DI > Ekonomi

Friday, 29 July, 14:01

DI - 18 jan 16 kl. 20:44

LO-basen erkänner: "Skadar vårt förtroende"LO:s ordförande Karl-Petter Thorwaldsson medger att LO har skadeskjutits inför den viktiga avtalsrörelsen. Men hur han ser på Annelie Nordströms framtid vill han inte röja..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Karl-Petter Thorwaldsson, LO, Annelie Nordströms

Dela artikeln

53 Delningar
| Dela


Liknande nyheter

Taggar: LO-basen, erkänner, Skadarvårt , förtroende
Posh24 - 19 aug 13 kl. 08:09

Lindsay Lohan erkänner efter rehab: "Ja, jag är missbrukare!"

Lindsay Lohan har gett sin första intervju efter rehab, och den sändes i går på Oprah's New Chapter med Oprah Winfrey. Lindsay erkände i intervjun att hon är en missbrukare, och att hon behöver återfå sina fans förtroende igen.

Lindsay erkänner att hon missbrukat både alkohol och kokain, och att hon även varit beroende av Adderall.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Här erkänner Stefan Löfven jättetabben – svek sitt eget krav

Goda arbetsvillkor är en hjärtefråga för Socialdemokraterna, som kräver att kollektivavtal ska finnas på arbetsmarknaden. Men partiledaren Stefan Löfven verkar inte riktigt leva som han lär. Något som avslöjas av Aftonbladet.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Så få svenskar har förtroende för Löfven och Romson

Det går tungt för Stefan Löfven just nu. Förtroendet för statsministern tillika S-ledaren sjunker rejält, visar en mätning från DN/Ipsos. Faktum är att förtroendet för Moderaternas relativt nya ledare Anna Kinberg Batra är högre.

SmålandsPosten - 14 jan 14 kl. 00:34

Ökat förtroende gott betyg för polisen

Brottsförebyggande rådets trygghetsundersökning för 2013 har kommit. Som vanligt är den nationella trygghetsunderökningen, NTU, en diger lunta fylld med sådant som är svårt att skapa statistik kring. Upplevd trygghet är svårt att definiera, mäta och jämföra.

SVT Debatt - 27 maj 13 kl. 15:15

Polisen måste ta förtroendefrågan på allvar

FÖRORTSKRAVALLERNA Att använda våld för att uttrycka frustration över samhället är förkastligt, och polisens insatser för att stoppa våldet är ovärderliga. Därför är förtroendefrågan för polisen något att ta på största allvar. Att många miljonprogramsbor känner ett bristande förtroende för polismakten måste leda till ett aktivt arbete mot diskriminering – och arbetet med att stärka polisens förtroende bör nu göras till en prioriterad fråga, skriver Maria Ferm (MP), riksdagsledamot och rättspolitisk talesperson.

BT - 30 okt 14 kl. 17:26

Fel konflikt i blickfånget

Det finns flera skäl till varför det är rimligt att Sverige erkänner Palestina. Det viktigaste är att visa att omvärlden inte har glömt att det palestinska folkets har rätt till ett eget land. En tvåstatslösning är den enda lösningen på Israel-Palestinakonflikten.

YLE - 17 okt 12 kl. 14:45

Helsingin Sanomats betalvägg en "risk"

Att Helsingin Sanomat nu börjar ta betalt om man vill läsa fler än fem webbnyheter per vecka kommer troligen att leda till färre läsare. Enligt redaktionschef Paula Salovaara tar man nu en risk vid tidningen. - Jag har blivit frågad hur vi har förtroende att göra det här.

HBL - 23 nov 13 kl. 04:50

Rädslan härskar i Johannes församling

Tonåriga hjälpledare har blivit indragna i det inflammerade arbetsklimatet i Johannes församling, och föräldrar har slagit larm. Nu råder det timeout från stiftets sida i anställningen av en ny kyrkoherde.Under skriftskollägren i somras kände en del frivilliga hjälpledare att de inte kände igen sig i sin församling.

BT - 30 jul 13 kl. 17:29

Bergwall snart frikänd - men inte fri

Snart frikänd, men inte fri. På onsdagen läggs troligen det sista åtalet mot Sture Bergwall ner. Efter en friande dom inleder advokaten arbetet med att få ut den tidigare dömde mördaren från Säter ?

SmålandsPosten - 04 sep 13 kl. 06:18

Nils Posse grävde ner döda kalvar

Totalt tolv nötkreatur har försvunnit från Växjö borgmästares Nils Posses gård det senaste året, enligt nötkreaturregistret. Posse erkänner att han grävt ner ?en eller två?

Fler nyheter från DI

DI - 10 minuter sedan

Börsen: Banker upp i väntan på stresstester

Den försiktiga uppgången fortsatte på storbolagsindexet OMXS30 efter lunchtid på fredagen, och speglade de större centraleuropeiska börsindexens blygsamma rörelser, medan Milano och Madrid tågade på med uppgångar på 2 respektive 1,3 procent..

DI - 15 minuter sedan

Misstänkt terrorist gripen på Arlanda

Gränspolisen på Arlanda har gripit en man I 35-årsåldern som är internationellt efterlyst av Ryssland. Mannen, som greps i passkontrollen, är misstänkt för terrorism och mord, enligt uppgifter till Aftonbladet..

DI - 45 minuter sedan

Lauritz öppnar i Spanien

First North-listade Lauritz.com vill i samarbete med det spanska auktionshuset Balclis gå in på den spanska marknaden. Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 45 minuter sedan

Haldex: Jobbar med konkurrerande bud

Styrelsen för Haldex arbetar i ett högt tempo med den aktör som eventuellt skulle kunna utgöra ett alternativ till tyska SAF-Hollands bud på bolaget. Ett besked om styrelsens inställning bör komma före utlovade 14 augusti..

DI - 1 timme sedan

Dyraste objekten på Hemnet just nu

Svenskarna älskar att surfa på Hemnet och några av de bostäder som klickas mest är de absolut dyraste. Di har listat de lyxigaste bostäderna på Hemnet just nu. .

DI - 1 timme sedan

Krisbanken nobbar storbanken

Styrelsen i den italienska problembanken Monte dei Paschi di Siena är på väg att nobba den räddningsplan som UBS i samarbete med landets före detta industriminister Corrado Passera presenterat för banken. Det rapporterar Reuters med hänvisning till anonyma källor..

DI - 1 timme sedan

Ryssland behåller skyhög styrränta

Den ryska centralbanken håller styrräntan oförändrad 10,50 procent, rapporterar Dow Jones Newswires..

DI - 1 timme sedan

Besvikelse i BNP

En svag omvärld bidrog till att svensk tillväxt bromsade in mer än väntat under andra kvartalet. Det gör Riksbankens nästa räntebesked extra spännande..

DI - 1 timme sedan

Kontorsarbete kräver en timmes träning per dag

Ett stillasittande arbete i kombination med för lite motion ökar risken för att dö i förtid med 60 procent, enligt en ny studie. Men en timmes motion per dag räcker för att minska risken. .

DI - 1 timme sedan

Lettlands ekonomi växer

Lettlands BNP steg 0,4 procent under andra kvartalet jämfört med närmast föregående kvartal, och steg 2,1 procent jämfört med motsvarande kvartal föregående år..Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.