SvD > Ekonomi

Wednesday, 25 May, 03:21

SvD - 18 jan 16 kl. 20:36

"Bitcoin nära en teknisk kollaps"En ledande utvecklare har sålt av alla sina bitcoin och lämnat projektet efter en infekterad strid. Beskedet fick kryptovalutan att rasa..
Läs mer på SvD
Läs mer om:
;bitcoin

Dela artikeln

2 Delningar
| Dela


Liknande nyheter

Taggar: quot;Bitcoin, näraen , teknisk, kollaps"

Fler nyheter från SvD

SvD - 6 timmar sedan

IMF krav på EU: "Lätta på Greklands skuldbörda"

IMF ger EU en rejäl uppsträckning om Greklands skuldbörda. Lätta på skulderna, annars kommer landet att backa katastrofalt under de kommande decennierna, skriver The Guardian..

SvD - 8 timmar sedan

Skatteflykt i fokus på finansministermöte

EU:s finansministrar tvistar på onsdagen om hur omfattande EU:s regler mot skatteflykt för företag ska vara. Sverige och sju andra EU-länder kämpar för att stryka en regel om överflyttning av beskattning (switch-over) från andra länder..

SvD - 10 timmar sedan

Chips och vodka – här är idrottarnas oväntade sponsorer

Många företag vill synas i sportsammanhang – både stora och små. SvD Näringsliv listar här några av de mest oväntade idrottssponsorerna..

SvD - 12 timmar sedan

Få sommarjobb hos techbolagen

Ett fåtal av de största svenska techbolagen erbjuder en handfull sommarjobb. De flesta inga alls, visar en rundringning som SvD Näringsliv har gjort..

SvD - 12 timmar sedan

Facebook ändrar rutiner efter vänsteranklagelser

Facebook har inte begått några fel i hanteringen av den nyhetssektion, "Trending topics", som visas på användarnas sidor. Det hävdar bolaget enligt nättidningen BGR i ett officiellt svar till den amerikanske senatorn John Thune, efter anklagelser om att Facebook styrt nyhetsurvalet så att innehåll från politiskt konservativa källor systematiskt valts bort..

SvD - 12 timmar sedan

Skatterazzia mot Googlekontor

IT-jätten Googles Pariskontor har fått påhälsning av polis. Misstankarna rör undanhållande av 1,6 miljarder euro i skatt, uppger en källa..

SvD - 15 timmar sedan

Sandvik räknar inte med marknadens hjälp

Sandviks mest lönsamma affärsområde SMS räknar inte med någon konjunkturell hjälp i sin strävan att öka rörelseresultatet med 7 procent per år, som Sandviks nya koncernmål lagts på, under de närmaste tre åren..

SvD - 16 timmar sedan

”Tjeckiska EPH är sämsta tänkbara köpare”

Ska miljöfarlig verksamhet ägas av svenska staten eller av brevlådeföretag? Den tilltänkta köpa­ren av Vattenfalls brunkol har ingen hållbarhetspolicy, inga hållbarhetsmål och redovisar inga utsläpp av kol­dioxid. Regeringen bör därför stoppa affären i sin helhet, skriver Ulf Bjereld och Rafael Waters, Socialdemokrater för tro och solidaritet..

SvD - 17 timmar sedan

Stockholmsbörsen backar

Stockholmsbörsen inledde dagen med sjunkande kurser. Efter 20 minuters handel hade OMXS-index gått ner med 0,5 procent. Europabörserna faller också..

SvD - 18 timmar sedan

Villkor klara för SSAB-emission

SSAB ska ta in fem miljarder kronor i en nyemission. Nu har stålbolagets styrelse offentliggjort villkoren för emissionen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.