SvD > Ekonomi

Tuesday, 28 June, 15:11

SvD - 18 jan 16 kl. 20:36

"Bitcoin nära en teknisk kollaps"En ledande utvecklare har sålt av alla sina bitcoin och lämnat projektet efter en infekterad strid. Beskedet fick kryptovalutan att rasa..
Läs mer på SvD
Läs mer om:
;bitcoin

Dela artikeln

2 Delningar
| Dela


Liknande nyheter

Taggar: quot;Bitcoin, näraen , teknisk, kollaps"

Fler nyheter från SvD

SvD - 1 timme sedan

Google+ fyller fem år

Huruvida det är värt att fira går förstås att tvista om, men att Googles sociala nätverk Google+ fyller fem år idag kan ingen förneka..

SvD - 1 timme sedan

Extra toppmöte för att diskutera EU:s framtid

EU bör hålla ett extra toppmöte i september i Bratislava för att diskutera EU:s framtid..

SvD - 2 timmar sedan

Efter brexit: Virgin avstår stor investering

Virgin Group har förlorat en tredjedel av sitt börsvärde sedan resultatet av den brittiska omröstningen om ett EU-utträde blev känt, enligt koncernens grundare Richard Branson..

SvD - 4 timmar sedan

Bensinpriset sänks

Ledande bensinbolag sänker priset på bensin med tio öre per liter. Efter sänkningen är riktpriset för en liter 95-oktanig bensin på bemannade stationer 13:42 kronor..

SvD - 4 timmar sedan

Brittiska skatterna höjs: ”Inte ansvariga ge svar”

Den brittiska finansministern George Osborne säger att landet behöver höja skatterna och minska sina utgifter som en konsekvens av brexit. Det rapporterar Reuters..

SvD - 4 timmar sedan

Betsson vinstvarnar – kursen rasar 22 procent

Betsson vinstvarnar för det andra kvartalet. Vinstvarningen fick kursen att störtdyka omkring 22 procent under tisdagsförmiddagen..

SvD - 5 timmar sedan

Underskott i utrikeshandeln

Utrikeshandeln med varor gav ett underskott på 2,1 miljarder kronor i maj 2016, enligt preliminära beräkningar från Statistiska centralbyrån (SCB). Det kan jämföras med ett överskott på 1,8 miljarder i maj 2015..

SvD - 5 timmar sedan

Lyft för detaljhandel

Detaljhandelns omsättning ökade med 4,5 procent i maj jämfört med samma månad i fjol, mätt i löpande priser. I fasta priser och kalenderkorrigerat ökade detaljhandeln med 3,8 procent, visar siffror från Statistiska centralbyrån (SCB) och HUI Research..

SvD - 5 timmar sedan

600 miljoner om dagen i bidrag

Totalt betalade Försäkringskassan ut 225 miljarder kronor – eller 600 miljoner kronor om dagen – i olika ersättningar och bidrag förra året, skriver de i sin årliga rapport Socialförsäkringen i siffror..

SvD - 5 timmar sedan

Apple granskas av sydkoreansk konkurrensmyndighet

Den sydkoreanska motsvarigheten till Konkurrensverket genomför för närvarande en granskning av Apples förehavanden i landet..Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.