Realtid > Ekonomi

Saturday, 21 April, 06:10

Realtid - 15 jan 16 kl. 16:15

Höj kraven på IPO-kandidaternaNya börsbolag ska inte ha nya styrelser. Börsens krav borde skärpas..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
IPO

Dela artikeln

6 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Höj, kraven, IPO-kandidaterna
YLE - 13 maj 14 kl. 04:25

Här är de österbottniska kandidaterna i EU-valet

Är det en skam att Finland inte tar emot fler flyktingar? Eller ska vi skärpa bevakningen av gränserna och i stället hjälpa folk i deras egna länder? Åsikterna går isär när 14 EU-kandidater från Österbotten svarar på frågor i Yles intervjuer.

YLE - 28 mar 17 kl. 14:39

Kommunalvalsdebatt på Kimitoön: Brett stöd för renovering av Almahemmet

Almahemmet i Kimito bör renoveras, åtminstone delvis. Det anser alla de sju partier som deltog i Yle Åbolands kommunalvalsdebatt från Kimitoön på tisdag. I debatten deltog Maria Manelius från Fri samverkan, Tomy Wass från Vänsterförbundet, Helena Fabritius från Svenska folkpartiet, Kurt Andersson från De gröna, Jonna Lappalainen från Centern, Peter Flinkman från Samlingspartiet och Ann-Marie Kulla från Socialdemokraterna.

BT - 13 okt 14 kl. 11:15

Hökmark: Hoppas Europa inte väljer Frankrike

När vi i Europaparlamentets ekonomiska utskott utfrågade kandidaterna till den nya EU-kommissionen blev plötsligt vägvalet för vår ekonomiska framtid väldigt klart. Det handlar antingen om att med reformer, budgetkontroll och sänkta skatter utveckla ny konkurrenskraft och en ekonomisk tillväxt som ger jobb eller om att låta allt fortsätta som vanligt med växande offentliga utgifter och allt större underskott. Det för mig mest skrämmande i detta var att Europaparlamentets socialistgrupp, där de svenska socialdemokraterna ingår, bekämpade de kandidater som agerat för budgetkontroll och ekonomiska reformer medan de hyllade en politik som tillåter stora underskott och som döljer behovet av reformer.

YLE - 27 nov 15 kl. 13:09

Jakobstad lediganslår tjänsten som stadsdirektör

På söndag utannonserar Jakobstad tjänsten som stadsdirektör. Men redan nu finns en handfull kandidater som en konsult vaskat fram på stadsstyrelsens uppdrag. Namnen har inte getts offentlighet.

Trelleborgs Allehanda - 10 maj 11 kl. 07:00

Jakten på en efterträdare sätter igång i sommar

Någon gång under sommaren kommer tjänsten som kommundirektör att annonseras ut.
Så snart som möjligt kommer gruppledarna för kommunstyrelsens olika partier att kallas till möte. På agendan står två frågor: Hur ska den nya kommundirektören rekryteras och vilka krav ska ställas på kandidaterna.

Barometern - 17 jul 13 kl. 07:30

Stärk lärarnas betydelse

Rubriken är hämtad från en nyligen utkommen bok av Inger Enkvist. Hon ger exempel på god utbildning från Finland, Japan och Kina och dålig utbildning från Frankrike och vissa områden i USA. Jag har specialstuderat kapitlet om Finland.

BT - 10 aug 11 kl. 00:30

Till sist tog han sitt ansvar

Hur mycket misstroende kan en partiordförande samla på sig och ändå sitta kvar vid makten? Vänsterpartiets Lars Ohly avstod från att testa förtroendet inom partiet vid kongressen i januari. Därigenom ger han gott om tid och utrymme för kandidaterna Jonas Sjöstedt, Ulla Andersson och Hans Linde att profilera sig.

