DI > Ekonomi

Thursday, 28 July, 20:15

DI - 17 jan 16 kl. 18:17

Blackrock spår nytt börsfallBlackrock, som är en av världens största kapitalförvaltare, ser dystert på världen och fondjätten bedömer att börsen kan falla ytterligare 10 procent. "Det är inte tillräckligt med blod på gatan", säger Blackrockchefen Larry Fink till finanskanalen CNBC..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Blackrockchefen Larry Fink, CNBC

Dela artikeln

1 Delningar
| Dela


Liknande nyheter

Taggar: Blackrock, spår, nytt, börsfall

Fler nyheter från DI

DI - 30 minuter sedan

Zlatan ger Adidas börskraft

Efter bra rapporter från konkurrenterna Nike och Puma skruvade Adidas på torsdagen åter upp vinstprognosen. Nu får den tyska sportjätten ny draghjälp på börsen – av Zlatan Ibrahimovic..

DI - 45 minuter sedan

Stressigt läge för Europas banker

Stressen har varit stor inför den stora stresstestdagen för Europas banker. Ett dåligt utfall skulle vara det bästa på sikt..

DI - 45 minuter sedan

”Vi behöver vara i en storstad”

Närings- och innovationsminister Mikael Damberg har tillsammans med EU- och handelsminister Eva Linde bråda dagar i Philadelphia. Di var med när ministrarna träffade några svenska företag som har amerikanska huvudkontor i Philadelphia..

DI - 1 timme sedan

Tryckeri med fingertoppskänsla

När de ville bli ett eget bolag i den stora koncernen erbjöds de anställda att köpa verksamheten. I dag är Punkt Design landets största punktskriftstryckeri..

DI - 1 timme sedan

Byggandet trappar upp försäljningen

Norbergstrappan ökar försäljningen i samma takt som byggandet skjuter i höjden. Nu vill entreprenören Sören Morin trappa upp tillverkningen ytterligare..

DI - 45 minuter sedan

Obama: Hillary Clinton är mest kvalificerad

Hillary Clinton blir den mest kompetenta presidenten när hon kliver in i Vita huset i januari.Det slog president Barack Obama fast i sitt tal på det demokratiska konventet..

DI - 1 timme sedan

Välfärdsjätten lyfter till nya höjder

Rekordvinst, rekordmarginal, rekordmånga nya vårdplatser och rekordnotering på Stockholmsbörsen. Det går riktigt bra för vårdbolaget Attendo och följaktligen bolagets storägare investmentbolaget Nordstjernan som under våren vid ett par tillfällen har stärkts sitt ägande till 16 procent av aktierna. Vinstökningen på 20 procent under kvartalet är högre än vad Attendo hade i utsikt när det gick till börsen i november i fjol och rörelsemarginalen på 8,9 procent skvallrar om att bolaget kommer att överträffa det långsiktiga marginalmålet på 9 procent, även om Attendos vd Henrik Borelius försökte hålla nere förväntningarna något genom att påtala att det i dag tar lite längre tid att fylla de nya omsorgsboendena med brukare än det gjorde för något år sedan

DI - 1 timme sedan

Attendo på köphumör

En stark rapport från vårdbolaget Attendo skickade upp aktien på en ny rekordnivå på torsdagen.”Det var ett stabilt kvartal vad det gäller tillväxt och resultat”, säger vd:n Henrik Borelius..

DI - 1 timme sedan

Danske Bank ökar kraven i innerstan

De höga bostadspriserna i attraktiva innerstadsområden har fått Danske Bank att dra öronen åt sig och i vissa fall kräva större kontantinsats av bostadsköparen. ”Det finns alltid en större risk i de riktigt dyra objekten”, säger Stojko Gjurovski, chef för privatmarknad på Danske Bank..

DI - 1 timme sedan

Hotet biter inte på välfärdssektorn

Välfärdssektorn befäster sin position som analytikernas favorit. På torsdagen rusade Academedia med 5,4 procent efter en ny köprekommendation, och bland de analytiker som följer börsens fyra välfärdsbolag är ingen negativ..Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.