E24 > Ekonomi

Wednesday, 29 June, 16:26

E24 - 15 jan 16 kl. 19:53

Nya miljarder till infrastruktur i New York – Skanska jublarSvenska byggjätten Skanska jublar efter att New Yorks guvernör Andrew Cuomo oväntat gått ut och lovat 120 miljarder dollar till infrastruktur och nya bostäder i delstaten. – Vi är faktiskt lite förvånade, säger en glad Richard Cavallaro, Skanskas USA-chef, till SvD Näringsliv..
Läs mer på E24
Läs mer om:
New York, Skanska, New Yorks, Andrew Cuomo, Richard Cavallaro, USA, SvD Näringsliv

Dela artikeln

35 Delningar
| Dela


Liknande nyheter

Taggar: Nya miljardertill , infrastrukturi , New, York, Skanska, jublar
VA - 13 apr 11 kl. 08:21

New York tyngdes av statistik

13 april De amerikanska börserna backade på tisdagen. Sentimentet tyngdes av handelsstatistik som var sämre än väntat och ett index som visade att småföretagarnas pessimism ökade under mars månad. Vid stängning var Dow Jones Industrial Average ned 1,0 procent till noteringen 12.

VA - 16 mar 11 kl. 15:30

New York öppnar ned efter negativ statistik

16 mars De amerikanska börserna inledde ned på onsdagen. Fortsatt osäkerhet kring den nukleära situationen i Japan och uppgifter om ökat våld i Bahrain sänkte investerarnas riskaptit, samtidigt som dagens statistikskörd var övervägande negativ. Vid 15.

Affärsvärlden - 8 timmar sedan

New York: Återhämtning efter två tunga dagar

Efter att New York-börserna under de två senaste dagarna varit pressade, till följd av förra veckans brittiska folkomröstningsutfall, noterades en återhämtning i tisdagens session..

DN - 6 timmar sedan

New York inför lag om könsneutrala toaletter


Från och med första januari ska offentliga toaletter i staden New York skyltas som unisextoaletter. ”Vi har kommit ännu ett steg närmare att bli en plats där alla kan leva med värdighet, fria från rädslor och fria från fördömanden”, säger borgmästaren Bill de Blasio..

Dagen - 5 timmar sedan

New York inför lag om könsneutrala toaletter

Toaletter på restauranger, barer och andra offentliga platser i den amerikanska jättestaden New York kommer alla att bli könsneutrala under en ny lag som stadens borgmästare Bill de Blasio skrivit under, rapporterar CBS News..

Dagen - 5 timmar sedan

New York inför lag om könsneutrala toaletter

Toaletter på restauranger, barer och andra offentliga platser i den amerikanska jättestaden New York kommer alla att bli könsneutrala under en ny lag som stadens borgmästare Bill de Blasio skrivit under, rapporterar CBS News..

VA - 22 jul 11 kl. 08:01

Minskad oro på New York-börsen

22 juli New York-börserna handlades högre på torsdagen. En rapport från Morgan Stanley som var bättre än väntat höjde humöret, liksom makrostatistik som varit övervägande positiv och spekulationer om konkreta åtgärder för att undvika en spridning av Greklands kris. Vid stängning var Dow Jones upp 1,2 procent till noteringen 12.

BT - 28 aug 11 kl. 14:18

Orkanen Irene nu i New York

Orkanen Irene har slagit ut elen för närmare en miljon hushåll, lett till att 8 000 flygningar ställts in och tvingat omkring två miljoner människor att lämna sina hem. Minst åtta människor ha omkommit. Nu har hon nått New York.

VA - 16 sep 11 kl. 08:04

ECB höjde New York

16 september De amerikanska börserna steg på torsdagen. ECB:s tillkännagivande om åtgärder för dollarlikviditet i samarbete med bland andra Federal Reserve höjde sentimentet, med bankaktier i täten. "Centralbankernas samordnade insatser är ganska signifikanta.

