DI > Ekonomi

Sunday, 29 May, 23:05

DI - 17 jan 16 kl. 23:02

Så mycket är vi beredda att betala per meterSvenskar betalar gärna en rejäl slant extra för att bo centralt. Bara några mil utanför en större ort kan priserna ha mer än halverats..
Läs mer på DI

Dela artikeln

21 Delningar
| Dela


Liknande nyheter

Taggar: mycket är vi , bereddaatt , betala, per, meter
Hela Gotland - 13 sep 11 kl. 04:00

"Folk inte beredda betala vad som helst"

Medan färjetrafiken tappat har flyget ökat i sommar. Gotlandsflygs verksamhetschef Ola Matsson vill ändå höja ett varnande finger.- Gotland har en enorm attraktionskraft men det finns alltid ett pris och folk är inte beredda att betala vad som helst..

BT - 02 mar 13 kl. 11:46

Hyresgäster får betala per tvätt

Hyresgäster i Örebro ska lockas att spara på el genom ett nytt betalsystem i tvättstugan. I gengäld får de avdrag på hyran. Den 1 mars sänktes hyran för de boende i Örebrobostäders 670 lägenheter i Oxhagen i Örebro med en krona per kvadratmeter och månad.

UNT - 23 jun 15 kl. 10:05

Amazon börjar betala per läst sida

Amazon tänker börja betala författarna av e-böcker per sida som kunden faktiskt läser i stället för antalet nedladdade titlar, uppger näthandelsjätten..

Västerbottens Folkblad - 23 jun 15 kl. 10:07

Amazon börjar betala per läst sida

Amazon tänker börja betala författarna av e-böcker per sida som kunden faktiskt läser i stället för antalet nedladdade titlar, uppger näthandelsjätten. Förändringen gäller de författare som publicerar sina verk direkt på Amazons publiceringsverktyg Kindle och träder i kraft i juli. ”Vi gör den här förändringen efter önskemål från författarna om att stärka kopplingen mellan böckernas […].

DN - 23 jun 15 kl. 10:57

Amazon börjar betala per läst sida

Amazon tänker börja betala författarna av e-böcker per sida som kunden faktiskt läser i stället för antalet nedladdade titlar, uppger näthandelsjätten..

Nyheter 24 - 08 nov 11 kl. 09:18

Sevc-fansen: "Varför ska man betala för fulheter som sägs på isen?"


Vad får man säga och vad får man inte säga på isen? Nyheter24 har intervjuat Färjestadssupportern bakom insamlingen till Martin Sevc. KARLSTAD.

Sydsvenskan - 03 aug 11 kl. 10:59

Saab lovar betala lön

Foto: Adam Ihse/Scanpix
Ett avtal med fonden GEM ska ge Saabs ägarbolag Swedish Automobile pengar. En nyemission ska ge intäkter som ska räcka till uteblivna löner för 1 600 tjänstemän. Ännu är det oklart när produktionen kan komma igång.

GöteborgsPosten - 23 jun 15 kl. 10:07

Amazon börjar betala per läst sida

Cornucopia - 31 aug 14 kl. 13:17

Piratpartiet beredda ge 144 miljarder till Migrationsverket

Som första av de tillfrågade partierna har Piratpartiet gett besked om hur Migrationsverkets finansieringsbehov av ytterligare 48 miljarder för att hantera flyktingströmmarna från Irak och Syrien.  Man ser Sverige som en försäkring för flyktingar, en försäkring som måste betalas och är beredda att tillföra upp till 144 miljarder till Migrationsverket utan att ens behöva diskutera finansiering. Den som diskuterar finansiering går Sverigedemokraternas ärenden.

Kristianstadsbladet - 22 jun 12 kl. 08:00

Ägarna är beredda att skjuta till mer

Foto: Bosse Nilsson
Ägarkommunerna är beredda att ställa upp med ytterligare tio miljoner kronor per år till Kristianstad Airport. Förhoppningen är att en ny operatör ska kunna presenteras i slutet av nästa vecka.
Vid ägarmötet på torsdagseftermiddagen begärde flygplatsbolaget mandat att fortsätta förhandlingarna med flygbolagen.

Fler nyheter från DI

DI - 1 timme sedan

Löfven till KD-ledaren: Sällsynt obegåvat

KD-ledaren Ebba Busch Thor gick till attack i energifrågan i SVT:s partiledardebatt på söndagskvällen. Men Stefan Löfven var hård i sitt motangrepp och beskrev Busch Thors inlägg som "sällsynt obegåvat"..

DI - 1 timme sedan

Regeringen duckade i brunkolsfrågan

När partiledarna i söndagskvällens partiledardebatt i SVT fick i uppgift att svara på frågan "Vilka vill att regeringen ska ge Vattenfall klartecken att sälja brunkolet" räckte Alliansen och SD upp handen, medan regeringen och V duckade..

DI - 2 timmar sedan

Upprört om segregation i partiledardebatten

Statsminister Stefan Löfven (S) försvarade regeringen tillsammans med MP:s nyblivna språkrör Isabella Lövin i SVT:s partiledardebatt. De anklagade Alliansen för oroligheterna i förorterna..

DI - 1 timme sedan

Björklund till Åkesson: Trams

SD-ledaren gick till attack mot L-ledaren Jan Björklund om värderingskonflikter i spåren på flyktinginvandringen. Men Jan Björklund gav svar på tal. Ur SVT:s partiledardebatt den 29 maj..

DI - 2 timmar sedan

High score för svenska spelbolag

Sveriges spelutvecklare kan glädjas åt sällan skådad lönsamhet. I fjol drog de största utvecklarna in sammanlagt 25 miljarder kronor – varav 7 miljarder i vinst..

DI - 2 timmar sedan

Fler siktar på arbete i skogen

Många gymnasieskolor med utbildningar för arbete i skogen har fler sökande i år än tidigare. ”Vi är jättenöjda. Det känns bra”, säger Trine Amundsen, vd för ett naturbruksgymnasium nära Östersund..

DI - 2 timmar sedan

Spontanköpte hel gård – gjorde ett klipp

En sommardag chockade Knut Knutson sin hustru Charlotte genom att ropa in en gård på bondauktion. Men det blev en av hans livs bästa affärer..

DI - 2 timmar sedan

Skog i korthet

Efterfrågan på ved väntas öka Optimismen spirar i skogsindustrin – fram till 2019 görs investeringar för omkring 20 miljarder kronor där fokus är på ökad kapacitet i pappersmassa, enligt en sammanställning av Danske Bank. Enligt bankens analys ökar därmed behovet av massaved med 5 miljoner kubikmeter, vilket motsvarar en av- verkning på 6–8 miljoner kubikmeter. ”Vi ser att bolag som Södra och SCA nu mobiliserar för ett ökat vedbehov.

DI - 2 timmar sedan

Ministern vill öka export av trähus

I juni kommer en delegation med kinesiska tjänstemän till Sverige för att lära sig mer om svenska trähus. ”Det är en uppföljning av den resa vi gjorde tillsammans med representanter för skogsindustrin förra året”, säger landsbygdsminister Sven-Erik Bucht..Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.