DI > Ekonomi

Wednesday, 24 August, 12:07

DI - 16 jan 16 kl. 19:29

SEB: Aktierna som står säkert i börsstormenSEB skriver i en rapport efter sitt årliga investerarseminarium att den internationella industrikonjunkturen är fortsatt svag men att banken ser fortsatt positivt på ett antal geografier och sektorer..
Läs mer på DI
Läs mer om:
SEB

Dela artikeln

6 Delningar
| Dela


Liknande nyheter

Taggar: SEB, Aktiernasom , står, säkerti , börsstormen
Cornucopia - 08 feb 16 kl. 12:45

SEB: Hushållen mer positiva till bostadspriserna

Nya rapporten kring SEB:s boprisindikator visar på en ökad tilltro till fortsatt stigande bostadspriser sedan årsskiftet. Detta är i linje med att bopriserna går starkast på våren, men kan också vara ett hack i en nedåtgående trend.
SEB Boprisindikator till och med januari 2016.

Cornucopia - 01 jul 16 kl. 06:59

SEB stänger av guldhandlare

SEB har stängt av guldhandlaren Tavex och kunder kan inte längre köpa guld hos Tavex genom att sätta in pengar på konto. Det framgår av ett brev från Tavex till sina kunder.
Foto: SEB
Ett tiotal bloggläsare har hört av sig kring att SEB alltså stängt av guldhandlaren Tavex, vilket ska vara ett "generellt affärsbeslut".

Cornucopia - 09 nov 14 kl. 17:14

Skattekonto som säkert sparande?

Riksgälden lägger i slutet av 2015 ner sin tjänst Riksgäldsspar, vilket gör att man tvingas använda banksystemet för eventuella likvider. Ett alternativ är att sätta in pengar på sitt Skattekonto.

Riksgäldsspar omfattas inte av någon bankgaranti, men det är Riksgälden som står för bankgarantin.

Expressen - 20 okt 12 kl. 17:13

Tennisproffsets tips: Aktierna som kan göra dig rik

Det pensionerade tennisproffset Thomas Johansson, 37, ägnar nästan all sin tid åt tennis. Just nu basar han över Stockholm Open. Men han har ett annat intresse ?

Sydsvenskan - 28 jun 12 kl. 00:50

Inte säkert att drabbade ersätts

Kunder i SEB och Handelsbanken är bland dem som drabbats av det nya datavirus som kan tömma konton via internetbanken. Och det är inte självklart att bankerna ersätter pengar som försvunnit..

GöteborgsPosten - 14 sep 14 kl. 20:43

Osäkert läge pressar kronan

Dåligt för Sverige, anser ekonomerna. Kronan faller också som en reaktion på den preliminära valutgången. -Det här är en ytterligare uppgradering av osäkerheten, säger SEB:s chefekonom Robert Bergqvist..

Kristianstadsbladet - 24 okt 14 kl. 05:30

Osäkert inför Ericssons rapport

I dag rapporterar de både tungviktarna Ericsson och Volvo. Ericsson är en av våra folkaktier med cirka 540 000 aktieägare. Volvo har omkring 150 000 aktieägare.

TA - 24 okt 14 kl. 05:30

Osäkert inför Ericssons rapport

I dag rapporterar de både tungviktarna Ericsson och Volvo. Ericsson är en av våra folkaktier med cirka 540 000 aktieägare. Volvo har omkring 150 000 aktieägare.

BT - 24 okt 14 kl. 05:30

Osäkert inför Ericssons rapport

I dag rapporterar de både tungviktarna Ericsson och Volvo. Ericsson är en av våra folkaktier med cirka 540 000 aktieägare. Volvo har omkring 150 000 aktieägare.

YLE - 27 apr 16 kl. 16:00

Ehrnrooths skatteparadismaskin – samarbetade med Mossack Fonseca

De inflytelserika finländska investerarna Georg och Henrik Ehrnrooth har tagit över ett bolag i Luxemburg, som har grundat skatteparadisbolag åt sina kunder i olika delar av världen. LWM erbjuder också sina tjänster till tunga finländska finansnamn som Jorma Ollila och Kari Stadigh. LWM:s samarbetspartner var länge den panamanska advokatbyrån Mossack Fonseca, därifrån Panamadokumenten läckte.

Fler nyheter från DI

DI - 10 minuter sedan

Skuldkrav återkallas ofta

Under första halvåret i år kom nästan 590.000 ansökningar in till Kronofogden om obetalda skulder. Det är en marginell minskning jämfört med motsvarande period i fjol..

DI - 10 minuter sedan

Labourledaren i stort tågbråk med Richard Branson

Brittiska labourledaren Jeremy Corbyn fortsätter att dras med problem. Senaste stötestenen var en tågresa partiledaren nyligen gjorde mellan London och Newcastle i nordöstra England, skriver Financial Times..

DI - 10 minuter sedan

Sverige VM-mästare i ekonomi

Sverige vinner VM i ekonomi även 2016. Det spår Erik Pensers Bank i sin senaste konjunkturprognos..

DI - 4 minuter sedan

Annie Lööf håller sommartal

DI - 15 minuter sedan

Stark rapport för VBG

Verkstadsbolaget VBG redovisar ett resultat efter skatt på 36,3 miljoner kronor för det andra kvartalet 2016 (20,7). Resultatet per aktie uppgick till 2:91 kronor (1:65)..

DI - 30 minuter sedan

Anders Hägerstrand: SCA:s delning är nödvändig

SCA:s delning är nödvändig för att hygienverksamheten ska kunna behålla en världsledande position. Hygiendelen blir en spännande tillväxtaktie medan skogsdelen blir en stabil utdelningsaktie..

DI - 30 minuter sedan

Kina visar upp bilder på Marsfarkost

Kina har presenterat bilder av den rymdfarkost som 2020 ska skickas iväg med planeten Mars som destination. Farkosten ska användas för att studera den röda planetens yta och atmosfär, och leta efter spår av vatten och is,.

DI - 30 minuter sedan

Deras robotar ska bevaka 900 sportmatcher varje dag

Den automatiserade fotbollssajten Robosport ska referera fler än 300 000 matcher om året. Tanken är att även fotbollsspelare på amatörnivå ska få synas i spalterna..

DI - 30 minuter sedan

Räntor och valutor: Kronan stärks

Europeiska räntor visar små förändringar på onsdagen, medan kronan handlas något starkare mot euron och dollarn..

DI - 45 minuter sedan

Vd:n köper aktier i Tele2

Tele2:s vd Allison Kirkby har på tisdagen köpt 5.000 aktier i operatören..Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.