DrivaEget > Ekonomi

Monday, 29 May, 19:10

DrivaEget - 15 jan 16 kl. 16:13

“Hur ska jag tänka när jag köper en webbshop?” Nätaffärer  Driva Egets läsare Isabelle vill börja sälja sin produkt i en webbshop – här får hon råd av affärsutvecklare. Läs vidare, kommentera eller dela.
Läs mer på DrivaEget
Läs mer om:
Egets, Isabelle

Dela artikeln

4 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hur ska jag tänkanär jag , köperen , webbshop
DrivaEget - 07 mar 17 kl. 14:40

Satsa på smarta funktioner till din webbshop

 Nätaffärer  Ska du sätta upp en webbshop? Satsa på enkelhet och tydlighet: väl synliga köpknappar, bra kategorier och välfungerande sökfunktion.  Det finns inga ”måsten” enligt e-handelsexperten Anton Johansson.

DrivaEget - 30 okt 13 kl. 12:36

E-handelsskolan guidar dig till en lyckad webbshop

Nu är det premiär för Driva Egets webb-tv-serie om e-handel! I fyra avsnitt lär våra experter dig att lyckas med din webbshop. Här i första avsnittet visar våra experter hur du kan tänka kring teknik och design när du drar igång..

DrivaEget - 20 nov 13 kl. 14:10

Så tänker du rätt kring betalning i din webbshop

I andra delen av vår e-handelsskola får du tips och råd om hur du ska tänka kring betalalternativ i din webbshop. Vilka behöver du, vad kostar de – och hur får du kunderna att känna sig trygga med att klicka på köp? Se andra avsnittet i webb-tv här!.

DrivaEget - 24 mar 16 kl. 08:05

Little eco vågade starta webbshop – efter alla andra

 Nätaffärer  Hur ska man tänka när man vill starta webbshop lite efter ”alla andra”? Linda Laine och Maria Sabrkesh tvekade inte – de såg en lucka på marknaden och satsade. Läs vidare, kommentera eller dela.

YLE - 07 okt 13 kl. 04:42

Jakobstads energi kassade in 3,9 milj. olagligt ? tvingas sänka priset

Jakobstads energiverk har gjort olagligt stor avkastning på sin elöverföring och måste nu sänka priset. Kunderna ska få tillbaka överskottet på 3,9 miljoner euro som är det största i landet. Energiverket förnekar att de hållit monopolpriset högt för att kunna sälja billigare el på fria marknaden.

Dalarnas tidningar - 05 okt 16 kl. 20:05

Marcus Simm: "SHL borde tänka om och göra mer rätt inför framtiden"

Sportens hockeyreporter Marcus Simm tycker det rimmar fel att all försäljning av supporterprylar på SHL:s webbshop delas ut rättvist till samtliga klubbar – och uppmanar ligan att integrera klubbarnas respektive webbutiker till den gemensamma. "Hur mycket tjänar Leksand, Brynäs, Djurgården och Färjestad – för att nämna några, på det här?".

DalaDemokraten - 05 okt 16 kl. 20:05

Marcus Simm: "SHL borde tänka om och göra mer rätt inför framtiden"

Sportens hockeyreporter Marcus Simm tycker det rimmar fel att all försäljning av supporterprylar på SHL:s webbshop delas ut rättvist till samtliga klubbar – och uppmanar ligan att integrera klubbarnas respektive webbutiker till den gemensamma. "Hur mycket tjänar Leksand, Brynäs, Djurgården och Färjestad – för att nämna några, på det här?".

YLE - 07 okt 13 kl. 04:51

Jakobstads energi kassade in 3,9 miljoner olagligt - tvingas sänka priset

Jakobstads energiverk har gjort olagligt stor avkastning på sin elöverföring och måste nu sänka priset. Kunderna ska få tillbaka överskottet på 3,9 miljoner euro som är det största i landet. Tanken ligger nära till hands att energiverket höll priset på sin monopolverksamhet högt för att istället kunna konkurrera med billig el på den fria marknaden.

