E24 > Ekonomi

Thursday, 20 October, 23:18

E24 - 16 jan 16 kl. 23:29

"Kommer att gynna svenska exportföretag"Svensk export kommer att gynnas av att sanktionerna mot Iran upphävs, menar Mattias Hedwall, affärsjurist som arbetar med att hjälpa svenska och utländska företag i global handel..
Läs mer på E24
Läs mer om:
;kommer, Iran, Mattias Hedwall

Dela artikeln

2 Delningar
| Dela


Liknande nyheter

Taggar: quot;Kommeratt , gynnasvenska , exportföretag"

Fler nyheter från E24

E24 - 30 minuter sedan

Ljusning bland molnen för Microsoft

Teknikjätten Microsoft redovisade sjunkande vinst men ökad omsättning i sin delårsrapport för det första kvartalet i bolagets brutna räkenskapsår..

E24 - 1 timme sedan

Mystisk lobbygrupp pressar svenska bolag att lämna Iran

En hemlighetsfull och inflytelserik amerikansk lobbygrupp, UANI, utövar påtryckningar mot svenska storföretag för att försöka skjuta kärnkraftsavtalet med Iran i sank. Gruppen, finansierad av en av USA:s mäktigaste republikanska donatorer, pressar bland andra Volvo, SEB, Swedbank och Sandvik för att få dem att bojkotta den iranska marknaden, visar SvD Näringslivs granskning..

E24 - 6 timmar sedan

Bytte rådgivare – sparade miljoner till anställdas pension

Arbetsgivarens val av pensionslösning kan vara avgörande för vad de anställda får i plånboken som pensionärer. MTG Sverige bytte finansiell rådgivare och höjde därmed de anställdas tjänstepensioner med sammanlagt sju miljoner kronor..

E24 - 9 timmar sedan

Falkengrens nya grepp: Hänga på byggboomen

Under ytan sker förändringar i SEB. På rapportdagen berättade Annika Falkengren om nya appar och starkt ökande utlåning till byggföretag. Nyckeltalen ligger helt i linje med samma kvartal i fjol, men banken rustar för en stökig omvärld..

E24 - 9 timmar sedan

Vinstfall för Verizon

Verizon Communications, USA:s största mobiloperatör som har gjort upp om att köpa Yahoos kärnverksamhet, redovisar ett vinstfall på nästan 7 procent för årets tredje kvartal..

E24 - 11 timmar sedan

Dice drog in över en miljard

Det svenska spelutvecklingsbolaget Dice fortsätter att växa så det knakar. Efter lanseringen av spelet "Star Wars Battlefront" ligger omsättningen en bra bit över en miljard kronor..

E24 - 11 timmar sedan

Bönderna missnöjda trots bättre lönsamhet

Det går bättre ekonomiskt för delar av det svenska lantbruket, enligt Lantbruksbarometerns höstsiffror. Visserligen anser fler av de tillfrågade att lönsamheten är dålig än de som anser att förtjänsten är god, men det är ändå en förbättring jämfört med för ett år sedan. Nu landar lönsamhetsindex på minus 25, medan siffran för ett år sedan var minus 43..

E24 - 12 timmar sedan

Brittisk detaljhandel bromsar

Tillväxten i den brittiska detaljhandeln ökade till den högsta nivån sedan slutet av 2014 under årets tredje kvartal. Men köpyran dämpades i slutet av perioden, då varmt väder och prishöjningar höll tillbaka efterfrågan..

E24 - 12 timmar sedan

Avanza bank ligger nere

E24 - 14 timmar sedan

”Tydliga skillnader i viktigaste frågan”

Ekonomin fick ta mer plats än tidigare under den sista debatten mellan presidentkandidaterna i USA, även om de inte gick in på detaljer. – Med Trump skulle amerikanska offentliga finanser börja läcka som ett såll, säger Andreas Hatzigeorgiou, chefekonom vid Stockholms Handelskammare..Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.