SvD > Ekonomi

Tuesday, 17 January, 14:00

SvD - 18 jan 16 kl. 20:36

"Bitcoin nära en teknisk kollaps"En ledande utvecklare har sålt av alla sina bitcoin och lämnat projektet efter en infekterad strid. Beskedet fick kryptovalutan att rasa..
Läs mer på SvD
Läs mer om:
;bitcoin

Dela artikeln

2 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: quot;Bitcoin, näraen , teknisk, kollaps"

Fler nyheter från SvD

SvD - 1 timme sedan

”Måste gräva längre ner för att hitta kvinnorna”

När Annika Falkengren lämnar sin position som vd för SEB senare i år försvinner också en av de tyngsta kvinnliga profilerna i branschen. SvD:s Joel Dahlberg träffade Annika Falkengren för att höra hur stora chanserna är för att hennes efterträdare också blir en kvinna. .

SvD - 1 timme sedan

Schweiziska banken berättar: Därför vill vi ha Falkengren

En välkänd person med ett stort kontaktnät och erfarenheter av internationell expansion. Det hoppas den schweiziska banken Lombard Odier på genom den oväntade rekryteringen av SEB:s vd Annika Falkengren..

SvD - 1 timme sedan

Kina vill förenkla utländska investeringar

Regeringen i Kina har tagit nya steg mot att tillåta mer utländska investeringar i landet. De restriktionerna som reglerar utländska investeringar i banker och andra finansinstitut kommer att lättas på, enligt ett uttalande som publicerats på regeringens hemsida..

SvD - 2 timmar sedan

Oron för Donald Trump dominerar i Davos

Världsekonomiskt forums årsmöte i Davos har inletts. Första dagens stora händelse är Kinas president Xi Jinpings tal vid lunchtid. Elefanten i rummet är dock Donald Trump, som tillträder som USA:s president på fredag.

SvD - 2 timmar sedan

Ökad optimism inom tyskt näringsliv

Stämningsläget bland tyska analytiker och investerare förbättrades något i januari jämfört med månaden före, enligt institutet ZEW:s månatliga mätningar. Index landade på 16,6 – en ökning från 13,8 procent i december..

SvD - 3 timmar sedan

Andersson: Ser poäng med att se över skattesystemet

Det politiska landskapet behöver se annorlunda ut för att det ska vara meningsfullt att diskutera en skattereform. Nu är blockpolitiken så fast och därför är det svårt att se att det skulle gå att genomföra en stor skattereform, säger finansminister Magdalena Andersson. .

SvD - 3 timmar sedan

Svenska storbolagen som kan drabbas hårt av brexit

I dag kommer Theresa May att tala om brexit inför ett spänt Storbritannien. En ”hård” brexit, som vissa ser som alltmer sannolikt, kan slå hårt mot flera svenska storbolag – bland andra H&M, SCA och Volvo. Men det finns också flera vinnare på kalabaliken.

SvD - 5 timmar sedan

Investor ökade ägandet i Ericsson – köpte aktier för 196 miljoner

Investor köpte 21 miljoner B-aktier för 196 miljoner kronor i Ericsson under det fjärde kvartalet, och ökade därmed sitt ägande med 0,6 procentenheter. Det framgår av ägardatatjänsten Holdings..

SvD - 6 timmar sedan

Tusentals blockerades från bank-id

Tusentals svenskar utestängdes förra veckan från mobilt bank-id. Efter att Microsoft uppgraderat sitt operativsystem för mobiltelefoner gick det inte längre för användare av de äldre versionerna att legitimera sig på sina mobiltelefoner, skriver Sydsvenskan..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.