DrivaEget > Ekonomi

Monday, 24 July, 18:30

DrivaEget - 15 jan 16 kl. 16:13

“Hur ska jag tänka när jag köper en webbshop?” Nätaffärer  Driva Egets läsare Isabelle vill börja sälja sin produkt i en webbshop – här får hon råd av affärsutvecklare. Läs vidare, kommentera eller dela.
Läs mer på DrivaEget
Läs mer om:
Egets, Isabelle

Dela artikeln

4 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hur ska jag tänkanär jag , köperen , webbshop
DrivaEget - 07 mar 17 kl. 14:40

Satsa på smarta funktioner till din webbshop

 Nätaffärer  Ska du sätta upp en webbshop? Satsa på enkelhet och tydlighet: väl synliga köpknappar, bra kategorier och välfungerande sökfunktion.  Det finns inga ”måsten” enligt e-handelsexperten Anton Johansson.

DrivaEget - 30 okt 13 kl. 12:36

E-handelsskolan guidar dig till en lyckad webbshop

Nu är det premiär för Driva Egets webb-tv-serie om e-handel! I fyra avsnitt lär våra experter dig att lyckas med din webbshop. Här i första avsnittet visar våra experter hur du kan tänka kring teknik och design när du drar igång..

DrivaEget - 20 nov 13 kl. 14:10

Så tänker du rätt kring betalning i din webbshop

I andra delen av vår e-handelsskola får du tips och råd om hur du ska tänka kring betalalternativ i din webbshop. Vilka behöver du, vad kostar de – och hur får du kunderna att känna sig trygga med att klicka på köp? Se andra avsnittet i webb-tv här!.

DrivaEget - 24 mar 16 kl. 08:05

Little eco vågade starta webbshop – efter alla andra

 Nätaffärer  Hur ska man tänka när man vill starta webbshop lite efter ”alla andra”? Linda Laine och Maria Sabrkesh tvekade inte – de såg en lucka på marknaden och satsade. Läs vidare, kommentera eller dela.

YLE - 07 okt 13 kl. 04:42

Jakobstads energi kassade in 3,9 milj. olagligt ? tvingas sänka priset

Jakobstads energiverk har gjort olagligt stor avkastning på sin elöverföring och måste nu sänka priset. Kunderna ska få tillbaka överskottet på 3,9 miljoner euro som är det största i landet. Energiverket förnekar att de hållit monopolpriset högt för att kunna sälja billigare el på fria marknaden.

Dalarnas tidningar - 05 okt 16 kl. 20:05

Marcus Simm: "SHL borde tänka om och göra mer rätt inför framtiden"

Sportens hockeyreporter Marcus Simm tycker det rimmar fel att all försäljning av supporterprylar på SHL:s webbshop delas ut rättvist till samtliga klubbar – och uppmanar ligan att integrera klubbarnas respektive webbutiker till den gemensamma. "Hur mycket tjänar Leksand, Brynäs, Djurgården och Färjestad – för att nämna några, på det här?".

DalaDemokraten - 05 okt 16 kl. 20:05

Marcus Simm: "SHL borde tänka om och göra mer rätt inför framtiden"

Sportens hockeyreporter Marcus Simm tycker det rimmar fel att all försäljning av supporterprylar på SHL:s webbshop delas ut rättvist till samtliga klubbar – och uppmanar ligan att integrera klubbarnas respektive webbutiker till den gemensamma. "Hur mycket tjänar Leksand, Brynäs, Djurgården och Färjestad – för att nämna några, på det här?".

YLE - 07 okt 13 kl. 04:51

Jakobstads energi kassade in 3,9 miljoner olagligt - tvingas sänka priset

Jakobstads energiverk har gjort olagligt stor avkastning på sin elöverföring och måste nu sänka priset. Kunderna ska få tillbaka överskottet på 3,9 miljoner euro som är det största i landet. Tanken ligger nära till hands att energiverket höll priset på sin monopolverksamhet högt för att istället kunna konkurrera med billig el på den fria marknaden.

