E24 > Ekonomi

Wednesday, 31 August, 02:24

E24 - 15 jan 16 kl. 20:06

Så bor ministrarna – 2 i bostad från fackförbundTvå av arton socialdemokratiska ministrar har försetts med hyresrätter via fackförbund. Övriga statsråd äger sin bostad eller har hyresrätter. Det visar en genomgång av ministrarnas boendesituation som SvD Näringsliv gjort..
Läs mer på E24
Läs mer om:
SvD Näringsliv

Dela artikeln

15 Delningar
| Dela


Liknande nyheter

Taggar: , bor, ministrarna2 i , bostadfrån , fackförbund
YLE - 11 jun 15 kl. 15:47

Både små och stora placerare bland ministrarna

Regeringen har i dag offentliggjort ministrarnas bindningsrapporter. Rapporterna innehåller bland annat besked om placeringar och skulder. Bland ministrarna finns såväl stora aktieportföljer som stora lån.

YLE - 11 jun 15 kl. 15:47

Hundratusentals i tillgångar skiljer ministrarna åt

Regeringen har i dag offentliggjort ministrarnas bindningsrapporter. Rapporterna innehåller bland annat besked om placeringar och skulder. Bland ministrarna finns såväl stora aktieportföljer som stora lån.

YLE - 13 jun 16 kl. 05:23

Flyktingar betalar dyrt för att hitta bostad

Flyktingar som beviljats asyl har svårt att hitta bostad med rimlig hyra. I huvudstadsregionen tyr sig många till förmedlare som tar en dryg månadshyra för besväret. Några byggjobbare täcker in fasaden på ett två våningar högt bostadshus i Fågelberga i Esbo.

BT - 25 jan 14 kl. 13:35

"Informera bättre, Borås Elhandel!"

Signaturen "Elkund" är besviken på Borås Elhandel och menar att de borde ha informerat bättre om olika avtalsformer vid tecknandet av el-abonnemang till ny bostad. Vår familj har valt Borås Elhandel som leverantör av el under många år. När vi bytte bostad ringde hustrun och önskade ett el-abonnemang i sitt namn på den nya adressen.

Alliansfritt Sverige - 13 mar 14 kl. 14:21

Den glömda generationen fick inte jobb, bostad eller utbildning – men däremot Sovjet i geografiböckerna

I min geografibok på mellanstadiet fanns fortfarande Sovjetunionen. Jag är född 1991, samma år som Sovjetunionen slutade att existera som stat. Men ändå fanns landet kvar i min skolbok om geografi tio år senare.

BT - 03 aug 14 kl. 08:37

Flera är utan bostad: "Det är jättejobbigt"

Om tre månader ska hyresgästerna i tre fastigheter på Skaraborgsvägen och Alidelundsgatan som ska rivas ha lämnat sin bostad. Flera hyresgäster har ännu inga lägenheter att flytta till och anser sig heller inte ha fått någon hjälp från kommunen att lösa situationen. I går skrev BT om den bostadsbrist som råder i staden.

Cornucopia - 19 jun 15 kl. 13:28

När är det lönsammare att hyra bostad?

New York Times har satt samman en utmärkt tjänst som kan användas för att avgöra när det är lönsammare att hyra en bostad än att köpa. Det finns betydligt mer parametrar än man först kan tro, och även om tjänsten främst är för amerikanskt bruk säger den även en del om motsvarande i Sverige. Vi får se fram emot att någon tar fram motsvarande tjänst för svenskt bruk.

BT - 20 okt 14 kl. 14:12

Så bor riksdagsledamöter från Sjuhärad i Stockholm

Riksdagsledamoten Petter Löberg (S) bor minst när han tjänstgör i Stockholm. 33 kvadratmeter har han att bre ut sig på. Riksdagsledamöter som har mer än 50 kilometer från sin privata bostad till riksdagshuset har rätt till en övernattningsbostad.

YLE - 29 mar 15 kl. 08:31

TS: De som bor på sommarstugan ska klassas som bostadslösa

De som bosätter sig permanent på sommarstugan kan i fortsättningen komma att klassas som bostadslösa. Turun Sanomat rapporterar att magistraten ska börja räkna med att de som helt och hållet flyttar till sin fritidsbostad inte har någon stadigvarande bostad. Den som inte har någon permanent bostad på pappret kan få problem bland annat med kreditvärdigheten.

BT - 26 jul 13 kl. 16:49

Låtsades vara poliser - stal guld från 91-årings bostad

Fem personer greps på fredagseftermiddagen vid en guldbutik på Allégatan i Borås, efter att de försökt sälja guld som de stulit från en privatbostad tidigare på dagen. Vid lunchtid på fredagen blev en 91-årig kvinna i Borås bestulen på guldföremål från sin bostad. Två personer som uppgav att de var poliser knackade på kvinnans dörr.

Fler nyheter från E24

E24 - 2 timmar sedan

Gapet mellan rika och fattiga ökar

Den rikaste tiondelen av svenskarna ökade sin andel av landets samlande förmögenhet mellan 2007–2012 från 19,2 procent till 21,7 procent..

E24 - 9 timmar sedan

EU:s skattesmäll mot Apple pressar USA:s makthavare

Den avancerade skatteplanering som USA:s storbolag ägnar sig åt kan vara på väg att försvinna – men inte tack vare nya lagar i kongressen i Washington. Istället agerar EU med kraft för att radera ut Irland som amerikanskt skatteparadis. Skattedomen mot Apple är det hittills största exemplet..

E24 - 10 timmar sedan

Apple får mystiska ”AirPods” certifierad

Rykten om att Apple har en helt ny typ av hörlurar på gång har cirkulerat en tid, något som förstärkts av uppgifter om att ”Iphone 7” sägs sakna den klassiska 3,5-millimeters hörlursutgång som tidigare telefoner haft..

E24 - 10 timmar sedan

Lista: Har du Sveriges värsta elavtal?

Den som inte själv väljer elavtal får ett ofta skyhögt så kallat anvisningspris. Har du inte valt? Då kan det vara läge att kolla om ditt elbolag finns i listan över Sveriges dyraste elavtal..

E24 - 10 timmar sedan

Så mycket tjänar Academedia – per skolbarn

Academedia borde dela ut pengar till aktieägarna. Det säger skolbolagets vd Marcus Strömberg till SvD Näringsliv. Samtidigt försvarar han att skolor läggs ner och ger en känga till den pågående utredningen om vinster i välfärden..

E24 - 10 timmar sedan

Regeringen svänger om skatt på solel

Regeringen svänger om den nyss införda skatten på el från solenergi..

E24 - 11 timmar sedan

Fortsatt minus för Delta Minerals

Delta Minerals, som har som mål att utvinna mineraler och sand i filippinska floddeltan, redovisar ett rörelseresultat på -4,5 miljoner kronor för det andra kvartalet (-1,2)..

E24 - 12 timmar sedan

Vinsten ökade för Fagerhult

Belysningskoncernen Fagerhult redovisar ett resultat efter skatt på 113 miljoner kronor för det andra kvartalet 2016 (60,3). Resultatet per aktie uppgick till 2:97 kronor (1:59)..

E24 - 11 timmar sedan

Utrensning i grekiska tv-medier

Greklands regering har trots högljudda protester dragit igång en auktion av tv-licenser som innebär att dagens åtta tv-licenser för nationella sändningar halveras till fyra..

E24 - 12 timmar sedan

Dessa svenska bolag skulle vinna på TTIP

Svensk fordons- och läkemedelsindustri kan bli vinnare om det blir ett nytt handelsavtal mellan EU och USA. Men det kommer också att finnas förlorare..Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.