstånd visade mjukvarubolagen. Di Digital har hela listan..

DI - 15 minuter sedan

Rusning till London efter Brexit

Efter fredagens besked att Storbritannien ska lämna EU rasade pundet, vilket innebär billigare resor till Storbritannien. Nu ökar sökningarna efter flygresor till London ordentligt..

DI - 45 minuter sedan

Falkengren: Längre period av osäkerhet och stora svängningar

Storbanken SEB är den svenska storbank som backar mest på måndagsförmiddagen. Aktien rasar över 9 procent på Stockholmsbörsen. ”Det ser ut som om att vi har en längre period av osäkerhet framför oss”, skriver SEB:s vd Annika Falkengren..

DI - 45 minuter sedan

Italiens premiärminister: Brexit en nystart för EU

Europa behöver agera snabbt kring britternas beslut om att lämna EU och använda det som ett tillfälle att återskapa unionen. Det sade Italiens premiärminister Matteo Renzi på måndagen, enligt Dow Jones Newswires..

DI - 45 minuter sedan

Skanska: "Business as usual"

Byggbolaget Skanska anser att det i nuläget är svårt att överblicka konsekvenserna av brexit-utfallet i förra veckans brittiska folkomröstning. Innan bolaget vet mer är det "business as usual" som gäller i Storbritannien..

DI - 1 timme sedan

Börsexperten: Så fyndar du i raset

Fortsätter nedgången på börsen lär riktigt spännande fyndlägen uppstå. Det säger Di:s börsexpert Anders Hägerstrand, som har sin strategi klar..

DI - 1 timme sedan

Därför missade spelbolagen brexit

När de brittiska vallokalerna slog igen portarna på torsdagskvällen pekade oddsen hos spelbolagen alltjämt på ett klart favoritskap för stanna-sidan..

DI - 1 timme sedan

Löfven: EU måste bli bättre - inte ha mer makt

Statsminister Stefan Löfven hoppas att Storbritannien håller ihop och varnar för en stor politisk osäkerhet i Europa om Skottland bryter sig loss. Inför EU-toppmötet i veckan säger han även nej till att föra över mer makt till Bryssel..

DI - 1 timme sedan

Lööf: "Totalt ledarlöst i Storbritannien"

Alliansledarna är djupt bekymrade efter britternas beslut att lämna EU och varnar för politiskt kaos. "Det är totalt ledarlöst i Storbritannien nu", säger Centerledaren Annie Lööf..Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.