DI > Ekonomi

Tuesday, 28 June, 18:48

DI - 14 jan 16 kl. 20:43

EMU: Måste vara försiktiga med gränskontrollerEurogruppens ordförande, Jeroen Dijsselbloem, gillar inte Sveriges och andra länders individuella åtgärder för att hantera flyktingkrisen i Europa..
Läs mer på DI
Läs mer om:
EMU, Dijsselbloem, Sveriges, Europa

Dela artikeln

5 Delningar
| Dela


Liknande nyheter

Taggar: EMUMåste vara , försiktigamed , gränskontroller

Fler nyheter från DI

DI - 30 minuter sedan

Börsrekyl efter nattsvart måndag

Efter måndagens nattsvarta dag på Stockholmsbörsen vände den uppåt på tisdagen. Det breda indexet OMXSPI slutade på plus 2,2 procent..

DI - 1 timme sedan

Segerskräll för Sverige i säkerhetsrådet

Sverige kammade hem en storseger i en diplomatisk duell med Nederländerna och Italien. Under en svettig omröstning i FN:s generalförsamling, där övertalningsförsöken pågick in i det sista, valdes Sverige in som tillfällig medlem i säkerhetsrådet..

DI - 1 timme sedan

Sverige i säkerhetsrådet

Nu är den klar, den första hemliga omröstningen i FN som avgör om Sverige tar en plats i säkerhetsrådet eller inte. Röstresultatet var klara vid ungefär 17.30-tiden..

DI - 45 minuter sedan

Jobblagarna den brittiska banksektorns räddning

Bankerna drar ned men lämnar inte London efter Brexit. Det säger Phil Poole, global analyschef på Deutsche Asset Management. Skälet är att arbetsmarknadsreglerna är såpass förmånliga i Storbritannien..

DI - 1 timme sedan

Startup-svenskarnas brexit-hot: Vi kan lämna London

London lockar flest startupinvesteringar i Europa – och en massa svenska grundare. Men brexit kan ställa till det. ”Vi får se om vi kan behålla huvudkontoret här”, säger Subrata Dev, grundare av Fidel..

DI - 1 timme sedan

Europabörser: Positiv vändning

Börserna i Europa vände på tisdagen upp efter de två senaste handelsdagarnas negativa utveckling. En ökad tro på att centralbanker kommer att samverka och på så sätt ge stöd åt finansmarknaderna, spred optimism..

DI - 1 timme sedan

Labourledaren Jeremy Corbyn förlorar förtroendeomröstning

Labourledaren Jeremy Corbyn har förlorat en förtroendeomröstning bland sina parlamentsledamöter, rapporterar BBC..

DI - 1 timme sedan

”Vi vill vara FN:s bästa vän i EU”

Mitt under EU:s största kris riktar den svenska regeringen blickarna mot FN för att säkra en plats i säkerhetsrådet. En omröstning i New York avgör på tisdagen den svenska kampanjens öde..

DI - 1 timme sedan

Väntan i FN på röstresultatet

Nu är den klar, den första hemliga omröstningen i FN som avgör om Sverige tar en plats i säkerhetsrådet eller inte. Röstresultatet kan vara klart vid 17.30-tiden – om inte ytterligare omröstning krävs..

DI - 1 timme sedan

Svenskt doldisbolag bricka i giganternas AI-kamp

Världens största techjättar investerar miljarder i artificiell intelligens. I skuggan av dem finns ett okänt svenskt AI-bolag som kan komma att spela en nyckelroll..Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.