Cornucopia - 30 apr 17 kl. 11:56

Att tänka på när du köper en bostad

Nedan följer mina funderingar kring vad du ska tänka på när du köper en bostad.Allt nedan är förstås generellt och undantag existerar utifrån din kompetensprofil och särskilda förhållanden. Jag har bloggat om nedanstående tidigare i olika separata inlägg, upprepade gånger.

YLE - 22 maj 17 kl. 15:41

Bankhusaffären i Sjundeå: Sparbanksstiftelsen kräver att kommunen köper timmar i nya hallen

Sparbanksstiftelsen i Sjundeå vill inte skänka bankhuset till kommunen. Stiftelsen kräver nu att kommunen anvisar 170 000 euro för barn och unga för att köpet ska bli av. Stiftelsen vill att minst hälften av pengarna ska gå till idrottsturer i nya bollhallen.

Fler nyheter från DrivaEget

DrivaEget - 6 timmar sedan

Tre heta framtidstrender på Facebook

 Nätaffärer  Marknadsföringen på Facebook blir allt mer avgörande för småföretagare. Här är tre heta framtidstrender som hjälper dig att lyckas. Läs vidare, kommentera eller dela.

DrivaEget - 12 timmar sedan

Slarviga kunder kostar skjortan

 Affärer  Slarvar dina kunder med att betala dina fakturor? Det kan stå dig dyrt. Ofrivilliga krediter försämrar din likviditet och kostar pengar.

DrivaEget - 26 maj 17 kl. 12:42

Finansiering på nätet – hur hittar jag rätt?

 Affärer  Behöver du få in extra kapital – i riskkapital, offentlig finansiering, crowdfunding, lån, stöd eller bidrag? Känner du dig vilsen? Lugn, vi vet du hur du hittar det!

DrivaEget - 25 maj 17 kl. 07:02

Helena viker inte ner sig

 Inspiration  Helena Skåntorp är ovillig att stå i rampljuset till vardags, men helt orädd när det blåser hårt på toppen. – Då viker jag inte ner mig, säger vd:n på Lernia. För vad är väl tuffa tider på jobbet när man redan varit med om det svåraste i livet?

DrivaEget - 24 maj 17 kl. 07:08

Så här ska fakturan se ut

 Affärer  Hur skriver man en faktura? Har du koll på allt som måste vara med? Kolla här!

DrivaEget - 23 maj 17 kl. 15:00

Investeraren Jane Walerud: Jag hör för många dåliga pitchar

 Affärer  Företagare som söker finansiärer måste lära sig att pitcha sina idéer. Det menar Jane Walerud, en av landets mest ansedda finansiärer inom tech, som tycker att de flesta entreprenörer är usla på just det. Läs vidare, kommentera eller dela.

DrivaEget - 23 maj 17 kl. 11:29

5 viktiga faktorer när unga söker sommarjobb

 Personal  Under våren söker tusentals unga svenskar jobb inför sommaren. En ny undersökning har tittat på vilka hinder och faktorer som har störst betydelse när de väljer arbetsplats. Läs vidare, kommentera eller dela.

DrivaEget - 23 maj 17 kl. 07:08

Det här retar sig dina kunder på mest

 Affärer  Har du dåliga vanor som stör dina kunder? Räkna inte med att någon kommer att säga till dig. Dina kontakter kommer att tiga – men fortsätta irritera sig.

DrivaEget - 22 maj 17 kl. 10:49

Du har väl inte missat pensionen?

 Ditt liv  Nästan var tredje enmansföretagare sparar inte till sin pension och mer än var fjärde saknar trygghetsförsäkringar. Det visar en färsk undersökning som Swedbank gjort tillsammans med Novus. Läs vidare, kommentera eller dela.

DrivaEget - 22 maj 17 kl. 07:05

Ordlistan som får dig att låta trovärdig när du söker stöd

 Affärer  Acquisition vadå? Due diligence hurdå? Villkorat vadåförtillskott?

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.