DI > Ekonomi

Tuesday, 30 August, 11:04

DI - 19 jan 16 kl. 22:21

Sparkas för dåligt beteende – svarar med stämningEn av Australiens största banker, ANZ, stäms av två före detta anställda, skriver BBC. De fick sparken för sitt usla beteende men enligt de själva uppmuntrade banken beteendet..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Australiens, ANZ, BBC

Dela artikeln

2 Delningar
| Dela


Liknande nyheter

Taggar: Sparkasför , dåligt, beteende, svararmed , stämning
SvD - 08 mar 11 kl. 07:29

Charlie Sheen sparkas för ?självdestruktivt? beteende

Sparkas från tv-serien Två 1/2 män. På grund av hans ?självdestruktiva uppförande?..

BT - 25 feb 13 kl. 14:26

Kevin Bäckström sparkas ur landslaget

Snowboardåkaren Kevin Bäckström får sparken ur landslaget. Hans beteende på bland annat sociala medier ligger bakom beslutet. "Kevin har i sociala medier och i olika uttalanden agerat på ett sätt som inte är förenligt med våra värderingar över huvud taget.

BT - 25 feb 13 kl. 14:26

Bäckström sparkas ur landslaget

Snowboardåkaren Kevin Bäckström får sparken ur landslaget. Hans beteende på bland annat sociala medier ligger bakom beslutet. "Kevin har i sociala medier och i olika uttalanden agerat på ett sätt som inte är förenligt med våra värderingar över huvud taget.

Nyheter 24 - 20 nov 13 kl. 10:21

Föll från läktare – portas och sparkas från jobbetBills vannFöll från ett flygplan

USA. Det stod 0-0 i söndagens NFL-möte mellan Buffalo Bills och New York Jets. Bills-supporten Rob Hopkins försökte liva upp stämningen genom att glida ned för ett räcke.

Sydsvenskan - 15 maj 12 kl. 00:18

Festande byggare sparkas

Två av de byggnadsarbetare som deltog i taklagsfesten på Bankgatan får sparken. ? Vi ser allvarligt på deras beteende som vi inte accepterar, säger NCC:s regionchef, Gunnar Masthagen..

SVT - 25 feb 13 kl. 13:53

Sparkas ur snowboardslandslaget

Snowboardåkaren Kevin Bäckström får sparken ur landslaget. Hans beteende på bland annat sociala medier ligger bakom beslutet..

NT - 25 feb 13 kl. 13:10

Snowboardåkare sparkas från landslaget 

Svenske sportchefen: Vi tar starkt avstånd från den här typen av beteende.".

GöteborgsPosten - 25 feb 13 kl. 18:39

Sparkas från landslaget

Snowboardåkaren Kevin Bäckström från sparken från landslaget. Orsaken är hans beteende på sociala medier. - Jag har lyfts fram som någon kvinnohatare, säger Bäckström..

GöteborgsPosten - 25 feb 13 kl. 18:39

Sparkas från snowboardlandslaget

Snowboardåkaren Kevin Bäckström får sparken från landslaget. Orsaken är hans beteende på sociala medier. - Jag har lyfts fram som någon kvinnohatare, säger Bäckström..

Aftonbladet - 26 jun 14 kl. 14:03

Suarez kan sparkas – efter bit-attacken

Storsponsorn hotar att hoppa av: ”Tolererar inte osportsligt beteende”.

Fler nyheter från DI

DI - 30 minuter sedan

Dansk energijätte döms – har missbrukat sin ställning

Den danska energijätten Dong Energy har funnits skyldig till att ha missbrukat sin dominerande ställning på den västdanska elmarknaden under perioden 1 januari 2005-30 juni 2006..

DI - 45 minuter sedan

Medlingsinstitutet: Så mycket har lönerna stigit i år

Löneökningarna i såväl näringslivet som i ekonomin som helhet uppgick till 2,0 procent under perioden januari till och juni..

DI - 30 minuter sedan

Trög inflation i Nordrhein-Westfalen

Konsumentpriserna i den tyska delstaten Nordrhein-Westfalen var oförändrade i augusti, jämfört med månaden före, enligt Bloomberg News..

DI - 30 minuter sedan

Räntor och valutor: Små ränterörelser i Europa

Europaräntorna är stabila i tisdagens förmiddagshandel efter att uppgången i de amerikanska räntorna tagit en paus. I fokus står tysk delstats-KPI och en kommande intervju med vice Fed-chefen..

DI - 45 minuter sedan

Tillväxen ökar i Litauen

Litauens BNP steg 0,2 procent under andra kvartalet jämfört med föregående kvartal. Jämfört med motsvarande kvartal året före steg BNP med 1,9 procent..

DI - 1 timme sedan

Samsung miljardsatsar i Ungern

Sydkoreanska Samsung SDI planerar att satsa 400 miljarder won (cirka 3 miljarder kronor) på en ny fabrik för tillverkning av bilbatterier i närheten av den ungerska huvudstaden Budapest..

DI - 1 timme sedan

SEB skriver ned svensk BNP-prognos

Svenska tillväxtutsikter är fortsatt goda tack vare rekordnivåer för bostadsbyggandet, hög offentlig konsumtion samt en stark arbetsmarknad. Samtidigt är både finans- och penningpolitik expansiv under perioden..

DI - 45 minuter sedan

Peab köper grusverksamhet för 110 Mkr

Byggbolaget Peab har via dotterbolaget Swerock tecknat en avsiktsförklaring om förvärv av Heidelberg Cements grus- och bergverksamhet i Göteborgsregionen..

DI - 45 minuter sedan

Fastout tecknar avtal i Norge

Drönarbolaget Fastout har tecknat avtal med Norges största marknadsplats Finn.no, som ägs av Schibsted och som har bostadssajten Finn Eiendom..

DI - 1 timme sedan

Bayern-KPI upp 0,5 procent i augusti

Konsumentpriserna i den tyska delstaten Bayern var oförändrade i augusti, jämfört med månaden före, enligt Bloomberg News.Inflationstakten var 0,5 procent..Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.