E24 > Ekonomi

Wednesday, 27 July, 17:19

E24 - 16 jan 16 kl. 23:29

"Kommer att gynna svenska exportföretag"Svensk export kommer att gynnas av att sanktionerna mot Iran upphävs, menar Mattias Hedwall, affärsjurist som arbetar med att hjälpa svenska och utländska företag i global handel..
Läs mer på E24
Läs mer om:
;kommer, Iran, Mattias Hedwall

Dela artikeln

2 Delningar
| Dela


Liknande nyheter

Taggar: quot;Kommeratt , gynnasvenska , exportföretag"

Fler nyheter från E24

E24 - 1 timme sedan

”Kan lika gärna gå själv och leverera brevet”

I Danmark har en ny postlag införts där man får betala motsvarande 34 svenska kronor för att få ett brev levererat dagen efter, alternativt räkna med en leveranstid på upp till fem dagar. SvD frågade folk på stan om de skulle vara beredda att betala 34 kronor för att få ett brev levererat dagen efter?.

E24 - 1 timme sedan

Danskt trassel bakom Postens fiaskoutveckling

Postnords svenska verksamhet har bantats rejält. En femtedel av de anställda har försvunnit sedan 2009 samtidigt som kvaliteten i verksamheten har rasat. Orsaken till besparingarna är till stor del förluster i den danska verksamheten – där det snart kan kosta 34 kronor att få fram ett brev dagen efter..

E24 - 2 timmar sedan

Ökänd blankare till attack mot Facebook

Andrew Left, grundare av analysfirman Citron Research och känd för sina ofta korrekta korta positioner, anser att Facebook är övervärderat i dagsläget..

E24 - 19 jul 16 kl. 14:20

Soliga utsikter för Dometic

Dometic tillverkar kylskåp och annan utrustning för fritidsfordon som husbilar och har visat sig göra detta med mycket god lönsamhet. I och med att marknaden för husbilar generellt sett är god så är det bäddat för fortsatt fina vinstökningar..

E24 - 3 timmar sedan

Mättad marknad pressar Apple

Intresset att köpa Iphone fortsätter att minska i världen. Marknaden är mättad och konkurrensen har hårdnat för Apple, enligt experter. – Företaget måste komma på något nytt om de ska kunna vända trenden, innovationstakten har avstannat, säger teknikjournalisten Jonas Ryberg..

E24 - 5 timmar sedan

Ökade leveranser för Scania

Scanias leveranser i juni uppgick till 8 100 fordon, vilket motsvarar en uppgång på drygt 19 procent jämfört med juni i fjol. Totalt för första halvåret steg Scania-leveranserna med 9 procent till 40 300 fordon..

E24 - 6 timmar sedan

Avbryter Tesla-samarbete efter dödsolycka

Det israeliska bilsäkerhetsföretaget Mobileye avbryter sitt samarbete med Tesla efter den dödsolycka som inträffade då en Teslaförare utnyttjade bolagets system för självkörande bilar. Det rapporterar en rad amerikanska medier, bland dem Wall Street Journal..

E24 - 6 timmar sedan

Brittiskt BNP steg i andra kvartalet

Storbritanniens bruttonationalprodukt (BNP) steg med 0,6 procent i andra kvartalet, enligt ny statistik, främst på grund av en uppväxling inom industrisektorn. Siffran för andra kvartalet är 2,2 procent högre än för samma period förra året..

E24 - 7 timmar sedan

Handelsöverskott i juni

Den svenska varuhandeln med omvärlden gav ett överskott i juni på 1,8 miljarder kronor. Under samma månad i fjol blev överskottet 6,3 miljarder kronor..

E24 - 7 timmar sedan

Campari-hus till salu – kan bli världens dyraste

Spritgiganten Campari är på god väg att göra historiens dyraste bostadsaffär. Nu är deras franska lyxvilla Villa Les Cèdres till salu för hisnande 2,8 miljarder kronor och flera köpare har redan har visat intresse, skriver Bloomberg..Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.