E24 > Ekonomi

Tuesday, 23 August, 23:02

E24 - 16 jan 16 kl. 23:29

"Kommer att gynna svenska exportföretag"Svensk export kommer att gynnas av att sanktionerna mot Iran upphävs, menar Mattias Hedwall, affärsjurist som arbetar med att hjälpa svenska och utländska företag i global handel..
Läs mer på E24
Läs mer om:
;kommer, Iran, Mattias Hedwall

Dela artikeln

2 Delningar
| Dela


Liknande nyheter

Taggar: quot;Kommeratt , gynnasvenska , exportföretag"

Fler nyheter från E24

E24 - 30 minuter sedan

Kommuner sågar regeringens sparplan

Trots att regeringen sedan tidigare tillskjuter tio miljarder kronor till kommunerna, jäser missnöjet ute i landet över bristande resurser..

E24 - 1 timme sedan

Bonusar till Vattenfalltoppar trots miljardförlusterna

Vattenfalls toppskikt får stora bonusutbetalningar, trots att bolaget redovisat miljardförluster. Det rapporterar DI..

E24 - 4 timmar sedan

Schweiziska tåg till Roslagsbanan

Trafiknämnden i Stockholms läns landsting beslutade i dag att schweiziska bolaget Stadler får uppdraget att leverera 22 tåg med sammanlagt 66 vagnar som ska trafikera Roslagsbanan..

E24 - 6 timmar sedan

”Taxameter kan inte ersättas av bara en smartphone”

Vi på Svenska Taxiförbundet ser gärna att lagstiftaren uppmuntrar ny teknik i branschen. Men vi måste säkerställa att förändringarna inte öppnar för fusk, skriver Peter Norman och Claudio Skubla i en replik..

E24 - 6 timmar sedan

Resenärerna drabbas värst: "Fick övernatta på centralen"

När tågen inte går i tid är det de enskilda resenärerna som drabbas värst. SvD frågade några väntande tågresenärer på Stockholms centralstation hur de ser på förseningarna, och utsikterna att komma fram i tid idag..

E24 - 6 timmar sedan

Svenska snabbtåg sämst i Europa

De svenska snabbtågen har den sämsta punktligheten i Europa och ligger även långt efter andra snabba tåg på olika håll i världen. Det visar siffror från Trafikverket, där man nu väntar på besked från politikerna om det blir nya höghastighetsbanor i Sverige..

E24 - 7 timmar sedan

Sjuklöneförslag dras tillbaka

Regeringen drar tillbaka sitt hårt kritiserade förslag om att låta arbetsgivarna betala en del av kostnaden för långtidssjukskrivna. Det uppger socialförsäkringsminister Annika Strandhäll (S) på en presskonferens..

E24 - 7 timmar sedan

Tio procents sparränta – men se upp för riskerna

Upp till tio procent i sparränta? Det kan låta som ett drömerbjudande från de så kallade inlåningsbolagen, men riskerna är extremt höga. I värsta fall kan spararen förlora hela kapitalet..

E24 - 8 timmar sedan

Trycket ökar på bostadsmarknaden

Nu är det åter tryck i bostadsvisningarna efter semesterperioden, även i storstadsområdena, noterar mäklare. Efterfrågan ser ut att ha återhämtat sig och just nu det är säljarnas marknad, enligt en undersökning..Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.