DN > Inrikes

Friday, 24 June, 23:58

DN - 19 jan 16 kl. 14:59

Utredning om sexuellt ofredande på nyår i Kalmar läggs nerPå nyårsnatten har minst 32 personer utsatts för sexuella övergrepp i Kalmar. Nu lägger Kalmarpolisen ner utredningen. Trots många vittnesuppgifter har man inte lyckats peka ut någon gärningsman..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Kalmar, Kalmarpolisen

Dela artikeln

595 Delningar
| Dela


Liknande nyheter

Taggar: Utredningom , sexuellt, ofredande, nyåri , Kalmar, läggs, ner
Kristianstadsbladet - 23 jul 13 kl. 08:00

Skyddstillsyn för sexuellt ofredande

Foto: Scanpix
Inget försök till människorov, däremot flera fall av sexuellt ofredande. Nu har domen fallit mot Bromöllabon som stått åtalad. Mannen får betala skadestånd och ska behandlas för missbruk.

Helsingborgs Dagblad - 17 jan 11 kl. 22:26

Lärare sparkad för misstanke om sexuellt ofredande

En lärare i Örkelljunga kommun har fått sparken på grund av sexuellt ofredande. Skolan har inte väntat på den rättsliga gången utan gjort en egen utredning och med stöd av denna avskedat läraren..

HBL - 30 jan 14 kl. 05:00

Sexuellt ofredande lämnar livslånga spår

De sexuellt färgade uppvaktningarna började på ett konfirmationsläger och pågick i två års tid. Nu – långt senare – har Nina Wredlund bearbetat sina upplevelser. I dag kan hon tala ut.

Sydöstran - 18 jan 11 kl. 03:00

Tredje anmälan mot elev för sexuellt ofredande

RONNEBY Vintern och våren 2010 drog en pojke på Knut Hahnsskolan i Ronneby på sig två polisanmälningar för sexuellt ofredande av en flicka på gymnasiet.
Nu är han polisanmäld för tredje gången för sexuellt ofredande av ytterligare en flicka..

Västerbottens Folkblad - 08 maj 11 kl. 11:44

Misstänkt för sexuellt ofredande

UMEÅ En man är misstänkt för sexuellt ofredande av förbipasserande kvinnor. Han har ofredat en eller flera kvinnor verbalt, enligt en anmälan till polisen.UMEÅ En man är misstänkt för sexuellt ofredande av förbipasserande kvinnor.

Västerbottens Folkblad - 26 maj 11 kl. 15:15

Frias från sexuellt ofredande

UMEÅ Den 21-årige mannen från Umeå åtalades för sexuellt ofredande mot en mycket ung flicka. Nu frias han av Umeå tingsrätt. UMEÅ Den 21-årige mannen från Umeå åtalades för sexuellt ofredande mot en mycket ung flicka.

BT - 24 aug 11 kl. 07:51

Vårdare anmäld för sexuellt ofredande

En manlig vårdare i Mark är polisanmäld för sexuellt ofredande av en funktionshindrad kvinna.
? Ord står mot ord, säger verksamhetschefen Helen Smith.

Magazin24 - 17 nov 11 kl. 09:16

Kvinna misstänkt för sexuellt ofredande

I går onsdag inträffade ett sexuellt ofredande i centrala Arboga. En kvinna är misstänkt. En man anmälde en kvinna för sexuellt ofredande efter en händelse på Järntorget, vid 11-tiden på onsdagsförmiddagen.

Västerbottens Folkblad - 23 feb 12 kl. 10:31

Sexuellt ofredande på rättpsykiatrin

UMEÅ Den 48-årige Umeåbon har en diger syndalista. Bland annat sexuellt ofredande på rättspsyk i Umeå. UMEÅ Den 48-årige Umeåbon har en diger syndalista.

BT - 12 mar 12 kl. 14:09

Markbo dömd för sexuellt ofredande ? antastade danselev

En 55-årig Markbo smekte en ung danslärare och försökte få en elev att sätta sig i hans knä. Nu döms han för sexuellt ofredande. Händelsen utspelade sig i Kinna Konserthus november 2010.

BT - 12 mar 12 kl. 14:09

Markbo dömd för sexuellt ofredande - antastade lärare och danselev

En 55-årig Markbo smekte en ung danslärare och försökte få en elev att sätta sig i hans knä. Nu döms han för sexuellt ofredande. Händelsen utspelade sig i Kinna Konserthus november 2010.

Fler nyheter från DN

DN - 1 timme sedan

Fortsatt tågkaos i Skåne

Det är kaotiskt på flera håll i midsommartrafiken. Nedrivna kontaktledningar och ett signalfel har lett till timslånga förseningar i Skåne, och under stora delar av dagen gick inga tåg alls över Öresundsbron. – Nu på kvällen är det glesare trafik, så det är lite bättre nu, säger Beisi Sundin, presskontakt på Trafikverket..

DN - 2 timmar sedan

Man drunknade i Sundsvall

Polis, ambulans och räddningstjänst kallades till hamnen i Sundsvall efter ett larm om att en person setts i vattnet, skriver polisen på sin hemsida..

DN - 2 timmar sedan

Man omkom i singelolycka

En man har omkommit i en singelolycka norr om Degerfors, skriver NA..

DN - 4 timmar sedan

Fem saker britterna googlade dagen efter Brexit


Storbritanniens folkomröstning präglas av dramatik även på Google. Bland annat sökningen ”Skaffa ett irländskt pass” och ”Flytta till Gibraltar” ökade explosionsartat under fredagen, enligt Google Trends..

DN - 4 timmar sedan

Två skadade i fyrhjulingsolycka

En fyrhjuling med två personer har vält i Upplands-Bro. Båda personerna har förts till Karolinska universitetssjukhuset. Exakt hur olyckan har gått till vet polisen inte..

DN - 7 timmar sedan

Extra Dagens Nyheter i Stockholmsområdet på lördagen

Dagens Nyheter ger ut en extra papperstidning i Stockholmsområdet på lördag morgon med anledning av att Storbritannien röstat ja till att lämna EU..

DN - 8 timmar sedan

Skottlossning inne i lägenhet i Göteborg

Polisen söker efter en man som skjutit inne i en lägenhet i Biskopsgården i Göteborg. Ingen ska ha skadats vid skottlossningen..

DN - 15 timmar sedan

E4 avspärrad efter lastbilsolycka

Två personer har skadats vid en trafikolycka på E4 på Södertäljebron och vägen är helt avspärrad söderut..

DN - 20 timmar sedan

Åska och regn i norr och söder

Kraftig åska drog under torsdagen in över västra Skåne med vindbyar och skyfall. SMHI gick ut med en klass 2-varning för området. Ovädret lugnade under natten ner sig, under några timmar, för att komma tillbaka igen i delar av Skåne..

DN - 20 timmar sedan

Man dog i olycka med fyrhjuling i Skåne

En man, 50 år gammal, har omkommit i Skåne sedan han kört in med en fyrhjuling i en elstolpe, skriver polisen på sin hemsida..Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.