DrivaEget > Ekonomi

Saturday, 02 July, 07:35

DrivaEget - 19 jan 16 kl. 17:09

Så försökte de lura Birgit Nilssons Minne Bluffakturor  Det varningslistade bolaget Bridge Production försökte få Birgit Nilssons Minne AB, som driver ett museum till minne av operasångerskan med samma namn, att skydda fem domäner. Priset var 1 950 kronor styck – i 10 år. Läs vidare, kommentera eller dela.
Läs mer på DrivaEget
Läs mer om:
Birgit Nilssons Minne, Bridge Production, Birgit Nilssons Minne AB

Dela artikeln

14 Delningar
| Dela


Liknande nyheter

Taggar: , försöktede , lura, Birgit, Nilssons, Minne
BT - 01 nov 12 kl. 07:48

Försökte lura till sig skyddsvästar

En man i 20-årsåldern från Tomelilla försökte lura till sig skyddsvästar från polisen.
Han ringde till polishuset i Toftanäs i Malmös utkant förra fredagen och ville låna två västar. Han sade sig tillhöra en viss enhet hos polisen.

SvD - 01 nov 12 kl. 07:54

Försökte lura till sig polisvästar

En ung man från Tomelilla försökte lura till sig skyddsvästar från polisen genom att utge sig för att vara polis..

Nya Wermlands Tidningen - 25 feb 13 kl. 16:25

Försökte lura till sig lån

Dalslänningen försökte lura sig till sig bortåt 50 000 kronor i lån från olika bolag..

Expressen - 23 nov 13 kl. 23:53

Kioskägare försökte lura till sig miljonvinst

En 34-årig man gick in i en tobakskiosk i Hempstead utanför New York med en lottovinst på en miljon dollar. Men kioskägaren försökte lura mannen och gav honom bara 1 000 dollar, skriver New York Post..

Nerikes Allehanda - 19 mar 15 kl. 16:22

Rattfull man försökte lura polisen

27-åringen försökte lura poliserna när han stoppades misstänkt för rattfylleri i centrala Örebro förra året. Mannen uppgav sin brors namn för poliserna och döms nu för falsk tillvitelse.

I samband med att polisen skrev en anmälan och gjorde ett utandningsprov undertecknade 27-åringen testet med sin brors namn och personnummer.

Barometern - 07 apr 16 kl. 06:22

Universitetslärare försökte lura staten

Universitetsläraren försökte lura staten på skatt. Fakturerade mångmiljonbelopp via ett bolag i Holland. Döms för grovt bokföringsbrott..

Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

Försökte lura äldre på pengar

Under helgen ringde en man på dörren hemma hos John och Kajsa Ellsberg och ville sälja en bukett med rosor.– Han sa att han skulle ha 100 kronor. Det fick han, men då sa han att han bara fått 20.

Barometern - 08 aug 14 kl. 19:44

Man försökte lura kvinna

I onsdags försökte en man lura en äldre kvinna i Borgholm. Han ringde på och sa att han ville kontrollera hennes trygghetslarm. Men det stämde i själva verket inte.

Skånskan - 01 okt 13 kl. 19:22

Försökte lura till sig pengar

Genom att utge sig att komma från Blocket försökte en okänd gärningsman lura till sig pengar från en Skurupsbo..

SmålandsPosten - 14 mar 14 kl. 11:43

Man försökte lura till sig leasingbil

En 26-årig man försökte på fredagsförmiddagen lura till sig en leasingbil från ett bilföretag i Växjö. Men personalen fattade misstanke. 26-åringen kom på fredagen in på Atteviks på Söderleden i Växjö och hävdade att han ville teckna ett avtal om leasingbil.

Fler nyheter från DrivaEget

DrivaEget - 14 timmar sedan

Inspiration i Almedalen 8 juli 2016

 Allmänt  Här är ett urval av seminarier och samtal i Almedalen den 8 juli för dig som är intresserad av näringslivsfrågor. Läs vidare, kommentera eller dela.

DrivaEget - 26 jun 16 kl. 17:38

Inspiration i Almedalen 5 juli 2016

 Allmänt  Här är ett urval av seminarier i Almedalen 5 juli för dig som är intresserad av näringslivsfrågor. Läs vidare, kommentera eller dela.

DrivaEget - 26 jun 16 kl. 17:27

Inspiration i Almedalen 4 juli 2016

 Allmänt  Här är ett urval av seminarier och debatter i Almedalen 4 juli för dig som är intresserad av näringslivsfrågor. Vill du ha Almedalens hela program så kan du se det här. Läs vidare, kommentera eller dela.

DrivaEget - 26 jun 16 kl. 17:24

Inspiration i Almedalen 3 juli 2016

 Allmänt  Här är ett urval av seminarier och samtal i Almedalen 3 juli 2016 för dig som är intresserad av näringslivsfrågor. Läs vidare, kommentera eller dela.

DrivaEget - 14 timmar sedan

Inspiration under Almedalen 8 juli 2016

 Allmänt  Här är ett urval av seminarier och samtal för dig som är intresserad av näringslivsfrågor. Vill du ha Almedalens hela program så kan du se det här. Läs vidare, kommentera eller dela.

DrivaEget - 25 jun 16 kl. 16:45

Inspiration under Almedalen 7 juli 2016

 Allmänt  Här är ett urval av seminarier för dig som är intresserad av näringslivsfrågor. Vill du ha Almedalens hela program så kan du se det här. Läs vidare, kommentera eller dela.

DrivaEget - 19 timmar sedan

Selina inspirerar till hållbar matkonsumtion

 Inspiration  Selina Hami är småföretagaren som bär stora frågor på sina axlar. Genom att laga vegansk mat försöker hon inte bara inspirera till en hållbar matkonsumtion utan också sammanföra människor världen över. Läs vidare, kommentera eller dela.

DrivaEget - Igår: 11:58

Så skriver du bättre texter för webben

 Guide / Nätaffärer  Mattias Åkerberg, frilansande copywriter på egna reklambyrån Please copy me, har skapat den digitala kortkursen ”Skriv bättre texter på webben”. Här listar han sina kvickaste tips! Läs vidare, kommentera eller dela.

DrivaEget - I förrgår: 07:01

Hon gick från att vara ekonomichef till fotograf och silversmed

 Guide / Starta eget  Vid sidan om det välbetalda arbetet som ekonomichef skapade hon vackra silversmycken i hemateljén och spenderade lördagar med nygifta. Till den dag då hon tog steget fullt ut. I dag äger Malin Lindner en fotoateljé i centrala Uppsala och ägnar sig åt sina intressen på heltid.

DrivaEget - I förrgår: 12:03

Hon vet hur du ska använda hjärnan i företaget

 Inspiration  Lär dig hantera din egen och andras hjärnor. Och var gärna tydlig och specifik. Det är journalisten Britta Sjöströms tips till alla företagare som vill lyckas med hjälp av sin hjärna.Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.