DI > Ekonomi

Friday, 28 October, 10:18

DI - 19 jan 16 kl. 16:20

New Wave växer igen – men det har kostatEfter sju års ökenvandring har New Vawe hittat tillbaka till tillväxtspåret. Grundaren, storägaren och vd:n Torsten Jansson säger att han inte varit så här positiv sedan 1997.Investerarna är inte lika optimistiska..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Wave, New Vawe, Torsten Jansson

Dela artikeln

3 Delningar
| Dela


Liknande nyheter

Taggar: New, Wave, växer, igenmen det har , kostat
DI - 28 apr 11 kl. 09:49

New Wave: Nordea höjer rekommendationen

Nordea Markets höjer rekommendationen på New Wave till köp igen, efter att så sent som den 29 mars sänkt den från köp till behåll. New Waves rapport för det första kvartalet blev som väntat men utsikterna för helåret ser ljusa ut..

DI - 27 apr 11 kl. 07:11

New Wave börjar få ordning på varulagret

Varulagret i New Waves affärsområde Profil börjar nu nå de nivåer bolaget vill ha och leveranssituationen börjar bli bättre igen. Det skriver bolagets vd Torsten Jansson i rapporten för det första kvartalet..

PrivataAffärer - 02 mar 15 kl. 07:52

DI gillar New Waves satsningar - sätter köprekommendation på aktien

New Wave satsar offensivt igen och en ökad omsättning bör lyfta aktien det kommande året. Det tror Dagens Industri som i måndagens tidning sätter köp på aktien....

Dagens Media - 21 apr 15 kl. 09:57

Brand New Content växer – och delar ut miljoner

Anders Sundbergs Brand New Content ökar både reslutat och omsättning..

SvD - 21 nov 14 kl. 20:12

Generalkonsulatet i New York ska öppnas igen

Det svenska generalkonsulatet i New York åter öppnas nästa år, efter att ha stängts för fem år sedan..

Affärsvärlden - 09 feb 12 kl. 07:20

Torsten Jansson övertygar igen

New Wave, med Torsten Jansson i spetsen, levererar ett resultat som är en bit över analytikernas förväntningar. Nu höjer man prognosen..

Sydsvenskan - 02 nov 12 kl. 11:23

TV: Desperation bland New York-bor

Ilskan bland invånarna på Staten Island i New York växer. Mer än 20 människor har påträffats döda i statsdelen efter orkanen Sandys framfart men invånarna får knappt någon hjälp..

GöteborgsPosten - 25 maj 15 kl. 04:37

Henkes New York föll igen i NHL-semin

Affärsvärlden - 17 okt 16 kl. 07:10

New York: Stort fall igen för Twitter

De amerikanska börserna orkade inte försvara sina inledande uppgångar, varför fredagen till slut stängde lätt på plus. Uppmuntrande inflationsstatistik från Kina, bankrapporter och ett tal från Janet Yellen hjälpte marknaden..

YLE - 17 maj 13 kl. 08:54

Miika Wiikman jagar medvinden igen

Miika Wiikan vann FM-guld med HPK våren 2006 och valdes då till slutspelets mest värdefulla spelare. Sen dess har hans karriär bjudit på såväl med- som motgångar. Han har både hunnit med att skriva NHL-kontrakt i New York och tappa självförtroendet totalt i Raumo.

Fler nyheter från DI

DI - 2 minuter sedan

Stockholmsbörsen: Börsslakt för Eniro

Fredag och riktig rapportfest på Stockholmsbörsen. Men rapporterna lyfter inte Stockholmsbörsen som i stället sjunker.  .

DI - 5 minuter sedan

Bayern-KPI upp 0,2 procent i oktober

Konsumentpriserna i den tyska delstaten Bayern steg 0,2 procent i oktober, jämfört med månaden före, enligt Bloomberg News. Inflationstakten var 0,8 procent..

DI - 15 minuter sedan

Stampen går ur rekonstruktionen

Mediekoncernen Stampen ansöker om att rekonstruktionen av koncernens bolag ska avslutas, eftersom syftet att åter skapa en ekonomiskt bärkraftig verksamhet anses ha uppnåtts..

DI - 15 minuter sedan

Omsättningen en besvikelse för Recyctec

Aktietorgets Recyctecs nettoomsättning sjönk under det tredje kvartalet och blev en besvikelse för bolaget, skriver vd i delårsrapporten..

DI - 30 minuter sedan

Arbetsgivarna i handeln vill ha frysta ingångslöner

Arbetsgivarna i handeln kräver att ingångslönerna ska frysas. Samtidigt går Svensk Handel till attack mot LO:s låglönesatsning..

DI - 30 minuter sedan

Scania kan glädjas åt orderingången

Scanias orderingång för det tredje kvartalet steg 14 procent till 18.346 miljoner kronor (16.046).

DI - 45 minuter sedan

SCB: Detaljhandeln upp i september

Försäljningsvolymen i detaljhandeln, i fasta priser och kalenderkorrigerad, ökade totalt med 0,6 procent i september, jämfört med samma månad 2015. Det visar statistik från SCB och HUI Research..

DI - 45 minuter sedan

Scania med överraskande hög vinst

Lastbilstillverkaren Scania, som ägs av tyska Volkswagen, redovisar ett rörelseresultat på 2.385 miljoner kronor (2.309) för det tredje kvartalet 2016..

DI - 45 minuter sedan

Ingen resning för SCA:s revisorer

Förvaltningsrätten avslår den tidigare PWC-revisorn Anders Lundins överklagan mot Revisorsnämndens varning. Därmed står bedömningen att hans deltagande i jaktresor med SCA var felaktiga..Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.