DI > Ekonomi

Tuesday, 25 October, 17:28

DI - 18 jan 16 kl. 20:44

LO-basen erkänner: "Skadar vårt förtroende"LO:s ordförande Karl-Petter Thorwaldsson medger att LO har skadeskjutits inför den viktiga avtalsrörelsen. Men hur han ser på Annelie Nordströms framtid vill han inte röja..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Karl-Petter Thorwaldsson, LO, Annelie Nordströms

Dela artikeln

53 Delningar
| Dela


Liknande nyheter

Taggar: LO-basen, erkänner, Skadarvårt , förtroende
Posh24 - 19 aug 13 kl. 08:09

Lindsay Lohan erkänner efter rehab: "Ja, jag är missbrukare!"

Lindsay Lohan har gett sin första intervju efter rehab, och den sändes i går på Oprah's New Chapter med Oprah Winfrey. Lindsay erkände i intervjun att hon är en missbrukare, och att hon behöver återfå sina fans förtroende igen.

Lindsay erkänner att hon missbrukat både alkohol och kokain, och att hon även varit beroende av Adderall.

Skånskan - 23 aug 16 kl. 14:00

Politiker erkänner svagt föreningsstöd

Kävlinge Kommunens stöd till föreningslivet i Kävlinge har inte varit det bästa. Det medger politikerna, som nu lovar bot och bättring.
Med start på tisdagskvällen ska dialogen med föreningarna nu intensifieras.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Här erkänner Stefan Löfven jättetabben – svek sitt eget krav

Goda arbetsvillkor är en hjärtefråga för Socialdemokraterna, som kräver att kollektivavtal ska finnas på arbetsmarknaden. Men partiledaren Stefan Löfven verkar inte riktigt leva som han lär. Något som avslöjas av Aftonbladet.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Så få svenskar har förtroende för Löfven och Romson

Det går tungt för Stefan Löfven just nu. Förtroendet för statsministern tillika S-ledaren sjunker rejält, visar en mätning från DN/Ipsos. Faktum är att förtroendet för Moderaternas relativt nya ledare Anna Kinberg Batra är högre.

SmålandsPosten - 14 jan 14 kl. 00:34

Ökat förtroende gott betyg för polisen

Brottsförebyggande rådets trygghetsundersökning för 2013 har kommit. Som vanligt är den nationella trygghetsunderökningen, NTU, en diger lunta fylld med sådant som är svårt att skapa statistik kring. Upplevd trygghet är svårt att definiera, mäta och jämföra.

SVT Debatt - 27 maj 13 kl. 15:15

Polisen måste ta förtroendefrågan på allvar

FÖRORTSKRAVALLERNA Att använda våld för att uttrycka frustration över samhället är förkastligt, och polisens insatser för att stoppa våldet är ovärderliga. Därför är förtroendefrågan för polisen något att ta på största allvar. Att många miljonprogramsbor känner ett bristande förtroende för polismakten måste leda till ett aktivt arbete mot diskriminering – och arbetet med att stärka polisens förtroende bör nu göras till en prioriterad fråga, skriver Maria Ferm (MP), riksdagsledamot och rättspolitisk talesperson.

BT - 30 okt 14 kl. 17:26

Fel konflikt i blickfånget

Det finns flera skäl till varför det är rimligt att Sverige erkänner Palestina. Det viktigaste är att visa att omvärlden inte har glömt att det palestinska folkets har rätt till ett eget land. En tvåstatslösning är den enda lösningen på Israel-Palestinakonflikten.

YLE - 17 okt 12 kl. 14:45

Helsingin Sanomats betalvägg en "risk"

Att Helsingin Sanomat nu börjar ta betalt om man vill läsa fler än fem webbnyheter per vecka kommer troligen att leda till färre läsare. Enligt redaktionschef Paula Salovaara tar man nu en risk vid tidningen. - Jag har blivit frågad hur vi har förtroende att göra det här.

HBL - 23 nov 13 kl. 04:50

Rädslan härskar i Johannes församling

Tonåriga hjälpledare har blivit indragna i det inflammerade arbetsklimatet i Johannes församling, och föräldrar har slagit larm. Nu råder det timeout från stiftets sida i anställningen av en ny kyrkoherde.Under skriftskollägren i somras kände en del frivilliga hjälpledare att de inte kände igen sig i sin församling.

BT - 30 jul 13 kl. 17:29

Bergwall snart frikänd - men inte fri

Snart frikänd, men inte fri. På onsdagen läggs troligen det sista åtalet mot Sture Bergwall ner. Efter en friande dom inleder advokaten arbetet med att få ut den tidigare dömde mördaren från Säter ?

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Norden: Raket föll i Köpenhamn

Riktningen på de nordiska börserna i tisdagshandeln var överlag uppåt, bortsett från Köpenhamn som tyngdes av Novo Nordisk. Det regionala indexet Nordic VINX 30 var ned 0,1 procent till 895..

DI - 30 minuter sedan

Sändebud: Minskad produktion inte bra för Ryssland

Det är inte aktuellt för Ryssland att minska oljeproduktionen om Opec skulle hitta ett konsensus om detta..

DI - 30 minuter sedan

Swedbanks sajt sänkt av hackerattack

Storbanken Swedbanks hemsida ligger nere till följd av överbelastningsattacker som ska ha pågått under hela eftermiddagen. Det uppger bankens pressansvarige för Aftonbladet..

DI - 30 minuter sedan

Budgetbråk i skuggan av EU-oro

Europaparlamentet röstar ned budgetförslaget för nästa år. Men trots prat om säkerhet och flyktingmottagande hamnar merparten av anslagen på andra håll..

DI - 30 minuter sedan

EU: Sverige får behålla gränskontroller

EU-kommissionen föreslog på tisdagen att Sverige ska få behålla gränskontrollerna mot Danmark i tre månader..

DI - 45 minuter sedan

Precise: Kona-i-kort inte kommersialiserat

Precise Biometrics förtydligar att det lanserade kreditkortet Kona-i, där Precise algoritmlösning Biomatch Embedded ingår, inte är kommersialiserat och att integrationen därmed inte har någon finansiell påverkan på bolaget..

DI - 1 timme sedan

EU föreslår gemensam skattebas för företag

EU-kommissionen lanserade på tisdagen åter förslaget om en gemensam skattebas för företag i EU..

DI - 1 timme sedan

Ny affärsplan sänker Monte dei Paschi

Den italienska banken Monte dei Paschi noteras tidig tisdagseftermiddag klart lägre efter en volatil kursutveckling på tisdagen sedan den nya affärsplanen för perioden fram till 2019 har lanserats..

DI - 1 timme sedan

Buttra hushåll i USA

De amerikanska hushållens konfidensindikator sjönk till 98,6 i oktober jämfört med 103,5 i september..

DI - 1 timme sedan

Så blåser pensionsbolagen dig

I pensionsbranschens säljaktiviteter har löneväxling börjat ta stor plats. Men säljargumenten håller inte vad de lovar. Spararna riskerar att fastna i dyra och dåliga lösningar..Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.