DI > Ekonomi

Tuesday, 26 July, 12:14

DI - 19 jan 16 kl. 22:21

Sparkas för dåligt beteende – svarar med stämningEn av Australiens största banker, ANZ, stäms av två före detta anställda, skriver BBC. De fick sparken för sitt usla beteende men enligt de själva uppmuntrade banken beteendet..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Australiens, ANZ, BBC

Dela artikeln

2 Delningar
| Dela


Liknande nyheter

Taggar: Sparkasför , dåligt, beteende, svararmed , stämning
SvD - 08 mar 11 kl. 07:29

Charlie Sheen sparkas för ?självdestruktivt? beteende

Sparkas från tv-serien Två 1/2 män. På grund av hans ?självdestruktiva uppförande?..

BT - 25 feb 13 kl. 14:26

Kevin Bäckström sparkas ur landslaget

Snowboardåkaren Kevin Bäckström får sparken ur landslaget. Hans beteende på bland annat sociala medier ligger bakom beslutet. "Kevin har i sociala medier och i olika uttalanden agerat på ett sätt som inte är förenligt med våra värderingar över huvud taget.

BT - 25 feb 13 kl. 14:26

Bäckström sparkas ur landslaget

Snowboardåkaren Kevin Bäckström får sparken ur landslaget. Hans beteende på bland annat sociala medier ligger bakom beslutet. "Kevin har i sociala medier och i olika uttalanden agerat på ett sätt som inte är förenligt med våra värderingar över huvud taget.

Nyheter 24 - 20 nov 13 kl. 10:21

Föll från läktare – portas och sparkas från jobbetBills vannFöll från ett flygplan

USA. Det stod 0-0 i söndagens NFL-möte mellan Buffalo Bills och New York Jets. Bills-supporten Rob Hopkins försökte liva upp stämningen genom att glida ned för ett räcke.

Sydsvenskan - 15 maj 12 kl. 00:18

Festande byggare sparkas

Två av de byggnadsarbetare som deltog i taklagsfesten på Bankgatan får sparken. ? Vi ser allvarligt på deras beteende som vi inte accepterar, säger NCC:s regionchef, Gunnar Masthagen..

SVT - 25 feb 13 kl. 13:53

Sparkas ur snowboardslandslaget

Snowboardåkaren Kevin Bäckström får sparken ur landslaget. Hans beteende på bland annat sociala medier ligger bakom beslutet..

NT - 25 feb 13 kl. 13:10

Snowboardåkare sparkas från landslaget 

Svenske sportchefen: Vi tar starkt avstånd från den här typen av beteende.".

GöteborgsPosten - 25 feb 13 kl. 18:39

Sparkas från landslaget

Snowboardåkaren Kevin Bäckström från sparken från landslaget. Orsaken är hans beteende på sociala medier. - Jag har lyfts fram som någon kvinnohatare, säger Bäckström..

GöteborgsPosten - 25 feb 13 kl. 18:39

Sparkas från snowboardlandslaget

Snowboardåkaren Kevin Bäckström får sparken från landslaget. Orsaken är hans beteende på sociala medier. - Jag har lyfts fram som någon kvinnohatare, säger Bäckström..

Aftonbladet - 26 jun 14 kl. 14:03

Suarez kan sparkas – efter bit-attacken

Storsponsorn hotar att hoppa av: ”Tolererar inte osportsligt beteende”.

Fler nyheter från DI

DI - 30 minuter sedan

Räntor och valutor: Yenen fortsätter att stärkas

De europeiska räntorna har under tisdagshandeln rört sig sidledes jämfört med svensk måndagsstängning, bland annat är den tyska tioårsräntan oförändrad..

DI - 45 minuter sedan

Så mycket tjänade Pewdiepie i fjol

Ännu ett lönsamt år för den svenska youtube-stjärnan Pewdiepie. I fjol gjorde han en vinst på 70 miljoner kronor. .

DI - 45 minuter sedan

Storbanken varnar kunder för negativ sparränta

Brittiska storbanken RBS varnar sina 1,3 miljoner kunder för en negativ sparränta om Bank of England, landets centralbank, sänker räntan till under noll. Det rapporterar Sky News..

DI - 1 timme sedan

Snart är semestervädret tillbaka

Solen tar en tillfällig paus och lämnar plats för regn och åska. Men håll ut - under nästa vecka spås det vackra vädret vara tillbaka..

DI - 1 timme sedan

Röda siffror för Outokumpu

Finländska stålkoncernen Outokumpu redovisar ett resultat före skatt på -22 miljoner euro för det andra kvartalet 2016..

DI - 1 timme sedan

Ränta trumfar risk

Kuppförsöket i Turkiet har satt anmärkningsvärt få spår på tillväxtmarknaderna. Alla större aktiebörser i världen har stigit i juli, utom Istanbul som har fallit med 4 procent..

DI - 1 timme sedan

De upprepar köp för FPC

Arctic Securities och Handelsbanken upprepade på måndagen sina köprekommendationer av Fingerprint Cards efter fredagens delårsrapporten..

DI - 1 timme sedan

Star Wars lyfter leksaksindustrin

Kraften är med den amerikanska leksaksindustrin i år. Försäljningen har stigit 7,5 procent under första halvåret 2016, vilket är den snabbaste ökningen på 17 år – och det är framför allt den aldrig sinande efterfrågan på Star Wars-prylar som ligger bakom ökningen..

DI - 1 timme sedan

Sydamerikanskt flygbolag hyllas mest

Mellanöstern fortsatte att trona i toppen när världens bästa flygbolag nyligen utsågs. Men på resesajten Tripadvisor är det ett sydamerikanskt bolag som får flest hyllningar, skriver CNN..

DI - 1 timme sedan

Goldman Sachs riskerar nya böter för Fed-läcka

För två år sedan läckte en anställd på Federal Reserve konfidentiell information till en anställd på investmentbanken Goldman Sachs, vilket bland annat ledde till att banken dömdes till att betala 50 miljoner dollar i böter till tillsynsmyndigheterna. Nu kommer uppgifter om att samma läcka kan leda till nya böter, skriver New York Times..Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.