DI > Ekonomi

Wednesday, 26 October, 17:09

DI - 19 jan 16 kl. 22:21

Sparkas för dåligt beteende – svarar med stämningEn av Australiens största banker, ANZ, stäms av två före detta anställda, skriver BBC. De fick sparken för sitt usla beteende men enligt de själva uppmuntrade banken beteendet..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Australiens, ANZ, BBC

Dela artikeln

2 Delningar
| Dela


Liknande nyheter

Taggar: Sparkasför , dåligt, beteende, svararmed , stämning
SvD - 08 mar 11 kl. 07:29

Charlie Sheen sparkas för ?självdestruktivt? beteende

Sparkas från tv-serien Två 1/2 män. På grund av hans ?självdestruktiva uppförande?..

BT - 25 feb 13 kl. 14:26

Kevin Bäckström sparkas ur landslaget

Snowboardåkaren Kevin Bäckström får sparken ur landslaget. Hans beteende på bland annat sociala medier ligger bakom beslutet. "Kevin har i sociala medier och i olika uttalanden agerat på ett sätt som inte är förenligt med våra värderingar över huvud taget.

BT - 25 feb 13 kl. 14:26

Bäckström sparkas ur landslaget

Snowboardåkaren Kevin Bäckström får sparken ur landslaget. Hans beteende på bland annat sociala medier ligger bakom beslutet. "Kevin har i sociala medier och i olika uttalanden agerat på ett sätt som inte är förenligt med våra värderingar över huvud taget.

Nyheter 24 - 20 nov 13 kl. 10:21

Föll från läktare – portas och sparkas från jobbetBills vannFöll från ett flygplan

USA. Det stod 0-0 i söndagens NFL-möte mellan Buffalo Bills och New York Jets. Bills-supporten Rob Hopkins försökte liva upp stämningen genom att glida ned för ett räcke.

Sydsvenskan - 15 maj 12 kl. 00:18

Festande byggare sparkas

Två av de byggnadsarbetare som deltog i taklagsfesten på Bankgatan får sparken. ? Vi ser allvarligt på deras beteende som vi inte accepterar, säger NCC:s regionchef, Gunnar Masthagen..

SVT - 25 feb 13 kl. 13:53

Sparkas ur snowboardslandslaget

Snowboardåkaren Kevin Bäckström får sparken ur landslaget. Hans beteende på bland annat sociala medier ligger bakom beslutet..

NT - 25 feb 13 kl. 13:10

Snowboardåkare sparkas från landslaget 

Svenske sportchefen: Vi tar starkt avstånd från den här typen av beteende.".

GöteborgsPosten - 25 feb 13 kl. 18:39

Sparkas från landslaget

Snowboardåkaren Kevin Bäckström från sparken från landslaget. Orsaken är hans beteende på sociala medier. - Jag har lyfts fram som någon kvinnohatare, säger Bäckström..

GöteborgsPosten - 25 feb 13 kl. 18:39

Sparkas från snowboardlandslaget

Snowboardåkaren Kevin Bäckström får sparken från landslaget. Orsaken är hans beteende på sociala medier. - Jag har lyfts fram som någon kvinnohatare, säger Bäckström..

Aftonbladet - 26 jun 14 kl. 14:03

Suarez kan sparkas – efter bit-attacken

Storsponsorn hotar att hoppa av: ”Tolererar inte osportsligt beteende”.

Fler nyheter från DI

DI - 5 minuter sedan

LG Chem tar upp kamp med Tesla

LG Chem kommer att ta klivet in på den amerikanska marknaden för energilagring åt hushåll genom ett samarbete med Sunrun..

DI - 15 minuter sedan

Oljelagren sjönk överraskande i USA

De amerikanska lagren av råolja sjönk 0,6 miljoner fat under förra veckan. Det visar statistik från USA:s energidepartement, DOE..

DI - 15 minuter sedan

Frist för Nordkalk i Gotlandstvisten

Striden om Nordkalks planerade brytning i Ojnareskogen på norra Gotland är av allt att döma inte avgjord..

DI - 30 minuter sedan

Kinnevik minskar i Seamless

Enligt kvartalsrapporten har investmentbolaget sålt knappt en femtedel av sina aktier i betaltjänstföretaget sedan halvårsskiftet. Efter försäljningen äger Kinnevik 6 procent av Seamless..

DI - 30 minuter sedan

Räntor och valutor: Säljvåg i brittiska statspapper

Europeiska räntor steg kraftigt i längre löptider på onsdagen efter att en säljvåg i brittiska statspapper spridit sig till övriga Europa..

DI - 45 minuter sedan

Leif Johansson: Ekholm är ingen nödlösning

Ericssons ordförande Leif Johansson avvisar att rekryteringen av Börje Ekholm till vd är en nödlösning.  ”Det är en utmärkt lösning och vår förstahandslösning”, säger styrelseordförande Leif Johansson till Di.

DI - 1 timme sedan

Husförsäljningen upp i USA

Försäljningen av nya enfamiljshus i USA steg 3,1 procent i september jämfört med månaden före, till en säsongsjusterad årstakt på 593.000 enheter, visar statistik från handelsdepartementet..

DI - 1 timme sedan

USA-börser: Oljan tynger

Tapp i oljan och en rapportbesvikelse från Apple bidrog till att USA-börserna startade onsdagen i rött, andra nedgångsdagen i följd..

DI - 1 timme sedan

EU drar Kina inför WTO

EU har begärt att Världshandelsorganisationen WTO startar en undersökning av Kinas exportrestriktioner för 12 råvaror som är viktiga för europeisk industri..

DI - 1 timme sedan

USA:s tjänstesektor lyfter

Ett snabbestimat över inköpschefsindex för tjänstesektorn i USA från Markit steg till 54,8 i oktober jämfört med 52,3 månaden före, rapporterar Bloomberg News..Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.