DN > Ekonomi

Friday, 21 October, 18:34

DN - 19 jan 16 kl. 11:36

Kritik mot RiksbanksledningenRiksbanken bör ändra sitt inflationsmål och den bör ha mer att säga till om när det gäller finansiell stabilitet. Det sägs i en oberoende utvärdering av bankens arbete de senaste åren. Men rapporten kritiserar även bankledningen för att ha skadat Riksbankens anseende..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Riksbanksledningen, Riksbankens

Dela artikeln

8 Delningar
| Dela


Liknande nyheter

Taggar: Kritikmot , Riksbanksledningen
Kristianstadsbladet - 15 timmar sedan

Kritik mot "gynnande av företag"

Det riktas kritik mot en statusuppdatering på Bromölla kommuns Instagram. Man anser att det rör sig om gynnande av företag..

Expressen - 9 timmar sedan

Sjuksköterskornas kritik mot "Syrror"

TV4:s tittarsuccé ”Syrror” får skarp kritik från sjuksköterskor för att vara overklig. – Serien borde läggas ned, säger Jenny Olsson på Vårdförbundet. Men TV4 försvarar sjukhusdramat.

Expressen - 2 timmar sedan

Hård kritik mot Växjö Lakers: "Skäms ni?"

Växjö Lakers får hård kritik för sin Ladies Night på sociala medier. Klubbens marknadschef håller inte med. – Vi skäms inte för att vi lägger in mervärden i produkten hockey, säger Växjös marknadschef Jan-Olof Swanteson..

SR - 1 timme sedan

Kritik mot att Kriminalvården ska skjutsa psykiskt funktionshindrade

För att renodla polisens arbetsuppgifter ska Kriminalvården ta över alla handräckningar från och med nästa år, det vill säga bland annat skjutsa personer till tvångsvård. Förslaget från regeringen får kritik från Riksförbundet för social och mental hälsa som är oroade över att kriminalvårdarna saknar rätt utbildning..

YLE - 03 okt 14 kl. 18:00

Föga förståelse för Haglunds kritik av pensionsuppgörelsen

Regeringen har inga som helst planer på att riva upp pensionsöverenskommelsen. Det sade statsminister Alexander Stubb (Saml) i dag. Det är regeringskollegan SFP:s ordförande Carl Haglund som har krävt att regeringen gör ändringar i uppgörelsen.

Sydsvenskan - 30 jan 12 kl. 06:30

Pagrotsky riktar kritik mot ­utrikesministern

Leif Pagrotsky (S) riktade på söndagen kritik mot regeringen och ­utrikesminister Carl Bildt när han talade i Malmös synagoga till minnet av Förintelsen. -?Han har inte med ett enda ord berört utvecklingen i Ungern, sade han.

Skånskan - 19 aug 16 kl. 14:00

Ny skolledning efter kritik och viteshot

STAFFANSTORP
Efter viteshot och svidande kritik från Skolinspektionen har Baldersskolan fått ny ledning inför hösten. I början av sommaren tog utbildningschef Stina Hansson beslutet att skolan behövde en ny rektor som kan ta utvecklingsarbetet till en ny nivå. – Viteshot på 600 000 kronor och den kritik skolan fick visar på stora brister och vi ser mycket allvarligt på det.

BLT - 12 jan 11 kl. 09:31

Alla vill bli recenserade men ingen vill ha kritik

Det har uppstått ett revykrig i Blekinge, läser jag i konkurrenttidningen. Orsaken är att TV-journalisten Martin Hult, som ledamot av P4 Blekinges revyjury, säger sitt hjärtas mening om revyerna. ?

BLT - 12 jan 11 kl. 09:31

Alla vill bli recenserade men ingen vill ha kritik

Det har uppstått ett revykrig i Blekinge, läser jag i konkurrenttidningen. Orsaken är att TV-journalisten Martin Hult, som ledamot av P4 Blekinges revyjury, säger sitt hjärtas mening om revyerna. ?

