E24 > Ekonomi

Friday, 28 October, 02:28

E24 - 19 jan 16 kl. 17:02

Norwgian vill ingå partnerskap med lågprisbolagNorwegian Air är intresserat av att etablera partnerskap med andra europeiska lågprisflygbolag, som Ryanair och Easyjet, för att expandera sitt nätverk av kortare flygrutter. Det säger vd Bjørn Kjos till Reuters..
Läs mer på E24
Läs mer om:
Air, Ryanair, Easyjet, Bjørn Kjos, Reuters

Dela artikeln

1 Delningar
| Dela


Liknande nyheter

Taggar: Norwgianvill , ingå, partnerskapmed , lågprisbolag

Fler nyheter från E24

E24 - 6 timmar sedan

Guldregn över ägare i tobaksbolag

Ägarna till tobaksbolaget Swedish Match kan få en miljardjulklapp. Företagets styrelse föresår en extra aktieutdelning på sammanlagt 1,8 miljarder kronor, pengar som utbetalas till ägarna den 23 december, förutsatt att en extra bolagsstämma godkänner förslaget..

E24 - 8 timmar sedan

Dom: Rätt att varna revisor efter jaktresor i SCA

Revisorsnämnden gjorde rätt i att varna den revisor som deltagit i SCA:s jaktresor. Det slår förvaltningsrätten i Stockholm fast..

E24 - 9 timmar sedan

LO: ”Positivt om M har insett problemen i välfärden”

Moderaterna vill kunna stoppa vinstuttag för välfärdsföretag som inte åtgärdar brister i verksamheten. LO välkomnar utspelet och hoppas på en blocköverskridande överenskommelse..

E24 - 11 timmar sedan

Vinst för statliga LKAB

Den statliga gruvkoncernen LKAB redovisar en vinst före skatt på 632 miljoner kronor för tredje kvartalet. Det kan jämföras med förlusten på 7 264 miljoner kronor under motsvarande kvartal i fjol, då resultatet drogs ner av en nedskrivning av anläggningstillgångar på mer än sju miljarder kronor..

E24 - 12 timmar sedan

Swedbank: Boprisfall i storstäderna nästa år

Amorteringskravet kan snart få större effekt på bostadspriserna än vad vi sett hittills. Det menar storbanken Swedbank i en ny rapport. – Den här utvecklingen har kommit smygande under året, säger Jan Ihrfelt, analytiker vid Swedbank..

E24 - 12 timmar sedan

Twitter sparkar personal – 9 procent ska bort

Mikrobloggen Twitter kämpar på i konkurrensen med sociala medietjänster som Instagram och Snapchat. Tillväxten går inte som planerat för bolaget som nu planerar nedskärningar i personalstyrkan med upp till 9 procent..

E24 - 12 timmar sedan

Twitter över förväntan

Mikrobloggen Twitter redovisar ett justerat resultat per aktie på 0:13 dollar för det tredje kvartalet 2016..

E24 - 12 timmar sedan

Ford överträffar förväntningarna

Ford redovisar ett justerat resultat per aktie på 0:26 dollar för det tredje kvartalet 2016..

E24 - 13 timmar sedan

Flygstrejk drabbar tiotusentals

Nästan 400 avgångar har ställts in under torsdagen på grund av en strejk hos de tyska lågprisbolagen Germanwings och Eurowings. 40 000 passagerare påverkas, rapporterar AFP..

E24 - 15 timmar sedan

Högre utgifter och ökat saldo

Trots högre utgifter var överskottet i statens budget högre i september, jämfört med samma månad i fjol, skriver Ekonomistyrningsverket (ESV) i ett pressmeddelande..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.