DN > Ekonomi

Tuesday, 31 May, 21:51

DN - 19 jan 16 kl. 11:36

Kritik mot RiksbanksledningenRiksbanken bör ändra sitt inflationsmål och den bör ha mer att säga till om när det gäller finansiell stabilitet. Det sägs i en oberoende utvärdering av bankens arbete de senaste åren. Men rapporten kritiserar även bankledningen för att ha skadat Riksbankens anseende..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Riksbanksledningen, Riksbankens

Dela artikeln

8 Delningar
| Dela


Liknande nyheter

Taggar: Kritikmot , Riksbanksledningen
SvD - 6 timmar sedan

Hård kritik och böteshot mot Academedia-utbildning

Börsaktuella Academedias utbildningar har fått skarp kritik av flera tillsynsmyndigheter. Myndigheten för Yrkeshögskolan har kritiserat Academedias yrkesutbildning för att inte hålla måttet. Även Skolinspektionen har framfört kritik och har hotat bolagets skolor med böter..

Dagens Medicin - 13 timmar sedan

Oskarshamns sjukhus får kritik efter dödsfall

Oskarshamns sjukhus får kritik av Inspektionen för vård och omsorg (Ivo) sedan en nyopererad hjärtpatient avlidit efter att ha lämnats ensam i duschen..

Dagen - 11 timmar sedan

Samtal om aktiv dödshjälp får kritik

Ett inslag om dödshjälp i SVT-programmet "Fråga doktorn" får kritik från Granskningsnämnden..

Dagen - 11 timmar sedan

Samtal om aktiv dödshjälp får kritik

Ett inslag om dödshjälp i SVT-programmet "Fråga doktorn" får kritik från Granskningsnämnden..

YA - 9 timmar sedan

Ingen anmärkning trots hård kritik

Trots allvarlig kritik från kommunrevisorerna beviljade kommunfullmäktige samhällsbyggnadsnämnden ansvarsfrihet utan anmärkning. Debatten blev dock lång och invecklad innan klubban föll och revisorerna lämnade salen i protest..

Sydöstran - 4 timmar sedan

Kritik mot Socialen i vårdfall

Dålig information och bristande samtycke - Socialnämnden får kritik från Inspektionen för vård och omsorg..

Sydöstran - 1 timme sedan

Marinbasen får kritik för bristande säkerhetsarbete

Vid en inspektion får Marinbasen kritik för brister på säkerhetsområdet. Brister som kvarstår sen förra inspektionen för två år sen..

YLE - 03 okt 14 kl. 18:00

Föga förståelse för Haglunds kritik av pensionsuppgörelsen

Regeringen har inga som helst planer på att riva upp pensionsöverenskommelsen. Det sade statsminister Alexander Stubb (Saml) i dag. Det är regeringskollegan SFP:s ordförande Carl Haglund som har krävt att regeringen gör ändringar i uppgörelsen.

Sydsvenskan - 30 jan 12 kl. 06:30

Pagrotsky riktar kritik mot ­utrikesministern

Leif Pagrotsky (S) riktade på söndagen kritik mot regeringen och ­utrikesminister Carl Bildt när han talade i Malmös synagoga till minnet av Förintelsen. -?Han har inte med ett enda ord berört utvecklingen i Ungern, sade han.

BLT - 12 jan 11 kl. 09:31

Alla vill bli recenserade men ingen vill ha kritik

Det har uppstått ett revykrig i Blekinge, läser jag i konkurrenttidningen. Orsaken är att TV-journalisten Martin Hult, som ledamot av P4 Blekinges revyjury, säger sitt hjärtas mening om revyerna. ?

BLT - 12 jan 11 kl. 09:31

Alla vill bli recenserade men ingen vill ha kritik

Det har uppstått ett revykrig i Blekinge, läser jag i konkurrenttidningen. Orsaken är att TV-journalisten Martin Hult, som ledamot av P4 Blekinges revyjury, säger sitt hjärtas mening om revyerna. ?

Fler nyheter från DN

DN - 3 timmar sedan

Stockholmsbörsen stängde på minus

Handeln på Stockholmsbörsen slutade på minus..

DN - Igår: 07:22

WWF: Köp inte thailändsk kyckling


Antibiotika är nytt kriterium i årets Köttguide som WWF lanserade på måndagen. Flest rödljus får nötkött från USA och Sydamerika samt kyckling från Asien. Viltkött får grönt ljus, men framför allt ska vi äta mindre kött..

DN - 5 timmar sedan

Berit Müllerström föreslås bli ny ordförande för Kommunal


Berit Müllerström föreslås bli ny ordförande för Kommunal. Samtidigt beslutades att den avgående förbundsordförande Annelie Nordström inte beviljades ansvarsfrihet av revisorerna. Det står klart efter eftermiddagens omröstning på Kommunals kongress.

DN - 4 timmar sedan

EU förlorade 888 miljoner euro till bedragare


Europeiska Unionen betalade ut 888 miljoner euro till olika typer av bedrägerier under 2015, visar en rapport från Europeiska byrån för bedrägeribekämpning, OLAF..

DN - I förrgår: 13:47

Maria Crofts: Oron gäller annat än att vi inte ska klara lånen

Myndigheter och politiker varnar för svenskarnas höga belåning. Men oron gäller inte i första hand att hushållen inte ska kunna betala lånen. Det de bekymrar sig över är att hushållen ska dra åt svångremmarna om tiderna blir sämre..

DN - 5 timmar sedan

Kongressnej till Nordström

Kommunals ordförande Annelie Nordström beviljas inte ansvarsfrihet av kongressens ombud..

DN - 8 timmar sedan

SSAB sticker ut på sjunkande börs

Det är små rörelser på Stockholmsbörsen under månadens sista handelsdag. Vid klockan 12.30 hade OMXS-index gått ner med 0,1 procent..

DN - I förrgår: 23:24

Mossack Fonseca stänger flera kontor

Advokatbyrån Mossack Fonseca stänger sina kontor i skatteparadisen Jersey, Isle of Man och Gibraltar i spåren av Panamahärvan..

DN - 10 timmar sedan

Danska politiker vill strypa pengaflödet till kungabarnen

Den danska drottningen har för många barnbarn. I alla fall för många att försörja, anser danska politiker som nu vill införa begränsningar i vem som har rätt till apanage..

DN - 10 timmar sedan

Vann 127 miljoner kronor – det gör han med vinsten


En äldre man vann för en dryg vecka sedan 127 miljoner kronor. Nu har han bestämt vad han ska göra för pengarna..Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.