DI > Ekonomi

Thursday, 26 May, 10:41

DI - 19 jan 16 kl. 15:23

Fritt fram att stå till vänster i rulltrappanTillhör du dem som känner ilskan koka när någon står till vänster i rulltrappan finns det anledning att tänka om. Systemet med att lämna den ena sidan öppen till de som vill gå upp är långt ifrån effektivt, skriver Guardian..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Guardian

Dela artikeln

75 Delningar
| Dela


Liknande nyheter

Taggar: Frittfram att , ståtill , vänsteri , rulltrappan
Alingsås tidning - 09 sep 15 kl. 07:20

Nya platser med fritt wifi på gång

Nu kan fler kommundelar få fritt wifi. Kommunen vill bygga ut wifi-nätet till Ingareds och Sollebrunns centrum.
Förslaget att ha fritt wifi på fler ställen i Alingsås godkändes i kommunstyrelsens arbetsutskott i förra veckan.

Nyteknik - 04 maj 15 kl. 15:22

Facebook vill låta alla erbjuda gratis nättjänster

Facbooks projekt Internet.org, som ska ge ett fritt basutbud av enkla nättjänster, har fått kritik för att favorisera utvalda tjänster. Men nu bjuder Facebook in alla utvecklare av innehåll och nättjänster..

Kristianstadsbladet - 12 nov 13 kl. 10:47

Fritt från överdriven självhävdelse

Foto: CJ Charpentier
Kulturen väger tungt i en del av Köpenhamn som skapades i samband med brobygget. C-J Charpentier fascineras av arkitekturen, från det hyllade VM-Bjerget till skulpturala utsmyckningar och Danmarks svar på Turning Torso.
När jag stiger av motorcykeln i Örestad på Amager – stadsdelen som skapades i samband med brobygget – möter örat ett latinskt språkbrus.

Barometern - 07 maj 14 kl. 08:00

Demonstrera för ett fritt Ukraina

Vi har sett situationen förut! Den här gången handlar det om 50 000 man rysk trupp som står vid Ukrainas östra gräns och bara väntar. Troligen får vi se dem ockupera delar av Ukraina under förevändning att rädda ryskspråkiga minoriteter.

YLE - 22 okt 14 kl. 13:59

Anne Suominen: Vårdreformen i fritt fall

Tidtabellen för den stora vårdreformen spricker. Grundlagsproblemen är olösta och Samlingspartiet skapar turbulens kring projektet med nya utspel varje vecka. Nu ställs frågan om någon överhuvudtaget leder partiet.

Magazin24 - 25 mar 16 kl. 08:51

Moderater vill ha fritt wifi

Har lämnat in motion till fullmäktige. Moderaterna i Hallstahammar vill att kommunen satsar på fritt wifi på strategiska platser i kommunen. Enligt Moderaterna finns det fyra argument till att införa wifi-zoner inom kommunen: Det ska inte vara en ekonomisk fråga att ta del vare sig demokrati eller exempelvis e-tjänster.

Skånskan - 10 apr 16 kl. 22:02

Ekberg: Det kändes som det var fritt mål

Malmö Sverige är klart för OS i Rio de Janeiro i augusti. Niclas Ekbergs straffreducering till 23–25 i slutsekunderna fixade biljetten till Brasilien.
– Fantastiskt stort.

SmålandsPosten - 20 nov 13 kl. 07:10

Blinka både vänster och höger i rondellen

?Kommentar till Blinka tydligt i rondellerna av signaturen Rondellsnurraren den 7 november.
?

Nyteknik - 25 feb 14 kl. 08:04

Zuckerberg: Släpp enkla mobiltjänster fritt

Mark Zuckernerg vill att alla ska ha råd med internet. Han föreslog gratis dataabonnemang för tjänster som Facebook och wikipedia under sitt framträdande på mobilmässan..

Cornucopia - 22 jul 14 kl. 09:33

Rasbiologiskt Överintresserad Vänster - RÖV

Nu när den svenska vänstern i form av speciellt (fi) och (mp) börjat ägna sig åt rasbiologi och fokuserar på folks hudfärg istället för att se folk som individer, som inte valt sin rastillhörighet, så har det nu myntats ett passande uttryck för detta. Rasbiologiskt Överintresserad Vänster - RÖV. 
Så var inte en RÖV, utan inse att personer är individer och inte är ansvariga för vad andra gör tillhörande samma gruppering de inte valt, t ex vita, män, medelålders, heterosexuella.

Fler nyheter från DI

DI - 10 minuter sedan

Fortsatt prispress i näringslivet

Trycker nedåt på priserna är fortsatt intakt i näringslivet. Därmed syns inga signaler på inflation..

DI - 30 minuter sedan

Rekordnotering i Köpenhamn

Det danska vindkraftbolaget Dong Energy kommer att värderas till mellan 83,5 och 106,5 miljarder danska kronor i den förestående börsnoteringen på Nasdaq Köpenhamn. Det motsvarar ungefär 104 till 133 miljarder svenska kronor. Noteringen blir därmed den största någonsin på Köpenhamnsbörsen..

DI - 15 minuter sedan

Betssons vd: En jättemöjlighet

Spelbolagen regleras allt hårdare i Europa, något som bidragit till att sänka aktiekursen för Betsson. Men bolagets vd ser de nya reglerna som en stor chans..

DI - 30 minuter sedan

Net gaming: Ökat spelöverskott

Net Gaming, som handlas på Aktietorget, redovisar ett spelöverskott om 4 miljoner kronor (1,6) för det första kvartalet, och bruttoresultatet för spelverksamheten uppgick till 2,6 miljoner kronor (0,9)..

DI - 45 minuter sedan

Råvaror: Brentoljan lyfter till årshögsta

Efter onsdagskvällens uppgångar fortsatte oljepriserna stärkas något under torsdagsmorgonens handel, samtidigt som guldet vände upp efter sex raka nedgångsdagar. Även basmetallerna noterades för prisökningar..

DI - 45 minuter sedan

Tungt avbräck för Liberalerna när toppen lämnar

Erik Ullenhag, Liberalernas ekonomisk-politiske talesperson, uppges lämna sin post. I stället ska han bli ambassadör i Jordanien, rapporterar Ekot..

DI - 45 minuter sedan

Minskad svensk export till Asien

Värdet av Sveriges totala varuexport uppgick till 286 miljarder kronor under första kvartalet mätt i löpande priser, -2 procent jämfört med samma period förra året..

DI - 1 timme sedan

Zennströms trehjulingar gasar vid notering

Den eldrivna trehjulingen Zbee, med Skype-grundaren Niklas Zennström som investerare, rusar uppåt vid noteringen på First North..

DI - 1 timme sedan

Ökat svenskt handelsöverskott

Handelsbalansen visade ett överskott på 4,4 miljarder kronor i april, enligt SCB..

DI - 1 timme sedan

Svensk export stiger

Sveriges export steg 4,0 procent i volym under det första kvartalet jämfört med motsvarande kvartal föregående år. Varuimporten steg 5,4 procent i volym..Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.