E24 > Ekonomi

Tuesday, 27 September, 10:46

E24 - 17 jan 16 kl. 13:04

"Enormt bra läge för svenska företag i Iran"Öppningen i Iran ger stora möjligheter för svenska företag. Det tror näringsminister Mikael Damberg (S). Men han beskriver också finansieringen av alla väntande affärer som den stora utmaningen..
Läs mer på E24
Läs mer om:
;enormt, Iran, Mikael Damberg

Dela artikeln

37 Delningar
| Dela


Liknande nyheter

Taggar: quot;Enormt, bra, lägeför svenska , företagi , Iran"

Fler nyheter från E24

E24 - 45 minuter sedan

Utlåningen ökar i minskad takt

Hushållens lån ökar, men i en långsammare takt än tidigare. Den årliga tillväxttakten för utlåning till hushåll var 7,5 procent i augusti, en minskning med 0,1 procentenheter jämfört med juli. Det visar siffror från Statistiska centralbyrån (SCB)..

E24 - 1 timme sedan

Underskott i utrikeshandeln

Det svenska handelsnettot sjönk till ett underskott på –10,3 miljarder kronor i augusti, ned från 0,5 miljarder i juli, och ned från –2,7 miljarder i augusti 2015, enligt Statistiska centralbyrån (SCB)..

E24 - 1 timme sedan

Turisterna mer köpglada

Turisterna som besökte Sverige under förra året var mer köpglada än vanligt. Under 2015 ökade turisternas utlägg i den svenska handeln med 8,7 procent, enligt Svensk handels shoppingturismrapport. I siffran ingår även det som svenskar shoppar i samband med turistande inom landet..

E24 - 2 timmar sedan

Svenskar betalar 1 miljard för mycket i elkostnader

993 miljoner kronor för mycket har svenska elkonsumenter betalat för att ligga kvar i dyra anvisade elavtal 2015. För enskilda hushåll kan det finnas stora pengar att spara på att byta till ett rörligt elavtal..

E24 - 4 timmar sedan

Handelsfrågan i fokus under debatten

Ekonomi, däribland handelsfrågan, var en central del av debatten mellan Hillary Clinton och Donald Trump. – Jag tror att handelsfrågan är den som kommer att vara den viktigaste för väljare eftersom den är otroligt kontroversiell, säger Andreas Hatzigeorgiou, chefekonom vid Stockholms Handelskammare..

E24 - 7 timmar sedan

Köttbrist driver upp priserna

En brist på svenskt nötkött har drivit upp priserna så pass att det nu börjar bli svårsålt i butikerna, skriver ATL..

E24 - 9 timmar sedan

USA-sanktioner för kärnvapenhjälp

USA inför sanktioner mot ett kinesiskt företag som landet menar assisterat Nordkorea i dess kärnvapenprogram..

E24 - Igår: 08:33

Ericsson får höjd rekommendation

Credit Suisse höjer sin rekommendation för Ericsson till neutral från underperform. Riktkursen i dollar sänks till 6:40 dollar, från 6:43 dollar. I svensk valuta räknat behålls riktkursen dock på 55 kronor.

E24 - Igår: 07:26

Londons finansdistrikt befarar ”hård brexit”

Londons finansdistrikt, City of London, befarar att Theresa Mays regering håller på att skifta hållning mot ett "hårt brexit"..Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.