Kristianstadsbladet - 01 jun 11 kl. 06:30

Kritik från KU kritiserar kulturministern

Kulturministern får kritik av ett oenigt Konstitutionsutskott för hanteringen av förhandsgranskningen av nya public service-tjänster.
STOCKHOLM. Visserligen skriver KU att förhandsgranskningen inte strider mot grundlagens censurförbud men samtidigt får regeringen kritik för att beredningen av ärendet var bristfällig.

Sydsvenskan - 29 jan 12 kl. 20:40

Pagrotsky i hård kritik mot Bildt

Foto: Lisbeth Westerlund
"Han har inte med ett enda ord berört utvecklingen i Ungern."
Leif Pagrotsky, ledande S-politiker, tog utvecklingen i Ungern som ett ?land mitt i Europa där nationalismen, rasismen och minoritetsförtrycket sticker fram sitt fula tryne?.

Fler nyheter från DN

DN - 15 minuter sedan

Ericsson tyngde börsen

Besvikelse över en rad tunga delårsrapporter, bland annat från telekomjätten Ericsson, sänkte Stockholmsbörsen. När börsen stängde hade OMXS-index sjunkit 0,1 procent..

DN - 1 timme sedan

Specialgrupp ska jaga fejkade kosttillskott

Vart femte kosttillskott köps på nätet. Trots det vet Livsmedelsverket lite om vad som faktiskt säljs på internet..

DN - 1 timme sedan

Estrella återkallar snacks efter giftlarm

En rad produkter har nyligen återkallats på grund av att förhöjda halter av mögelgiftet ochratoxin A hittats i kornmjölet som används i produkten. Senast var det Estrella som återkallade jordnötsringar..

DN - 1 timme sedan

Kraftig exportnedgång till Saudiarabien

Islossningen mellan Sverige och Saudiarabien har pågått länge. En rad handelsdelegationer har föregått statsminister Stefan Löfvens resa. Men siffrorna pekar nedåt, svenskt export till landet föll kraftigt första halvåret i år..

DN - 1 timme sedan

Firma bestulen på 34.000 liter diesel

En entreprenadfirma i Norrbotten har bestulits på drygt 34.000 liter dieselbränsle. En medarbetare som behållit ett kontokort tillhörigt företaget när anställningen upphörde misstänks för stölden.

DN - 3 timmar sedan

Attack slog mot Twitter, Spotify och andra populära sajter

En omfattande överbelastningsattack gjorde på fredagen att en rad stora sajter och tjänster slutade fungera. Spotify, Twitter och Reddit ska alla ha påverkats..

DN - 3 timmar sedan

Attack mot Twitter, Spotify och andra populära sajter

En mängd välbesökta sajter och internettjänster, som Twitter, Shopify, Airbnb, Freshbooks, Vox Media och Spotify, drabbades på fredagen av omfattande tekniska problem efter en enorm ddos-attack mot DNS-tjänsten DynDNS. Det uppger tekniksajten Techcrunch..

DN - 3 timmar sedan

Attack mot välbesökta sajter

En mängd välbesökta sajter och internettjänster drabbades på fredagen av omfattande tekniska problem efter en enorm ddos-attack mot DNS-tjänsten DynDNS. Det uppger tekniksajten Techcrunch..

DN - 3 timmar sedan

Anställda bakom ny miljonsvindel

Sida kräver en sydafrikansk demokratiorganisation på 5,7 miljoner kronor efter att upphandlingsrutinerna åsidosatts under ett samarbete i Kenya. Pengarna är en isolerad del av en betydligt större korruptionshärva i Nairobi, som briserar mindre än ett år efter en liknande skandal i Uganda..

DN - 3 timmar sedan

Här får föräldrar vara hemma längst

Sverige ligger på 15 plats bland OECD-länderna när det gäller betald föräldraledighet. Länder i östra Europa som kämpar mot krympande befolkningar har de mest frikostiga villkoren för att uppmuntra barnafödandet..Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.