Sydsvenskan - 18 sep 11 kl. 22:29

"Avgörande utmaningar för V"

När partiledarkandidaterna för Vänsterpartiet på måndag kväll frågas ut på Moriskan i Malmö är det sex utmaningar för partiet som står i fokus, skriver fem ledande vänsterpartister i Malmö. Hur kandidaterna ser på dessa utmaningar blir avgörande för vem som får Malmövänsterns stöd, skriver de.
Behovet av en stark och självständig vänster som skapar ett alternativt politiskt projekt är skriande.

Sydsvenskan - 10 dec 11 kl. 10:56

Kvoteringsfrågan het i Danmark

Foto: Jenny Leyman
Danska börsbolag är sämst i Skandinavien på att få in kvinnor i näringslivstoppen. Nu hotar den danska regeringen med kvotering för att få fart på jämställdhetsdebatten.
Klackarna klapprar mot parketten när Charlotte Pontoppidan Wise går fram till podiet i föreläsningssalen och tar tag i mikrofonen.

SmålandsPosten - 19 sep 14 kl. 00:31

Parti viktigare än person

Personkryssen till riksdagsvalet är färdigräknade nästan överallt. I Kronoberg var det ingen politiker som lyckades kryssa sig förbi partiernas färdigställda listor. Thomas Enroth (S) var den kandidat flest kronobergare ville skicka till riksdagen.

Fler nyheter från Realtid

Realtid - 15 timmar sedan

Naxs ändrar investeringspolicyn

Investmentbolaget Naxs, som huvudsakligen investerar i private equity-fonder med nordiskt fokus, fördubblade resultatet under första kvartalet i år, visar den starka delårsrapporten. Bolagets investeringspolicy har också ändrats..

Realtid - 14 timmar sedan

EY blir sparringpartner till Svensk Elitfotboll

EY fortsätter att ta marknadsandelar i Fotbollssverige. Nu utökas samarbetet till att innefatta hållbar affärsutveckling och affärsledning..

Realtid - 15 timmar sedan

Bra start för Atrium Ljungberg

Hyresintäkterna i fastighetsbolaget ökade med 6 procent under första kvartalet, visar delårsrapporten. “Det är en stark siffra som i huvudsak speglar den fortsatt starka kontorsmarknaden”, kommenterar vd:n Annica Ånäs..

Realtid - 16 timmar sedan

Ingen förlikning i sikte mellan Deloitte och Allra

Allra och Deloitte kommer inte överens i en förlikning. Nu är datum utsatt för huvudförhandling..

Realtid - 18 timmar sedan

Qliro gick över miljardvallen i utlåning

E-handelsbolaget Qliro Groups nettoomsättning ökade med 2 procent till 716 miljoner kronor. Qliro Financial Services ökade rörelseintäkterna med 38 procent. “Vi är nöjda med utvecklingen inom Qliro Financial Services”, säger vd:n Marcus Lindqvist..

Realtid - 19 timmar sedan

Chefekonom ny vd på Handelskammaren

Det blir den nuvarande chefekonomen Andreas Hatzigeorgiou som tar över vd-posten på Stockholms Handelskammare..

Realtid - 21 timmar sedan

Investor ökar substansvärdet

Investor ökar substansvärdet med motsvarande 2 procent under kvartalet..

Realtid - 20 timmar sedan

Stabilt resultat från Skandiabanken

Skandiabankens vd Johanna Cerwall ser optimistiskt på de nyetablerade aktörerna på marknaden. "Denna utveckling kommer att ställa högre krav på pris och tydlighet”, säger hon..

Realtid - 20 timmar sedan

TF vd blir ordinarie i TF Bank

Styrelsen har utsett den tillförordnade vd:n Mattias Carlsson till ny ordinarie vd för TF Bank. “Vi ska fortsätta stärka vår position i norra Europa”, säger Mattias Carlsson..

Realtid - 20 timmar sedan

Klarna slår försäljningsrekord: "Vi skapar underverk"

Betalbolagets försäljningsvolym steg med 42 procent under helåret 2017. "Vi fortsätter skapa underverk", menar bolagets vd Sebastian Siemiatkowski..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.