Cornucopia - 30 apr 17 kl. 11:56

Att tänka på när du köper en bostad

Nedan följer mina funderingar kring vad du ska tänka på när du köper en bostad.Allt nedan är förstås generellt och undantag existerar utifrån din kompetensprofil och särskilda förhållanden. Jag har bloggat om nedanstående tidigare i olika separata inlägg, upprepade gånger.

YLE - 22 maj 17 kl. 15:41

Bankhusaffären i Sjundeå: Sparbanksstiftelsen kräver att kommunen köper timmar i nya hallen

Sparbanksstiftelsen i Sjundeå vill inte skänka bankhuset till kommunen. Stiftelsen kräver nu att kommunen anvisar 170 000 euro för barn och unga för att köpet ska bli av. Stiftelsen vill att minst hälften av pengarna ska gå till idrottsturer i nya bollhallen.

Fler nyheter från DrivaEget

DrivaEget - 11 timmar sedan

Så vinner du över en krånglande kund

 Affärer  Går det att säga emot en skeptisk kund och ändå få den att köpa? Ja om du använder säljexpertens knep – så här lyckas du! Läs vidare, kommentera eller dela.

DrivaEget - 20 jul 17 kl. 07:16

Tina känner sig lurad trots lånet

 Affärer  Visst fick Tina Wilhelmsson sitt mikrolån. Men hon tror att hon hade fått ta del av hela spektrat av möjligheter. Om hon varit man.

DrivaEget - 19 jul 17 kl. 07:09

Måste kvinnor bli som män?

 Affärer  Ska kvinnor resonera som män för att få tillgång till finansiering av sina företag? Vi sätter ljuset på villkoren. Är det verkligen lika.

DrivaEget - 18 jul 17 kl. 07:30

10 tips för att må bra på jobbet

 Ditt liv  Bra arbetsmiljö handlar om så mycket mer än ergonomiska tangentbord och justerbara skrivbordsstolar. Det kan lika gärna handla om gröna växter och ljud. Läs vidare, kommentera eller dela.

DrivaEget - 17 jul 17 kl. 07:36

8 knep – Så övertalar du vem som helst till vad som helst

 Försäljning  Ta hjälp av vetenskapen och lyckas på säljsamtalet, landa dealen – eller övertyga din medarbetare att göra som du vill. Läs vidare, kommentera eller dela.

DrivaEget - 13 jul 17 kl. 07:18

Skatteplanera när du flyttar och spara tusenlappar

 Skatt  24 000 kronor. Så stor kan skillnaden vara i kommunalskatt per år, beroende på vilken kommun du bor i om du tjänar 500 000 per år. Det här bäddar för skatteplanering.

DrivaEget - 12 jul 17 kl. 06:58

Så får du mest nytta av din finansiering

 Affärer  Riskkapital – hur ska du använda det för att maximera nyttan? Här ger experten svar!   Läs vidare, kommentera eller dela.

DrivaEget - 07 jul 17 kl. 07:00

Skaffa tjänstecykel du också

 Ditt liv  Vad kan ge din firma bra PR på stan och i en hållbarhetsredovisning –  samtidigt som du sparar pengar och får motion? En tjänstecykel, såklart! Läs vidare, kommentera eller dela.

DrivaEget - 07 jul 17 kl. 07:30

“Vem vill inte ha mer av det bästa”

 Inspiration  Personlig övertygelse och brinn är en viktigt ingrediens för att lyckas som egen företagare skriver Driva Egets chefredaktör Yasemin Bayramoglu. Läs vidare, kommentera eller dela.

DrivaEget - 07 jul 17 kl. 07:12

Robotar, vård och noppade ögonbryn

 Affärer  Vad kommer styra näringsliv i allmänhet och småföretagare i synnerhet de närmaste åren? Här  är några starka trender som kommer prägla den närmaste framtidens företagande. Läs vidare, kommentera eller dela.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.