DI > Ekonomi

Monday, 25 July, 16:00

DI - 15 jan 16 kl. 21:18

Klassisk Bondbil går under klubbanNu kan du bli ägare av en klassisk Bondbil. Snart går nämligen en av sex Lotus Esprit som användes i filmen "Älskade spion" från 1977 under klubban för 8,5 miljoner kronor. Det skriver Celebrity Networth..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Bondbil, Lotus Esprit, Älskade, Celebrity Networth

Dela artikeln

12 Delningar
| Dela


Liknande nyheter

Taggar: Klassisk, Bondbil, gårunder , klubban
SvD - 25 jul 13 kl. 07:56

Ubåtsbilen går under klubban

Entreprenör blev ägare till berömd Bondbil av en slump..

DI - 19 feb 16 kl. 09:45

Bondbil klubbad för 29,3 miljoner

Fyra minuter och 42 sekunder. Längre än så tog det inte innan klubban föll och Bondbilen – en Aston Martin DB10 – var såld för 29,3 miljoner kronor..

IDG - 03 maj 13 kl. 17:00

Klassisk it under klubban


Nu har du chansen att ropa hem en Apple 1 eller köpa någon av de andra maskiner som visat vägen för dagens högteknologiska samhälle..

Sydsvenskan - 31 jan 12 kl. 00:03

Det slutna rummet

Eurokrisen har pågått i snart två år. Ännu är EU inte på fast mark. Och det är inte bara ekonomin utan också demokratin som är i gungning.

Kristianstadsbladet - 21 jan 13 kl. 09:27

Allettan - lektyr när den är som hetast

Någon klok person har sagt: ?Alla sätt är bra utom de dåliga.? Thomas Fahlqvist instämmer säkert.

Trelleborgs Allehanda - 05 sep 13 kl. 16:00

Efterlängtad framgång efter fiaskot

Idrott på högsta nivå kan vara himmel eller helvete.Camilla Lennarth, 25, har redan upplevt båda delarna. Dessutom inom loppet av 24 timmar.

Kristianstadsbladet - 05 sep 13 kl. 16:00

Efterlängtad framgång efter fiaskot

Idrott på högsta nivå kan vara himmel eller helvete.Camilla Lennarth, 25, har redan upplevt båda delarna. Dessutom inom loppet av 24 timmar.

Sydsvenskan - 12 maj 14 kl. 05:30

Klasen växer med uppgiften

Tre Kronor slog sönder en gammal myt. Ni vet den om att inte ge Tjeckien ett bekvämt försprång.Svenskarna vände 1–3 till seger med 4–3 efter straffar.

DI - 22 jul 14 kl. 15:21

Pianoklassiker till salu

En klassisk filmartefakt ska gå under klubban. Pianot som spelar en central roll i Casablanca är till salu, rapporterar SVT..

Fler nyheter från DI

DI - 30 minuter sedan

Oljebolagen tror att oljekrisen har nått botten

Världens två största oljeprospekteringsbolag, de amerikanska giganterna Halliburton och Schlumberger, har meddelat att den svåra tiden för oljebolagen kan vara över. Det rapporterar Bloomberg..

DI - 45 minuter sedan

Turkiska ekonomin i skuggan av krisen

Utrensningen i den turkiska byråkratin fortsätter efter statskuppsförsöket i mitten av juli. Ekonomiska reformer riskerar att hamna i skymundan av den politiska turbulensen..

DI - 1 timme sedan

Sverige inte längre bästa speltillverkaren

När branschen sagt sitt står det klart att Sverige får se sig besegrat av Storbritannien som Europas bästa speltillverkare. Det visar en ny undersökning..

DI - 45 minuter sedan

Högtryck i ekonomin

Med börsbolagens rapporter i arkivskåpen är det dags för hela länder att lämna sina siffror för det andra kvartalet..

DI - 1 timme sedan

”Slut på riskkapitalfesten – nu är det upp till bevis för startup-bolagen”

”Räkna med fler spektakulära startup-kollapser i år. Frågan är vem som står näst på tur”, skriver Di Digitals Daniel Goldberg. .

DI - 1 timme sedan

Oljepriserna fortsätter ned

Råoljepriserna sjunker vidare på måndagen i en fullföljning av fredagens nedåtriktade tendens i spåren av att råvaruvalutan dollarn har stärkts på ökade förväntningar om amerikanska penningpolitiska åtstramningar senare i år..

DI - 1 timme sedan

Färre företag utför rotarbeten

Sedan de nya reglerna om rot- och rutavdrag infördes har antalet företag som utför sådana tjänster minskat. Antalet rotföretag har minskar med 16 procent på ett år..

DI - 1 timme sedan

Riksrevisionen fortsatt i blåsväder

Det har tidigare stormat kring Riksrevisionen och nu kommer uppgifter om att en tredjedel av myndighetens biståndsanlag stannar kvar internt..

DI - 1 timme sedan

Nätmäklaren E-Trade köper upp sektorkollega

Nätmäklaren E-Trade har ingått avtal om att förvärva sektorkollegan OptionsHouse moderbolag Aperture New Holdings i en kontantaffär värd 725 miljoner dollar, motsvarande 6,3 miljarder kronor..

DI - 1 timme sedan

Chef på Starbreeze fortsätter dumpa aktier

Emmanuel Marquez, teknisk chef på spelutvecklaren Starbreeze, har sålt ytterligare 225.000 B-aktier, enligt Finansinspektionens insynslista..Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.