BT - 26 nov 12 kl. 23:42

Sandy kostar New York 280 miljarder

Orkanen Sandy orsakade skador och kostnader till ett värde av 42 miljarder dollar - cirka 278 miljarder kronor - i delstaten New York, sade guvernören Andrew Cuomo vid en presskonferens på måndagen.
Tidigare under dagen hade New Yorks borgmästare Michael Bloomberg meddelat att för stadens del landade orkan-notan på 19 miljarder dollar, omkring 126 miljarder kronor, vilket ingick i Cuomos beräkningar.
Guvernören och borgmästaren bad om federalt ekonomiskt krisstöd för att få staden och regionen på fötter igen.

VA - 26 jul 11 kl. 08:17

Oro för skuldkris sänkte New York

26 juli Aktiehandeln på börserna i New York stängde nedåt på måndagen. Nedgångarna fick ny fart under den sista handelstimmen sedan republikaner och demokrater lanserat sina planer för en lösning på USA:s skuldkris. Vid stängning var Dow Jones ned 0,7 procent till noteringen 12.

Fler nyheter från E24

E24 - 30 minuter sedan

Explosion i Stora Enso-fabrik i Finland

En stor explosion hördes på onsdagen vid Stora Ensos massafabrik i Kemi i norra Finland. Det skriver finska YLE..

E24 - 1 timme sedan

Fondsparare agerade olika

Oron inför britternas folkomröstning fick fondsparare att agera olika. Många som hade fondkonto hos Avanza sålde av aktiefonder och köpte räntefonder istället. Nordnets kunder stannade däremot kvar vid aktiefonderna..

E24 - 1 timme sedan

Aktierna som stått emot börsraset efter brexit

Historiska börsfall efter brexit har fått mångmiljardvärden att gå upp i rök på världens börser. Men när dammet nu har lagt sig visar det sig att några aktier har stått emot kaoset. SvD guidar till några guldkorn på Stockholmsbörsen..

E24 - 1 timme sedan

Toyota återkallar miljoner bilar världen över

Efter att det har upptäckts en potentiell säkerhetsrisk med krockkuddarna på Toyota-modellerna Prius och Lexus CT200h meddelar bilsäkerhetskoncernen Autoliv att man kommer att stötta Toyota ekonomiskt för att implementera en lösning på problemet, enligt ett pressmeddelande..

E24 - 1 timme sedan

Miljardsmäll när Ikea tar tillbaka miljoner byråer

Ikea har beslutat om sitt största återkallande av produkter någonsin. Smällen kan, i värsta fall, kosta Ikea 15 miljarder kronor. Drygt 29 miljoner byråer av det storsäljande märkena Malm, Brimnes och Hemnes dras tillbaka i Nordamerika.

E24 - 2 timmar sedan

Boliden köper guld av Endomines

Boliden Harjavalta i Finland köper hela Endomines produktion av guldkoncentrat från Pampalo guldgruva. Bolagen har kommit överens om villkoren för försäljning och leverans för ett år framåt..

E24 - 2 timmar sedan

Google samlar all din historik på samma plats

Att Google vet ohyggligt mycket om oss är allmänt känt, liksom att det via Googles My Activity-sida går att få reda på exakt vad Google vet. Nu meddelar Google att man gjort det lättare att överblicka vilken data de har och hur man kontrollerar vilken data man vill tillhandahålla..

E24 - 4 timmar sedan

NCC:s nya miljonorder – ska bygga om Nordstan

Byggbolaget NCC har fått i uppdrag att genomföra en omfattande ombyggnation av Östra Hamngatan 16, en del av shoppinggallerian Nordstan i Göteborg. Ordern är värd 100 miljoner kronor och arbetet påbörjas i juni 2016 för att avslutas under det första kvartalet 2017. Det framgår av ett pressmeddelande..

E24 - 5 timmar sedan

Osäkert för brittisk bilindustri

Ett brittiskt EU-utträde riskerar att skada Storbritanniens bilindustri, enligt branschorganisationen Society of Motor Manufacturers and Traders (SMMT). Med en bilexport på 80 procent är EU en viktig handelspartner för bilindustrin..

E24 - 5 timmar sedan

Bert Karlsson utlovar raka rör i Sommar

Han startade ett parti som inspirerade Lasermannen till att skjuta på invandrare. 25 år senare gör mångsysslaren Bert Karlsson storkovan på invandring genom sina asylboenden. Nu ska han sommarprata om sina affärer och varför "sanningssägare alltid blir tystade"..Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.