DI > Ekonomi

Wednesday, 25 May, 11:03

DI - 19 jan 16 kl. 22:37

Bättre resultat än väntat för IBMIBM redovisar ett justerat resultat per aktie på 4:84 dollar för det fjärde kvartalet 2015. Analytikernas förväntningar var ett resultat på 4:81 dollar per aktie, enligt Bloomberg News snittprognos..
Läs mer på DI
Läs mer om:
IBM, Bloomberg News

Dela artikeln

4 Delningar
| Dela


Liknande nyheter

Taggar: Bättre resultat, än, väntatför , IBM
Sydsvenskan - 28 feb 13 kl. 12:51

Sämre resultat än väntat

Sparbanken Öresund visar ett sämre resultat än väntat, bland annat på grund av ökade kreditförluster som uppgick till 127 miljoner kronor för 2012 mot 70 miljoner året innan..

UNT - 28 aug 13 kl. 12:37

Sämre resultat än väntat

Landstinget beräknas göra ett sämre resultat än väntat 2013, men landar ändå på plussiffror..

Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

Varnar för sämre resultat än väntat för kommunen

Trots en stark delårsrapport för årets fyra första månader visar prognosen för helåret på ett betydligt sämre resultat än väntat. Driftskostnaderna ser ut att bli 18 miljoner kronor dyrare än vad som är budgeterat..

DI - 28 okt 14 kl. 07:04

UBS fick lägre resultat än väntat

Den schweiziska banken UBS redovisar ett resultat efter skatt på 762 miljoner schweizerfranc för det tredje kvartalet 2014 (577). Väntat var ett resultat efter skatt på 804 miljoner schweizerfranc, enligt Bloomberg News..

DI - 10 feb 15 kl. 08:12

Saab med bättre resultat än väntat

Saab klår förväntningarna vad gäller orderingång och resultat, men försäljningen i fjärde kvartalet blev lägre än väntat. Krigsmaterielkoncernen föreslår en utdelning på 4,75 kronor, vilket är högre än i fjol men något lägre än väntat..

Nyhetskanalen - 24 okt 12 kl. 16:48

Bättre resultat än väntat för Motorola

Telekomtillverkaren Motorolas resultat för tredje kvartalet var bättre än väntat, med en total omsättning på 2,2 miljarder dollar, en ökning med 3 procent jämfört med i fjol.Nettovinsten landade på 206 miljoner dollar, 72 cent per aktie.För helåret 2012 räknar Motorola med ökad försäljning på mellan 6 och 6,5 procent, något högre än vad man aviserat tidigare.

SvD - 30 okt 14 kl. 09:29

Volkswagen redovisar ett bättre resultat än väntat

Fordonskoncernen Volkswagen redovisar ett rörelseresultat på 3,2 miljarder euro för det tredje kvartalet 2014 (2,8). Väntat var ett resultat på 2,8 miljarder euro, enligt Bloomberg News prognossammanställning..

DI - 28 apr 16 kl. 07:38

Något bättre resultat än väntat för DNB

Den norska banken DNB redovisar ett resultat före skatt på 6.764 miljoner norska kronor för det första kvartalet. Väntat var 6.

SR - 21 aug 13 kl. 07:55

Sämre resultat än väntat för Ica

Det går sämre än väntat för Ica. Nu på morronen presenterade Ica sin första delårsrapport under namnet Ica gruppen..

DI - 23 apr 14 kl. 07:32

Net Entertainment: Längre resultat än väntat

Spelutvecklaren Net Entertainment redovisar ett rörelseresultat på 51,2 miljoner kronor. Väntat var 55,3 miljoner, enligt SME Direkts konsensussammanställning..

Fler nyheter från DI

DI - 30 minuter sedan

Månadens flippar och floppar på börsen

Flera av de mest handlade folkaktierna hamnar i topp eller botten bland storbolagen..

DI - 15 minuter sedan

Riksbanken: Marknaderna fungerar sämre

Knappt hälften av aktörerna anser att de svenska finansiella marknaderna fungerar sämre än för ett halvår sedan, det beror främst på att marknadslikviditeten har minskat..

DI - 30 minuter sedan

Räntor och valutor: Grekräntor sjunker efter uppgörelse

EMU-spreadarna minskar något, Europabörserna är upp och dollar går sidledes under förmiddagen. Oljan handlas fortsatt högre, med Brent åter närmare 50 dollar per fat..

DI - 1 timme sedan

Stockholmsbörsen: Munter onsdagsöppning

Stockholmsbörsen inledde onsdagens handel med muntra miner och var efter en timmas handel upp 0,4 procent. Bland morgonens vinnare fanns bland annat storbankerna..

DI - 1 timme sedan

Bättre stämning i tyska näringslivet

Ifo-index, som mäter näringslivets förtroende i västra Tyskland, uppgick till 107,7 i maj, vilket kan jämföras med 106,6 månaden innan. Förväntningarna låg vid 106,8..

DI - 1 timme sedan

De kan bli nya ministrar

Enligt oddsen finns störst chans kommunstyrelsens ordförande i Malmö, Katrin Stjernfeldt Jammeh (S), och Miljöpartiets gruppledare i riksdagen Maria Ferm nya ministrar..

DI - 1 timme sedan

Jämnt mellan ja och nej inför Brexit-omröstningen

Stödet bland britterna för att stanna kvar i EU har minskat med 3 procentenheter den senaste veckan..

DI - 1 timme sedan

Fundedbyme expanderar till Malaysia

På två dagar lyckades Fundedbyme dra in kapital till en muslimsk dejtingsajt i Malaysia. Nu står det klart att crowdfundingbolaget ska etablera sig i landet..

DI - 1 timme sedan

Nasdaq stoppar cannabisnätverks börsnotering

Nasdaq godkänner inte den ansökan om börsnotering som MassRoots, ett socialt nätverk för cannabisrökare, lämnat in. Anledningen är att det kan bidra till användningen och distributionen av en illegal substans..

DI - 1 timme sedan

Controller dumpar aktier i Starbreeze

Ursula Bende, som arbetar som controller på Starbreeze, har sålt 57.000 B-aktier i spelutvecklingsbolaget..Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.