E24 > Ekonomi

Monday, 26 September, 12:35

E24 - 16 jan 16 kl. 23:29

"Kommer att gynna svenska exportföretag"



Svensk export kommer att gynnas av att sanktionerna mot Iran upphävs, menar Mattias Hedwall, affärsjurist som arbetar med att hjälpa svenska och utländska företag i global handel..
Läs mer på E24
Läs mer om:
;kommer, Iran, Mattias Hedwall

Dela artikeln

2 Delningar
| Dela


Liknande nyheter

Taggar: quot;Kommeratt , gynnasvenska , exportföretag"

Fler nyheter från E24

E24 - 21 sep 16 kl. 09:13

Cherry växer med Yggdrasil

Nätspelbolagen har haft det tufft på börsen under det senaste året. Men på Aktietorget finns ett tydligt undantag i form av Cherry. Den aktien har tvärtom rusat och klockar in på plus 130 procent på ett år.

E24 - 45 minuter sedan

Kontroversiellt förslag om pensionssparande

Vart sjunde år ska PPM-sparare tvingas bekräfta sina tidigare fondval för att inte trilla tillbaka i soffliggaralternativet. Det kontroversiella förslaget presenterades i dag när premiepensionsutredningen lades fram. Utredarna beräknar att uppemot 380 miljarder kronor kan förflyttas från egna portföljer till förvalsalternativet om förslaget blir verklighet..

E24 - 1 timme sedan

Färre öppet arbetslösa

I slutet av förra veckan var 192 568 personer inskrivna som öppet arbetslösa hos Arbetsförmedlingen. Det är 2 445 färre än veckan före och 8 338 färre än samma vecka i fjol..

E24 - 1 timme sedan

Nu fimpar även Yahoo Flash-tekniken

Att Flash är på väg bort och att html5 tar över allt mer är allmänt känt och nu tar ytterligare en IT-jätte steget bort från den osäkra och resurskrävande tekniken. Det är Yahoo som som nu bytt till html5 för hela slanten, med undantag från de reklamklipp på sajterna som fortfarande nyttjar Flash..

E24 - 2 timmar sedan

Tv: Pensionsutredningen läggs fram

Finansmarknadsminister Per Bolund (MP) tar emot Premiepensionsutredningen. Den väntas föreslå förändringar som kan påverka din pension..

E24 - 3 timmar sedan

Storstrejk hos biltillverkaren

Fabriksanställda hos biltillverkaren Hyundai i Sydkorea strejkar. Produktionen på fabriker över hela landet stoppades under måndagen i den första stora strejken som drabbat biltillverkaren på över tio år..

E24 - 4 timmar sedan

Ericsson får höjd rekommendation

Credit Suisse höjer sin rekommendation för Ericsson till neutral från underperform. Riktkursen i dollar sänks till 6:40 dollar, från 6:43 dollar. I svensk valuta räknat behålls riktkursen dock på 55 kronor.

E24 - 3 timmar sedan

Forskare: ”Ica slår sönder konkurrensen”

Många läsare reagerar på att Icas eget varumärke på matvaror växer. Och kunderna får stöd av en rapport från Konkurrensverket. I slutänden kan andra produkter slås ut och konkurrensen försämras.

E24 - 5 timmar sedan

Londons finansdistrikt befarar ”hård brexit”

Londons finansdistrikt, City of London, befarar att Theresa Mays regering håller på att skifta hållning mot ett "hårt brexit"..

E24 - 5 timmar sedan

Leica och Huawei utökar sitt samarbete

Kameratillverkaren Leica och den kinesiska elektronikjätten Huawei har sedan en tid tillbaka ett samarbete som bland annat inneburit att Leicas kamerateknik finns i Huaweis smartphone-modell P9..



Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder




Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.