E24 > Ekonomi

Tuesday, 31 May, 16:07

E24 - 16 jan 16 kl. 23:29

"Kommer att gynna svenska exportföretag"Svensk export kommer att gynnas av att sanktionerna mot Iran upphävs, menar Mattias Hedwall, affärsjurist som arbetar med att hjälpa svenska och utländska företag i global handel..
Läs mer på E24
Läs mer om:
;kommer, Iran, Mattias Hedwall

Dela artikeln

2 Delningar
| Dela


Liknande nyheter

Taggar: quot;Kommeratt , gynnasvenska , exportföretag"

Fler nyheter från E24

E24 - 30 minuter sedan

Storbritanniens största pubkedja vill lämna EU

Storbritanniens största pubkedja JD Wetherspoon lägger i högsta växeln för att få landet att lämna EU. Besökarna får inom kort ölen serverad med nytryckta glasunderlägg, som argumenterar för att britterna klarar sig bättre utanför unionen, det skriver tv-kanalen ITV:s nätupplaga..

E24 - 1 timme sedan

Konsumtionen i USA tar fart

Konsumtionen i USA ökade rejält i april. Bland annat var det bilar som lockade konsumenterna att lätta på plånboken..

E24 - 1 timme sedan

Balder köper i Göteborg

Fastighetsbolaget Balder har köpt en kontorsfastighet på Lindholmen i Göteborg för drygt 400 miljoner kronor. Fastigheten har en uthyrningsbar yta om cirka 12 000 kvadratmeter. Största hyresgäster är China-Euro Vehicle Technology AB (CEVT) och Alten Sverige, uppger Balder i ett pressmeddelande..

E24 - 2 timmar sedan

Spelvinnare ger bort 100 miljoner

Vad gör du om du vinner 127 miljoner?.

E24 - 2 timmar sedan

Öppet mål – men allt tyder på stolpe ut

Ska Sverige minska sina utsläpp krävs hårdare regler för bilindustrin. Inom kort ställs regeringen inför ett tufft vägval och hårt motstånd är att vänta..

E24 - 4 timmar sedan

Törnqvist betalar oligark

Oljehandelsbolaget Gunvors ägare Torbjörn Törnqvist har gett sig själv en gigantisk utdelning på en miljard dollar, motsvarande över åtta miljarder kronor. Pengarna har använts för att betala en skuld till den tidigare affärspartnern Gennadij Timtjenko, skriver Financial Times..

E24 - 5 timmar sedan

21 miljoner människor söker jobb

Arbetslösheten i eurozonen var 10,2 procent i april. Det var oförändrat jämfört med i mars. För ett år sedan låg arbetslösheten på 11 procent..

E24 - 5 timmar sedan

Uppåt för inflationen i eurozonen

Inflationen i eurozonen steg något i maj och låg på minus 0,1 procent, enligt preliminära siffror från Eurostat. I april var inflationstakten minus 0,2 procent..

E24 - 5 timmar sedan

Norges uteserveringar hotas av öl- och brödstrejk

Norska uteserveringar kan bli utan inhemsk öl. Just som utesäsongen börjar i Norge väntas strejk i bryggeribranschen efter att löneförhandlingarna brutit samman i mitten av april..

E24 - 5 timmar sedan

Lägre arbetslöshet i Tyskland

Arbetslösheten i Tyskland sjönk i maj till 6,1 procent. Det var en nedgång med 0,1 procentenheter jämfört med månaden innan, enligt säsongsjusterade siffror från landets arbetsförmedling..Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.